Top 5 VPN’er Redditors elsker (og den, de elsker at hader)

Reddit VPN


Reddit er et af de største internetfora i verden, hvilket gør det til en kilde til snarky og ufiltrerede meninger om stort set alt - inklusive VPN'er. Webstedet har også udviklet sin egen “skyde lige fra hoften” -kulturen, der har en tendens til at favorisere dem, der deler ærlige, veludviklede meninger. Redditors er også hurtige til at gå i halsen, når de ikke kan lide noget, hvilket gør det til et minefelt til tider for dem, der deler meninger og anmeldelser om VPN'er (hvoraf nogle er betalte annoncer eller trold).

Vi skurede flere hundrede indlæg og kommentarer om Reddit, på udkig efter Reddits foretrukne og mindst favorit VPN'er. Vi dobbeltkontrollerede også brugerkontokonteringshistorik så godt vi kunne for at udslette de betalte og troldkonti. De fleste Redditors, der diskuterer VPN'er, anbefaler at bruge en, men Reddit-gruppen anbefaler nogle VPN'er mere end andre.

reddit vpnsKilde: Reddit

Bedste Reddit VPN'er TL; DR

Vores gennemgang indeholder flere detaljer nedenfor, men hvis du har kort tid, gav vores forskning gennem Reddit-indlæg på VPN'er følgende resultater:

 • ExpressVPN er den bedste allround VPN baseret på Reddit-stemning. Når det nævnes på Reddit, er kommentarer næsten altid positive, selvom brugerne ikke taler så meget om ExpressVPN, som de gør NordVPN eller privat internetadgang..
 • NordVPN er den mest kontroversielle mulighed på Reddit. En falsk historie om virksomhedens logning og datapraksis blev cirkuleret i 2018, hvilket førte til massive forkeringer af, hvordan de fungerer. Skaden på virksomhedens omdømme var alvorlig, men typisk Reddit begynder nogle Redditors at hjælpe med at rydde op i disse misforståelser. Andre rapporterer også deres positive oplevelser med NordVPN. Det er i øjeblikket en af ​​de mest diskuterede VPN'er på Reddit som et resultat.
 • Privat internetadgang er det bedste for nye. Vi fandt adskillige nye VPN-brugere, som vi prøver eller anbefales at prøve Privat internetadgang på grund af dens lave pris og alt omkring gode funktionalitet og sikkerhedsfunktioner. Det er også en af ​​de mest diskuterede VPN'er på Reddit.
 • Mullvad er den mindst kontroversielle mulighed på Reddit. Det var svært for os at ignorere Mullvad, fordi vi på tværs af snesevis af nævnelser næppe kunne finde nogen negative kommentarer. De, der nævnte det, elskede det, selvom tjenesten er meget mindre end de store tre (ExpressVPN, NordVPN og privat internetadgang), der er nævnt på vores liste, med langt færre servere og serverplaceringer.
 • IVPN er den mest pålidelige udbyder på Reddit. Selvom det sjældent kommer op i Reddit-indlæg eller -kommentarer, er IVPN, når det sker, stærkt begunstiget på grund af sin forretningspraksis.
 • PureVPN er den VPN, der mest synes om, ikke på Reddit. Det var rent faktisk vanskeligt at finde positive anmeldelser eller meninger om PureVPN. Generelt er det muligt, at PureVPN er den ene VPN-tjeneste Redditors næsten universelt downvote.

1. ExpressVPN: Bedste VPN overalt

ExpressVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN tilbyder tusinder af VPN-servere i over 90 lande. Det giver det en af ​​de bredeste rækker på VPN-markedet og gør det særlig foretrukket blandt det stærkt internationale publikum på Reddit. Det er vigtigt, at tjenesten ikke holder nogen logfiler, tilbyder hurtig 24-timers chat support, tillader betaling fra et stort antal kilder og giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti til nye brugere. Det er også kendt for at fjerne blokering af et stort antal USA-baserede streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime og mere. ExpressVPN toppede vores VPN-hastighedstest.

Hvad synes Redditors om ExpressVPN?

Så hvad siger Reddit-brugere om ExpressVPN? Næsten altid gode ting, når emnet opstår.

reddit vpns expressvpnKilde: Reddit

En ting, du finder med Redditors, er, at de stoler på eksperter. Dette er en del af grunden til, at mange Redditors rapporterer positivt om ExpressVPN. Eksperter, der skriver og gennemgår VPN'er har en tendens til at se ExpressVPN positivt på tværs af flere faktorer (serverplaceringer, sikkerhedsfunktioner, beskyttelse af personlige oplysninger).

