Sådan ser du VH1 live online hvor som helst (uden for USA) med en VPN

Sådan ser du VH1 live online hvor som helst


Hvis du er placeret uden for USA, kan du ikke se VH1 online, medmindre du har en VPN. I stedet bliver du automatisk omdirigeret til VH1s Facebook-side. Selv hvis du formår at få adgang til VH1-webstedet, vil du stadig støde på følgende meddelelse, når du prøver at se VH1-shows:

"Find din tv-udbyder, og log derefter på med dit brugernavn og din adgangskode."

Det skyldes, at VH1 er regionelåst og kræver et amerikansk kabel-tv-abonnement.

VH1-tv-udbyder logger ind

Så hvordan kan en VPN hjælpe? Når du opretter forbindelse til en VPN-server, får du en ny, midlertidig IP-adresse. For eksempel ved at oprette forbindelse til en amerikansk server kan du få en amerikansk IP-adresse. Din ægte IP-adresse og placering er skjult, og dine data er krypteret. Som sådan kan du bruge en VPN til at nyde større online privatliv og anonymitet samt fjerne blokering af geobegrænsede websteder og tjenester såsom VH1.

Sådan ser du VH1 live online (uden for USA) med en VPN

Det er let nok at se VH1 online uden for USA ved hjælp af en VPN. Bare rolig, hvis du aldrig har brugt en VPN før, opsætningen er hurtig og let, når du har valgt den rigtige VPN-tjeneste til dig. Følg blot trinnene nedenfor.

Sådan ser du VH1 live online hvor som helst:

 1. Log først på VH1 med en tv-udbyder, og indtast din tv-udbyders loginoplysninger. Hvis du ikke har et kabel-tv-abonnement, kan du se VH1 via betalte streamingtjenester eller få et én gang 24-timers visningskort ved at logge ind med en Facebook-konto.
 2. Tilmeld dig en af ​​de bedste VPN'er til VH1 - vi anbefaler ExpressVPN.
 3. Download og installer den relevante VPN-app eller browserudvidelse til din enhed.
 4. Åbn VPN-appen eller browserudvidelsen, og opret forbindelse til en server i USA.
 5. Ryd browserens cache og cookies, så VH1 glemmer din faktiske IP-adresse og placering. Den skal derefter acceptere din nye amerikanske IP-adresse leveret af din VPN.
 6. Gå til VH1, og vælg det indhold, du vil låse op. Den skal nu være klar til at blive set!

Hvis du er uden for USA eller simpelthen ikke har kabel-tv, kan du stadig se VH1 via udvalgte streamingtjenester. Dette inkluderer DirecTV Now ($ 50 USD / måned), FuboTV ($ 54,99 / måned) og Sling TV ($ 15 / måned). Hvad mere er, disse tjenester tilbyder alle gratis forsøg, så du kan prøve dem risikofri.

Med så mange VPN'er på markedet besluttede vi at hjælpe dig med at indsnævre optionerne. For at gøre dette valgte vi kun VPN'er, der var i stand til at opfylde følgende kriterier:

 • Hurtige, pålidelige servere i USA til streaming af VH1
 • Stærk sikkerhed med kryptering og en no-logs-politik
 • Begyndervenlige desktop- og mobilapps
 • Kundesupport via live chat og e-mail
 • Lader dig forbinde flere enheder samtidigt
 • Money-back-garanti, så du kan prøve det uden risiko

For kort tid til at læse de fulde anmeldelser? Her er en hurtig oversigt over de bedste VPN'er til at se VH1 i udlandet:

De bedste VPN'er til at se VH1 i udlandet

 1. ExpressVPN: Vores top valg til VH1.Hurtige servere i USA og fjerner blokering af MTV. Meget begyndervenlige apps og 24/7 support. Fortsætter ikke med at identificere logfiler for brugere.
 2. NordVPN: Bedst værdi VPN. 1.900 amerikanske servere til VH1, Netflix og mere. No-logs VPN med kryptering og support 24/7 live chat. Specialservere for ekstra sikkerhed.
 3. CyberGhost: Meget sikker service med store hastigheder til streaming af VH1. 24/7 support og praktiske browserudvidelser. Sikrer data med en streng no-logs-politik.
 4. IPVanish: USA-baseret VPN med servere i 19 amerikanske byer. Se VH1 i udlandet og fjern blokering af Netflix US. Tilslut 10 enheder samtidigt. Stærk sikkerhed uden logfiler.
 5. PrivateVPN: Meget hurtige hastigheder til streaming af VH1, Netflix og MTV. Brugervenlige apps til desktop og mobil. Live chat support og masser af fantastiske sikkerhedsfunktioner.
 6. Surfshark: Ubegrænsede samtidige forbindelser. Arbejder med VH1, MTV og mere. Meget nemme at bruge apps og 24/7 live chat support. Ingen-logs VPN med kryptering.

Bedste VPN'er til VH1

Her er vores liste over de bedste VPN'er til at se VH1 i udlandet:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks VH1Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN'er til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold. Bortset fra VH1, kan det bruges til at fjerne blokering af Netflix, Hulu, MTV USA og mere. Denne VPNs hurtige servere giver mulighed for fejlfri live streaming, fri for forsinkelse eller buffering. Hvad der er særlig imponerende er størrelsen på ExpressVPNs netværk: der er mere end 3.000 servere i alt i 94 lande inklusive USA. Yderligere kan du bruge denne VPN til at sikre alle dine enheder, da det giver mulighed for op til fem samtidige forbindelser.

Hvis du leder efter en nem at bruge VPN, passer ExpressVPN bestemt til regningen. Bortset fra fremragende apps tilbyder det browserudvidelser, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en server på få sekunder. Der er endda 24/7 live chat support. Tilmelding er enkel og kræver kun en e-mail-adresse og betalingsmetode (du kan endda betale i Bitcoin). Denne service bruger 256-bit AES-kryptering, DNS- og IPv6-lækagebeskyttelse og en driftsafbryder for at holde dine data sikre. Det er også værd at vide, at ExpressVPN ikke logger nogen personligt identificerbare oplysninger.

ExpressVPN er tilgængelig til Windows, Mac, Linux, Android og iOS. Du kan også downloade Chrome- og Firefox-browserudvidelser samt firmware til brug med routere.

Fordele:

 • Fjernelse af blokeringen af ​​dem som VH1, MTV USA, Netflix og mere
 • Meget gode hastigheder til streaming uden buffering eller forsinkelse
 • Et netværk på mere end 3.000 servere i 94 lande
 • Meget let at bruge og inkluderer 24/7 live chat support
 • Holder dine data sikkert med kryptering og dræb-switch
 • Tilslut op til fem enheder samtidigt

Ulemper:

 • Lidt dyrere end de fleste af dens rivaler

BEDSTE VPN TIL SE VH1: ExpressVPN er vores øverste valg. Højhastighedsservere og pålidelige forbindelser til streaming. Fjernelse af VH1, MTV og Netflix. Brugervenlige apps og browserudvidelser. 24/7 live chat support. Sikrer dine data med kryptering. Prøv det risikofrit med 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde ExpressVPN-gennemgang.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. NordVPN

NordVPNfjerner blokeringen af ​​VH1Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN er ideel til streaming, da det blokerer for f.eks. Netflix, Amazon Prime Video og naturligvis VH1 let. Takket være sit netværk på mere end 5.700 servere, hvoraf ca. 1.900 er i USA, kan du endda se i højest mulig kvalitet uden nogen mærkbar forsinkelse eller buffering. NordVPN tilbyder endda servere, der er optimeret til P2P-fildeling, mens tilsløret servere omgår internetbegrænsninger i lande med høje niveauer af internetcensur.

