Sådan fjernes blokering af Skype i UAE med en VPN (og hvilke VPN’er der fungerer)

Sådan fjernes blokering af Skype i UAE med en VPN


Horder af jet-sættere, internationale studerende og udstationerede bruger VoIP-tjenester (Voice over Internet Protocol) som Skype hver dag for at holde kontakten med deres venner og familie derhjemme. Imidlertid, i nogle lande, såsom De Forenede Arabiske Emirater (UAE), er Skype og lignende tjenester helt blokeret. I UAE er faktisk de eneste tilladte VoIP-tjenester Botim og C’Me. Problemet er, at begge tjenester leveres med høje månedlige gebyrer.

Der er dog en løsning.

Vi får masser af detaljer om hver af de udbydere, vi gennemgår, men hvis du kun har tid til en hurtig oversigt, her er vores liste over de bedste VPN'er til at fjerne blokering af Skype i UAE:

 1. ExpressVPN Vores # 1 valg til at fjerne blokering af Skype i UAE. Super hurtige servere i et netværk, der spænder over 90 lande, kan fjerne næsten alt. High-end privatliv og sikkerhed. Inkluderer 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. NordVPN Denne udbyder har en god rekord ved at fjerne blokering af geobegrænsede og censurerede tjenester. Budgetpris med top sikkerhed.
 3. PrivateVPN Nyt nyeste netværk her med mindre serverliste, men fantastisk til at fjerne blokering af chat- og streamingtjenester.
 4. Surfshark Imponerende sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Ikke så hurtigt som valg højere på listen.

Ved at oprette forbindelse til et virtuelt privat netværk (VPN) kan du maskere din IP-adresse, så den ser ud til, at din internettrafik stammer fra et andet land. Dette giver dig mulighed for at downloade software og besøge websteder, der normalt er utilgængelige inden for Dubai og andre steder i UAE. VPN'er krypterer også dine data og forhindrer, at de læses af tredjepart som din Internet Service Provider (ISP).

I dette indlæg forklarer vi, hvorfor UAE blokerer Skype, og hvordan du kan omgå disse begrænsninger ved hjælp af en VPN. Vi vil også anbefale de bedste VPN'er for UAE og de risici, der er forbundet med gratis VPN-tjenester i UAE.

Sådan fjernes blokering af Skype i UAE

Det er faktisk ret simpelt at fjerne blokering af Skype med en VPN, selv fra lande som UAE, Qatar, Libyen og Kuwait, hvor tjenesten angiveligt er utilgængelige. Følg blot trinnene nedenfor.

Sådan bruges Skype i UAE:

 1. Brug først en passende service. Mange VPN'er fungerer ikke i UAE, så det er vigtigt at vælge den rigtige. (Vi anbefaler ExpressVPN.)
 2. Download og installer VPN-softwaren. Flere forskellige versioner vil være tilgængelige, så sørg for at installere den rigtige til din enhed.
 3. Opret forbindelse til en server i et land, der ikke blokerer for Skype.
 4. Vent, indtil du er tilsluttet. Download nu Skype. Når det er installeret, skal du være i stand til at foretage og modtage opkald uden problemer.

UNBLOCK SKYPE FREE: Hvis du kun er i UAE i en kort periode (for eksempel hvis du er på ferie) og ikke ønsker at forpligte dig til et langtidsabonnement, kan du bruge ExpressVPNs 30-dages prøveperiode til at fjerne blokering af Skype gratis . Du bliver bedt om at betale på forhånd, men kan annullere når som helst i denne periode for en fuld refusion.

Bedste VPN'er til at fjerne blokering af Skype

Mens der er hundreder af VPN-tjenester tilgængelige, er det kun et håndfuldt arbejde, der er pålideligt inden for UAE. For at finde de bedste VPN'er til at fjerne blokering af Skype i De Forenede Arabiske Emirater, ledte vi efter tjenester, der opfyldte kriterierne nedenfor:

 • Er i stand til at omgå UAEs internetbegrænsninger
 • Har hastigheder hurtigt nok til HD-streaming og VoIP-opkald
 • Tilbyder adskillige servere i et bredt udvalg af forskellige placeringer
 • Bruger stærk kryptering og inkluderer andre avancerede sikkerhedsfunktioner
 • Registrerer ikke nogen oplysninger, der kan identificere dig

Nedenfor finder du vores liste over de bedste VPN'er til UAE:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 UNBLOCKS SKYPE I UAET Testet Jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN giver adgang til mere end 3.000 servere i 94 forskellige lande. Desuden er det hurtigt nok til at streame HD-video flydende uden nogen mærkbar buffering. Dette betyder, at ud over at fjerne blokering og streaming fra populære platforme som Netflix og BBC iPlayer, giver ExpressVPN dig mulighed for at have lange, uafbrudt Skype-samtaler.

