ExpressVPN arbejder i Kina, men læs dette først

ExpressVPN arbejder i Kina, men læs dette først


Den kinesiske regering pålægger internetbrug i landet stor censur. Disse begrænsninger er samlet kendt som Kinas store firewall, og de udgør et reelt problem for rejsende og udstationerede, der opholder sig eller bor i Kina. Du kan dog omgå Great Firewall med et Virtual Private Network (VPN) som ExpressVPN. I dag forklarer vi kinesisk internetblokering mere detaljeret og viser, hvordan man bruger ExpressVPN sikkert i Kina.

Internetcensur er ikke noget nyt; de fleste lande blokerer for eksempel adgang til websteder, der er vært for ulovligt materiale. Når det er sagt, er Kinas begrænsninger mange og vidtrækkende. Sociale mediesider og messaging-apps som Facebook, Instagram, Twitter og WhatsApp er blokeret, så det er svært at holde kontakten med venner og familie i andre lande. Yderligere, med uenige meninger, der let bremses online og store vestlige nyhedswebsteder er utilgængelige, er det ekstremt vanskeligt at finde objektiv information om den bredere verden.

Der er dog en løsning: ved at tilmelde dig en fungerende VPN, før du rejser, kan du slå Kinas Store Firewall og få adgang til blokerede websteder. Disse tjenester fungerer ved at kryptere din trafik og dirigere den gennem internationale servernetværk. Fordelene er todelt: du får adgang til websteder, der normalt er blokeret i Kina, og dine aktiviteter bliver næsten umuligt for din internetudbyder (ISP) eller regeringen at overvåge.

Hvordan kan ExpressVPN slå kinesiske internetbegrænsninger?

Selvom de fleste VPN'er ikke længere fungerer i Kina, gør ExpressVPN stadig. Denne udbyder har ikke nogen servere i Kina, så den behøver ikke at overvåge sine brugers aktiviteter eller overholde andre aspekter af kinesisk lov om datalagring. Derudover gør dette det langt mindre sandsynligt, at tjenestens hardware bliver fejl af regeringsoperatører. Desværre er dette ikke en fransk konspirationsteori, og det skete for nylig Apple- og Amazon-servere.

Hvorfor bruge ExpressVPN i Kina?

ExpressVPN

ExpressVPN er et stærkt valg for brugere i Kina af mange årsager. For det første er det meget hurtigt og giver adgang til mere end 2.000 servere i 94 forskellige lande. For det andet har den fremragende understøttelse af flere platforme og inkluderer endda brugerdefineret firmware til at gøre installationen af ​​den på netværksrutere så enkel som muligt.

Denne service tager din sikkerhed alvorligt. Den bruger 256-bit AES-kryptering, perfekt hemmeligholdelse fremad og beskyttelse mod DNS, IPv6 og WebRTC lækager for at holde dine aktiviteter private på alle tidspunkter. Der er også en kill switch (kun desktop), der straks stopper al trafik, hvis din forbindelse pludselig falder. Bedst af alt er, at ExpressVPN ikke logger nogen personligt identificerbare oplysninger. Det giver dig endda mulighed for at betale i Bitcoin for øget anonymitet.

FÅ EXPRESSVPN GRATIS: Normalt sparer VPN'er deres laveste priser for brugere, der er villige til at forpligte sig til et år eller mere på forhånd. Men hvis du kun har brug for kortvarig dækning, kan du bruge det ExpressVPN s 30-dages pengene-tilbage-garanti i stedet. Dette kræver en øjeblikkelig betaling, men du kan når som helst annullere for at få dine penge tilbage, hvilket effektivt giver dig mulighed for at prøve det gratis.

Læs vores fulde ExpressVPN-gennemgang.

Sådan bruges ExpressVPN i Kina

En af de bedste ting ved ExpressVPN er, at der ikke kræves særlige trin for at oprette forbindelse i Kina. Vælg bare din foretrukne server som normalt, og du skal være i stand til at surfe på nettet. Imidlertid er ExpressVPN-webstedet i øjeblikket blokeret i Kina. Som et resultat anbefaler vi kraftigt, at du registrerer og installerer tjenesten, før du rejser til landet.

Fordi Kina overvåger sine borgers internetadgang så tæt, er der et par skridt, som vi anbefaler at tage, før du opretter forbindelse til første gang. Til at begynde med skal vi sikre dig, at ExpressVPN automatisk forbinder din enhed til VPN, når den er tændt. Fra hovedsiden skal du klikke på menuikonet (tre linjer) øverst til venstre og derefter vælge Muligheder.

Under Generel fanen, aktiver de to første indstillinger. Dette sikrer, at du aldrig ved et uheld søger uden beskyttelse. Hvis du bruger en desktopversion af appen, anbefaler vi også at aktivere Stop al internettrafik, hvis VPN uventet afbrydes.

ExpressVPN-Kina-setup

Gå derefter over til Fremskreden fanen, og sørg for, at IPv6 lækagebeskyttelse og DNS indstillinger kontrolleres. Når du er færdig, skal du klikke på Okay.

