Kan du se Mayweather vs McGregor-repriser online eller med Kodi?

mayweather mcgregor mayweather vs mcgregor replay
Vil du se det episke Mcgregor vs Mayweather-repriser online? Den meget hypede kamp mellem boksemestrene Floyd Mayweather og Conor McGregor forventedes at bryde seerrekorder den 26. august kampnat. Betal-per-visningsbegivenheden, inklusive repriser, blev sendt på Showtime PPV i USA og Sky Sports Box Office i Storbritannien samt en håndfuld andre lande.


UPDATE: Her er, hvordan man ser McGregor v Khabib på Kodi i UFC 229. Ikke-Kodi-brugere kan læse, hvordan man lever live McGregor vs Kabib her.

Vi viser dig, om Kodi-brugere kan se Mayweather vs McGregor-udskiftninger og kampen online, og hvis der er nogen sikre og lovlige Kodi-tilføjelser til at streame kampen. Vi ser også på en række andre muligheder for at streame den store begivenhed online, og hvis der findes gratis muligheder.

Spoiler Alert: Klik her for at hoppe direkte til detaljerne om streaming af Mayweather vs McGregor-kampen på Kodi.

Dækningen af ​​Mayweather mod McGregor begyndte lørdag den 26. august kl. på den amerikanske vestkyst, hvor kampen finder sted. Seerne var i stand til at streame McGregor vs Mayweather i England, USA, Canada og internationalt. Dækningen i Storbritannien startede kl. Nedenstående metoder skal også fungere til at se udskiftninger af kampen.

Se også: Kan du se Canelo vs GGG på Kodi

Hvor man kan se Mayweather vs. McGregor-genstande online: England, USA og overalt

Kabelsnittere har et par muligheder for at streame McGregor vs Mayweather-repriser online. Kampens live stream havde officielle strømme, men de var geolåst. Det betød, at hvis du rejste uden for dit hjemland, skulle du bruge en VPN til at få en IP-adresse til dette land. En VPN eller et virtuelt privat netværk krypterer din internettrafik og dirigerer den gennem en server på et sted, du vælger. I dette tilfælde kan du rute denne trafik gennem det relevante land for at omgå geografiske licensbegrænsninger på Mayweather versus MacGregor.

Vores topanbefaling er IPVanish, der tilbyder hurtige og stabile servere sammen med et globalt netværk af servere, der er ideelle til geo-unblocking og live streaming sport. Det vil beskytte din internetaktivitet, så din internetudbyder ikke kan snuppe på dig og er en af ​​de få VPN'er, der er hurtige nok til at streame uafbrudt. For Kodi-brugere fungerer IPVanish med alle Kodi-tilføjelser, vi har testet og vil holde din forbindelse sikker og privat. Der er en 7-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve den uden risiko.

EKSKLUSIVT for Comparitech-læsere: Spar op til 60% på IPVanish!

YouTube (overalt)

Det bedste sted at fange Mayweather vs McGregor-repriser er på YouTube. Du kan finde flere live-udsendelser af kampen indsendt af forskellige YouTubers. F.eks. Har tvOneNews YouTube-kanalen en fuld kamp-gentagelse, der er lagt ud og tilgængelig for brugere. Du kan også finde forskellige højdepunkter og kommentarer fra kampen uploadet til YouTube på tværs af et stort antal forskellige kanaler.

Showtime PPV (USA)

Showtime udsendte en gentagelse af kampen lørdag formiddag efter kampen. Showtime vil sandsynligvis have kampudskiftere tilgængelige i nogen tid on-demand.

Tidligere kostede amerikanske seere 89,99 dollar for at se i standarddefinition og $ 99,99 at se i HD. Veiwers var i stand til at streame kampen online ved hjælp af appen Showtime Anytime (Android, iOS), hvis de havde et kabelabonnement hos en af ​​følgende udbydere: AT&T U-vers, Bright House Networks, Charter Communications, Comcast XFINITY, Cox Communications, DIRECTV, DISH, Optimum, Time Warner Cable eller Verizon FiOS.

Showtime var den største streaming-mulighed for kampen mod Mayweather vs. McGregor. Imidlertid blev kampen mod Mayweather vs McGregor forsinket på grund af streamingfejl fra Showtime PPV. Showtime har tidligere truffet juridiske handlinger for at forsøge at forhindre piratstrømme.

Sky Sports Box Office (UK)

UK-seere var i stand til at købe betalings-per-view-begivenheden for GBP 19,95 før kl. den 25. august. Herefter steg prisen til GBP 24,95. Live-streams er ikke tilgængelige via Sky Go-tjenesten. Seerne havde brug for at bruge Sky Sports Box Office Live-webstedet på en desktop browser eller på mobilen med Sky Sports Box Office-appen (Android, iOS).

