Sådan ser du Channel 4 On Demand (Alle 4) hvor som helst

Sådan streames Channel 4 (All 4) online fra udlandet


Ligesom mange populære streamingtjenester begrænser Alle 4 sit indhold. Denne geo-blokering betyder, at kun brugere i England kan se alt 4-indhold. Udenlandske brugere, der forsøger at få adgang til Alle 4, vil se følgende meddelelse: “Tjenesten er ikke i øjeblikket tilgængelig i dit område. ”

Ved at bruge en VPN kan du dog oprette forbindelse til en server på et andet sted og narre websteder til at tro, at du faktisk er et andet sted. Dette omgår alle 4's regionale begrænsninger og giver dig mulighed for at se live og on-demand indhold, uanset hvor du befinder dig fysisk; perfekt til at se Channel 4 i udlandet, hvis du rejser.

Hvis du kun har tid til en hurtig oversigt, her er vores liste over de bedste VPN'er til at fjerne blokering af Channel 4 fra udlandet:

 1. ExpressVPN Topvalg til fjernelse af blokering af Channel 4! Stort netværk af hurtige servere over hele kloden der er beregnet til højhastighedsforbindelser. Stærk på privatliv. Inkluderer 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. CyberGhost Bedste budget VPN. God værdi og nybegyndervenlige apps. Sikker og hurtig forbindelse er fantastisk til streaming.
 3. NordVPN Stærk allrounder med over 5.000 servere - kan fjerne blokering af næsten alt. Masser af servere opnår gode streaminghastigheder.
 4. IPVanish Arbejder godt med Kodi-enheder og tillader op til 10 samtidige forbindelser på den ene konto.
 5. PrivateVPN Kommende netværk med en ekspanderende liste over streamingwebsteder kan det fjerne blokering af.

Sådan streames Channel 4 med en VPN

Er du ny på streaming med en VPN? Det er faktisk ret simpelt at fjerne blokering af geobegrænsede platforme, bare følg trinnene nedenfor.

Sådan kan du se Channel 4 i udlandet gratis:

 1. Tilmeld dig en af ​​nedenstående VPN-tjenester (vi anbefaler ExpressVPN).
 2. Download og installer klientsoftwaren. Der vil være et par forskellige versioner, så sørg for at få den rigtige til dit operativsystem.
 3. Opret forbindelse til en server i det relevante land. For alle 4 ville du bruge en britisk server.
 4. Prøv at se indhold på webstedet Channel 4. Det skal hurtigt indlæses med minimal, hvis nogen, buffering. Bemærk, at du muligvis bliver nødt til at genindlæse siden for at se ændringer.

SÅDAN FÅR DU EN PREMIUM VPN GRATIS: VPN'er tilbyder normalt kun deres laveste priser til kunder, der er villige til at abonnere i flere år ad gangen. Hvis du kun har brug for en VPN i kort tid, hvis du f.eks. Er på ferie, kan du i stedet bruge ExpressVPNs gratis 30-dages prøveperiode. Selvom du bliver nødt til at betale på forhånd, kan du annullere når som helst inden for 30 dage og modtage en fuld refusion.

Den bedste VPN til at se alle 4

Det første trin er at vælge en passende VPN. Hver service er lidt anderledes, så det betaler sig at overveje dine onlinevaner, før du forpligter dig til en bestemt VPN. For eksempel prioriterer nogle tjenester hastigheden frem for alt andet, mens andre gør det lettere at oprette meget sofistikerede sikkerhedsopsætninger. For at finde de bedste VPN'er til at få adgang til Alle 4 fra udlandet så vi efter tjenester, der opfyldte kriterierne nedenfor:

 1. Kan fjerne blokering af alle 4 og lignende tjenester
 2. Har flere britiske servere at vælge imellem
 3. Tilbyder stabile forbindelser og har minimal indflydelse på din forbindelseshastighed
 4. Indeholder stærk kryptering og ekstra sikkerhedsfunktioner
 5. Logger ingen personlig identificerbare oplysninger eller ideelt, logger intet overhovedet

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Ublokerer Channel 4Tested Jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

Denne service er fremragende til streaming: den har i øjeblikket mere end 3.000 servere på 160 placeringer fordelt over 94 forskellige lande, herunder fem serverplaceringer i Storbritannien. Endvidere kan det slå alle undtagen de hårdeste geobegrænsende foranstaltninger; vil du være i stand til at streame indhold fra All 4 samt andre større tjenester såsom Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video.