Nu er du fri til at oprette forbindelse, som du normalt ville. For at gøre dette skal du vende tilbage til startskærmen og klikke på den store knap i midten. Dette forbinder dig automatisk til den bedste server til din aktuelle placering. Du kan også vælge et specifikt land, du vil oprette forbindelse til ved at klikke på Vælg placering -knappen, og vælg en fra listen til højre.

ExpressVPN-vælg-placering

Hvorfor begrænser Kina Internettet så stærkt?

I teorien er det meningen, at Kinas internetbegrænsninger skal beskytte borgerne mod materiale, der kan ødelægge, opdele, vildlede eller anspore til had. Problemet er, at ideer er åbne for fortolkning, men kun den kinesiske regering får beslutning hvilket indhold falder ind under hvilken kategori. Som sådan bruges Great Firewall regelmæssigt som et redskab til at dæmpe politiske modstandere og dem med uenige meninger.

Det hjælper ikke, at den relevante lovgivning (Computer Information Network and Internet Security, Protection and Management Regulations, 1997) er entydigt formuleret og ser ud til at være designet til give regeringen så mange måder som muligt at censurere indhold. F.eks. Kan enhver, der poster indhold, der er kritisk over for regeringen (selvom det er en afbalanceret nyhedsartikel), have gjort sig skyldig i at "tilskynde til opdeling", "åbent fornærme andre mennesker," "at skade statens organers omdømme" eller "aktiviteter mod forfatning. ”Endvidere, med rygter, der er fuldt ud forbudt, kan selv lavere indsatsaktiviteter som at diskutere berømthedsnyheder online betragtes som en forbrydelse.

Hvilken type tjenester blokeres i Kina?

Det er ikke kun politisk indhold, som Kina forbyder adgang til. Selvom der ikke er nogen omfattende liste over hvert blokeret websted, antyder de nylige skøn, at ca. 10.000 domæner i øjeblikket ikke er tilgængelige fra fastlandet. Se nedenfor for at se en liste over nogle af indholdene i Kina-blokke:

  1. Meddelelsestjenester (WhatsApp, GMail, Slack, Telegram)
  2. Sociale medieplatforme (Facebook, Instagram, Twitter)
  3. Streamingplatforme (YouTube, Twitch, Netflix, Spotify)
  4. Nyhedswebsteder (The Guardian, BBC, NYTimes)
  5. Søgemaskiner (Google, Yahoo, DuckDuckGo)
  6. VPN og proxy-relaterede websteder (tutorials, konfigurationsguider)
  7. Cloud-opbevaring (Google Drive, Google Docs, Mega, Dropbox)
  8. Informationsopbevaringssteder (Wikipedia, Quora, Arkiv)

Arbejder andre VPN'er i Kina?

Den kinesiske regering har lagt en stor indsats i at forhindre VPN'er i at give en vej rundt om deres internetbegrænsninger. Endvidere har vi hørt fra nogle tjenester, at lokale internetudbydere blokerer dem for deres egne. Som sådan er der ikke mange VPN'er, der stadig fungerer i Kina, og endnu færre, der er pålidelige.

I øjeblikket fungerer de eneste tjenester, som vi kender, pålideligt i Kina ExpressVPN, NordVPN, Ivacy, StrongVPN og VyprVPN. Da hovedwebstedet for hver af disse tjenester i øjeblikket er blokeret, skal du imidlertid finde et arbejdsspejlsite for at tilmelde dig, når du er i Kina. Da disse spejle også kan blive utilgængelige, Vi anbefaler dig kraftigt at registrere dig, før du besøger landet.  

VPN'er i Kina: Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg kontrollere, om et specifikt sted er blokeret?

Vi har faktisk et Great Firewall-værktøj, der giver dig mulighed for at kontrollere, om et givet sted i øjeblikket er blokeret i Kina eller ikke. Det er dog værd at bemærke, at Kinas begrænsninger ofte opdateres. Det betyder, at selvom et websted i øjeblikket er tilgængeligt, kan det muligvis ikke være, når du ankommer.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit VPNs websted uventet er blokeret?

Hvis du er i Kina og pludselig finder dig ikke i stand til at oprette forbindelse til din VPN eller få adgang til din udbyders websted, er den eneste virkelige handlingsvej at vente og se, om tjenesten kommer tilbage online. Når det er sagt, er der et par skridt, du kan tage forud for din rejse for at reducere risikoen for at blive efterladt.

Selvom ExpressVPN og de øvrige tjenester, der er nævnt ovenfor, fungerer pålideligt i Kina, anbefaler vi, at du holder et notat om din VPNs spejlsider, support-e-mail-adresser og manuel konfigurationsinstruktion til din enhed, I tilfælde af. Du kan ikke få adgang til noget, der er gemt i skyen, så det er bedst at opbevare en kopi af disse oplysninger på en adgangskodebeskyttet enhed.

Er det sikkert at bruge en VPN i Kina?

Adgang til VPN'er er stærkt begrænset i Kina, men teknologien i sig selv er ikke ulovlig. For eksempel tillader landet virksomheder at vælge fra en liste over forudgående godkendte lokale VPN-udbydere, så de kan arbejde med internationale ansatte.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 13