Din internettrafik holdes privat ved hjælp af en kombination af 256-bit kryptering, perfekt hemmeligholdelse fremad, en kill switch (i desktop-apps) og beskyttelse mod WebRTC og DNS-lækager. ExpressVPN logger ikke nogen personligt identificerende oplysninger, bare den e-mail-adresse, du har registreret hos. Som sådan kan du gennemse anonymt hvis du bruger en e-mail-adresse, der er kastet væk og betaler med Bitcoin. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt via live chat, hvis du støder på problemer.

Denne service tilbyder apps til alle de mest populære operativsystemer (Windows, Linux, MacOS, Android og iOS). Det kan installeres manuelt på trådløse routere på få minutter med ExpressVPNs tilpassede router-firmware.

Fordele:

 • Driver et netværk på mere end 3.000 servere i 94 lande
 • Veludviklede mobil- og desktop-apps
 • En brugervenlig app, der installeres med en guide
 • Højkvalitets kryptering, sikkerhed og privatliv i hele
 • 24/7 chat support er veluddannet til at håndtere komplekse situationer

Ulemper:

 • Ikke den billigste udbyder på denne liste

Vores score:

4.5 ud af 5

BEDSTE VPN TIL SKYPE I UAE: ExpressVPN er vores Top Choice. Det har et stort servernetværk, der er optimeret til højhastighedsforbindelser. Svært at slå på privatlivets fred og sikkerhed. Afblokerer streaming-websteder, som andre VPN'er kæmper med. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden tvivl, så du kan prøve det uden risiko.

Læs vores fulde anmeldelse af ExpressVPN.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. NordVPN

NordVPNUNBLOCKS SKYPE I UAET Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN står på egen hånd med hensyn til netværksstørrelse. Brugere kan vælge servere designet til aktiviteter som streaming, fildeling og spil eller vælge en af ​​dens mere end 5.000 servere (i 62 lande) direkte. Dette betyder, at du altid har en server i nærheden, hvilket øger chancen for en lav-latenstidsforbindelse og sikrer, at dine Skype-videoopkald er krystalklare og forsinkelsesfri.

NordVPN tilbyder flere sikkerhedsindstillinger end mange af dens konkurrenter. Ud over dens 256-bit-kryptering, applikationsspecifik kill-switch og DNS, IPv6 og WebRTC-lækebeskyttelse tilbyder det automatisk annonceblokering, malware-scanning, dobbelt VPN-funktionalitet og endda muligheden for at oprette forbindelse til Tor over en VPN. NordVPN logger ikke nogen personlig identificerende information, så du kan være sikker på, at dine aktiviteter forbliver private på alle tidspunkter.

Denne VPN har apps til Android, iOS, Windows og MacOS-systemer. Det kan også installeres på Linux-baserede platforme og understøttede netværksrutere, selvom manuel konfiguration er påkrævet.

Fordele:

 • Stærk kryptering og ingen logfiler giver top sikkerhed og privatliv
 • Uovertruffen netværk - over 5.000 servere i 60 lande
 • Hurtig og pålidelig download- og streaminghastighed
 • Tilslut 6 enheder samtidigt

Ulemper:

 • Kan kun vælge en serverplacering, ikke en bestemt server

Vores score:

4.5 ud af 5

BEDSTE BUDGET VPN: NordVPN er et godt valg af værdi. En god allrounder, der fungerer godt med Skype i UAE. Stærk sikkerhedsfunktioner og gør det muligt at bruge op til 6 enheder samtidigt fra en konto. Inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af NordVPN.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

3. PrivatVPN

PrivateVPNUNBLOCKS SKYPE I UAET Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.PrivateVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

PrivateVPN har muligvis ikke det største servernetværk med kun 76 globalt, men det giver højere hastigheder end de fleste af sine konkurrenter. Da Skype er et temmelig dataintensivt program, især under gruppeopkald, gør dette PrivateVPN til et stærkt valg, især for dem, der har langsommere internet til at begynde med. PrivateVPN er også i stand til at fjerne blokering af populære tjenester som BBC iPlayer og Hulu, så du kan bruge det til at streame tv hjemmefra, hvis du er i UAE på ferie.

