Sådan ser du Tata Sky hvor som helst i verden med en VPN

Sådan ser du Tata Sky hvor som helst i verden


Uanset om du er en indisk udstationeret, der bor i udlandet eller en feriegæster, der prøver at streame den nyeste sportsdækning, har Tata Sky det hele. Desværre, hvis du vil se Tata Sky, er det kun tilgængeligt for dem, der logger ind med en indisk IP-adresse. Det er trods det faktum, at det delvis ejes af Sky, en stor styrke i britisk tv.

Hvis du prøver at logge på Tata Sky fra uden for Indien, får du en fejlmeddelelse. Den bedste løsning på dette problem er først at oprette forbindelse til et Virtual Private Network (VPN).

VPN'er hjælper med at streame Tata Sky fra hvor som helst i verden, så længe du har en stabil internetforbindelse. De krypterer din webtrafik og dirigerer den gennem en mellemliggende server på en placering efter dit valg. Når du vælger en server i Indien, din faktiske IP-adresse erstattes med en indisk, og værtwebsteder og apps antager, at du er i det sydasiatiske land.

En anden fordel ved VPN'er er, at deres brug af kryptering gør det umuligt for hackere og snoopere at tænde på din online aktivitet eller forsøge at udlevere dine private data.

Hvordan ser jeg Tata Sky i udlandet med en VPN?

Tata Sky er en af ​​Indiens premium-kabeludbydere. Som sådan har du brug for en eksisterende konto hos virksomheden, før du forsøger at logge ind. Det er ikke muligt at registrere dig uden for Indien, da du har brug for et lokalt mobiltelefonnummer, hjemmeadresse og en indiaspecifik betalingsmetode, såsom en lokal kreditkort eller Paytm.

Forudsat at du har en eksisterende konto, skal du hente en IP-adresse fra Indien, når du prøver at streame Tata Sky fra udlandet.

Sådan ser du Tata Sky fra uden for Indien:

 1. Registrer dig hos en af ​​de VPN'er, vi har anbefalet på denne liste. Vores øverste valg er ExpressVPN.
 2. Når din betaling er behandlet, skal du fortsætte med at downloade og installere den oprindelige VPN-klient direkte fra din valgte udbyders websted eller den officielle app store.
 3. Åbn VPN og opret forbindelse til en server i Indien. Når du er tilsluttet, skal du navigere til Tata Sky's side og logge ind med dine kontooplysninger.
 4. Tillykke. Alt Tata Sky's indhold skal nu være tilgængeligt.

VPN-er er et halvt krone, men vores hver VPN på vores anbefalede liste, der er nævnt nedenfor, skiller sig ud fra mængden. Disse udbydere, der er optimeret til at fjerne blokering af Tata Sky fra uden for Indien, er blevet evalueret på følgende parametre:

 • Velegnet til at fjerne blokeringen af ​​geobegrænsede mediestreams
 • Tilbyder et stort antal servere i Indien
 • Høje hastigheder til HD-streaming uden nogen mærkbar forsinkelse
 • Løs personlige oplysninger og krypteringsfunktioner
 • Venlig og hjælpsom kundesupport
 • Tilvejebringelse af flere samtidige forbindelser

I en fart? Her er et snapshot af vores top 6 anbefalinger til at streame Tata Sky fra uden for Indien.

Bedste VPN til at se Tata Sky uden for Indien:

 1. ExpressVPN: Vores nummer 1 til at streame Tata Sky hvor som helst i verden. Stellarhastigheder, uknækkelig kryptering og optimerede servere i Indien gør denne udbyder til en naturlig pasform.
 2. NordVPN: Fantastisk budgetindstilling. Tilbyder robuste hastigheder, fremragende standarder for privatliv og anonymitet og 24/7 kundesupport.
 3. CyberGhost: Værdifuldt valg for nye og amatørbrugere. Sendes med veldesignede, intuitive apps og har en fremragende track record med at fjerne blokering af geobegrænsede medier.
 4. IPVanish: Anstændige hastigheder, uhættelig kryptering og et stort antal samtidige forbindelser gør det til en værdifuld konkurrent.
 5. Surfshark: Kommende udbyder, der hurtigt tilføjer nye servere og får et ry for at fjerne blokering af streamingmedier. Forbind ubegrænsede enheder med en konto.
 6. PrivateVPN: Nogle af de hurtigste hastigheder, vi har testet. Tillader anonyme tilmeldinger og bruger top-notch krypteringsprotokoller.

