Sådan installeres en VPN på Amazon Fire Stick / Fire TV

Fire-TV_Stick_and_Remote
Amazon Fire TV Stick, Firestick og Fire Cube er en enkel og omkostningseffektiv måde at omdanne ethvert tv med en HDMI-port til en internetforbundet streamingenhed med adgang til titusinder af film, tv-shows og andet indhold. Desværre er meget af dette indhold geolåst, hvilket betyder, at det kun kan fås adgang til fra bestemte lande.


Det er her en Firestick VPN kommer ind. Ved at kryptere al din internettrafik og dirigere den gennem en mellemliggende server på et sted, du vælger, kan du "forfalske" din placering for at få den til at vises for indholdsudbyderen, som om du befinder dig i et andet land eller region. Dette gør det muligt at fjern blokering af geolåst indhold på streaming-apps som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO og mange flere. Desuden kan brugere, der kører Kodi på deres Amazon Fire TVs og Fire TV Sticks, skjule indholdet og destinationen for deres internettrafik fra snooping internetudbydere.

Mange populære VPN-udbydere laver nu apps specifikt til Amazon Fire TV, og du kan ganske enkelt søge efter dem fra Fire TV-startskærmen og installere dem uden problemer. Hvis din VPN-udbyder dog ikke opretter en app til Firestick, skal du bruge en løsning.

Hvad er den bedste VPN til Fire Stick?

Hvis du ikke allerede har købt en VPN til Firestick, vil du være sikker på, at du vælger en, der er op til jobbet, eller du kan blive frustreret. Hvis du ikke ønsker, at din streaming skal afbrydes ved buffering (og hvem gør det?), du har brug for en hurtig VPN-service. Mange, som vi tester, kæmper for at levere passende hastigheder. Alle VPN'er bremser din internetforbindelse, men nogle mere end andre. Hvis du planlægger at installere den enormt populære open source medieafspiller Kodi på din Fire Stick, vil du også have en VPN til Firestick, der fungerer med alle Kodi-tilføjelser og beskytter dit privatliv, hvis du finder dig selv at downloade noget indhold i en lovlig grå areal.

Vi anbefaler IPVanish. Ud af de snesevis af VPN-tjenester, vi har testet, er det en af ​​de hurtigste, scorer meget for beskyttelse af personlige oplysninger og fungerer med alle Kodi-tilføjelser. Det er også en af ​​de nemmeste at konfigurere, fordi dens app nu er i den officielle indbyggede app-butik, som er den langt hurtigste måde.

De andre metoder er lidt mere komplicerede, men bør ikke tage lang tid at konfigurere med vores tutorials ved din side. Vi er sikre på, at du finder en måde at få din Fire TV, Fire TV Stick eller Fire Cube tilsluttet til en VPN her.

 • Se vores komplette liste over de bedste VPN'er til Firestick

Noter det vi anbefaler ikke at bruge en gratis VPN til Firestick. En gratis VPN er typisk meget mere begrænset, når det kommer til servere, båndbredde og datakapsler. De har også en tendens til at have uklare privatlivspolitikker og kan muligvis snuppe på dine data for at sælge til tredjeparts annoncører. Du har det bedre med en betalt VPN-service, der er hurtig og ikke opbevarer trafiklogfiler.

HANDLEVARSEL: Spar 60% på en årlig IPVanish-plan her.

Anbefalet: Installer IPVanish på Fire Stick på 1 minut

IPVanish-appen er tilgængelig i Fire TV og Fire TV Stick's standardappshop. Hvis du har et IPVanish-abonnement og en 2. generation Fire TV Stick eller nyere, skal du her installere en VPN på Amazon Fire Stick eller Fire TV:

 1. Gå til startskærmen Apps > Kategorier > Utility eller kør en søgning efter “VPN”brand tv stick vpn værktøjer
 2. Vælg IPVanish VPN fra listenipvanish firestick vpn 2
 3. Klik på den gule knap ved siden af at downloade og installere appen
 4. Når appen er installeret, skal du klikke på den gule knap ved siden af Åben på samme side for at starte IPVanish
 5. Indtast dit IPVanish-kontos brugernavn og adgangskode. Dette er en smerte med fjernbetjeningen, men du skulle kun have brug for det én gang.
 6. Klik Log påipvanish firestick vpn
 7. På dette tidspunkt kan du enten klikke på Forbinde for at oprette forbindelse til VPN med det samme, eller vælg en server.

