Sådan installeres Ivacy VPN på Amazon Firestick

Sådan installeres Ivacy VPN på Amazon Firestick


Ivacy lancerede for nylig en ny version af sin app skræddersyet til Amazon Fire TV-enheder, herunder den nye Fire TV Cube og Fire TV Stick. Nu kan du få denne fantastiske VPN på din Firestick for at fjerne blokering af geolåste videostrømme og gøre dine seervaner mere private.

Sådan installeres Ivacy på en Amazon Firestick:

 • Tilmeld dig enhver Ivacy-plan (nedsat sats her), hvis du endnu ikke har en
 • Fra Hjem skærm, gå til forstørrelsesglas ikon i øverste venstre hjørne
 • Søg efter “Ivacy”, og vælg den første mulighed, der vises
 • Tryk på det gule knappen for at downloade og installere Ivacy-appen
 • Når det er færdigt, skal du klikke på den gule knap igen til Åben appen
 • Log ind med dit Ivacy-brugernavn og -adgangskode, eller brug Ivacy-appen på din telefon til at scanne QR-koden
 • Klik på den bjælke, der siger Automatisk for at vælge en server, klik derefter på tænd / sluk-knap at initialisere en forbindelse
 • Accepter anmodningen om Ivacy om at oprette en VPN-forbindelse ved at klikke på Okay
 • Du er tilsluttet! Du kan nu forlade appen, og VPN'en forbliver tilsluttet i baggrunden.

PRØV DET RISIKOFRI: Alle Ivacy-planer understøttes af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det risikofri.

Ivacy har længe været en favorit blandt Kodi-brugere, og vi kan bekræfte, at det fungerer med alle de tilføjelser, vi har testet.

LÆSEMÅL: Få en enorm rabat på enhver Ivacy VPN-plan, der understøttes af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Se også: Sådan installeres Kodi på Firestick

Ivacy VPN til Amazon Fire TV

Ivacy kan fjerne blokering af et ton streamingtjenester og koster mindre end de fleste VPN'er, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at få adgang til geolåstede videostrømme fra udlandet, men ikke ønsker at udskifte et ton penge til et andet abonnement. Det kan fjerne blokering Netflix US og BBC iPlayer, blandt andre. Det kan være nødvendigt at du kontakter Ivacy's live chat support for at spørge, hvilke servere der fungerer med en bestemt streamingtjeneste.

Virksomheden gemmer ikke nogen logfiler om, hvad du gør med VPN. Stærk kryptering sikrer, at ingen data, der forlader din enhed, kan ses af tredjepart. Hastighederne er hurtige og konsistente, perfekte til streaming i høj kvalitet uden buffering.

Ivacy-abonnenter kan tilslutte op til fem enheder ad gangen. Apps er også tilgængelige til Windows, MacOS, iOS og Android.

Ivacy VPN til ældre Fire TV-enheder

Den første generation af Firestick og nogle andre ældre Fire TV er muligvis overhovedet ikke kompatible med VPN. Selv hvis du får appen til at oprette forbindelse, forbliver den ikke tilsluttet, når du går videre til andre apps. Hvis du vil bruge PrivateVPN med en ældre Fire TV-enhed, har du et par muligheder:

 • Opret et VPN-beskyttet wifi-hotspot. De fleste bærbare computere kan udsende et wifi-hotspot til enheder i nærheden. Ved at oprette forbindelse til en VPN på den bærbare computer vil enhver enhed, der opretter forbindelse til hotspot, have sin internettrafik videresendt via VPN-serveren. Se vores video om, hvordan du opretter et VPN-beskyttet hotspot i Windows 10:
 • Konfigurer VPN på en wifi-router. Nogle wifi-routere kan køre VPN'er, så enhver enhed, der er forbundet til dem, vil gå gennem den krypterede tunnel. Denne proces varierer afhængigt af din router-firmware og VPN-udbyder. Hvis din router-firmware ikke understøtter VPN'er, kan du muligvis udskifte den med noget, der gør, såsom DD-WRT eller Tomato. Vær dog advaret om, at forkert installation af ny enheds firmware - en proces, der kaldes “blinkende” - kan skade din enhed permanent. Vær forsigtig!

Hvis disse indstillinger ikke er mulige for dig, er det sandsynligvis bedst bare at opgradere din Fire TV-enhed til en nyere model.

Se også: Bedste VPN'er til Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 75