Det enkle design af NordVPNs apps og browserudvidelser gør det nemt at finde den perfekte server. Denne VPN kan bruges til at oprette forbindelse til seks enheder samtidigt, mens der også er support til døgnet rundt live chat. Når du bruger NordVPN, er dit privatliv beskyttet gennem 256-bit AES-kryptering, en kill switch og DNS- og IPv6 lækagebeskyttelse. Lige så vigtigt, denne no-logs-tjeneste har hovedkontor uden for EU og USA's jurisdiktion i Panama.

En NordVPN-konto giver adgang til apps til Windows, Mac, Linux, Android, iOS og Android TV. Browserudvidelser tilbydes til Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med udvalgte routere, selvom disse kræver manuel opsætning.

Fordele:

 • Arbejder godt med VH1 såvel som Netflix og Amazon Prime Video
 • Mere end 1.900 servere i USA og 5.700 over hele verden
 • Specialservere til P2P-streaming og forbedret privatliv
 • Inkluderer en streng politik for no-logs, der hjælper dig med at forblive anonym online
 • Fastgør seks enheder samtidigt via en enkelt konto

Ulemper:

 • Servere i nogle lande kan være lidt langsomme

VERDI TIL PENGE: NordVPN er en billig service med imponerende 1.900 servere i USA til at se VH1 i udlandet. Fjern blokering af Netflix. Lader dig tilslutte seks enheder samtidigt og tilbyder 24/7 support. Stærk sikkerhedstilbud med speciale-servere og en streng no-logs-politik. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

3. CyberGhost

Cyberghostfjerner blokeringen af ​​VH1Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

CyberGhost er en Rumænien-baseret VPN, der tilbyder både hastighed og sikkerhed. Det har tusinder af servere i 90 lande, inklusive USA. Dette betyder, at du kan bruge det til at fjerne blokering af amerikanske websteder og tjenester såsom VH1 og Netflix US. I modsætning til mange internetudbydere begrænser CyberGhost ikke din båndbredde, gør det til en bedre oplevelse, når du streamer og torrent. Bedre endnu, det giver dig mulighed for at sikre syv enheder samtidigt via en enkelt konto.

Denne VPN leveres med en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti - langt længere end de fleste VPN'er. Som sådan kan du prøve det uden risiko. Der er også 24/7 live chat support, hvis du har spørgsmål. CyberGhosts stærke sikkerhedspakke består af 256-bit AES-kryptering, en automatisk kill-switch, en ad-blocker, en malware-scanner og beskyttelse mod DNS og IPv6 lækager. Du er også beskyttet med en streng no-logs-politik, der sikrer, at dine personlige oplysninger forbliver private.

Du kan bruge CyberGhost via følgende apps: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV og Amazon Fire Stick. Du kan også downloade browserudvidelser til Chrome og Firefox. Manuel installation er påkrævet til brug med Linux og routere.

Fordele:

 • Masser af amerikanske servere til at fjerne blokering af VH1, Netflix US og mere
 • Tilbyder gode hastigheder og ubegrænset båndbredde til streaming
 • Inkluderer en lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
 • Masser af sikkerhedsfunktioner inklusive en malware-scanner
 • Live chat support tilgængelig 24/7

Ulemper:

 • Der tilbydes ingen app til Linux

UBegrænset båndbredde: CyberGhost er en hurtig VPN til streaming af VH1 uden for USA. Ophæver også blokering af Netflix US. Tilslut op til syv enheder samtidigt. Inkluderer support døgnet rundt via live chat og en streng no-logs-politik. Brugervenlige apps og browserudvidelser. 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde CyberGhost-anmeldelse.

CyberGhost-kupon NYTT ÅR SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratis TILBUD rabat anvendes automatisk

4. IPVanish

IPVanishfjerner blokeringen af ​​VH1Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish har hovedkontor i USA og har hundreder af servere i 19 amerikanske byer. Med højhastighedsservere i 60 lande, inklusive Storbritannien og Australien, gør IPVanish det nemt at fjerne blokering af geo-blokeret indhold, hvad enten det er VH1 eller Netflix US. Det, der adskiller IPVanish fra mange af sine rivaler, er, at det tillader op til 10 samtidige forbindelser, hvilket gør det til et godt valg til deling med familien.