Generelt har Redditors en tendens til at elske ExpressVPN for sin hastighed:

Reddit vpns expressvpnKilde: Reddit

Se også: Hurtigste VPN'er

Det er tekniske detaljer:

reddit vpns expressvpnKilde: Reddit

Og det er privatlivets funktion:

reddit vpns expressvpnKilde: RedditReddit vpns expressvpnKilde: Reddit

Hvad kan Redditors ikke lide ved ExpressVPN?

Den mest konsistente klage, vi fandt med ExpressVPN, vedrørte dens anvendelse af virtuelle servere:

reddit vpns expressvpnKilde: Reddit

Virtuelle servere får en meget værre rap end de fortjener. Mens fysiske servere er dejlige at have, er de ikke altid praktiske. I mange tilfælde har de placeringer, hvor ExpressVPN tilbyder IP-adresser, ikke pålidelige fysiske servere eller internetudbyderhastigheder, der ville være tilstrækkelig for de fleste brugere, der opretter forbindelse via en VPN-tunnel. For at kompensere bruger ExpressVPN servere placeret i nærliggende lande og tildeler disse servere en IP-adresse fra det land, hvor den virtuelle serverplacering findes. ExpressVPN forklarer, hvorfor og hvordan deres virtuelle servere fungerer mere detaljeret her.

Generelt er Reddit-brugernes stemning om ExpressVPN ekstremt positiv. Vi foretog en analyse af hver kommentar om ExpressVPN på Reddit fra 2015-2019 og fandt, at tjenesten ikke kun opretholder en positiv opfattelse fra Redditors, men dens fordel blandt brugerne vokser.

reddit sentiment analyse for expressvpn

Interessant nok har Reddit-brugere en tendens til at tale mere om ExpressVPN i sommermånederne, men samlet set taler Reddit-brugere positivt om ExpressVPNs service.

2. NordVPN: Mest kontroversielle Reddit VPN:

NordVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN har bevist personlige og sikkerhedsforanstaltninger, som er uafhængigt testet og verificeret efter en massiv kontrovers og rygter spredt om tjenesten i 2018. Tjenesten driver over 5800 servere i 60 lande, hvilket gør den til en af ​​de største på markedet. Det er også en af ​​de hurtigste muligheder på markedet med et stort antal specialiserede servere til torrent, streaming og tilføjet browsing-privatliv. De interesserede vil finde ud af, at NordVPN-tilbud har en streng no-logs-politik, hurtige hastigheder, højt niveau krypteringsstandarder og kan arbejde på 6 enheder på en gang.

Hvad synes Redditors om NordVPN?

Vi kalder NordVPN det "mest kontroversielle" valg primært fordi det modtager en overflod af modstridende kærlighed og had på tværs af Reddit's fortroligheds- og sikkerhedsfora. De ødelæggende rapporter om tjenestens dataindsamlingspolitikker er den vigtigste grund til, at den betragtes som den mest kontroversielle valg.

For at bemærke er disse kontroverser blevet ryddet op, og Redditors begynder at rapportere nøjagtigt om dette faktum:

Reddit vpns nordvpnKilde: Reddit

Ud over at have renset navnet, gør Redditors, der foretrækker NordVPN, det på grund af dets sikkerheds- og privatlivsfunktioner:

Reddit vpns nordvpnKilde: Reddit

Og mange elsker dens kill switch:

reddit vpns nordKilde: Reddit

Få stillinger opsummerer alle de andre stillinger, der understøtter NordVPN end dette, dog:

reddit vpns nordvpnKilde: Reddit

Hvad kan Redditors ikke lide ved NordVPN?

NordVPNs kontroversielle status er ikke kun på grund af en forkert rapport. Mange nylige Reddit-indlæg på tjenesten har været negative, hvor de fleste primært fokuserede på dårlige downloadhastigheder:

reddit vpns nordKilde: Reddit

Har NordVPN et hastighedsproblem? Desværre ja. Baseret på vores seneste VPN-hastighedstest er NordVPN's hastighed ikke den bedste. Når det er sagt, kan resultaterne variere, og downloadhastighed er ikke altid alt, afhængigt af hvordan du har til hensigt at bruge en VPN. Tjenesten har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som de altid respekterer, hvilket gør det let at prøve i en tilstrækkelig lang periode til at give dig foder til at skrive om det på / r / VPNreviews.

