Sådan installeres fusion til Kodi 16 Jarvis

kodi fusion 14
Opdatering: TVAddons og Fusion-serverne har været nede et par dage, og depotet er ikke tilgængeligt. Vi opdaterer dette indlæg, hvis og når det kommer tilbage online.

Hvis du lige er kommet i gang med Kodi, er Fusion et godt sted at begynde. Det er i det væsentlige et oplagringssted for opbevaringssteder. Fusion er et af de mest populære opbevaringssteder, der er tilgængelige for Kodi XBMC, og det inkluderer mange af de mest populære streaming video-tilføjelser til Kodi blandt mange andre.


Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Der er to hovedmåder til at installere depoter og tilføjelser fra Fusion. Den første er at manuelt installere dem individuelt fra Kodi-interface. Det andet er at bruge Indigo. Dette er et programtilsæt, der giver dig mulighed for nemt at installere andre depoter fra Fusion.

Vi guider dig gennem trinnene ved hjælp af en Android-tablet og den seneste version af Kodi XBMC, Jarvis. Opsætningen skal være næsten identisk på andre enheder og versioner, og det tager mindre end fem minutter.

 1. Åbn Kodi og gå til System > Filhåndteringkodi fusion 1
 2. Klik på Tilføj kilde (Fusion er allerede installeret i skærmbillederne, så ignorer det nu)kodi fusion 2
 3. Tryk og skriv http://fusion.tvaddons.ag, og klik derefter på Udførtkodi fusion 3
 4. Tryk på feltet under "Indtast et navn til denne mediekilde" og skriv "fusion". Klik på Udført, og klik derefter på OK.kodi fusion 4

Fusion er nu installeret! Men du skal stadig installere tilføjelsesprogrammerne fra depotet for at kunne bruge dem. Vi viser dig først, hvordan du bruger Kodis indbyggede værktøjer, og derefter hvordan du bruger Fusion Add-on Installer.

Installer Kodi-tilføjelser manuelt fra Fusion

Som eksempel viser vi dig, hvordan du installerer 1Channel Primewire, en af ​​de mest populære add-ons til videostreaming. Bemærk, at streaming-tilføjelser som 1Channel muligvis er blokeret eller ulovligt i dit land. Vi anbefaler at bruge en velrenommeret VPN som IPVanish, der fungerer sammen med alle Kodi-tilføjelser og for at holde din internetaktivitet privat. Du kan finde flere muligheder i vores roundup af de bedste VPN'er til Kodi.

 1. Klik på System på Kodi XBMC-startskærmenkodi fusion 1
 2. Klik på tilføjelserkodi fusion 5
 3. Klik på "Installer fra zip-fil"kodi fusion 6
 4. Klik på "fusion" (eller hvad du end hed det)
 5. Gå til kodi-repos > engelsk… her kan du gennemse alle de engelsksprogede lagre
 6. Klik på “repository.tknorris.release-x.x.x.zip”. Du skal se en meddelelse, der siger “Tilføjelse aktiveret” i hjørnet.kodi fusion 7
 7. Tilbage til tilføjelsemenuen i afsnittet System skal du klikke på "Installer fra depot." (Også kaldet "Hent tilføjelser" i nogle versioner af Kodi)kodi fusion 8
 8. Vælg “tknorris release repository” > Video-tilføjelser > 1Kanal, og klik på Installer. Du skal se en meddelelse, der siger "Tilføjet aktiveret"
 9. 1Kanal er nu installeret. For at bruge det skal du gå fra Videoskærm fra startskærmen > Add-ons > 1Channel

Indigo og Fusion Addon Installer

Opdatering: I februar konsoliderede Fusion alle sine værktøjer inklusive Fusion Add-on Installer til et enkelt plugin kaldet Indigo. Vi har opdateret denne tutorial for at afspejle ændringerne.

Det er den manuelle metode til installation af depoter og tilføjelser fra Fusion. Hvis du foretrækker et enklere værktøj fra tredjepart, kan du bruge Indigo. Igen installerer vi 1Channel som eksempel.

 1. Klik på Kodi XBMC-startskærmbilledet Systemkodi fusion 1
 2. Klik Add-onskodi fusion 5
 3. Klik Installer fra zip-filkodi fusion 6
 4. Klik fusion (eller hvad du navngav det)
 5. Gå til begynde-her, klik på “plugin.program.indigo-x.x.x.zip og vent på en "tilføjet opdateret" anmeldelse
 6. Gå til Kodi XBMC-startskærmen, og klik på programmerkodi fusion 10
 7. Gå til Program tilføjelser > indigo > Addon Installerfusion indigo
 8. Her kan du se flere miniaturebilleder at vælge imellem. For 1Kanal skal du klikke på Video-tilføjelserkodi fusion 14
 9. Klik på 1Channel Primewire, og klik derefter på det igen på næste side, og bekræft at installere.kodi fusion 15
 10. 1Kanal er nu installeret. For at bruge det skal du gå fra Videoskærm fra startskærmen > Add-ons > 1Channel

Og det er alt, hvad der er til det! Både Kodi og Fusion Add-on Installer har søgefunktioner, hvis du foretrækker ikke at søge efter det ønskede add-on eller depot.

Nogen spørgsmål? Fortæl os det i kommentarerne!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 54