Bedste VPN'er til Tata Sky

Her er vores liste over de bedste VPN'er til at se Tata Sky hvor som helst i verden:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks tata sky Testet jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN tager den øverste slot for at streame Tata Sky uden for Indien. Denne provider har over 3.000 servere i 94 lande inklusive mange servere i Indien. Det leverer meget hurtige hastigheder og pålidelige forbindelser med høje oppetid. ExpressVPN er dygtig til at fjerne blokering af masser af indhold inklusive de indiske biblioteker til både Netflix og Amazon Prime Video. Det giver også adgang til Hotstar.

256-bit AES-kryptering er som standard aktiveret. Yderligere sikkerhedsforanstaltninger inkluderer beskyttelse mod lækage af DNS og IPv6, en internet-dræbningsafbryder, perfekt hemmeligholdelse fremad og delt tunneling. ExpressVPN logger ikke nogen aktivitets- eller websessiondata, så dit digitale fodaftryk er skjult for alle.

Denne VPN-udbyder understøtter alle de store platforme med apps til Windows, MacOS, iOS, Android og Linux. Der er firmware til nogle wifi-routere også. Fem enheder kan oprette forbindelse samtidig med en konto. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt via live chat, så du kan forvente hurtig løsning af eventuelle problemer.

Fordele:

 • Ekstremt hurtig download / streaminghastighed
 • En af de bedste allround VPN'er
 • Bedst i klassesikkerhed og privatliv
 • Fjernelse af Netflix USA, UK og andre
 • Tilbyder live chat 24/7

Ulemper:

 • Avanceret konfiguration for strømbrugere er lidt begrænset

Vores score:

4.5 ud af 5

BEDSTE VPN TIL TATA SKY: ExpressVPN er vores # 1-valg Ikke kun kan det fjerne blokering af Tata Sky hvor som helst i verden, men det kan også give adgang til Hotstar, Netflix og andre populære websteder. Hurtige hastigheder, pålidelig oppetid og jernbelagt sikkerhed er inkluderet. Prøv det risikofrit med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde ExpressVPN-anmeldelse.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. NordVPN

NordVPNfjerner blokeringen af ​​tata sky Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN tilbyder 18 servere i Indien, så der er masser af muligheder for en pålidelig forbindelse til at fjerne blokering af Tata Sky. Bortset fra Indien er denne leverandør vært for nord for 5.200 servere i 60 lande, inklusive flere placeringer i Nordamerika, Europa og Australien.

Tjenesten er ekstremt hurtig; NordVPN blokerer masser af streamingwebsteder som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hotstar og Star Sports. Du kan se hver servers eksisterende belastning, så hvis du mener, at en har for mange brugere, skal du bare ændre dit første valg.

NordVPN leveres med et væld af avancerede funktioner og muligheder - disse inkluderer dobbelt VPN-beskyttelse, Tor over VPN og automatisk wifi-dækning. Denne provider bruger 256-bit AES-kryptering, en internet kill-switch og DNS, IPv6 og WebRTC lækebeskyttelse, sikrer jernbelagt sikkerhed og en uhøjelig forbindelse.

For de mest fortrolige brugere tillader tjenesten Bitcoin-betalinger og registrering via en brænder-e-mail-konto.

Apps til Windows, MacOS, Linux, Android og iOS er tilgængelige såvel som Chrome og Firefox browserudvidelser. En konto giver mulighed for seks samtidige forbindelser, og der er 24-timers live chat support.

Fordele:

 • Ekspansivt servernetværk
 • Holder ingen logfiler overhovedet
 • Hurtig og pålidelig download- og streaminghastighed
 • Opgave-specifikke, optimerede servere

Ulemper:

 • Forbindelser via desktop-appen kan være langsomme

Vores score:

4.5 ud af 5

Fremragende budgettet valgmulighed: NordVPN er en verdensklasse udbyder og fås til en meget lav pris. Det hjælper dig med at streame Tata Sky og sikre din konto under processen. Prøv det med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

3. CyberGhost

Cyberghostfjerner blokeringen af ​​tata sky Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

CyberGhost er en af ​​de hurtigste udbydere på denne liste og gør det ekstremt let for begyndere at komme i gang med VPN'er. Med 20 optimerede højhastigheds-servere i Indien gør det jobbet med at fjerne blokering af Tata Sky uden problemer.

Der er support til yderligere 58 lande, så du kan bruge CyberGhost til at få en IP-adresse fra mange forskellige placeringer.

Bortset fra Tata Sky giver CyberGhost pålideligt adgang til Netflix US, Hulu, BBC iPlayer og mere. Streamere tilbydes ubegrænset båndbredde. 256-bit AES-kryptering sikrer forbindelser, og indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger inkluderer beskyttelse mod lækage af DNS, en internet-kill-switch, anti-malware-forsvar og en ad-blocker.

Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, Android og iOS. En enkelt konto giver mulighed for syv samtidige forbindelser, og kundesupport er tilgængelig, når du har brug for det.