Denne VPN bruger 256-bit-kryptering, beskyttelse mod DNS-, WebRTC- og IPv6-lækager og en streng no-logging-politik for at hjælpe med at holde dine personlige data sikre. Der er også et kill-switch i Windows-appen, med lignende funktionalitet, der snart kommer til Mac-enheder. PrivateVPN går ud over kundeservice; holdet kan nås døgnet rundt via live chat og kan endda installere softwaren eksternt med din tilladelse.

Denne service tilbyder apps til Windows, Android, iOS og MacOS. Manuel installation er påkrævet for Linux-systemer og netværksrutere.

Fordele:

 • En lavprisindstilling, der fungerer i UAE
 • Få et ry for at fjerne blokeringen af ​​populære geo-blokerede websteder og servicesider
 • Privatliv og sikkerhed er helt i top

Ulemper:

 • Færre servere at vælge imellem end andre udbydere, der er højere på denne liste

Vores score:

4.5 ud af 5

STOR HASTIGHED: PrivateVPN er et godt familievalg. Arbejder godt med Skype og tillader op til 6 enheder på den samme konto. Lille serverantal. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af PrivateVPN.

PrivatVPN-kuponSærtilbud - spar 83% på den 2-årige planGET-TILBUD, der automatisk anvendes

4. Surfshark

SurfShark VPNUNBLOCKS SKYPE I UAET Testet januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Surfshark.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

Surfshark er et stærkt valg for streaming takket være dens høje hastigheder, enestående unblocking-kapacitet og 800+ servere i 50 lande. Disse kvaliteter betyder dog også, at det er en ideel kandidat for dem, der ønsker at bruge Skype, når de er i udlandet. Bedst af alt, Surfshark har ingen forbindelsesgrænse, hvilket betyder, at du kan beskytte alle dine enheder med en enkelt konto.

Denne service går ikke på kompromis, når det kommer til sikkerhed. Det holder dig sikker ved at bruge 256-bit kryptering, DNS- og IPv6-lækebeskyttelse og en dræbningsafbryder (i hver version). Denne service logger ikke nogen personligt identificerende oplysninger, selvom du kan tilmelde dig ved hjælp af Bitcoin, hvis du foretrækker det. Kundesupport kan nås døgnet rundt via live chat i tilfælde af problemer.

Surfshark har MacOS, iOS, Windows, Android og Amazon Firestick og Fire TV-apps. Imidlertid kræves manuel installation for at arbejde med Linux-systemer og internet routere.

Fordele:

 • Anstændige, pålidelige hastigheder
 • Dræb kontakt på alle platforme
 • Arbejder i UAE og Kina

Ulemper:

 • Relativt lille servernetværk
 • Lejlighedsvis langsom server

Vores score:

4 ud af 5

Ingen forbindelsesbegrænsning: Surfshark tilbyder meget høje hastigheder, fremragende sikkerheds- og privatlivsfunktioner og muligheden for at bruge Skype overalt. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af Surfshark.

Surfshark-kuponSærtilbud - spar 83% + 3 måneder FREEGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

Hvorfor er Skype blokeret?

I UAE skal VoIP-udbydere have en særlig licens, før deres tjenester kan bruges. Problemet er indtil videre kun to tjenester, som begge drives af Etisalat, en national internetudbyder. De nøjagtige årsager til dette krav er uklare, men Telecoms Regulatory Authority (TRA) viser et af dens mål som "[sikre], at licenshavere overholder kvalitetskrav til ydeevne." Du skulle tro, at med 300 millioner aktive brugere over hele verden, Skype ville kvalificere sig, men tilsyneladende ikke.

Der kan være et yderst motiv til dette forbud. UAE har en historie med streng internetcensur. Mange VoIP-tjenester, inklusive Skype og WhatsApp, tilbyder nu end-to-end-kryptering. Dette gør det utroligt vanskeligt for regeringen at overvåge brugeraktivitet. Dette er ikke blot spekulation; UAE har allerede strenge regler for VPN-brug, sandsynligvis af en lignende grund.

Kan jeg fjerne blokering af Skype med en gratis VPN?