Sky udsendte en gentagelse af kampen kl. 17.00 på søndag for den samme pris. Det er uklart, om Sky også vil have en gentagelse af McGregor versus Mayweather-kamp på anmodning senere.

Der var brug for en Sky-konto, ligesom en britisk IP-adresse for at bekræfte placering. Dem uden for Det Forenede Kongerige kunne bruge en VPN til at få en britisk IP-adresse. Hvis du planlagde at bruge appen, havde du brug for en Google Play- eller iTunes-konto, der er registreret i England.

1TV.ru (Rusland)

Channel One Rusland (a.k.a. 1TV.ru) udsendte kampen live på tv og online. Så vidt vi kan fortælle, var dette ikke en pay-per-view-begivenhed og kunne have adgang til live stream direkte på webstedet 1TV.ru. Hvis du var uden for Rusland, havde du brug for en VPN med servere i landet for at få en russisk IP-adresse. Dette lignede en god mulighed for snørere, der var på udkig efter at strømme kampen gratis. Nogle brugere rapporterede succes, når de så kampen mod Pacquiao mod Mayweather i 2015. Vi håber, at seerne nød den russiske kommentar!

Vil 1TV have fremtidige kampe som Mayweather vs. McGregor? Vi holder krydset fingre. Som altid skal du gøre din egen due diligence på, om du kan få adgang til denne strøm uden at krænke ophavsretten i dit land.

Bemærk: IPVanish tilbyder ikke længere servere i Rusland på grund af bekymring over landets lov om datalagring. I stedet anbefaler vi ExpressVPN til dem, der ønsker at give 1TV.ru et skud. ExpressVPN har en 30-dages, ingen spørgsmål-stillet, pengene-tilbage-garanti, og Comparitech-læsere kan få tre måneder gratis med den årlige plan. ExpressVPN udarbejder også vores liste over de bedste VPN'er til Kodi og er en god allrounder.

DAZN (Tyskland og Østrig)

Abonnenter på online tv-service DAZN i Tyskland og Østrig kunne se Mayweather vs. McGregor live uden ekstra omkostninger. Tjenesten koster 9,99 Euro pr. Måned og er også tilgængelig i Schweiz, Japan og Canada, men kun brugere i Østrig og Tyskland fik lov til at leve strøm af kampen. Hvis du allerede er en DAZN-abonnent, kan du muligvis bruge en VPN til at få en østrigsk eller tysk IP-adresse og live stream fremtidige kampe, men vi har ikke testet dette selv.

SuperSport (Sydafrika)

DSTV-kunder med premiumabonnement på SuperSport kunne se Mayweather versus McGregor uden ekstra omkostninger, men ingen live online stream var tilgængelig. I stedet strømmede SuperSports sydafrikanske online-affilierede Showmax kampen senere på dagen for abonnenter. Seere, der kunne stå og vente så længe, ​​forhåbentlig ikke så eller læse nyhederne. Showmax tilbyder en 14-dages gratis prøveversion. Du har brug for en sydafrikansk IP-adresse for at få adgang til tjenesten, som du kan få ved hjælp af en VPN.

OSN Play (Mellemøsten)

OSN Sports Box Office HD solgte pay-per-view-adgang til kampen for $ 10 indtil 14. august og 20 $ efter det. OSN er tilgængelig i flere lande i hele Mellemøsten, herunder Afghanistan, Algeriet, Bahrain, Tchad, Djibouti, Egypten, Iran, Irak, Jordan, Kuwait, Libanon, Libyen, Mauritania og Marokko. Du har brug for en OSN-konto og skal bestilles pr. Telefon.

Det er uklart, om fremtidens kampe som McGegor vs Mayweather vil blive streamet live på OSN Play, OSNs online arm.

Kan jeg leve stream Mayweather vs McGregor repriser på Kodi?

Kodi er gratis og open source hjemmebiografsoftware, der kører på en række platforme, lige fra desktop-operativsystemer som Windows og Mac til små streaming-enheder som Android-smartphones og Amazon Fire TV. Hvad der gør Kodi så magtfuld er, at det kan streame indhold fra et enormt udvalg af kilder gennem tredjepartsudvidelser kaldet tilføjelser.

Advarsel: Uanset hvad du bruger Kodi til, anbefaler vi, at du opretter forbindelse til en VPN for at beskytte dig mod trusler, herunder angreb mellem mennesker, hackere, der kaprer din IP-adresse, og internetudbydere, der smitter og snyder på din aktivitet online. Mens VPN ofte er forbundet med Kodi-brugere, der ønsker at se piratkopieret materiale og skjule dette for deres ISP, vil alle Kodi-brugere drage fordel af brugen af ​​en VPN. Selvom uofficielle tilføjelser medfører flere sikkerhedsrisici, såsom Man in the Middle Attacks, er officielle tilføjelser ikke immun overfor disse. Vi anbefaler IPVanish, som sikrer din forbindelse i en krypteret tunnel og maskerer din rigtige IP-adresse. Dette vil beskytte dit privatliv og kan hjælpe med at beskytte dig mod Man in The Middle Attacks. Det fungerer med alle Kodi-tilføjelser, vi har testet, og er en af ​​de få VPN'er, der er hurtige nok til at streame uafbrudt, selv i HD eller 4K / UHD. Det fungerer med Amazon Firestick og Fire TV, Roku, Android-bokse og alle andre populære enheder, der bruges sammen med Kodi.

Læseraftale: Comparitech-kunder får en risikofri, 7-dages pengene-tilbage-garanti og sparer op til 60% på IPVanish her.

Fra denne skrivetid er det bedste sted at se Mayweather vs McGregor-repræsentanter på Kodi gennem YouTube-tilføjelsen. YouTube-tilføjelsen er let tilgængelig til download ved hjælp af det officielle Kodi Add-on Repository. Derfra skal du forbinde din YouTube-konto til Kodi via den enhedsaktiveringsmetode, der er tilgængelig fra YouTube.com/activate.

Vi anbefaler stærkt, at du opretter forbindelse til en VPN, før du aktiverer din YouTube-konto via Kodi, da alle Kodi-tilføjelser kan kapres, og dit kodeord og brugernavn kan blive stjålet gennem denne proces.

Live-kampen var ikke tilgængelig på nogen officielle Kodi-tilføjelser. De, der brugte Kodi til live Mayweather vs McGregor-kampen, kunne have været i stand til at finde en addon, der brugte den officielle strøm fra 1TV.ru (se ovenfor). Det samme gælder for kampudskiftninger. Vi kender ingen officielle Kodi-tilføjelser, der tilbyder udskiftninger af kampen.

Hvis du Google rundt for at streame Mayweather versus McGregor-udskiftninger på Kodi, opdager du selvfølgelig ingen mangel på anbefalinger til tredjepartsudvidelser uden for det officielle Kodi-lager. Brugere skal passe på disse tilføjelser og kende risikoen, før de bruger dem.

Nogle af disse tilføjelser inkluderer:

  • SportsDevil
  • SmoothStreams
  • MMAStreams
  • PROSPORT
  • SportsAccess
  • cCloud TV
  • Castaway
  • UK Turk Playlist

Hvad er disse tilføjelser: Disse tredjeparts Kodi-tilføjelser samlede links til live og on-demand sportsvideoer. De trækker ind disse links og viser det indhold i Kodi, ligesom en webbrowser.

Hvorfor skulle du undgå dem? Kilderne, som disse tilføjelser samler, er by-og-store piratkopierede strømme. De kan godt være ulovlige i dit land. Tredjeparts Kodi-tilføjelser medfører en risiko for malware, angreb fra midten af ​​midten og botnets, der kan beskadige din enhed og udsætte din IP-adresse for hackere. Vores råd er at holde sig fri for dem.

Tredjepartsudvidelser til live sportsbegivenheder, som MacGregor vs Mayweather-kampen, bruger typisk piratkopierede IPTV-streams (Internet Protocol Television) som kilde. Det bliver stadig mere almindeligt, at disse tilføjelser er afhængige af Acestreams, der bruger BitTorrent-netværket til at dele netværksbelastningen mellem samtidige seere. Dette vil udsætte din IP-adresse for alle andre, der er tilsluttet den samme strøm, muligvis inklusive copyright-trold, der ønsker at udpresse penge fra Kodi-brugere.

SportsAccess og SmoothStreams bruger begge piratkopierede kilder og sælger dem til Kodi-brugere. Mange af vandløbene findes lovligt andre steder fra legitime kilder eller endda fri for uofficielle. Bare fordi du betaler for dem, gør dem ikke legitime.

Disse tilføjelser er muligvis ikke ulovlige at bruge i alle lande, men vi anbefaler på det kraftigste, at brugere vælger en officiel strøm.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af ophavsretlige begrænsninger, herunder ulovlig streaming gennem Kodi. Kodi kan bruges til mange fremragende, lovlige online streaming-formål. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

“UFC 189 World Tour Aldo vs. McGregor London 2015” af Andrius Petrucenia licens under CC BY-SA 2.0

“Mayweather / Ortiz” af Chamber of Fear licens under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 51