Når du bruger IPVanish, har du muligheden for hurtigt at oprette forbindelse til den bedst tilgængelige server. Du kan også søge på et kort over serverplaceringer eller endda filtrere efter server latency. Denne VPN-service inkluderer 24/7 support via live chat og en no-logs-politik for dit online privatliv. 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch bruges alle til at sikre, at dine data aldrig kompromitteres, selv ikke i et sekund.

Tilmelding med IPVanish betyder, at du kan sikre dine enheder via apps til Windows, Mac, Android, iOS og Amazon Fire TV. Manuel installation er påkrævet for Linux og routere.

Fordele:

 • Servere i 19 amerikanske byer til at se VH1 i udlandet
 • Gør det muligt at have op til 10 samtidige forbindelser
 • Gør det hurtigt og nemt at finde den perfekte server til dine behov
 • Tilbyder 24/7 support via live chat
 • Bruger kryptering og en no-logs-politik for at beskytte dit privatliv

Ulemper:

 • Tilbyder ikke en mulighed for at betale i Bitcoin
 • Baseret i et Five Eyes-medlemsland (USA)

SERVERE I 19 amerikanske byer: IPVanish har hovedkontor i USA og tilbyder hundreder af servere i 19 amerikanske byer. Det giver dig mulighed for at have op til 10 samtidige forbindelser og tilbyder 24/7 live chat support. Meget sikker service med kodning og politik uden logs. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde IPVanish-anmeldelse.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

5. PrivatVPN

PrivateVPNfjerner blokeringen af ​​VH1Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.PrivateVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

PrivateVPN er ideel til streaming takket være dens højhastighedsservere. Faktisk blokerer denne VPN for mange populære streamingtjenester. Bortset fra VH1 fungerer det med Netflix, BBC iPlayer, HBO Go og mere. Denne service anbefales især til VPN-noviser, da den er ekstremt nem at bruge. Dens desktop- og mobilapps gør forbindelsen til en server enkel og stressfri. Desuden giver PrivateVPN dig mulighed for at oprette forbindelse til seks enheder samtidigt.

Denne VPN beskytter dit privatliv ved hjælp af 256-bit AES-kryptering, DNS- og IPv6-lækebeskyttelse, en dræbningskontakt (som sikrer, at dine data ikke kompromitteres, hvis din forbindelse falder), og en nul-logs-politik, PrivateVPN er baseret i Sverige og stater at det ikke engang ved, hvad du laver online. Hvis du har spørgsmål, tilbyder PrivateVPN live chat support samt fjernhjælp og installation.

PrivateVPN-apps kan downloades til Windows, Mac, Android og iOS, mens routere og Linux kan konfigureres manuelt.

Fordele:

 • Hurtige servere til streaming af VH1 uden for USA
 • Fremragende apps til desktop og mobil (meget nem at bruge)
 • Stærk sikkerhed inkluderer kryptering og politik uden logs
 • Brug PrivateVPN på op til seks enheder samtidigt

Ulemper:

 • Leverer ikke nogen browserudvidelser
 • Et meget lille netværk på kun 100 servere

STRESSFRI STREAMING: PrivateVPN har hurtige servere til streaming af VH1 uden buffering og forsinkelse. Fjern også Netflix og HBO Go. Meget let at bruge apps og live chat support. No-logs-politik og giver dig mulighed for at forbinde seks enheder samtidigt. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde PrivateVPN-anmeldelse.