3. Privat internetadgang Bedst reddit omdømme for bevist sikkerhed:

Privat internetadgang

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Internet side: www.PrivateInternetAccess.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

Privat internetadgang er blandt de største VPN-udbydere på markedet og en af ​​de billigste. Tjenesten leverer over 3300 servere i 30+ lande og sikrer dem med stærke krypteringsstandarder. Som med mange andre VPN-udbydere på topniveau opretholder Privat internetadgang en politik uden logs, som også er blevet testet ved retten ved flere lejligheder (tjenesten havde ingen logfiler at give, når de blev anmodet om).

Hvad kan Redditors lide ved privat internetadgang?

Redditors har en tendens til at kunne lide privat internetadgang, og anbefaler det ofte til dem, der leder efter en VPN-udbyder med verificeret beskyttelse af personlige oplysninger:

reddit vpns privat internetadgang piaKilde: Reddit

(og igen…)

Reddit vpns privat internetadgang piaKilde: Reddit

(og igen…)

Reddit vpns privat internetadgang piaKilde: Reddit

Hvad kan Redditors ikke lide ved privat internetadgang?

Bekræftede beskyttelse af personlige oplysninger til side, klager over PIA er blandet. Nogle brugere stønner over lave hastigheder, mens andre rapporterer negativt om tjenestens annonceringsmetoder:

reddit vpns privat internetadgang piaKilde: Reddit

Den største bekymring, som mange brugere udtrykker, angår, hvor PIA er placeret:

reddit vpns privat internetadgang piaKilde: Reddit

Privat internetadgang har fået sine logfiler fremlagt ved nogle få lejligheder i USA af føderale myndigheder. I alle tilfælde kom myndighederne tomme, da PIAs politik for ikke-logs sikrer, at der ikke er data tilgængelige. Tjenesten findes muligvis i USA, men det er bevist, at den opretholder strenge standarder for brugernes privatliv.

4. Mullvad: Mindst kontroversielt valg af Reddit VPN

Mullvad VPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • Linux

Internet side: www.mullvad.com

Selvom en lille udbyder til sammenligning leverer den Sverige-baserede Mullvad flere hundrede VPN-servere på et par dusin steder. Tjenesten tilbyder en streng no-logs-politik, anonyme konti og accepterer flere former for sikre betalinger, herunder Bitcoin og endda kontanter. Tjenesten kommer også til en lavere månedlig pris end de fleste af sine konkurrenter, og tilbyder service for omkring $ 5,50 pr. Måned (€ 5 pr. Måned som annonceret).

Hvad synes Redditors om Mullvad?

Mullvad er en lille VPN-udbyder og reklamerer ikke så stærkt som de største tjenester. Dette gør det langt mindre sandsynligt, at det bliver nævnt på Reddit, men det er også en af ​​de mindste muligheder, som vi fandt nævnt relativt ofte for dens størrelse. Og når Redditors nævner Mullvad, er det næsten altid med en god mængde ros:

reddit vpns mullvadKilde: Reddit

Brugere elsker også dens sikkerheds- og privatlivsfunktioner:

reddit vpns mullvadKilde: Reddit

Mens mange Redditors betragter det som en af ​​de mest pålidelige VPN-udbydere på markedet:

mullvad reddit vpnsKilde: Reddit

Hvad kan Redditors ikke lide ved Mullvad?

Selvom det er sjældent at finde negative kommentarer om Mullvad om Reddit, var de primære, vi fandt, relateret til tjenestens mangel på kundesupport:

mullvad reddit vpnsKilde: Reddit

Dette er et almindeligt problem med mindre VPN-udbydere. Den type 24/7 kundesupport, der tilbydes af større udbydere, er dyre, men de har råd til det baseret på deres størrelse. Mullvad holder prisen lav ved at lægge meget af opsætningen og fejlfinding i brugernes hænder. På trods af klager leverer Mullvad fejlfindingsguider, og brugere, der er usikre på, hvordan man løser problemer, kan altid henvende sig til / r / VPN for support fra Redditors med mere teknisk know-how.