ExpressVPN tilbyder fremragende sikkerhedsfunktioner, herunder 256-bit AES-kryptering, en driftsafbryder og DNS / IPv6 lækagebeskyttelse. Det logger ikke nogen data, der kan identificere dig og endda giver dig mulighed for at betale med bitcoin for at anonymisere dig selv så meget som muligt. Du kan nå kundesupport 24/7 via live chat, og de svarer normalt inden for få sekunder.

ExpressVPN har brugervenlige apps til Windows-, MacOS-, Linux-, Android- og iOS-enheder. Det fungerer også på udvalgte trådløse routere, selvom disse skal konfigureres manuelt.

Fordele:

 • Masser af servere i England fjerner blokering af alle 4 fra næsten overalt i HD
 • Apps er intuitive og lette at bruge
 • Høj kvalitet sikkerhedsfunktioner og ingen logfiler beskytter dit privatliv
 • Streng nul-logs politik og solid sikkerhed på apps
 • Live chat support 24/7

Ulemper:

 • Ikke den billigste mulighed her uden en kupon

Vores score:

4.5 ud af 5

BEDSTE VPN TIL KANAL 4 - ALLE 4: ExpressVPN er vores # 1-valg. Fjern pålideligt alle 4 samt næsten alle britiske streaming-websteder. Ekstraordinære hastigheder til bufferfri HD-visning sammen med total sikkerhed og privatliv. Prøv det risikofrit med 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af ExpressVPN.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. CyberGhost

CyberghostFjernet blokering af Channel 4Tested Jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

CyberGhost fungerer lidt anderledes end de fleste: det giver dig mulighed for enten at vælge en bestemt server, der skal bruges (der er 486+ i England og mere end 5.700 på verdensplan) eller få en tildelt baseret på dens egnethed til en given opgave som torrent eller gennemsøgning sikkert. CyberGhost giver dig mulighed for at fjerne blokering af alle 4 og mange andre websteder med et enkelt klik, hvilket gør det ideelt for begyndere.

På trods af det enkle, brugervenlige design har CyberGhost faktisk nogle kraftfulde sikkerhedsfunktioner indbygget. For eksempel kan du få det til automatisk at blokere annoncer og scanne efter malware. Der er også 256-bit-kryptering, en kill-switch og beskyttelse mod DNS, IPv6 og port-videresendelse af lækager. Det logger ikke nogen session eller trafikdetaljer, så det kan ikke videregive detaljer om dine aktiviteter til nogen.

CyberGhost har dedikeret apps til Windows, MacOS, Android, Linux og iOS. Med manuel konfiguration kan du også installere det på nogle hjem routere.

Fordele:

 • Stor kontingent på over 700 servere i England, hvilket let fjerner de fleste geo-blokerede websteder
 • Meget gode streaminghastigheder
 • Apps er lette at installere og bruge - en god mulighed for begyndere
 • Solide privatlivsfunktioner inklusive kill-switch

Ulemper:

 • Ikke egnet til dem, der har brug for kontrol med avancerede funktioner

Vores score:

4 ud af 5

BEDSTE BUDGET VPN: CyberGhost er nem at bruge. En god pris solid kunstner. God til at fjerne blokering af alle 4, men nogle servere kæmper med andre streaming-websteder. Leveres med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af CyberGhost.

CyberGhost-kupon NYTT ÅR SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratis TILBUD rabat anvendes automatisk

3. NordVPN

NordVPNFjernet blokering af Channel 4Tested Jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN er førende når det kommer til netværksstørrelse. Denne VPN-udbyder har næsten 5.700 servere i 60 lande og 654 at vælge imellem i England alene. Det er hurtigt nok til at streame live HD-video fra sider som Alle 4 uden problemer, og kan endda fjerne blokering af flere populære tjenester, herunder Netflix og Hulu.

Denne veteranudbyder lægger en enorm vægt på sikkerhed. 256-bit-kryptering er aktiveret som standard, men brugerne kan også drage fordel af DNS / IPv6-lækebeskyttelse, en applikationsspecifik kill-switch, Tor over VPN-funktionalitet og muligheden for at bruge flere VPN'er på én gang. Denne service gemmer ingen personlig identificerende oplysninger og accepterer cryptocurrency-betalinger, så du kan gennemse helt anonymt.