Brug af en gratis VPN er generelt en dårlig idé, men endnu mere når du er i UAE. Disse tjenester har normalt relativt små netværk, dog flere brugere end premium-tjenester. Dette fører til ekstremt langsomme hastigheder, lange ventetider på servere og månedlige datagrænser. Som et resultat vil du sandsynligvis opleve video, der hænger, stammende lyd og mulige opkaldsafbrydelser, når du bruger en gratis VPN med Skype.

Desværre, da disse tjenester ikke opkræver deres brugere direkte, har de været nødt til at finde alternative - undertiden skyggefulde - måder at tjene penge på. De indsætter muligvis annoncer på de sider, du besøger, eller gemmer tracking-cookies på din enhed, der giver tjenesten mulighed for at overvåge dine aktiviteter. Disse oplysninger registreres ikke uden grund. det er meget værdifuldt og kan sælges til tredjepart senere, normalt uden din udtrykkelige tilladelse eller viden.

Gratis VPN'er er ikke kendt for deres sikkerhed. Selv hvis du antager, at du installerer en legitim app og ikke en, der er designet til at inficere dit system med malware, viser forskning, at en enorm procentdel af gratis VPN'er er sårbare over for IPv6-lækager. Værre er det, at nogle ikke engang krypterer din trafik, hvilket betyder, at du faktisk er mindre sikker end uden VPN. Disse risici gælder også for større udbydere; Vi har endda set en større gratis VPN sælge brugernes båndbredde for at hjælpe med at køre et botnet.

Du kan ikke være for forsigtig, når det kommer til online sikkerhed, især når du er i lande med en historie med internetcensur. For at beskytte dig selv anbefaler vi at bruge en velrenommeret VPN med kraftig kryptering og en kunde-først privatlivspolitik.

Er VPN'er lovlige i De Forenede Arabiske Emirater?

Er VPN'er lovlige i De Forenede Arabiske Emirater (UAE)

VPN'er har mange legitime anvendelser og er brugt lovligt over hele verden. F.eks. Kan eksterne medarbejdere bruge dem til at oprette forbindelse til deres arbejdsgiveres interne netværk, gamere kan beskytte sig selv mod DDoS-angreb, og brugere kan forblive sikre, når de er forbundet til offentlige wifi-netværk. Men med VPN-lovgivning, der varierer fra et sted til et andet, er det vigtigt at kende de lokale love, når du besøger et andet land. Så er VPN'er lovlige i UAE?

Forbundslovdekret nr. 5 af 2012 om bekæmpelse af cyberkriminalitet (PDF), artikel 9 beskriver straffe for dem, der bruger VPN'er til at begå eller skjule bevis for en forbrydelse. Imidlertid gør VPN-brug i sagens natur ulovlig.

Vi anbefaler omhyggeligt at undersøge UAE's ophavsret, cyberkriminalitet og VoIP-lovgivning, før du forsøger at bruge en VPN i dette land.

Hvilke andre websteder og tjenester er blokeret i UAE?

UAE har nogle af de mest restriktive internetadgang i verden. Nedenfor er en liste over de typer indhold, der automatisk censureres af landets regering. Bemærk: Da TRA ikke offentliggør en liste over alle forbudte websteder, kan der være yderligere kategorier af materiale, der ikke er nævnt nedenfor.

 1. Dating
 2. Gambling
 3. Pornografi
 4. Pro-LGBT-indhold
 5. Religiøst følsomt materiale
 6. Anti-UAE indhold
 7. Proxy-servere og VPN-relaterede websteder
 8. Ulicensierede kommunikationsplatforme (Skype, WhatsApp osv.)

Vil Skype nogensinde være tilgængelig i UAE?

Microsoft og Apple er i øjeblikket i samtaler med UAE om at bringe Skype og FaceTime tilbage. Det vil dog sandsynligvis være en langsom proces. Når alt kommer til alt er det usandsynligt, at ISP'er giver adgang til tjenester, der garanterer, at de mister penge.

Begge tech-giganter investerer stort i UAE. Microsoft bygger to nye datacentre der, og Apple åbner flere nye butikker over hele landet, så det er bestemt muligt, at der kan nås et kompromis. Desværre, med en andragende, der opfordrer til, at Skype hurtigt blokeres af ISP'er, ser det ud til, at betydelige internationale investeringer muligvis er den eneste måde at ændre regeringens mening.

Flagbillede: يرفرف af Abdulla Al Muhairi, licens under CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6