Og det er det! IPVanish er den eneste hæderlige Firestick VPN, vi kender til, for at liste sin app i Fire TV-appbutikken, så det er bestemt den nemmeste. Opdatering: ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost og et par andre gode VPN'er har nu også apps i Fire TV-appbutikken. Hvis du vil vide, hvordan du installerer en anden app, har vi dog instruktioner til det nedenfor.

Vigtig påmindelse: Hvis du i øjeblikket kører en sidelastet APK-installation af IPVanish VPN til Firestick (f.eks. Har du tidligere brugt en af ​​de alternative metoder nedenfor), vil du IKKE kunne modtage appopdateringer fra Amazon App Store. I stedet skal du først afinstallere IPVanish APK, før du downloader den nye native app.

Hvis din VPN ikke har en Fire Stick-app, skal du bruge denne løsning

Hvis din VPN ikke har en Fire TV-app, er der mange alternative metoder. Her er et eksempel, der bruger NordVPN:

Bemærk, at NordVPN frigav en Fire TV-app, efter at vi offentliggjorde denne tutorialvideo, så brugere af denne VPN skulle vælge den app, der er tilgængelig fra Amazon. Denne video gælder dog stadig for andre VPN-udbydere, der ikke fremstiller Fire TV-apps.

Amazon Fire TV og Fire TV Sticks kører på en gaffel til Android-operativsystemet. Mange VPN-udbydere laver Android-apps, men Fire TV har ikke adgang til Google Play for at downloade dem. Den første generation Fire TV Stick understøtter ikke VPN-apps overhovedet.

I denne tutorial viser vi dig et par forskellige metoder Fire TV-ejere kan bruge til at forbinde deres enheder til en VPN, fjerne blokering af geo-låst streamingindhold og holde din streamingaktivitet privat.

Andre VPN'er: Forbered dit Amazon Fire TV eller Fire TV Stick

Hvis du bruger en VPN-app, der ikke er IPVanish eller ExpressVPN, er den sandsynligvis ikke angivet i standardapparatet. Vi viser dig et par andre måder at få din foretrukne VPN på Firestick.

Bemærk: Disse metoder er mere komplicerede og kan forårsage problemer med opdateringer. Mens de fungerer, anbefalede vi at holde os til IPVanish og metoden beskrevet ovenfor.

Inden vi begynder, skal vi tillade Fire TV at installere apps fra ukendte kilder.

1. Start din Fire TV op og gå til Indstillinger > Apparatfirestick vpn-enhed
2. Rul ned til Udvikler mulighederfirestick vpn-udviklerindstillinger
3. Slå til Apps fra ukendte kilder og ADB-fejlsøgningfirestick vpn ukendte kilder

4. Tilbage ud til System menu igen og gå til Om
5. Vælg NetværkFire Stick IP-adresse

Skriv IP-adressen på dit Fire TV, og hold den praktisk til metode nr. 2.

Du kan nu bruge apps fra uden for Amazons app-økosystem. Den vanskeligste del af denne proces er faktisk at få VPN på Firestick, fordi Amazon ikke gjorde det meget let at downloade APK-filer eller bruge Google Play. Du kan vælge en af ​​nedenstående metoder baseret på hvad der bedst passer til dig.

Alternativ metode nr. 1: Installer VPN-app APK på 2. gen Fire TV-stick og nyere via direkte download (anbefalet metode)

Denne metode er let, hvis din VPN-udbyder gør sin Android APK-fil tilgængelig via direkte download i stedet for gennem en app-butik som Google Play. APK eller Android-applikationspakke er det installationsfilformat, der bruges af Android-enheder. Vi anbefaler, at du kun downloader APK'er direkte fra VPN-udbyderens websted. IPVanish giver for eksempel kunder mulighed for at downloade APK direkte fra sit websted. APK-filer fra tredjepart kan være inficeret med adware eller malware. Du har brug for en download-URL til APK-filen til denne metode og en 2. gen eller nyere Fire TV Stick. Bemærk, at vi stadig vil bruge IPVanish som et eksempel her, men vi anbefaler kraftigt IPVanish-abonnenter at bruge den anbefalede Amazon App Store-metode ovenfor.

 1. Start din Fire TV op, og indtast “Downloader” i søgefeltet
 2. Installer Downloader-app, som pr. skrivning har et orange logofirestick vpn downloader
 3. Åben Downloader og indtast den direkte download-URL for VPN-appens APK-fil. Hvis URL'en er for lang, kan du indtaste URL'en til en side, der indeholder downloadlinket, som åbner en rudimentær browser, hvorfra du kan downloade APK.firestick vpn apk
 4. Når downloadet er afsluttet, bliver du bedt om at installere appen. Hvis ikke, skal du åbne dine downloads i Downloader-appen og klikke på APK-filenfirestick vpn installation
 5. Appen skal installeres og klar til at gå. Lær, hvor du finder det, og hvordan du aktiverer det længere nede

Nogle gange annonceres ikke direkte download APK-filer åbent af VPN-udbyderen. Hvis du ikke kan finde en ved at søge rundt på udbyderens websted, kan du prøve at kontakte kundeservice for at se, om de enten kan sende dig et link eller selve APK-filen. Du kan uploade filen til skyopbevaring, såsom Dropbox og downloade filen ved hjælp af Downloader derfra, eller du kan sideload APK'en på din enhed ved at slutte Fire TV til din computers USB-port og slippe APK-filen til et tilgængeligt sted.

Alternativ metode # 2: Sideload VPN-app på 2. gen Fire TV Stick og nyere med en anden Android-enhed

Denne metode kræver den anden generation af Fire TV Stick eller nyere plus en anden Android-enhed med adgang til Google Play, f.eks. En smartphone eller tablet. Vi downloader apps først til den anden enhed og overfører dem derefter til Fire TV ved hjælp af Apps2Fire.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken generation Fire Stick du bruger, skal du kigge efter modelnavnet på ydersiden. 2. generation Fire Sticks har modelnavnet “LY73PR”.

 1. Download og installer Apps2Fire på din anden Android-enhed fra Google Play
 2. På den samme Android-enhed skal du downloade og installere den VPN-app, du vælger fra Google Play Store
 3. Start appen, og tryk på menuikonet (tre prikker) i øverste højre hjørne
 4. Tap Opsætning
 5. Under IP-adresse på dit Fire TV, indtast den IP-adresse, du skrev ned i trin 6 i det foregående afsnit
 6. Tap Gemme
 7. Tryk på menuikonet (tre prikker) igen, og vælg "Upload apps"
 8. Tryk på den VPN-app, du vil bruge på dit Fire TV for at uploade det til dit Fire TV
 9. Appen skal automatisk installeres på dit Fire TV. Vi viser dig, hvordan du finder det og aktiverer VPN i det næste afsnit

Bemærk, at hvis du har en APK-fil til VPN-appen på din telefon i stedet for en installeret app, kan du også bruge Apps2Fire, men den forrige metode er sandsynligvis lettere og kræver ikke en anden Android-enhed.

Find VPN-appen og opret forbindelse (efter alternative metoder nr. 1 og # 2)

Nu hvor VPN-appen er installeret på dit Fire TV, skal vi bare logge ind og oprette forbindelse. Disse trin varierer lidt afhængigt af din VPN-udbyder, men processen er generelt den samme. Appen vises ikke på topniveau Apps menu, desværre.

 1. Gå tilbage til startmenuen på Fire TV
 2. Gå til Indstillinger > Applikationer
 3. Vælg Administrer installerede applikationer
 4. Find og vælg den VPN-app, du skubbede på Fire TV
 5. En undermenu vises. Vælg Start ansøgning
 6. Indtast din VPN-udbyders loginoplysninger. Dette kræver muligvis en speciel museapp (se nedenfor) eller Bluetooth-mus.brand tv-stick vpn ipvanish 2
 7. I VPN-appen skal du vælge en placering og trykke på forbindelsesknappen. Når forbindelsen er etableret, er du god til at gå!brand tv vpn ipvanish

VPN-tjenesten skal forblive tilsluttet, indtil enheden slukker, eller du manuelt kobler fra den. Hvis du får den mulighed, kan du indstille appen til automatisk at oprette forbindelse igen, hvis forbindelsen falder på ethvert tidspunkt.

Styr din Firestick VPN med en museapp

De fleste VPN-apps er lavet til at blive brugt med berøringsskærme, så det kan være vanskeligt eller endda umuligt at kontrollere dem. Du kan bruge en Bluetooth-mus og tilslutte den til dit Fire TV, hvis du har en. Den anden mulighed er at bruge en smartphone eller tablet til fjernbetjening af Fire TV. Vi giver dig nogle muligheder for sidstnævnte.

Amazons TV-fjernapp for apper til ild har ikke musestyring; det gentager bare de grundlæggende funktioner i den fysiske fjernbetjening. Efter at have prøvet et par forskellige tredjepartsløsninger fandt vi den bedste mulighed at være Fjernbetjening til Fire TV, hvilket koster $ 2. For en gratis mulighed kan du prøve CetusPlay, hvilket er meget ens og også er tilgængeligt i Fire TV app store. Men selvom vi kunne kontrollere musens bevægelser med CetusPlay, gik ikke klik gennem. Dine resultater kan variere, så prøv først CetusPlay, hvis du vil have en gratis mulighed. Fjernbetjening til Fire TV har både Android- og iOS-versioner tilgængelige.

fjernbetjening til brand tv ss 1

Du skal uanset hvilken app du vælger både på Fire TV Stick og på din smartphone eller tablet. Android-versionen er kun tilgængelig fra Amazon app store og ikke Google Play. Det er værd at nævne, at udvikleren fremstiller en lignende app til Android TV-enheder med det samme ikon på Google Play. Det er ikke den rigtige app. Installer Amazon App Store-app på din Android-enhed for at få fjern appen specifikt til Fire TV. Så længe du kun bruger en Amazon-konto, behøver du kun købe den én gang.

fjernbetjening til brand tv ss 2

Vi testede ikke iOS-versionen af ​​Fjernbetjening til Fire TV, og den har en 1-stjernet anmeldelse fra skrivende tidspunkt, så fortsæt på din egen risiko. Nogle af anmeldelserne siger, at det dog bliver jobbet gjort. Desværre ser det ud til, at iOS-brugere skal købe appen både på Fire TV og i Apple App Store. Den dobbelte neddybning synes at være en årsag til frustration blandt korrekturlæsere.

Installer appen på dit Fire TV, og åbn den derefter. Sørg for, at den første mulighed er slået til. Det andet, der starter appen på boot, er valgfri. En statusindikator nær bunden skal sige, “Startet”. Appen kører i baggrunden herfra og ud.

firestick vpn ekstern app-anmodning

Sørg for, at Fire TV Stick og den anden tablet eller smartphone er begge tilsluttet det samme wifi-netværk. Find derefter din Fire TV Stick i telefon- eller tablet-appen for at oprette forbindelse til den. Så kan du klikke på Mus og brug skærmbilledet på din telefon som en berøringsplade på en bærbar computer. Bare tryk på skærmen for at klikke. For at rulle skal du bruge s-up og s-down knapper.

Opdatering af din Fire Stick VPN-app

Et besvær, du muligvis støder på med sideindlæste Google Play-apps og direkte download-APK'er, er, at de ikke automatisk modtager opdateringer. Hvis du har en fungerende stabil version, og den er sikker, er dette ikke så meget af et problem. Men lejlighedsvis bliver du muligvis tvunget til at opdatere appen. Du kan sammenligne versioner mellem siden "Om" eller "Information" i den installerede app versus det versionnummer, der er angivet på Google Play.

Processen er mere eller mindre den samme som de trin, du har udført i enten metode nr. 1 eller # 2. Før du begynder, er det dog vigtigt at tvinge den eksisterende VPN-app til at stoppe.

 1. Gå til Fire TV-startskærmen Indstillinger > Applikationer > Administrer installerede applikationer
 2. Find din VPN-app, klik på den, og vælg Tvunget stop
 3. Brug metode nr. 1 eller # 2 til at skubbe appen på dit Fire TV og installere det
 4. Denne gang vises der en side, der spørger, om du vil installere en opdatering til den eksisterende applikation sammen med eventuelle nye tilladelser. Vælg Ja
 5. Efter opdateringen skal du logge ind på appen ved hjælp af trinnene i det foregående afsnit.

Ingen APK eller Google Play? Prøv at konfigurere VPN på en wifi-router

Hvis du ikke kan finde en pålidelig APK-fil og ikke har adgang til Google Play på en anden Android-enhed, eller hvis du bruger den første generation Fire TV Stick, er dine muligheder begrænsede. Der er måder at downloade APK'er ved hjælp af forfalskede enheds-id'er fra Google Play ved hjælp af Chrome-udvidelser og derefter sidelæsning af dem med ADB, men det er mere teknisk, end vi kommer til at få i denne artikel, for ikke at nævne, at du muligvis krænker Googles servicevilkår ved hjælp af disse metoder.

I stedet anbefaler vi at opsætte VPN på en wifi-router i stedet for Fire TV. Der er to hovedmåder til at gøre dette: opsætning af en virtuel router på en bærbar computer eller konfiguration af din wifi-router til at bruge en VPN. Virtuelle routere er lettere at konfigurere, men kræver en bærbar computer for at rute din trafik igennem, så det er ikke nøjagtigt praktisk. Opsætning af en VPN på en fysisk router fungerer kun på visse router-firmware og kan være vanskeligt, men er meget mere praktisk, når den først er konfigureret korrekt. Begge metoder fungerer med alle versioner af Amazon Fire TV og Fire TV stick.

Metode nr. 3: Tilslut Fire TV til en VPN-aktiveret virtuel wifi-router

De fleste nyere bærbare computere har mulighed for at oprette deres egne wifi-hotspots, som andre enheder kan oprette forbindelse til. Hvis den bærbare computer er tilsluttet en VPN, tunneles al internettrafik fra enhederne, der er forbundet til det hotspot, også via VPN-serveren. Vi viser dig, hvordan du konfigurerer en virtuel wifi-router på Windows og Mac, som du derefter kan tilslutte dit Fire TV til. Denne metode fungerer selv med 1. generation Fire TV og Fire TV Stick.

Download og installer den desktop VPN-app til dit operativsystem fra din VPN-udbyders websted, hvis du ikke allerede har gjort det.

Sådan konfigureres en VPN-aktiveret virtuel router-hotspot på Windows

Hvis du bruger Windows 10, kan du tjekke videoen herunder. For ældre versioner af Windows, se tekstinstruktionerne:

 1. Først skal vi kontrollere for at sikre, at din computer understøtter virtuelle routere. Skriv i Windows-søgelinjen cmd og højreklik Kommandoprompt > Kør som administratorwindows virtual router 0
 2. I de terminalvinduer, der vises, skal du skrive netsh wlan show drivere og trykke på / Enter
 3. Kig efter den linje, der siger Hostet netværk understøttet. Hvis det siger Ja så er du god til at gå. Hvis ikke, bliver du nødt til at konfigurere VPN på den fysiske router. Hjælp med det længere nede.windows virtual router 1.5
 4. I terminalvinduet skal du skrive netsh wlan set hostednetwork mode = allow ssid = key =, erstatte og med det netværksnavn og adgangskode, du vælger, og trykke på Enter.windows virtual router 1
 5. Du skulle se en tekst, der angiver, at du har oprettet den virtuelle router. For at tænde for det, skal du skrive netsh wlan start hostednetwork og trykke på Enter
 6. Du skal få en meddelelse om, at det hostede netværk er startet. Hvis ikke, skal du opdatere dine netværksadapterdrivere og prøve igen.
 7. Derefter skal vi dele den virtuelle router med andre enheder. Tryk på Windows Key + R, skriv ncpa.cpl i Run-prompten, og tryk på Enterwindows virtual router 2
 8. I listen over forbindelser, der vises, skal du kigge efter den, du lige har oprettet. Det vil have det netværksnavn, du har lagt tidligere. Husk eller skriv navnet på denne forbindelsewindows virtual router 3
 9. På den samme liste over forbindelser skal du kigge efter den, der siger TAP-Windows-adapter. Højreklik på det, og vælg Ejendomme
 10. Klik på Deling fane øverst, og marker afkrydsningsfeltet til Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelsewindows virtual router 4
 11. Under Hjemmenetværksforbindelse, Klik på rullemenuen og vælg navnet på det netværk, du oprettede tidligere. Trykke Okay
 12. Åbn din VPN-app, vælg OpenVPN som protokol i indstillingerne om nødvendigt, og opret forbindelse til en server i USA. OpenVPN aktiverer TAP Windows-adapteren
 13. Din pc er nu en VPN-aktiveret wi-fi-router!