Denne VPN tilbyder apps til MacOS, iOS, Windows og Android. NordVPN kan installeres manuelt på Linux-baserede systemer og understøttede netværksrutere.

Fordele:

 • Veteranbudgetudbyder med over 650 servere i hele Storbritannien
 • Fjernelse af mest populære streamingwebsteder, f.eks. Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video
 • Standard sikkerhedsindstillinger og privatlivets overvejelser er over standard
 • Live chat kan hjælpe dig med manuelle konfigurationer

Ulemper:

 • Desktop-appen kan være akavet at bruge, skal opdateres

Vores score:

4.5 ud af 5

GOD ALL-ROUNDER: NordVPN er en god værdi allrounder. En stor værdi mulighed, der blokerer for de fleste britiske streamingtjenester, inklusive Channel 4. Stor privatliv og sikkerhedsoplysninger. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af NordVPN.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

4. IPVanish

IPVanishFjernet blokering af Channel 4Tested Jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish har 89 britiske servere at vælge imellem (1.300+ på verdensplan), og hastighederne høje nok til at streame HD-video fejlfrit, det er en fremragende VPN til brug med alle 4. Det er i stand til uden problemer at fjerne blokering af platforme som ITV Hub, Sling TV og Acorn TV, så Alle 4 udgør ingen trussel. Yderligere tillader denne service op til ti samtidige forbindelser, hvor mange af dens rivaler tillader højst seks.

Selvom dens apps er lette, inkluderer de masser af avanceret funktionalitet. 256-bit-kryptering, beskyttelse mod DNS-lækage og en driftsafbryder er som standard aktiveret, men brugerne kan også vælge at tilsløre deres OpenVPN-trafik, skifte IP-adresser med tidsintervaller og blokere al LAN-trafik. IPVanish logger ikke nogen personlig identificerende information, så dine aktiviteter forbliver private på alle tidspunkter.

IPVanish er en af ​​de få store VPN'er med en app i Amazon Fire TV-butikken. Derudover har den dedikerede versioner til Android, Windows, iOS og MacOS. Denne service kan manuelt konfigureres til at arbejde med Linux og vælge routere.

Fordele:

 • Opererer over 80 servere i Storbritannien og har ingen problemer med at fjerne blokering af alle 4
 • Tillad 10 samtidige forbindelser pr. Konto
 • Imponerende 4K-streaminghastigheder opnået under test

Ulemper:

 • Kundesupport er lidt langsom
 • Ingen browserudvidelser

Vores score:

4 ud af 5

OP TIL 10 ENHEDER: IPVanish er fantastisk til familier og flere forbindelser. Fjern blokering af Channel 4 - On Demand - All 4, men kan ikke fjerne blokering af så mange streamingtjenester som rivaler højere på denne liste. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af IPVanish.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

5. PrivatVPN

PrivateVPNFjernet blokering af Channel 4Tested Jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.PrivateVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

PrivateVPN har færre servere (kun fire i England og 78 på verdensplan) end lignende tjenester, men tilbyder højere hastigheder. Faktisk er det hurtigt nok til at streame live HD-video uden mærkbar buffering. Bedre er det, ud over All 4 kan denne VPN fjerne blokering af streamingplatforme, som mange andre ikke kan, herunder BBC iPlayer, Netflix og PlayStation Vue.

Denne service muliggør IPv6- og DNS-lækagebeskyttelse som standard. Den bruger 256-bit-kryptering kombineret med en kill-switch for at sikre, at din trafik altid er skjult, og uden personlige identificerbare oplysninger, der er gemt, kan dine aktiviteter ikke spores tilbage til dig. PrivateVPN skinner virkelig når det kommer til kundesupport: sit team er tilgængelige døgnet rundt via live chat, og de er endda i stand til at installere og konfigurere softwaren til dig eksternt med din tilladelse.

PrivateVPN leveres med specifikke apps til Android, iOS, Windows og MacOS-systemer. Manuel installation er påkrævet for Linux-baserede platforme og trådløse routere.

