Sådan kommer man rundt på geo-blokering med en VPN og forfalsker din placering

Sådan slår du geo-blokering med en VPN og forfalsker din placering


I disse dage er de fleste større streamingtjenester såvel som sports-, spil- og spilwebsteder låst i regionen. Dette betyder, at de kun kan få adgang til af brugere i specifikke lande. Derudover begrænser nogle lande (såsom Kina) adgangen til en bred vifte af tjenester, hvoraf nogle er utroligt populære andre steder. Heldigvis er der en nem måde at omgå geo-blokering: oprette forbindelse til en VPN.

VPN'er fungerer ved at dirigere din trafik gennem en server i et andet land. Dette skjuler din rigtige IP-adresse - som ofte bruges til at bestemme din placering - og erstatter den med en midlertidig, landsspecifik IP-adresse. Som et resultat kan de fleste geobegrænsede platforme ikke fortælle forskellen mellem en VPN-bruger og nogen, der faktisk er på det krævede sted.

Som en ekstra fordel krypterer VPN'er din trafik, så din arbejdsgiver, regeringen og internetudbyder ikke kan se, hvad du får op til online. Dette er især nyttigt, hvis du er i et land med streng internetcensur.

Sådan undgås geo-blokering med en VPN

Med den rigtige VPN er det nemt at få adgang til regionelåste tjenester i udlandet. Følg blot trinnene nedenfor.

Sådan kommer du rundt på geo-blokering ved hjælp af en VPN:

 1. Start med at tilmelde dig en passende VPN. Vi anbefaler især ExpressVPN, men NordVPN og CyberGhost er to alsidige alternativer til lave omkostninger.
 2. Download og installer VPN-appen, og sørg for at få den rigtige version til din enhed.
 3. Opret forbindelse til en af ​​dine VPN's servere i det relevante land. For eksempel skal du bruge en britisk server til at fjerne blokering af BBC iPlayer eller en amerikansk en for Hulu.
 4. Log ind på din valgte tjeneste, og afspil en video. I de fleste tilfælde skal det starte med det samme, men hvis ikke, ryd din browsers cache og cookies, og opdater derefter siden.

Hvis du fortsat oplever problemer, er det værd at kontakte dit VPN's supportteam direkte for at se, om der er en bestemt server, du skal bruge.

Hvornår kan jeg støde på geo-blokering?

Der er to hovedsituationer, hvor du muligvis oplever geo-blokering. Den ene er, når du prøver at bruge en service som Netflix, BBC iPlayer eller ESPN i udlandet. Nogle streamingplatforme har forskellige indholdsbiblioteker for forskellige regioner, mens andre er helt utilgængelige uden for deres krævede lande. Sling TV forhindrer for eksempel dig i at endda se sit websted i udlandet og siger “Vi er kede af det. Sling TV er kun tilgængeligt i USA.”

Dette skyldes, at streamingtjenester normalt kun har ret til at vise deres indhold i specifikke lande. Andre typer websteder geo-begrænser deres indhold også. For eksempel bettingwebsteder betjener typisk kun folk beliggende i specifikke lande.

En anden situation, hvor du kan støde på geo-blokkering, er, når du prøver at få adgang til indhold, der er begrænset, forbudt eller imod loven på din nuværende placering. Dette betyder ikke nødvendigvis, at du ikke har noget godt. nogle lande har bare forskellige værdier, hvilket fører dem til at blokere ting som spil, dating og sociale mediesider.

Afhængig af hvor du er i verden, kan du opleve, at du ikke engang kan bruge tjenester, der kan betragtes som vigtige, f.eks. WhatsApp, Skype eller FaceTime. Alle disse tre og flere er blokeret i lande som Kina og UAE, hvilket kan gøre det vanskeligt at kommunikere med venner og familie derhjemme.

Hvordan kan websteder og tjenester fortælle hvilket land jeg er i?

Det meste af tiden er tjenester helt afhængige af brugerens IP-adresse for at fortælle, hvor de er i verden. Imidlertid anvender mere avancerede platforme ofte yderligere bekræftelsesforanstaltninger. De kan krydshenvise din IP-adresse med GPS-placeringsdata, hvis du f.eks. Bruger en mobilenhed eller kontrollere din IP-adresse på en liste over kendte VPN-servere.

Nogle gange er det ikke engang det websted, du forsøger at få adgang til, der blokerer for forbindelsen, det er regeringen. For eksempel har Kinas Great Firewall en ekspansiv liste over blokerede websteder og overvåger indenrigstrafik for specifikke søgeord og genkendelige VPN-trafikmønstre for at se, om du prøver at få adgang til et blokeret websted.