PrivatVPN-kuponSærtilbud - spar 83% på den 2-årige planGET-TILBUD, der automatisk anvendes

6. Surfshark

SurfShark VPNfjerner blokeringen af ​​VH1Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Surfshark.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

Surfshark kan bruges til at se VH1 i udlandet. Derudover fungerer det godt med MTV USA, Netflix og Amazon Prime Video. Denne service tilbyder gode hastigheder til problemfri streaming i 1080p HD. Samlet har den omkring 800 servere, der er spredt over 50 lande over hele verden. Denne VPN er perfekt, hvis du har masser af enheder, eller du deler med familien, fordi det tillader et ubegrænset antal samtidige forbindelser.

Denne VPN har hovedkontor på De Britiske Jomfruøer, hvor den ikke er underlagt obligatoriske love om datalagring. Det tilbyder masser af funktioner inklusive 24/7 live chat support, begyndervenlige apps og browserudvidelser og stærk sikkerhed. Når det kommer til at beskytte dine data, skinner Surfshark virkelig. Den bruger 256-bit AES-kryptering, DNS- og IPv6-lækagebeskyttelse samt en kill switch, en streng no-logs-politik og muligheden for at blokerer annoncer og trackere med sin CleanWeb-funktion.

Du kan sikre dig en række enheder takket være Surfsharks apps til Windows, Mac, Android, iOS og Amazon Fire TV. Der er også Chrome- og Firefox-browserudvidelser. Manuel installation er dog nødvendig til brug med Linux og routere.

Fordele:

 • Brug det til at se VH1, MTV USA og Netflix
 • Sikre et ubegrænset antal enheder samtidigt
 • Brugervenlige apps og browserudvidelser
 • Masser af sikkerhedsfunktioner inklusive politikker uden logfiler og annonceblokerer

Ulemper:

 • Tilbyder kun omkring 800 servere
 • Nogle inkonsekvente serverhastigheder

PERFEKT TIL FAMILIER: Surfshark giver et ubegrænset antal samtidige forbindelser - perfekt til deling med familien. Se VH1 i udlandet såvel som Netflix. Meget begyndervenlige apps og 24/7 live chat support. No-logs VPN, der blokerer for annoncer og trackere. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af Surfshark.

Surfshark-kuponSærtilbud - spar 83% + 3 måneder FREEGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se VH1?

Nogle gratis VPN'er giver dig muligvis mulighed for at se VH1 live, men du spilder stadig din tid. Årsagen til dette er den den gennemsnitlige gratis VPN har meget få servere og alt for mange brugere, hvilket resulterer i langsomme hastigheder og intermitterende ydelse. Faktisk throttes gratis VPN'er båndbredden for brugere i et forsøg på at forhindre netop dette problem Som sådan oplever du sandsynligvis masser af forsinkelser og lange buffertider, når live streaming af VH1 med en gratis VPN. Værre er det, at meget få gratis VPN'er kan fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix og HBO Go.

En anden grund til, at vi ikke anbefaler gratis VPN'er, er deres manglende sikkerhed. Når du bruger en gratis VPN, krypteres dine data sjældent. Yderligere, hvis VPN-forbindelsen falder, er det sandt IP-adresse vil sandsynligvis blive udsat for på grund af manglen på en dræbskontakt. Enhver god VPN skal tilbyde en ægte no-logs-politik for at beskytte dit privatliv. Desværre tjener mange gratis VPN'er ved at logge din browserhistorik og sælge disse oplysninger til annoncører.

Hvad kan jeg se på VH1?

Mens VH1's oprindelige fokus var på musikvideoer, har det siden vendt sit fokus til realityprogrammering. Du kan live stream VH1 samt se tv-shows on-demand. Her er en liste over noget af det indhold, du kan se på VH1:

 • Basketballkvinder
 • Girls Cruise
 • Skrige
 • Sort blækbesætning
 • RuPaul's Drag Race
 • Kærlighed & Hip Hop Hollywood
 • Kartelbesætning
 • Martha & Snoop's Potluck Party Challenge
 • Vilde 'N Out
 • T.I. & Lille: venner & Familie trængsel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =