Sådan omgås VPN-blokke til Netflix, Amazon Prime, Hulu og andre

Sådan omgås VPN-blokke til Netflix, Amazon Prime og andre


De mest populære streamingtjenester er næsten altid regionslåst, hvilket betyder, at de kun er tilgængelige i specifikke regioner. Nogle, som Netflix, tager dette et skridt videre og tilbyder forskellige indhold fra et land til et andet. Den gode nyhed er, at du kan forfalske din placering ved at oprette forbindelse til en VPN, som giver dig adgang til regionelåste tjenester overalt. I et forsøg på at forhindre dette har store streamingplatforme implementeret VPN-detekteringsfunktioner, men disse er ikke ufejlbarlige. Nedenfor fortæller vi dig, hvordan man omgår VPN-blokke på tjenester som Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Så hvordan ved en streamingtjeneste, hvilket land du er i? De fleste geobegrænsede platforme tjekker din IP-adresse, så du får adgang, hvis du er på et understøttet sted og forhindrer dig i at bruge tjenesten, hvis du ikke er det. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, får du en ny, landsspecifik IP-adresse, der svarer til serverens placering. På regionlåste platforme ser det ud til, at du faktisk befinder dig i den samme region som din valgte VPN-server, så du kan bruge tjenesten.

Sådan omgås VPN-blokke på Netflix og andre platforme

Ironisk nok er alt, hvad du skal gøre for at omgå VPN-blokke, at bruge en bedre VPN. Nedenfor vil vi lede dig gennem processen trin for trin.

Sådan kommer du rundt på VPN-blokke på Netflix og alle dine foretrukne streamingtjenester:

  1. Tilmeld dig først en VPN, der kan fjerne blokering af en lang række streamingtjenester. Vi anbefaler især ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er begge stærke og billige alternativer.
  2. Download den relevante version af appen til din enhed, og log derefter på.
  3. Opret forbindelse til en VPN-server i det krævede land. For eksempel ville du bruge en amerikansk server til at fjerne blokering af Netflix US eller en britisk server til BBC iPlayer.
  4. Endelig skal du afspille en video på din valgte tjeneste. Det skal begynde med det samme, men hvis ikke, ryd din browsers cookies og cache, og indlæs siden igen. Hvis der fortsætter problemer, skal du kontakte din VPNs kundesupportteam for at se, om der er en bestemt server, du skal bruge.

Hvordan registrerer og blokerer tjenester VPN'er?

Der er flere måder at fortælle, om en bruger er tilsluttet en VPN eller proxy, og der designes nye metoder hele tiden. Nedenfor har vi dækket et par af de mest almindelige:

Brug af GPS-data

verden kloden

Det er meget vanskeligere at fjerne blokering af regionlåste tjenester som Netflix, hvis du bruger en mobiltelefon eller tablet. Dette skyldes, at mobile enheder gemmer et væld af oplysninger, som stationære computere ikke indeholder, inklusive din nuværende GPS-placering. Hvis din GPS og IP-adresse begge siger, at du f.eks. Er i USA, er det sandsynligt, at du er. På den anden side, hvis du har en amerikansk IP-adresse, men dine GPS-data siger, at du er i Frankrig, bruger du næsten helt sikkert en VPN.

Kontrol af en kendt VPN-sortliste

De fleste streamingplatforme holder en liste over IP-adresser, der hører til kendte VPN-servere. Denne form for blokering har en tendens til at være mere effektiv mod gratis VPN'er eller dem med små netværk, da det er en død giveaway, når den samme IP-adresse bruges til at logge på hundredvis af Netflix-konti i en enkelt 24-timers periode.

Imidlertid, IP-adresses sortlistning gør meget lidt for at stoppe store VPN-udbydere. Med tusinder af servere kan brugere normalt finde en fungerende server uden problemer. Det faktum, at en velkendt VPN kan fjerne blokering af en berygtet stædig service, kan endda tiltrække flere kunder.

Blokering af trafik fra specifikke havne

Sådan omgås VPN-blokke til Netflix, Amazon Prime, Hulu og andre

Når du surfer på internettet, sender du data til serveren på det websted, du er på. Denne server har forskellige porte, der er konfigureret til at acceptere forskellige typer trafik, for eksempel accepterer de fleste HTTP-trafik på port 80 eller HTTPS-trafik via port 443. Dog har nogle VPN-protokoller deres egne specifikke porte. Dette betyder for eksempel, at hvis et websted vil blokere PPTP-forbindelser fuldstændigt, skal det bare gøre at blokere den port, som PPTP-protokollen bruger: port 1723.