Kan jeg omgå Kinas store firewall med en VPN?

Det er især vanskeligt, om end ikke umuligt, at omgå regionale begrænsninger i Kina. Du kan ikke bare installere en VPN og starte browsing, da regeringen har undtagelsesvis forsøgt at blokere al adgang til privatlivsfokuserede tjenester, inklusive VPN-websteder. Som et resultat er der kun et par VPN'er, der pålideligt fungerer i Kina.

Hvis du planlægger en rejse til Kina (eller et hvilket som helst land, der begrænser adgangen til VPN'er), bliver du nødt til at downloade og installere VPN på forhånd. Vi vil også anbefale at notere alle spejlsider, som din VPN muligvis fungerer, samt instruktioner om, hvordan man manuelt konfigurerer tjenesten. Disse oplysninger skal opbevares i en adgangskodebeskyttet fil og gemmes lokalt på din enhed, da lande med streng online-censur har en tendens til at blokere adgangen til skylagringsplatforme.

Er du ikke sikker på, om et bestemt websted er blokeret i Kina? Du kan kontrollere, før du ankommer ved at indtaste en URL i vores Great Firewall-værktøj. Husk: Great Firewall opdateres hele tiden, så selvom et websted er tilgængeligt lige nu, er det måske ikke, når du kommer til Kina.

Kan jeg slå geo-blokkering med en gratis VPN eller proxy?

Gratis VPN'er har en tendens til at kæmpe, når det kommer til at fjerne blokeringen af ​​tjenester. De har ofte mindre netværk end deres betalte rivaler, så det er lettere for platforme at sortliste alle deres IP-adresser, og med færre ressourcer er det vanskeligere at finde en løsning, hver gang nye VPN-detekteringsfunktioner introduceres. Gratis proxies har lignende ydelsesproblemer, og for at gøre det værre, beskytter de kun din browsertrafik, hvilket betyder, at alt, hvad du gør i en app, stadig vil være synlig.

Disse tjenester har normalt et enormt antal brugere, så du vil næsten helt sikkert opleve langsomme hastigheder. Selv hvis en gratis VPN eller proxy blokerer for den valgte tjeneste, er du sandsynligvis nødt til at kæmpe med lange buffertider og laggy afspilning.

Gratis VPN-tjenester har en dårlig rekord, når det kommer til privatliv. En undersøgelse af mere end 280 gratis VPN-apps opdagede, at næsten 40% indeholdt malware og over 80% lækkede personlige oplysninger over IPv6.

Værst af alt anvendte næsten en ud af fem ingen kryptering overhovedet, hvilket betyder, at deres brugere ikke var mere sikre end når de normalt gennemsøgte internettet. Vi har endda set store spillere i dette rum bruge skyggefulde forretningstaktikker, som når Hola blev fanget og solgte brugernes båndbredde for at lette et botnet.

Hvorfor blokerer ikke min VPN for en bestemt tjeneste?

Nogle platforme har strengere geo-blokering end andre. For eksempel har en lokal tv-live-stream sandsynligvis ikke avancerede geobegrænsnings- og VPN-detektionsfunktioner indbygget. Imidlertid gør Netflix, et internationalt netværk, der er værd milliarder af dollars. Dette er grunden til, at nogle brugere støder på fejl som "Det ser ud til, at du bruger en afblokerer eller proxy”Når du får adgang til geo-blokerede tjenester med en VPN.

Selv hvis du ser en fejl, er det muligt, at din VPN faktisk er i stand til at fjerne blokering af din valgte tjeneste. Nogle gange finder du ud af, at ikke alle servere fungerer, så det at prøve en anden server er ofte alt, hvad det kræver. Hvis du har problemer, kan du bede din VPN's supportteam om hjælp direkte. De bedste udbydere tilbyder 24/7 live chat, så du ofte kan være i gang i løbet af få minutter.

Hvilke tjenester kan jeg få adgang til i udlandet med en VPN?

Med den rigtige VPN kan du få adgang til en lang række geo-blokerede websteder og tjenester overalt i verden. Nedenfor har vi listet nogle af de typer indhold, du kan fjerne blokering af:

 • TV-streaming-websteder (Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video)
 • Sportsstreamingsider (ESPN, beIN Sports, Sportsnet)
 • Sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram)
 • Gambling- og spillesider (Bet365, SkyBet, Steam)
 • Meddelelsestjenester (WhatsApp, Telegram)
 • Datingtjenester (Tinder, Match, PlentyOfFish)
 • Nyhedswebsteder (NYTimes, Washington Post, The Guardian)
 • Privatlivswebsteder (ExpressVPN, Comparitech, OpenVPN)
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 62