Enkel MLB.tv Blackout-løsning ved hjælp af en VPN | Testet marts 2019

Skuffet op


I denne artikel viser vi dig, hvordan man omgår MLB.tv-afbrydelser og ser alle 2019-MLB-spil både fra og uden for USA. Du har brug for et aktivt MLB.tv-abonnement, desktop webbrowser såsom Chrome eller Firefox og en VPN. Dette betyder, at hvis du rejser, kan du stadig få adgang til dine sædvanlige hjemmestreamingtjenester, uanset hvor du er, og slå blackout-begrænsningerne.

Hvordan man omgår MLB.tv-afbrydelser: hurtig guide

Enkel MLB.tv Blackout-løsning ved hjælp af en VPN | Testet marts 2019

Her er en hurtig gennemgang for dem af jer, der ikke vil gider at læse hele artiklen.

Sådan ser du blackout-spil:

 1. Tilmeld dig og download en god VPN med masser af båndbredde og serverplaceringer. Vi har brugt ExpressVPN i vores test, og det fungerer godt.
 2. Installer VPN-appen på din Macbook eller pc og kør den.
 3. Opret forbindelse til en server på et sted, hvor det spil, du vil se, ikke er sort. Vi har haft held og lykke med servere i Canada og Mexico, som giver dig mulighed for endda at omgå nationale blackouts, som dem på MLB Playoff-spil 2018.
 4. Åbn din webbrowser og gå til MLB.tv for at se spillet, som du normalt ville.

3 MÅNEDER GRATIS: Få yderligere 3 måneder gratis her, når du tilmelder dig ExpressVPNs årlige plan. Handlen inkluderer 30-dages ingen tilbagebetalingsgaranti, så du får en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds.

Omkørsel MLB-afbrydelser med en VPN

Major League Baseball fans i USA, der købte MLB.tv-abonnementer, føler sig forrådt af det faktum, at de ikke kan se alle de spil, der er lovet dem på grund af live blackouts. MLB.com 's eget websted hævder, at abonnenter, der betaler $ 25 pr. Måned eller $ 120 pr. År, kan "se hvert out-of-market-spil i almindelig sæsonkamp live eller på efterspørgsel på over 400 understøttede enheder."

Rul ned til det fine skrift, men virkeligheden er en helt anden. Fans har udtrykt vrede over for MLB.tv over, at mange spil er geolåst på grund af lokale licensbegrænsninger, hvilket tvinger dem til at købe et kabel- eller satellit-tv-abonnement for at se dem. I henhold til MLB.TV's blackout-politik:

”Alle live-spil, der streames på ethvert MLB.TV-produkt og er tilgængelige via MLB.com At Bat, er underlagt lokale, regionale eller nationale blackout. Bortset fra visse MLB-sæsoner i almindelig sæson og efterårsæson, som beskrevet nedenfor eller i visse MLB-klubb-tv-territorier, for hvilke MLBAM kan tilbyde abonnementstjenester på markedet, vil alle live-spil blive afbrudt i hver relevant klubbs hjemmevideo-tv-område. Hvis et spil er sort i et område, er det ikke tilgængeligt for live-spilvisning gennem MLB.TV. ”

Heldigvis er der en løsning. En VPN eller et virtuelt privat netværk omdirigerer al enhedens internettrafik gennem et sted, som brugeren vælger. Fans kan få det til at se ud som om de ser fra en anden stat eller endda land for at omgå mørklægningen. Gode ​​VPN'er kræver normalt et månedligt abonnementsgebyr, men det er langt billigere end at købe kabel. Vi har testet denne metode igen fra oktober 2018 og kan bekræfte, at den stadig fungerer.

Hvad er en live blackout, nøjagtigt?

Før hver MLB-sæson sætter ledere sig og beslutter, hvilke tv-selskaber der får rettighederne til hvilke spil. Ofte får et regionalt tv-tilknyttet selskab, såsom din lokale Fox, NBC eller ABC TV-station, eksklusive rettigheder til spil, der spilles af de lokale hold, og de deler ikke. De lever heller ikke live-spil online meget af tiden. Selv MLB kan ikke selv sende disse spil online eller på tv inden for det geografiske marked.

Du kan finde ud af, hvilke spil der bliver sort ud på forhånd ved hjælp af MLB.tv's regelmæssigt opdaterede liste eller ved hjælp af MLB-blackout-kortet nedenfor.

MLB_Blackout_Areas

Disse indholdsrettigheder forhindrer ofte abonnenter på MLB.tv fra at se de hold, de er interesseret i - dem der er tættest på dem. Hver gang en fan går for at se et spil i en webbrowser eller på MLB.tv-appen, kontrollerer appen eller webstedet enhedens IP-adresse. IP-adressen bruges til at bestemme seerens placering. Hvis denne seer falder inden for blackout-regionen, blokeres live stream. I stedet for en live stream får du en af ​​følgende fejlmeddelelser:

 • "Vi er kede af det. Tv-selskabernes krævede blackout-kontrol kan ikke udføres på dette tidspunkt. Prøv igen om få øjeblikke. ”

 • "Vi er kede af det. Vi har bestemt, at du befinder dig i et af de relevante Klubs hjemm TV-territorier og derfor er sort ud af at se det spil, du valgte. Live lyd fra dette spil er tilgængelig som en del af dit MLB.TV-abonnement. ”

 • ”På grund af Major League Baseball-eksklusiviteter, vil live-spil, der forekommer hver lørdag med en planlagt starttid efter 13:10 ET eller før kl. 20:00 ET, og hver søndag med en planlagt starttid efter 17:00 ET blive blacked out i USA."

 • “Mediefejl. Dette spil er midlertidigt utilgængeligt. Prøv igen om få øjeblikke. ”
 • Denne video er ikke i øjeblikket tilgængelig på grund af lokale eller nationale blackout-begrænsninger. Klik på "Lær mere", hvis du har brug for hjælp.

Situationen er blevet forværret af konflikter mellem tv-selskaber som Comcast og Time Warner Cable, som yderligere fragmenterer de tilgængelige kanaler på kabel.

Bypass MLB.tv-blackouts i en webbrowser

Blandt andre funktioner kan en VPN ændre din IP-adresse til en anden placering. Når du har oprettet forbindelse til en VPN, skal du bare rydde dine cookies og opdatere den side, hvor det spil, du vil se, streamer.

De fleste VPN'er har oprindelige klienter, som du nemt kan downloade og installere. Efter opsætning skal du blot vælge en serverplacering og trykke på forbindelse.

Vi testede dette ved at oprette forbindelse til en Chicago-server og forsøge at se et Cubs-spil. Sikker nok, vi fik en besked, der advarer os om, at spillet er under en lokal blackout.

mlb blackout chicago

Dernæst oprettede vi forbindelse til servere i Canada ved hjælp af ExpressVPN, som fungerede fejlfrit. En hurtig opdatering var alt, hvad der var nødvendigt for at fjerne blokering af strømmen; ikke flere blackout-meddelelser.

mlb blackout chicago fast

Nogle spil er under nationale blackouts, så til dette testede vi servere i Mexico og Argentina. Dette fungerede fint også. Ideelt set ønsker du dog at oprette forbindelse til det sted, der er geografisk tættest på dig, men stadig ud over blackout-regionen. Dette fremskynder forbindelsen og resulterer i en strøm af højere kvalitet. I tilfælde af en landsdækkende mørklægning skal forbindelsen til et andet land dog fungere. Den ene undtagelse kan være Canada, hvor nogle MLB-hold kommer fra.

Omgåelse af BlackB.tv-blackouts på Android og iOS MLB At Bat-appen

Hvis du vil omgå en blackout på MLB At Bat-appen på enten iOS eller Android, beklager vi, at du informerer dig om, at dette nu er meget sværere i 2017. Da vi testede dette før, rådede vi brugerne til at oprette forbindelse til en VPN server med en IP-adresse uden for deres blackout-marked. Android-brugere kunne derefter bruge en falsk GPS-app til at forfalske deres placering for at matche det sæt i deres VPN.

Denne metode fungerer ikke længere. At Bat kræver nu din GPS-placering, før du ser et spil, og kan registrere, om der er brugt en spot placering i Android. Det blokerer for strømmen i overensstemmelse hermed, i stedet viser fejlmeddelelsen:

”At bat er ikke i stand til pålideligt at bekræfte din placering. Tryk på Hjælp nedenfor for at få flere oplysninger om blackout-begrænsninger. ”

Fra og med sæsonen 2017 kræver det at omgå MLB Ved Bat's blackout-begrænsninger, at Android-telefoner og tablets skal være rodfæstede, og iPhones og iPads skal fængsles.

Nedenfor viser vi dig et par strategier, du kan prøve, men vi laver ingen garantier for, at de fungerer.

Omkørsel MLB At Bat blackouts på Android

 1. Rot din Android-telefon. Processen til at gøre dette er kompliceret og kan miste din enhed, hvis den ikke udføres korrekt, så fortsæt med forsigtighed. Da rodprocessen varierer efter enhed, giver vi ikke instruktioner til dette trin.
 2. Download og installer FakeGPS eller din GPS-placering-spoofing-app efter eget valg (undtagen valgmulighed C).
 3. Download og installer MLB At Bat (undtagen valgmulighed C). Hvis de allerede er installeret, skal du rydde dine app-cache-data i din enheds lagerindstillinger.

Herfra har du tre muligheder at prøve:

Mulighed A:

 1. Installer Skjul spot placeringer fra Xposed-modulet (kræver rod).
 2. I Indstillinger > Udviklerindstillinger aktiverer "Tillad mock-placeringer", eller vælg din GPS-placering-spoofing-app i nyere versioner af Android
 3. Åbn Hide Mock Locations, og indstil den til sortlistetilstand.
 4. Føj MLB At Bat til sortlisten
 5. Åbn din GPS-placering-spoofing-app, og slip nålen et sted uden for din blackout-region, hvor en VPN-server er tilgængelig.
 6. Åbn din VPN-app, og opret forbindelse til en server tæt på det sted, du valgte i det forrige trin.
 7. Åbn MLB At Bat og stream spillet!

Mulighed B:

 1. Flyt din GPS-app fra / Data / app til / System / app ved hjælp af Root Explorer eller en lignende filhåndteringsapp (kræver root)
 2. Genstart din enhed.
 3. I Indstillinger > Udviklerindstillinger deaktiverer spot placeringer (hvis aktiveret)
 4. Åbn din placering-spoofing-app, og indstil din placering til et sted uden for blackout-regionen, hvor en VPN-server er tilgængelig
 5. Åbn din VPN-app, og opret forbindelse til en server tæt på det sted, du valgte i det forrige trin.
 6. Åbn MLB At Bat og stream spillet!

Valgmulighed C:

 1. Installer XPrivacy fra Xposed-modulet (kræver rod).
 2. Når du installerer MLB At Bat, ser du en liste over tilladelser. Når denne liste vises, skal du åbne dine enhedsindstillinger
 3. Tryk på Tilfældig nu knap.
 4. Indstil en IP-adresse til et sted uden for dit blackout-område (du kan bruge din VPNs IP-adresse, hvis du ønsker det)
 5. Begræns alle tilladelser undtagen Internet
 6. I din Android-indstillinger skal du indstille placering til Høj nøjagtighed mode
 7. Afslut installationen af ​​MLB At Bat, åbn det og stream spillet!

Hvis du har problemer med mulighed B, har nogle brugere rapporteret, at genstart til gendannelse og rydding af cache / Dalvik-cache kan løse nogle problemer. Du kan også prøve at kassere dine loginoplysninger ved at bruge “slet data” i MLB At Bat-indstillingerne og derefter logge ind igen.

Omkørsel MLB Ved Bat-afbrydelser på iOS

 1. Jailbreak din iPhone eller iPad. Processen til at gøre dette er kompliceret og kan permanent miste din enhed, hvis den ikke udføres korrekt, så fortsæt med forsigtighed. Jailbreaking varierer afhængigt af din iPad eller iPhone-model, så vi giver ikke instruktioner til dette trin.
 2. Download og installer Protect My Privacy (PMP) fra Cydia-butikken
 3. Download og installer MLB At Bat og åbn strømmen.
 4. Når MLB At Bat beder om tilladelse til at se din placering ved hjælp af din GPS, viser PMP en prompt. Vælg indstillingen for at "beskytte" din placering, som vil erstatte en tilfældig GPS-placering i stedet for blot at blokere adgangen
 5. Du skal muligvis også oprette forbindelse til en VPN for at ændre din IP-adresse (for at blive bekræftet)
 6. Stream spillet!

Billede: “Scuffed up” af slgckgc licens under CC BY 2.0

“MLB Blackout Areas” af Braindrain0000 licenseret under CC BY 3.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 40