5. Mest betroede VPN på Reddit: IVPN

Top 5 VPN'er Redditors elsker (og den, de elsker at hader)

iVPN leverer kontraktfri VPN-beskyttelse med krypteringsstandarder i militær kvalitet. Virksomheden følger en no-logs-politik, driver sin egen logløse DNS-server og har servere tilgængelige i et voksende antal lande over hele verden. Tjenesten tilbyder også en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvad kan Redditors lide ved IVPN?

I 2016 offentliggjorde IVPN en offentliggørelse på sin hjemmeside: Det ville ikke længere køre et tilknyttet program. Dette var enorme nyheder, især i betragtning af at de fleste VPN-udbydere har tilknyttede programmer af en eller anden art og af varierende troværdighed. Resultatet blev todelt på Reddit:

 1. Det førte til, at flere Redditors havde tillid til IVPN, herunder nogle af de mere velovervejede fortrolighedsadvokater på Reddit (såsom That One Privacy Guy).
 2. Det førte til en markant reduceret tilstedeværelse af IVPN på Reddit på grund af mindre reklame.

Alt i alt blev dette skridt mødt med massiv ros på fortrolighedsfora i hele Reddit.

reddit vpns ivpnKilde: Reddit

Derudover roser Reddit-brugere virksomheden for sine serverhastigheder:

Reddit VPN'er ivpnKilde: Reddit

Og det er god funktionalitet og apps:

reddit vpns ivpnKilde: Reddit

Hvad kan Redditors ikke lide ved IVPN?

Som nævnt tidligere betød IVPNs beslutning om at droppe sit tilknyttede program dens tilstedeværelse på Reddit, men forsvandt. Det bliver nævnt her eller der i kommentarafsnit, men få brugere foretager anmeldelser af tjenesten og poster om den. Kommentarer er altid positive, hvor de kommer.

Stadig, det største problem, der kan fjerne potentielle brugere væk fra potentielt at bruge det, er prisen. IVPN koster $ 15 pr. Måned eller $ 8,33 pr. Måned, hvis det købes gennem et årligt abonnement. Disse omkostninger er forholdsvis uoverkommelige for mange Redditors, der har en tendens til at foretrække billigere tjenester og også har tendens til at lide de rabat- eller kuponkoder, de kan få gennem tilknyttede virksomheder til andre tjenester.

6. PureVPN: VPN-udbyder Redditors kan ikke lide de fleste

PureVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.PureVPN.com

Money-back-garanti: 31 DAGER

Mens de fleste VPN'er på Reddit modtager lidt kærlighed og nogle had, PureVPN er en af ​​de få VPN'er, der næsten ikke får nogen kærlighed fra Reddit-samfundet.

reddit vpnsKilde: Reddit

Så meget som vi kiggede, fandt vi kun en positiv anmeldelse af PureVPN med nogen rimelig mængde feedback på stillingen. Redditors har heller ikke tillid til PureVPN, efter at virksomheden vendte logfiler i en retssag, der afslørede, at virksomhedens politik for ikke-logs var mistænkt.

Den ene ting Redditors er enige om? Gratis VPN'er er dårlige

Redditors kan næsten ikke universelt lide PureVPN, men der er én ting, som de alle er enige om endnu mere konsekvent: gratis VPN'er er den værste rute, du kan tage til privatlivets fred og sikkerhed.

reddit vpnsKilde: Reddit

Gratis VPN'er lyder godt, fordi de er gratis. Men en almindelig afståelse, du vil høre på Reddit og andre steder, er denne: "Hvis du ikke betaler, er du produktet". Dette er ikke altid sandt i disse dage, da mange teknologifirmaer opkræver penge og stadig indsamler og sælger masser af brugerdata. Gratis VPN'er er imidlertid et privat mareridt. Foruden at gå på kompromis med dine private data, gratis VPN'er:

 • Har strenge datakapsler
 • Har lavere båndbredde
 • Har flere problemer med forsinkelse
 • Kan indeholde vira og malware, inklusive kryptominingskode

Reddit vpnsKilde: Reddit

Hvis du undersøger VPN-indstillinger, skal du undgå gratis tilbud. VPN'er til lave omkostninger findes, og de fleste har flere måneder eller årlange planer designet til at reducere betydeligt, hvor meget du betaler for tjenesten. Desuden tilbyder de fleste legitime VPN-udbydere regelmæssigt nedsatte tilbud hele året.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 30