Sådan ser du Champions League-finalen live online (Real Madrid vs Liverpool)

ser Champions League fra udlandet med en VPN


Er du interesseret i at se Real Madrid slå mod Liverpool i Champions League-finalen? I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan bruge et Virtual Private Network (VPN) til at streame kampen live og i high-definition, uanset om du i øjeblikket er i dit hjemland eller i udlandet.

Det er vigtigt at bemærke, at vi kun vil anbefale officielle livestreams. Selvom streams of the match næsten helt sikkert vil være vært andetsteds, er disse sider uekte og ofte upålidelige. Ingen ønsker, at deres strøm alligevel skal tages offline under et straffespark. Den gode nyhed er, at Champions League-finalen kan ses gratis på flere forskellige platforme, så der er ingen grund til at ty til nogen uofficielle kilder.

Vigtigt: Brug altid en VPN, når du streamer

De fleste streamingplatforme tillader kun seere fra bestemte lande, men en VPN giver dig mulighed for at omgå denne begrænsning. Ved at oprette forbindelse til en server på det krævede sted, kan du narre tjenesten til at tro, at det er her, du faktisk befinder dig. For eksempel vil forbindelse til en britisk server låse op for britiske platforme som BBC iPlayer, Sky GO og ITV Hub.

Vi anbefaler at bruge ExpressVPN for at se Champions League. Det har et omfattende netværk af højhastighedsservere, der giver dig adgang til den strøm, du ønsker, uden at bekymre dig om forsinkelse eller lange buffertider. Med en bred vifte af sikkerhedsfunktioner, en no-logs-politik og apps til alle de mest populære operativsystemer gør ExpressVPN det nemt at forblive sikker, uanset hvilken enhed du bruger.

BEDSTE VPN FOR CHAMPIONS LEAGUE FINAL: ExpressVPN er vores # 1 valg. Med et stort servernetværk, der er optimeret til højhastighedsforbindelser, er det perfekt til at se Champions League. Brugervenlige apps til alle operativsystemer. Svært at slå på privatlivets fred og sikkerhed. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve den uden risiko.

Læs vores fulde anmeldelse af ExpressVPN.

Sådan ser du Champions League-finalen med en VPN

  1. Vælg en VPN designet til streaming. ExpressVPN har store hastigheder, men to billigere alternativer er NordVPN og CyberGhost.
  2. Gå til VPN-udbyderens websted, og tilmeld dig
  3. Download den rigtige VPN-klient til din enhed
  4. Se listen herunder og find en kilde, du gerne vil bruge
  5. Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere i det respektive land
  6. Besøg kildens websted. Indholdet skal nu indlæses uden problemer

Hvor kan jeg se Champions League-finalen?

Hvordan du ser spillet afhænger af hvor du er i verden. Nedenfor har vi opdelt de officielle strømme efter region, men med en VPN skal du være i stand til at se, hvad du end vil.

UK

forbrugerbaggrundskontrol Kilde: Wikimedia Commons

BT Sport er den eneste officielle tv-station i Champions League i England. Denne service koster normalt £ 9 (ca. $ 12) pr. Måned, men de viser faktisk hele kampen gratis og i 4K på BT Sport YouTube-kanalen.

Al kommentar vil være på engelsk.

Forenede Stater

amerikansk-flag-2144392_1280

Fox Sports streamer spillet live. Du kan se gratis, hvis Fox Sports er inkluderet i din kabelpakke.

Hvis ikke, kan du få adgang ved at tilmelde dig Fox Soccer Match Pass. Dette koster $ 19.99 pr. Måned, men leveres med en syv-dages prøveperiode. Du kan altid annullere dette, når kampen er afsluttet, så du ikke bliver debiteret.

Fox Sports er også inkluderet i Sling TV's $ 25-abonnement, så dette er en anden mulighed for at se kampen.

Al kommentar vil være på engelsk.

Tyskland

Tyskland-flag

Tyske seere kan se gratis på ZDFs websted. Hvis du er en Sky Deutschland-abonnent, kan du også se via Sky Q-appen.

Disse kilder har tysk kommentar.

Spanien

spansk flag - pixabay

Seere i Spanien kan se Antena 3's live stream gratis. Du kan også indstille på strømmen på TV3. BeIN Sports Spain er også vært for en stream, men at se dette kræver et abonnement (€ 9,99 pr. Måned).

Antena 3 og beIN Sports Spain har spansk kommentar, og TV3 vil være på katalansk.

Andre placeringer

Hvis du ikke har set din placering endnu, skal du ikke bekymre dig. Champions League-finalen kan ses næsten overalt i verden. UEFA har oprettet en omfattende liste over kilder for hver region. Bare find dit land på listen og gennemse kilderne, indtil du finder et, der er gratis, eller hvis det ikke mislykkes, et, der har en gratis prøveperiode.

Det skal bemærkes, at ikke alle disse kilder har en online-afspiller. Deres optagelse på listen indikerer ganske enkelt, at de vil udsende spillet på en eller anden måde, men det betyder ikke nødvendigvis, at de er vært for en live stream.

Ofte stillede spørgsmål om Champions League-finalen

Hvornår starter Champions League-finalen?

Kickoff til Champions League-finalen er kl. 19:45 BST den 25. maj. Hvis du er uden for Det Forenede Kongerige, kan du konsultere tabellen nedenfor for at se, hvornår det er i din lokale tid.

Pacific Standard Time (PST) 1. januar 1970
Central Time (CT) 1. januar 1970
Eastern Standard Time (EST) 1. januar 1970
Centraleuropæisk tid (CET) 1. januar 1970
Australian Western Standard Time (AWST) 02:45 26. maj
Australian Central Standard Time (ACST) 04:15 26. maj
Australske østlige standardtid (AEST) 04:45 26. maj
Kina-standardtid (CST) 02:45 26. maj

Kan jeg tilmelde mig udenlandske streamingtjenester?

Dette afhænger virkelig af tjenesten. Nogle, ligesom Fox Sports, kræver en betalingsmetode, der er registreret i et bestemt land. Hvis tjenesten accepterer PayPal, kan du muligvis tilmelde dig uanset, men ofte streamer streamingplatforme den adresse, der er registreret på din konto, og hvis den er uden for deres udsendelsesområde, forhindrer du dig i at gennemføre betalingsprocessen.

Uden et virtuelt kreditkort eller en ven i mållandet, der er villig til at dele deres betalingsoplysninger, er der ingen nem måde at registrere til disse tjenester.

Hvordan kan jeg ellers se Champions League-finalen?

Hvis du hellere vil se Real Madrid VS Liverpool fra komforten på din sofa, er du måske interesseret i at bruge Kodi. Der er flere forskellige tilføjelser, der streamer kampen live, selvom de fleste af dem kræver en form for registrering, før de kan bruges.

Hvis du ikke kan finde en passende onlinekilde og ikke er bekendt med Kodi, kan du altid bare se den på tv. Du vil opdage, at de fleste sportskanaler vil dække denne begivenhed på en eller anden måde, så længe du har et rimeligt kabelabonnement, skal du ikke have meget problemer med at finde dækning, hvad enten det er det fulde spil, højdepunkter eller bare diskussion af kampen indtil videre. Bliv dog ikke for behagelig - verdensmesterskabet er kun et par uger væk.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =