Sådan fjernes blokering af amerikansk Netflix i Mexico med en VPN eller DNS-proxy

netflix mexico
Netflix-kunder, der bor i eller rejser til Mexico, betaler det samme beløb for deres månedlige streaming-abonnement, men har adgang til færre tv-shows og film end amerikanske Netflix-kunder. Det mindre katalog er resultatet af restriktioner for indholdslicenser, der er aftalt mellem Netflix og indehavere af ophavsret. Selvom Netflix lancerede sin tjeneste globalt tidligere i år, betyder disse begrænsninger, at det fulde katalog af shows ikke kunne komme med det. Mens Netflix aktivt arbejder for at gøre sit tilbud mere universelt, vil det tage nogen tid, før abonnenter i Mexico får en service, der er lig med deres nabo i nord.


I mellemtiden kan Netflix-brugere i Mexico omgå de geografiske begrænsninger med en simpel rettelse. En VPN eller et virtuelt privat netværk og en smart DNS-proxy kan begge få det til at se ud til Netflix, som om brugeren er placeret i USA.

Fjern blokering af amerikansk Netflix i Mexico med en VPN

Flere VPN-udbydere tillader brugere at rute deres internettrafik gennem en server på et sted, de vælger - i dette tilfælde De Forenede Stater - inden det går til Netflix's servere. Denne løsning giver en Netflix-abonnent mulighed for at ”forfalske” deres placering og få adgang til den fulde amerikanske liste over tv-shows og film.

Kort efter den globale udrulning for et par måneder siden begyndte Netflix imidlertid at slå ned på VPN-brugere i udlandet. De fleste brugere, der er tilsluttet en VPN, vil modtage en fejlmeddelelse, der beder dem om at slukke for deres proxy.

Af denne grund er det kun en håndfuld udbydere, der har kunnet undgå Netflix's firewall på nogle få servere. Vores top anbefaling er NordVPN. NordVPN, der er en fremragende og kraftfuld VPN i sig selv, kan prale af et stort udvalg af servere over hele verden, inklusive snesevis i USA alene. Planerne starter ved US $ 2,75 pr. Måned. Efter tilmelding skal du blot installere appen og logge på.

NordVPN

NordVPNJan 2020

Tilgængelige apps:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

BEDSTE BUDGET VPN: NordVPN er vores top valg. Fantastisk kunstner til streaming og torrenting. Stærk privatlivs- og sikkerhedsfunktioner og gør det muligt at bruge op til 6 enheder samtidigt fra én konto. Inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Appen henvender sig til brugere af Netflix og andre streamingvideotjenester. Bare hold markøren hen over en server på listen for at se, hvilke kanaler den har adgang til, og dobbeltklik derefter for at oprette forbindelse. Når du er tilsluttet, skal du logge ind på Netflix igen, og du skal se det fulde katalog.

Denne metode fungerer bedst i en webbrowser som Chrome eller Firefox, men hvis du foretrækker at se Netflix på en spilkonsol, set-top-boks eller mobil enhed, er appen muligvis ikke nok til at komme dig forbi proxyfejlen. I modsætning til browserversionen kan de officielle Netflix-apps tvinge brugeren tilbage til deres lokale ISP's DNS-servere i stedet for VPN'erne, hvilket afslører brugen af ​​en proxy. I dette tilfælde er det bedre at konfigurere VPN på en wifi-router.

NordVPN-brugere kan finde installationsvejledninger til DD-WRT-, tomat- og Asus-router-firmware på udbyderens websted. NordVPN sælger endda sine egne tilpassede routere med hver af de tre store firmwares.

Fjern blokering af amerikansk Netflix i Mexico med smart DNS

En anden metode til at se amerikanske Netflix i udlandet er ved at bruge en smart DNS-proxy. Denne metode fungerer kun i en webbrowser og ikke på mediekonsoller eller mobile apps og viser sig at være en mindre pålidelig løsning end at bruge VPN, så det anbefales ikke længere. DNS-proxies er ofte hurtigere end VPN'er, fordi de ikke krypterer trafik. Dette giver mulighed for bedre hastigheder, men mindre privatliv. Denne metode fungerer sporadisk med nogle smarte DNS-tjenester, vi har testet, såsom Overplay, men vi ved ikke om nogen tjenester, der fungerer konsekvent nok til at anbefale. At holde sig til mere gennemprøvede VPN-løsninger, der specifikt er opsat til Netflix, er et mere sikkert bet.

DNS eller domænenavnsystem er som en telefonbog til internettet. Det er grunden til, at du kan skrive “www.comparitech.com” i din browser i stedet for en streng med numre og decimaler. En DNS-server løser anmodninger om webside til IP-adresser. Ved at ændre DNS-serveren i din computers indstillinger til en i USA, er det muligt at narre Netflix til at tro, at du befinder dig inden for USA's grænser.

En typisk smart DNS-udbyder vil give brugerne en DNS-kode - normalt en primær og alternativ IP-adresse til den alternative DNS-server. Disse skal indtastes manuelt i computerens internetindstillinger. Udbyderen kan kræve, at abonnenten verificerer sin IP-adresse for at sikre, at de er en reel kunde. Computeren skal muligvis genstartes for at ændringerne får virkning.

Netflix er for nylig begyndt at slå ned på DNS-brugere lige så meget som VPN-brugere, så en DNS-kode, der fungerer i dag, fungerer muligvis ikke i morgen. Af denne grund er det vigtigt at bruge en hæderlig betalt udbyder med anstændig kundeservice snarere end en billig eller gratis mulighed. Det antages, at "gratis" smarte DNS-udbydere ofte involverer forskydelige fremgangsmåder, herunder at dirigere brugere til malware-inficerede websteder og injicere reklamer i webbrowsere. Brugere har kun lidt eller ingen hjælp, når Netflix blokerer IP-adressen på DNS-serveren.

På samme måde skal du undgå gratis VPN-tjenester, som ofte indeholder data og båndbredde og sandsynligvis vil blive blokeret. Nogle gratis VPN'er vil injicere tredjepartsannoncer i din browser.

Se vores fulde anmeldelser af NordVPN og Overplay. Vi har også en komplet liste over VPN- og DNS-udbydere, der i øjeblikket arbejder med Netflix.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 78