Fordele:

 • Streames HD-video problemfrit
 • Holder ingen logfiler
 • Split-ekskluder-funktion til websteder og split-include-funktion til applikationer
 • Let at bruge, vælg aktivitetstype og være tilsluttet den mest passende server

Ulemper:

 • Ikke egnet til dem, der har brug for kontrol med avancerede funktioner

Vores score:

4 ud af 5

HURTIG OG INTUITIV: CyberGhost leverer ekspresshastigheder, en simpel brugergrænseflade og masser af servere i Indien. Prøv det med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde CyberGhost VPN-gennemgang.

CyberGhost-kupon NYTT ÅR SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratisGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

4. IPVanish

IPVanishfjerner blokeringen af ​​tata sky Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish har support til en indisk IP-adresse. Selvom det kun tilbyder to servere i Indien, begge i hovedstaden Delhi, sikrer det dem med top-tier-kryptering og en politik om ikke at gemme nogen datalogger eller session detaljer. Globale servere er over 1.300 på tværs af 75 placeringer.

Bortset fra Tata Sky er denne udbyder i stand til at fjerne blokering af Netflix USA såvel som flere andre populære streamingkilder. Det gør brug af 256-bit AES-kryptering sammen med perfekt hemmeligholdelse fremad og beskyttelse mod lækage af DNS. Alle dens servere administreres internt hvilket giver det langt mere kontrol over trafikken og forhindrer lækager uden for den krypterede tunnel.

Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, Android og iOS, og kundesupport er til rådighed døgnet rundt.

Fordele:

 • Tilbyder live chat 24/7
 • Opererer et netværk på mere end 1.300 servere fra 75 bysteder over hele kloden
 • Meget hurtige hastigheder

Ulemper:

 • Tilbyder ikke nogen browserudvidelser

Vores score:

4 ud af 5

PÅLIDELIG VPN: IPVanish giver en konsekvent oplevelse af at streame Tata Sky fra uden for Indien. Prøv det med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde IPVanish-anmeldelse.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

5. Surfshark

SurfShark VPNfjerner blokeringen af ​​tata sky Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Surfshark.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

Surfshark er registreret på De Britiske Jomfruøer, så det er afskærmet fra obligatoriske datalogger. Derudover hedder det ganske tydeligt, at det ikke forkæler sig med bevarelse af trafik af nogen art, herunder IP-adresser, browserhistorik eller tidsstempler.

Tjenesten uret imponerende hastigheder under vores test og var i stand til at fjerne blokering af både Netflix US og BBC iPlayer. Det giver ubegrænset data og båndbredde og understøtter torrenting. Netværket kan prale af mere end 800 servere, herunder nogle med base i Indien.

Sikkerhedsfunktioner er førsteklasses; Surfshark bruger 256-bit AES-kryptering, perfekt hemmeligholdelse fremad, en internet-kill-switch og DNS-lækagebeskyttelse. Dets proprietære teknologi blokerer annoncer og malware og inkluderer en delt tunneling-mulighed.

Apps er inkluderet til Windows, MacOS, Android og iOS. En konto giver mulighed for et ubegrænset antal samtidige forbindelser, så det er let at opdele med venner og familie. Kundesupport er 24/7.

Fordele:

 • Ubegrænset udstyr
 • Anstændige, pålidelige hastigheder
 • Automatisk wifi-beskyttelse

Ulemper:

 • Deres servernetværk er mindre end de fleste andre VPN'er

Vores score:

4 ud af 5

OP-OG-KOMMER LEVERANDØR: Surfshark blokerer pålideligt masser af streamingtjenester på alle de store platforme. Det fås til en lav pris og sendes med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af Surfshark.

Surfshark-kuponSærtilbud - spar 83% + 3 måneder FREEGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

6. PrivatVPN

PrivateVPNfjerner blokeringen af ​​tata sky Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.PrivateVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

PrivateVPN har ikke et massivt servernetværk (og baseret på anekdotisk dokumentation virker det ikke som om det vil tilføje mere når som helst snart). Dog kompenserer det for denne relative ulempe med overlegen service og ekstremt hurtige forbindelser.

Der er en fysisk server i Chennai og en anden virtuel en til huse i Bangalore, så en indisk IP-adresse er bestemt tilgængelig. Der er i alt 60 globale serverplaceringer, med mange servere optimeret til HD-videostreaming og opblokering.

Bortset fra Tata Sky er det vist, at denne udbyder ophæver blokering af Netflix US, Amazon Prime Video, Hulu og mere.

Sikkerhedsfunktioner inkluderer 256-bit AES-kryptering, beskyttelse mod DNS- og IPv6-lækager, perfekt fortrolighed og en internet-kill switch. Derudover gemmer PrivateVPN ingen brugerlogfiler på dets servere.

