Sådan installeres privat internetadgang (PIA) på en Firestick

Sådan installeres privat internetadgang på en Firestick


VPN'er krypterer din netværkstrafik og holder den beskyttet mod de nysgerrige øjne fra din internetudbyder (ISP), regeringen og arbejdsgiveren. Dette forbedrer ikke kun dit privatliv, det reducerer chancen for, at din internetudbyder smitter dine hastigheder, hvilket er især nyttigt, hvis du regelmæssigt bruger Kodi på din Firestick.

VPN'er har dog en anden stor fordel: muligheden for at forfalske din placering og få adgang til geo-blokerede tjenester fra udlandet. Det betyder, at du med den rigtige VPN kan bruge platforme som Netflix US, ITV Hub og Hulu fra hvor som helst i verden.

Mange VPN'er tilbyder nu dedikerede Firestick-apps, men PIA er ikke en af ​​dem. På trods af dette er installation af PIA på en Amazon Firestick eller Fire TV relativt enkel og tager kun et par minutter. Vi har også listet et par muligheder i høj kvalitet nedenfor, i tilfælde af at du hellere vil bruge en VPN med en officiel Firestick-app.

Alternative VPN'er med dedikerede Firestick-apps

Der er et par fordele ved at bruge en service med sin egen Amazon Fire-app. For det første er de garanteret at arbejde fejlfrit med Amazon Firestick-fjernbetjeningen. For det andet opdateres disse apps automatisk, hvilket betyder, at din app altid er klar til brug, når du har brug for den.

ExpressVPN er vores top VPN til Amazon Firestick. Det er en hurtig, sikker VPN med usædvanlige hastigheder og blokeringsevne for indhold, og du kan installere det direkte fra Amazon app store på under et minut. ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti så du kan prøve tjenesten risikofri. Hvis du ikke er tilfreds, skal du bare annullere for at modtage en fuld refusion uden spørgsmål.

IPVanish er også et fremragende valg. Denne lave omkostnings-VPN tilbyder hurtige hastigheder, stærke sikkerhedsfunktioner og en no-logs-politik. Det fungerer med mindre streamingtjenester end ExpressVPN, men det er lette apps og stærke legitimationsoplysninger gør det populært hos Kodi-brugere. IPVanish tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Download aldrig APK-filer fra tredjepartswebsteder

I vejledningen nedenfor installerer vi PIA ved hjælp af dens APK-fil. Dette svarer til Android's ækvivalent med en EXE fil på Windows eller en APP-fil på Mac. PIA giver brugerne mulighed for at downloade sin officielle APK-fil direkte fra sin hjemmeside og Vi fraråder kraftigt at få det fra andre steder. Disse filer pakkes ofte med malware og uploades med det formål at narre brugere, der ikke tager hensyn til, til at inficere deres egne systemer.

På grund af manglende vetting kan ondsindede APK'er endda være vært på tilsyneladende velrenommerede websteder. Som sådan er den eneste måde at garantere din fil sikker på at få den direkte fra din VPN-udbyder.

Sådan installeres PIA på en Amazon Firestick eller Fire TV

Før vi begynder, er der et par ting, du har brug for: et andet eller tredje generations Firestick eller Fire TV (selvom vi leverer en løsning på ældre enheder længere nede) og et abonnement på PIA. Privat internetadgang tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan se, om det er rigtigt for dig, inden du dog forpligter dig.

Trin 1: Tillad installation af apps fra ukendte kilder

firestick vpn ukendte kilder

Som standard tillader Amazon Firestick kun dig at installere apps fra app store. Da PIA ikke har en app i butikken, bliver vi nødt til at ændre dette. For at gøre det skal du bare følge nedenstående trin:

 1. Naviger til startskærmen Indstillinger indstilling i øverste bjælke.
 2. Vælg derefter Min Fire TV.
 3. Klik på Apps fra ukendte kilder. Det skal nu sige "On".
 4. Tryk på hjemmeknappen på fjernbetjeningen for at vende tilbage til hovedskærmen.

Trin 2: Installer Downloader-appen

firestick vpn downloader

Den nemmeste måde at installere APK-filer på din Firestick er at bruge en app kaldet Downloader. For at installere denne app skal du enten holde mikrofonknappen på din fjernbetjening og sige "Downloader" eller finde den manuelt ved hjælp af søgefeltet øverst på startskærmen. Når du har fundet appen, skal du klikke på Hent at installere det.