Fordele:

 • At få et solidt ry for at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænset indhold, inklusive fra Storbritannien
 • Streaminghastigheder er gode nok til HD
 • Brugervenlige apps til Windows, MacOS, iOS og Android

Ulemper:

 • Lille antal servere at vælge imellem i England
 • Måske har brug for supporthjælp til at finde den bedste server, du kan vælge

Vores score:

4.5 ud af 5

STOR HASTIGHED: PrivateVPN er et godt familievalg. Fjernelse af alle 4 og generelt god til browsing og torrenting. Tillader op til 6 enheder. Kunne gøre med flere servere. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af PrivateVPN.

PrivatVPN-kuponSærtilbud - spar 83% på den 2-årige planGET-TILBUD, der automatisk anvendes

Kan jeg se Channel 4 online med en gratis VPN?

Selvom du måske bliver fristet til at bruge en gratis VPN, er der flere grunde til, at vi anbefaler at undgå dem. På trods af at der er flere brugere end premium-tjenester, har gratis VPN'er normalt ikke den netværksinfrastruktur, der kræves for at understøtte dem. Rent praktisk betyder det, at du er mere tilbøjelig til at støde på lange buffertider, stammende video og muligvis endda tilfældig afbrydelse fra VPN. Disse faktorer peger alle på en dårlig streamingoplevelse, men når du overvejer, at gratis VPN'er er de første, der blokeres af større platforme, reduceres deres levedygtighed endnu mere.

Mens gratis VPN'er ikke opkræver dig direkte, er de ikke rigtig gratis: du betaler bare med dine personlige oplysninger i stedet for penge. Disse tjenester kan drage fordel af dig på mange måder, fra at placere annoncer på de sider, du besøger, til at spore dig over en længere periode ved hjælp af cookies. Dette giver dem mulighed for at opbygge en meget detaljeret profil af dine browservaner, som derefter kan sælges til den højeste byder uden din viden. VPN'er skal holde dine aktiviteter anonyme og ikke dele dem med tredjepart, så dette er simpelthen uacceptabelt.

Til sidst skal du overveje den sikkerhedsrisiko, som gratis VPN'er udgør. I 2016 undersøgte forskere mere end 200 gratis Android VPN-apps og fandt, at næsten 40% indeholdt malware af en eller anden slags. Derudover krypterede mange af disse påståede VPN'er faktisk ikke noget. Selv brug af en højprofiltjeneste garanterer ikke din sikkerhed; Vi har før set en større gratis VPN, der muliggør et botnet med brugernes båndbredde.

Du kan ikke være for forsigtig, når det kommer til online sikkerhed. For at beskytte dig selv, dine enheder og dine personlige oplysninger anbefaler vi at bruge en hæderlig VPN med en afprøvet og ikke-logget politik.

Hvordan tilmelder du dig alle 4?

alle 4 tilmeldinger

Mens alle 4 er gratis at bruge, skal du oprette en konto på forhånd. Dette er en relativt ligetil proces: bare gå til registreringssiden og indtast din e-mail-adresse, adgangskode og fødselsdato. Du bliver også bedt om at få et britisk postnummer; tjenesten bruger denne til at finde din adresse, men der er ingen yderligere kontrolforanstaltninger på plads. Der er faktisk ikke engang postfiltrering af sund fornuft; er det endda muligt at oprette en konto ved hjælp af Buckingham Palace's postnummer.

Når du er registreret, kan du straks logge ind og starte streaming. Du skal dog bemærke, at britisk lov kræver, at du har en tv-licens for at se indhold, når det udsendes på tv. Alle 4 gør ikke brugerne opmærksomme på dette, før de indlæser live stream, så det er let at overse. En TV-licens er ikke nødvendig for at se indhold på bestilling, i modsætning til med BBC iPlayer, som forskellige regler gælder for.

Hvad kan jeg se på Channel 4 / All 4?

Channel 4 har et bredt udvalg af indhold tilgængeligt. Nedenfor har vi listet nogle af kanalens mest populære titler:

 1. Hollyoaks
 2. Far Ted
 3. Ramsays Kitchen Nightmares USA
 4. IT-skarer
 5. Peep Show
 6. The Great British Bake Off
 7. Kom spis med mig
 8. 8 ud af 10 katte
 9. Første datoer
 10. Supernatural

Se også:

 • Sådan ser du ITV i udlandet
 • Sådan ser du Sky Go i udlandet
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 16