Sådan konfigureres en VPN-aktiveret virtuel router-hotspot på macOS

 1. Klik på Apple-ikonet for at få en systemmenu, og vælg derefter Systemindstillinger.Systemmenu
 2. I Systemindstillinger, Klik på Netværksikon.Systemindstillinger
 3. I netværksvinduet skal du klikke på plus (+) tegn i bunden af ​​venstre panel for at tilføje en ny tjeneste. Vælg følgende indstillinger i pop op-vinduet: Interface: VPN, VPN Type: L2TP over IPSec, Servicenavn: [vælg et navn til din VPN-forbindelse]*Opret en VPN-forbindelse
 4. Klik på Opret. Til disse næste trin har du brug for dit VPN-brugernavn, adgangskode og en serveradresse. Du har sandsynligvis også brug for en IPSec-nøgle, afhængigt af din VPN-udbyders indstillinger, kan dette også kaldes en delt nøgle eller delt hemmelighed. Du kan finde disse under afsnittet Manuel konfiguration på VPN-udbyderens supportwebsted. De fleste udbydere har også en liste over servere, som du kan vælge imellem.
 5. Indtast følgende oplysninger: Konfiguration: Standard, Serveradresse: [serveradresse som specificeret af VPN-udbyder], Kontonavn: [Brugernavn], Kryptering: Automatisk (128 bit eller 40 bit)Autentificeringsindstillinger
 6. Marker afkrydsningsfeltet ud for Vis VPN-status i menulinjen for at se din VPN-forbindelsesstatus i menulinjen.
 7. Klik på Autentificeringsindstillinger .... På den Brugergodkendelse skærm, indtast din adgangskode i boksen og IPSec-nøglen i Delt hemmelighed boks under Maskingodkendelse, klik derefter på Okay.
  Autentificeringsindstillinger
 8. Klik derefter på Fremskreden… Marker afkrydsningsfeltet for Send al trafik via VPN-forbindelse, klik derefter på Okay.Netværksavancerede indstillinger
 9. Klik ansøge for at gemme alle dine indstillinger og derefter oprette forbindelse til din VPN med Forbinde knap. Du er nu tilsluttet en VPN-server. Nu skal du bare konfigurere din VPN til deling.
 10. Vend tilbage tilSystemindstillinger menu, og klik derefter på Deling.Vinduet Systemindstillinger
 11. Vælg Internet deling fra venstre panel. Internetdelingsindstillingerne vises på højre side af skærmen. Angiv følgende indstillinger: Del din forbindelse fra: [VPN L2TP-forbindelsen, du lige har oprettet] Til computere, der bruger: Trådløst internetNetværksdelingsskærm
 12. Vælg Wi-Fi-indstillinger ..., og indtast følgende oplysninger: Netværksnavn: [vælg et netværksnavn, også kendt som en SSID], Kanal: [forlade som standard], Sikkerhed: WPA2 Personal, Adgangskode: [Vælg et kodeord], Verificere: [indtast dit kodeord igen]Wifi-indstillingsskærm
 13. Klik på OK. På den Deling menu skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Internet deling. Du vil se en prompt, der beder dig om at aktivere deling af internettet. Klik Start. Når Internet Sharing er aktiveret, vises et grønt lys ved siden af ​​teksten: Internetdeling: TilNetværksdeling på
 14. I din menulinje vil du nu se to nye ikoner. Det første ikon viser din VPN-forbindelsesstatus. Det andet nye ikon viser din internetdelingsstatus.VPN- og Wifi-ikoner, der viser forbindelse og deling
 15. Åbn VPN-appen, og opret forbindelse!

Hvis du vælger wifi-ikonet ved at klikke på det, vil du se, at det ikke længere søger efter tilgængelige wifi-signaler. I stedet fortæller det dig, at wifi-internetdeling er slået til, navnet på wifi-signalet, som Mac-en udsender, i dette eksempel er "Virtual VPN Router" vores SSID og wifi-kanalen, som signalet bruger. Du forbinder dine enheder til denne wifi-router på samme måde som du ville gøre til enhver anden wifi ved hjælp af SSID og adgangskode, som du har lagt i wifi-indstillingsskærmen ovenfor.