Trin 3: Installer privat internetadgang

Åbn Downloader-appen. Du vil se en tekstindtastningsfelt til højre, så naviger til den og tryk på midterste knap på fjernbetjeningen. Det er her vi indtaster adressen på den APK, vi gerne vil installere, så skriv følgende nøjagtigt som vist, men uden anførselstegn:

”Https://www.privateinternetaccess.com/installer/download_installer_android”

PIA på firestick - downloader-url

Klik derefter på knappen i bunden af ​​skærmen. Din fil skal begynde at downloade, og når den er færdig, bliver du bedt om at bekræfte appens tilladelser. Klik INSTALLERE her og ÅBEN på det næste skærmbillede, der vises.

Den gode nyhed er, at PIAs Android-app fungerer perfekt med Amazon Firesticks fjernbetjening. Dette betyder, at du kan komme i gang med det samme uden behov for yderligere software. Log ind med dit PIA brugernavn og adgangskode. Appen beder om adgang til dine VPN-konfigurationer, så klik Okay, og Okay igen på den næste side.

PIA på firestick - hovedskærm

Nu kan du faktisk få adgang til PIA-appen. Før du opretter forbindelse, anbefaler vi, at du aktiverer kill-switch og adblocker-indstillinger i højre side af skærmen. Du skal også klikke på Indstillinger, rulle ned på listen, og aktiver Tilslut ved start så VPN tilsluttes automatisk, når du tænder din Firestick.

Når du er klar, skal du vende tilbage til venstre side, vælge hvilken server du vil bruge, tryk op på fjernbetjeningen og klik på knappen for at oprette forbindelse til VPN.

Sådan får du adgang til geo-blokerede tjenester i udlandet med en VPN

Nu, hvor din app er korrekt konfigureret, er det meget let at fjerne blokering af geobegrænsede platforme i udlandet.

 1. Bestem, hvilken streamingtjeneste du vil bruge.
 2. Log ind på VPN-appen.
 3. Opret forbindelse til en server på det korrekte sted. For eksempel ville du bruge en britisk server til at fjerne blokering af ITV Hub eller en amerikansk en til at fjerne blokering af Netflix US.
 4. Prøv at streame indhold på din valgte platform. Det skal indlæses uden problemer, men hvis ikke, skal du kontakte dit VPN's supportteam for at se, om der er specifikke servere, du skal bruge.

Sådan opdateres manuelt PIA på en Amazon Firestick

Amazon Fire-enheder leverer kun automatiske opdateringer til apps, der er tilgængelige i app store. Som sådan skal du opdatere din PIA-app manuelt. Heldigvis er dette en hurtig og nem proces.

For at opdatere PIA på din Firestick skal du bare indtaste linket til APK-filen i Downloader-appen, som om du skulle installere den igen. Den eneste forskel er, at du denne gang ser en Opdatering i stedet for en Installere en. Klik på dette for at installere den mest opdaterede version af Privat internetadgang. Vi anbefaler, at du regelmæssigt kontrollerer webstedet for at se, om der er nye opdateringer.

Kan jeg bruge en VPN på min første generation Firestick?

Første generations Firesticks understøtter ikke VPN-tunneling, og som sådan kan du ikke installere en VPN-app direkte på dem. Så hvordan finder du ud af, om du bruger en første generations enhed eller ej? Kig efter FCC ID på bagsiden: Hvis det er 2ABDU-0509, har du en første-gen Firestick.

I nogle tilfælde kan du stadig streame sikkert ved at installere en VPN på din router. Dette er lidt mere kompliceret, men vil automatisk kryptere og beskytte trafik, der går til og fra enhver enhed på netværket. Privat internetadgang har endda trin-for-trin-guider til installation af sin service på Tomato- og DD-WRT-routere.

Hvorfor fungerer min VPN ikke ordentligt?

Har du problemer med din VPN-app? Hvis det ikke er forbindelse, eller du har svært ved at fjerne blokering af en bestemt streamingtjeneste, kan du muligvis løse problemet ved at rydde Firesticks cache. Dette er meget ligetil og tager kun et minut:

 1. Vælge Indstillinger fra navigationslinjen på hovedskærmen.
 2. Klik på Applikationer, derefter Administrer installerede applikationer.
 3. Find din VPN-app (for eksempel PIA) på listen over installerede programmer.
 4. Klik på Tvunget stop og Ryd cache knapper.
 5. Genstart din VPN-app, og se, om dit problem er løst.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 14