Apps er tilgængelige til alle de store streamingplatforme - Android, Windows, iOS og MacOS. En enkelt konto gør det muligt for op til seks enheder at oprette forbindelse samtidigt. Kundesupport er tilgængelig i de europæiske åbningstider.

Fordele:

 • Få et ry for at fjerne blokeringen af ​​populære streamingwebsteder
 • Meget hurtige hastigheder
 • Holder ingen logfiler overhovedet

Ulemper:

 • Et lille antal servere at vælge imellem
 • Supportpersonale er gode, men fungerer kun i europæiske åbningstider

Vores score:

4.5 ud af 5

PRIMERET TIL STREAMING: PrivateVPN er meget hurtig og testes for at arbejde med flere streamingplatforme. Prøv det med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde private VPN-gennemgang.

PrivatVPN-kuponSærtilbud - spar 83% på den 2-årige planGET-TILBUD, der automatisk anvendes

Skal jeg bruge en gratis VPN til Tata Sky?

Når det kommer til streaming af geobegrænsede medier, er det kun de bedste VPN'er, der skærer ned. Dette skyldes, at denne opgave ikke er en ligetil affære og kræver strenge tilslutningsstandarder for at levere en pålidelig og robust forbindelse.

Mens interwebs er overdrevne med gratis VPN'er, er sådanne udbydere adskillige hak under deres betalte modparter. Gratis VPN'er er ikke udstyret med krypteringsprotokoller i militær kvalitet eller ekstra sikkerhedsfunktioner som automatisk wifi-beskyttelse, delt tunneling eller perfekt fremadrettet hemmelighed. De fleste tilbyder et trist produkt, der er designet til at tjene penge på dig på en eller anden måde.

Hvis du vælger en gratis VPN, skal du ikke forvente hurtige hastigheder, dedikeret kundesupport eller muligheder for at skifte til IP-adresser fra hele verden. Du bliver sandsynligvis udsat for datakap, båndbreddestrottning og ventetider for at oprette forbindelse til en server i spidsbelastningen. Desuden skal du muligvis også udholde masser af irriterende, indgribende reklamer og kæmpe med muligheden for en privat invasion.

Disse træk strider mod de grunde, du skal vælge VPN'er i første omgang. Når alt kommer til alt forsøger du at beskytte dine data og online fodaftryk og ikke udsætte dem. Plus, de ekstremt langsomme hastigheder, der tilbydes af gratis VPN'er, betyder, at streaming af Tata Sky vil være en besværlig og frustrerende oplevelse.

Det er bedre ikke at tage unødvendige risici. Med en betalt VPN har du ro i sindet og en øverste brugeroplevelse.

Hvorfor er Tata Sky geobegrænset?

Tata Sky er en licenseret tv-selskab og handler ikke med at producere sit eget indhold. De fleste af de populære shows på platformen, såsom ICC World Cup Cricket, Adventures of Tarzan, Bodyguard, Men in Black, Kinnari og Blunt Talk, er blevet leveret til det indiske selskab af tredjeparts produktionshuse.

Streamingrettigheder og licensaftaler for alt indhold tvinger Tata Sky til at begrænse dets udsendelsesregion til Indien alene. Hvis det skulle åbne sin platform for streamere overalt i verden, ville det krænke aftaler og true tv-stationer, der har lignende tilbud for deres hjemlande.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Comparitech tilskynder ikke at bruge en VPN til at streame indhold ulovligt. Se lokale love, inden du beslutter at gå ind på denne rute. Hvis du har spørgsmål, er det bedst at tale med en advokat i dit opholdsland.

Hvad kan jeg ellers gøre med en VPN?

VPN'er er fantastiske til at muliggøre adgang til geobegrænsede streamingmedier, men de har også andre tricks i ærmet.

VPN'er opretter en krypteret, næsten uigennemtrængelig forbindelse. Dette betyder, at det er en stressfri opgave at få adgang til offentlige wifi-netværk - den slags wifi-netværk, du finder i caféer, indkøbscentre og lufthavne. På grund af de offentlige netværk af nævnte netværk, vil-være hackere vente, vel vidende om, at store skår af brugere er tilsluttet til enhver tid. Phishingforsøg og angreb mellem mennesker er to almindelige metoder til at udtrække dine data, og en VPN kan hjælpe med at beskytte mod begge.

En VPN er også et fremragende valg til sikkert og sikkert at logge på online banktjenester. Når du rejser uden for dit hjemland, enten for arbejde eller fornøjelse, er det muligt, at du måske ønsker at overføre penge eller betale en kreditkortregning. VPN'er vil sikre din forbindelse, så dine økonomiske data ikke kompromitteres. Plus en VPN kan få det til at se ud som om du er i dit hjemland og forhindre svindeladvarsler, der ellers kan få din bank til at blokere din konto.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2