Der er selvfølgelig måder omkring portblokering. Nogle VPN'er tilbyder funktioner, der krypterer dine data og forklæd det som almindelig HTTP-trafik, hvor du pæner sidst på hele dette problem. Yderligere skulle tjenester være nødt til at blokere adskillige porte for at imødekomme alle tilgængelige VPN-protokoller, og dette kan forhindre, at legitime brugere kan få adgang til tjenesten.

Dyb pakkeinspektion

Denne metode bruges ikke rigtig af streamingtjenester. I stedet bruges det mest af Internet Service Providers (ISP) i lande, hvor internettet er stærkt begrænset, eller VPN'er er forbudt. Effektivt undersøger denne teknologi brugerens internettrafik og filtrerer den baseret på forudbestemte regler. Hvis du f.eks. Forsøger at sende VPN-trafik via standard HTTP-porten, kan dette opdages og stoppes.

Den nemmeste måde at slå dyb pakkeinspektion på er at bruge en VPN, der bruger avanceret cloaking-teknologi. VPN'er krypterer dine data, hvilket betyder, at ingen (ikke engang regeringen) kan se, hvad du får op til online, og tilslutningsfunktioner omformer din trafik, skjuler de datamønstre, der viser, at du bruger en VPN og giver dig mulighed for at omgå dyb pakkeinspektion. Hvis et land bruger dyb pakkeinspektion, er det sandsynligvis også, det blokerer adgangen til VPN-websteder. Som sådan er det vigtigt at installere en VPN, før du ankommer.

Se også: Dyb pakkeinspektionsvejledning

Hvordan ved jeg, at en platform har registreret VPN-brug?

Netflix-proxyfejl

Undertiden vil tjenester fortælle dig direkte, hvis de tror, ​​du bruger en VPN. Netflix har for eksempel den berygtede “Det ser ud til, at du bruger en afblokerer eller proxy”Fejl, og Amazon Prime Video siger“Din enhed er tilsluttet internettet ved hjælp af en VPN eller proxy-tjeneste.”Men oftere ser du dog en generisk fejl, der lader dig vide, at du ikke er i det krævede land, noget som"BBC iPlayer fungerer kun i England”Eller“Sling TV er kun tilgængeligt i USA.

På den anden side kan du opleve, at der ikke er nogen fejl, og tjenesten fungerer bare ikke, når du er tilsluttet en VPN. Videoer kan muligvis buffe uendeligt på trods af at du bruger en højhastighedsforbindelse, eller webstedet kan muligvis bare stoppe indlæsning halvvejs gennem.

Kan jeg fjerne blokering af Netflix, BBC iPlayer og andre sider med en gratis VPN?

Gratis VPN'er er yderst usandsynligt, at de blokerer for store streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer. Til at begynde med har de ofte meget små netværk, hvilket betyder, at selv hvis en enkelt server er sortlistet, kan det have en stor indflydelse. Selv hvis du finder en service, der fungerer, vil streaming sandsynligvis stadig være vanskelig, da gratis VPN'er har en tendens til at have flere brugere, end deres netværk kan støtte, hvilket fører til ekstremt langsomme hastigheder.

Det er også værd at bemærke, at gratis VPN'er ikke har den bedste rekord for sikkerhed eller privatliv. Faktisk testede en undersøgelse over 280 gratis VPN-apps og fandt, at næsten 40% indeholdt malware. Selv dem, der ikke nødvendigvis ikke var sikre, da over 80% var sårbare over for IPv6-lækager og næsten en ud af fem brugte overhovedet ingen kryptering. Disse risici er heller ikke begrænset til lidt kendte virksomheder; i 2015 blev Hola fanget med at sælge brugernes tomgangsbåndbredde for at lette et botnet.

Hvorfor fjerner ikke min VPN blokerende streamingtjenester længere?

Hvis din VPN plejede at fjerne blokering af en bestemt streamingtjeneste og ikke fungerer mere, er det sandsynligt, at platformen har opgraderet sine VPN-detekteringsforanstaltninger. Den gode nyhed er, at store VPN-udbydere er stolte af at være i stand til at fjerne blokering af de mest stædige platforme og næsten altid finde en løsning kort efter, at de er blevet blokeret. Faktisk nogle gange er alt hvad du skal gøre at oprette forbindelse til en anden server. Hvis du virkelig kæmper, skal din VPNs kundesupportteam være i stand til at yde yderligere hjælp.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 59