Sådan ændres din placering i Pokemon Go – VPN GPS spoofing Cheat!

pokemon go android


Pokemon Go er nu på verdensplan, men det betyder ikke, at alle har lige adgang til Pokemon. De, der bor i store byer, vil finde langt flere Pokémon, Pokestops og fitnesscentre i deres område end dem, der bor i forstæderne og landdistrikterne. Beboere i byerne har en enorm fordel i forhold til alle andre, der spiller spillet, mens folk, der bor ude i landet, sidder fast i øde lander med en anden en Pidgey i syne.

Så lad os endda spillefeltet lidt, skal vi?

Ved at bruge spot placering apps, kan du narre appen til at tro, at du er et sted, du ikke er. Dette GPS-hack til Pokémon Go betyder, at du kan jage og kæmpe i New Yorks Central Park, for eksempel overalt i verden.

Pokemon Go VPN snyder ved hjælp af en GPS-hack

Hvis du er død, når du spiller Pokemon Go, men bor i en karrig region, har du brug for tre ting: en GPS-spoofing-app, et spot-maskeringsmodul og en VPN. Disse værktøjer giver dig mulighed for at ændre din placering på kortet i Pokemon til hvor som helst du ønsker. Vi anbefaler at placere dig selv i en storby som New York eller Chicago, hvor Pokemon er mest udbredt.

gps spoofer android
GPS-forfalskning på Android er forholdsvis let med en app som denne. Gå til Indstillinger > Om enhed, og tryk på Build Number syv gange for at aktivere udviklertilstand. Tilbage i indstillingerne har du nu en ny fane kaldet Developer Options. Klik ind i det, og marker afkrydsningsfeltet "Vælg mock placering app" (på ældre versioner vil dette være "Tillad mock placeringer").

Pokemon Go blev klogt at bespotte placeringsapps tidligt, så du ikke kan spille og måske endda blive forbudt, hvis du bliver fanget ved hjælp af en. Af denne grund bliver du også nødt til at installere et modul kaldet "Mock Mock Locations." Denne enkle tilføjelse forhindrer apps i at registrere, at du har slået placeringer til i dine indstillinger. Du kan downloade modulet APK fra Xposed repo her. Det installeres ligesom et tredjepartsprogram.

Nu til VPN. Pokemon Go kan registrere, om din enheds IP-adresse ikke matcher din GPS-placering. Det er her VPN kommer ind. En VPN krypterer al din internettrafik og dirigerer den gennem en server på et sted, du vælger, og maskerer din IP-adresse i processen. Vi har fået dette hack til at fungere ved hjælp af IPVanish eller ExpressVPN. Tip: kan du få tre måneders ekstra gratis her med ExpressVPNs 12 måneders plan.

Når du er tilmeldt dig en VPN, skal du vælge en server i nærheden, hvor du vil jage og oprette forbindelse til den.ipvanish androidBåde IPVanish og ExpressVPN har et væld af servere over hele verden inklusive dusinvis i USA alene.

Når det er klar, skal du åbne forfalskningsappen og indstille en placering. Når VPN er slået til, skal du åbne Pokemon Go, og du skal se nogle Pokemon rundt!

GPS-spoofing på iOS er lidt hårdere, og du bliver nødt til at jailbreak din iPhone eller iPad. Find, download og installer Protect My Privacy fra Cydia, en mobil pakkehåndterer for jailbroken iphones. Gå til appen i appen og vælg Beskyt. Her kan du bruge et kort til at slippe en pin på det ønskede falske sted. Når det er gjort, skal du oprette forbindelse til din VPN og åbne Pokemon Go for at komme i gang.

Ulempen med GPS-spoofing er, at du ikke rigtig kan gå rundt, fordi spoofing-appen holder dig på plads, så du bliver nødt til at skifte tilbage til GPS-appen for at ændre din placering og komme i nærheden af ​​Pokemon. Vælg et sted med mange lokker, så Pokemon vil gyde oven på dig uden at skulle flytte.

Brug en VPN til at downloade Pokemon Go til Android på Google Play

google play klare data

Hvis du bor i et land, hvor Pokemon Go endnu ikke er blevet frigivet, skal du følge disse trin for at hente Pokemon Go fra den amerikanske version af Google Play:

 • Opret forbindelse til en server i USA ved hjælp af en VPN-app efter eget valg
 • Gå ind på dine telefonindstillinger, vælg Programmer > Google Play Butik > Opbevaring
 • Tryk på CLEAR DATA og bekræft
 • Åbn Google Play og accepter servicevilkårene
 • Søg efter Pokemon Go, download, installer og nyd!

Google Play vil nu blive konfigureret til den amerikanske butik. Selv hvis du slukker VPN, skal du stadig have adgang til den amerikanske version, i det mindste indtil du slukker for din telefon og tænder den igen.

Brug en VPN til at få Pokemon Go på iOS fra Apple App Store

ios itunes æble-id

Hvis du bor i et land, hvor Pokemon Go endnu ikke er blevet frigivet, skal du følge disse instruktioner for at få Pokemon Go fra den amerikanske App Store:

 • Opret forbindelse til en server i USA ved hjælp af en VPN-app efter eget valg
 • Gå til Indstillinger > iTunes & App butik
 • Tryk på linket "Vis Apple ID"
 • Klik på “Land / Region” > Skift land eller region ”
 • Tryk på USA, og klik på Enig
 • Når du bliver bedt om en adresse, skal du blot bruge en tilfældig amerikansk adresse, f.eks. Et hotel eller vandrerhjem
 • Når du bliver bedt om at indtaste nye betalingsoplysninger, skal du trykke på "ingen" eller indtaste en iTunes-gavekortkode
 • Åbn App Store, søg efter Pokemon Go
 • Download, installer og nyd!

ios itunes landregion

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 19