Metode nr. 4: Tilslut Fire TV til en VPN-aktiveret fysisk wifi-router

Desværre kan vi ikke give dig trinvis vejledning i, hvordan du opretter en VPN på din wifi-router hjemme. Wifi-routere leveres med en bred vifte af firmware, som ikke alle understøtter VPN'er, og dem, der varierer i deres konfigurationsprocesser.

Først skal du finde ud af, om din router endda understøtter VPN-forbindelser. Du kan kontrollere bunden eller bagsiden af ​​din router for dens lokale IP-adresse og standard logininfo, eller du kan bruge Google til at finde de legitimationsoplysninger, der er knyttet til din bestemte model. Normalt kan du indtaste enten 192.168.0.1 eller 192.168.1.1 i browserens URL-bar, og det mest almindelige brugernavn og adgangskode er begge "admin".

Når du er logget ind på din routers firmware, skal du kigge efter VPN-konfiguration. For en typisk L2TP / IPSec VPN-forbindelse har du brug for din VPN-udbyders serveradresse, brugernavn, adgangskode og delt hemmelighed.

Hvis din wifi-router ikke understøtter VPN-forbindelser, skal du kontrollere, om du kan erstatte firmware med en open-source-løsning som DD-WRT, OpenWRT eller Tomato. Denne proces til udskiftning af producentens firmware på en wifi-router kaldes "blinkende". Vær forsigtig, hvis du beslutter at gå denne rute. Sørg for, at den firmware, du downloader, er kompatibel med din specifikke router. Hvis du roter dig sammen, kan du permanent skade routeren og maste den, så den ikke længere kan bruges.

Hvis det ikke er noget, du er villig til at risikere, skal du overveje en forudblinket router fra en VPN-udbyder.

Hvorfor dit privatliv er i fare, hvis du ikke bruger en VPN

Hvis du opretter forbindelse til et offentligt wifi-netværk (f.eks. Caféer, lufthavne osv.), Kunne enhver anden bruger få adgang til dine browsingoplysninger. Hvis du ikke bruger en krypteret forbindelse, kan en ondsindet bruger med let tilgængelige værktøjer finde ud af websteder, du besøger, dit brugernavn og dine adgangskoder, personlige oplysninger inklusive dit navn og adresse og videoer, du downloader og streamer.

Enhver, der opretter forbindelse til offentlig wifi, skal bruge en VPN, der krypterer og skjuler al din browseaktivitet.

En VPN maskerer også din online aktivitet, hvis du opretter forbindelse via dit internetudbyder eller dit internetudbyder. Dette er især vigtigt i lande som USA, hvor internetudbydere lovligt kan sælge og dele dine data med andre organisationer.  Disse data inkluderer websteder, du besøger, og det indhold, du streamer. Vi har testet de øverste VPN'er for sikkerhed og privatliv, og IPVanish er vores # 1 valg for Firestick-brugere.

Firestick VPN-fejlfinding

Hvis du støder på problemer, der er forbundet med eller forbliver forbundet til VPN via en app, kan du prøve følgende:

 • Kontroller, at du har en 2. gener eller nyere Fire TV-enhed. 1st-gen Fire Sticks, som ikke understøtter VPN'er, vil have en FCC ID på huset: 2ABDU-0509
 • Afinstaller og geninstaller VPN-appen. Gå til Indstillinger > Applikationer > Administrer applikationer. Geninstaller ved hjælp af ovenstående trin. Sørg for, at du bruger den seneste version af din VPN-udbyders app.
 • Genstart din Fire TV-enhed ved at tage stikket ud, vente et minut og sætte den i igen.
 • Prøv en anden VPN-server eller -placering
 • Kontroller, at din internetforbindelse fungerer normalt uden VPN.

Se også:

 • Sådan installeres Kodi på Firestick
 • Firestick holder buffer? Prøv disse rettelser
 • Sådan installeres NordVPN på Firestick
 • Sådan installeres ExpressVPN på Firestick
 • Sådan installeres Hotspot Shield på Firestick
 • Sådan installeres PIA på Firestick
 • Sådan installeres Ivacy på Firestick
 • Sådan installeres CyberGhost på Firestick

“Fire-TV stick and remote” af www.hdmi-experte.com licenseret under CC BY 4.0 via Wikimedia Commons

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 11