De 5 bedste VPN’er til adgang til BT Sport uden for England

Vi ser på de bedste VPN'er til at få adgang til BT Sport i udlandet for dem uden for Det Forenede Kongerige.


5 bedste VPN'er til adgang til BT Sport uden for England

BT Sport er en populær streamingtjeneste i Storbritannien med sin tv-kanal og -websted, der dækker døgnet rundt sport som fodbold, rugby, cricket, tennis og formel 1. Desværre er hele sportsudvalget kun tilgængeligt for folk, der logger på via en IP-adresse i England. Dette betyder, at britiske indbyggere, der rejser til udlandet, ikke bare kan åbne en browser eller ledsager-appen og logge på, som de normalt ville. BT Sport vil begrænse adgangen i dette tilfælde.

Du bliver muligvis mødt med en meddelelse som denne:

"Dette indhold er kun tilgængeligt for seere i England".

Den mest effektive måde at overvinde geobegrænset adgang pålagt af BT Sport er ved at bruge et Virtual Private Network (VPN). Hvis du ikke ved, hvad det er, skal du ikke få panik. En VPN er simpelthen et robust stykke software, der er konstrueret til at kryptere al internettrafik, der strømmer til og fra din enhed, og tunnel den via en server uden for din nuværende placering.

På grund af denne funktion får du tildelt en IP-adresse tilknyttet det land, som VPN-serveren er placeret i. Brug af en VPN garanterer anonymitet og privatliv, mens du også låser op en masse geo-begrænsede indhold som Netflix, BBC iPlayer, Hulu og Vær sport.

Vi får en masse detaljer om hver af de VPN'er, der lavede denne liste, men hvis du har brug for en hurtig oversigt, her er en oversigt over vores top valg:

 1. ExpressVPN Vores top valg for adgang til BT Sport hvor som helst. Flammende hurtige servere. Fjernelse af mest populære britiske streaming-websteder sikkert og pålideligt. Let at opsætte og bruge. 30 dages pengene-tilbage-garanti inkluderet.
 2. NordVPN Prisbillig udbyder, der leverer imponerende streaminghastigheder med BT Sport. Robust sikkerhed og værdsætter dit privatliv.
 3. CyberGhost Budgetvalg, der producerede de bedste streaminghastigheder under vores test. Pålidelig med BT Sport.
 4. IPVanish Ingen problemer med at fjerne blokering af BT Sport, men kan kæmpe med Netflix og Hulu. Gode ​​hastigheder og sikkerhed.
 5. VyprVPN Let at opsætte og bruge. Hurtige servere er gode til streaming og billigere indstillinger på denne liste.

Hvad er den bedste VPN for BT Sport?

I dette afsnit diskuterer vi et par VPN-tjenester, der er designet til at arbejde med BT-sport problemfrit. De bedømmes ud fra følgende faktorer:

 • Tjenestehastighed og pålidelighed
 • Servere i England
 • Robuste krypteringsstandarder for at forhindre datalækage
 • Værdi for pengene
 • Apps til Android og iOS

1. Express VPN

ExpressVPNJan 2020Ublokerer BT SportTestet Jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN er en top-niveau VPN-løsning på grund af dens upåklagelige standarder, forpligtelse til privatliv og sikkerhed og flammende hurtige hastigheder. Der er en pæn og brugervenlig grænseflade, der guider dig gennem processen med at oprette forbindelse til en server, hvilket gør det til et værdigt valg for begyndere.

ExpressVPN kan prale af en imponerende 3.000+ servere spredt over 94 lande inklusive flere i Storbritannien, så det at finde en passende forbindelse burde ikke være et problem. Krypteringsstandarder er hårde - alle servere bruger OpenVPN-protokollen, 256-bit AES-kryptering, 4.096-bit RSA-nøgler med perfekt fremadretthed og SHA512-godkendelse. Det er i stand til at låse op for en masse geo-begrænset indhold, herunder Netflix, Hulu, BBC IPlayer, HBO, SkyGo, Foxtel og mere.

Hvis du abonnerer på ExpressVPN, vil du bemærke, at DNS-servere er inkluderet, og at DNS-lækagebeskyttelse er indbygget. Der er også en internet-kill-switch, der midlertidigt vil stoppe al trafik, hvis forbindelsen falder uventet og derved tilføjer et ekstra lag af sikkerhed.

Det har apps til både Android og iOS samt desktop support til Windows, Mac OS og Linux (kommandolinje). Tjenesten er registreret på De Britiske Jomfruøer, hvilket betyder, at den ikke falder ind under britiske myndigheders jurisdiktion og ikke kan underkastes obligatoriske dataanmodninger.

Fortalere for beskyttelse af personlige oplysninger vil være tilfredse med det faktum, at det har en erklæret politik, at der ikke opbevares nogen trafiklogfiler bortset fra nogle metadata om datoen (ikke tidspunktet), når der er forbindelse til tjenesten, valg af placering og den samlede anvendte båndbredde. Din individuelle IP-adresse logges aldrig.

Fordele:

 • Hurtige og pålidelige servere i England er egnede til de fleste formål
 • Har ingen problemer med at fjerne blokering af BT Sport næsten overalt
 • High-end sikkerhedsfunktioner med god beskyttelse af personlige oplysninger
 • Apps til Windows, MacOS, Android, iOS og Linux
 • Dedikerede browser-tilføjelser til Firefox, Chrome og Safari
 • 24-timers supportpersonale er gode til at arbejde gennem alle problemer.

Ulemper:

 • Kan kun tilslutte 3 enheder på én gang

BEDSTE VPN FOR BT SPORT: ExpressVPN er vores # 1 valg. Ophæver pålideligt BT Sport såvel som mange andre streamingtjenester. Ekstraordinære hastigheder til bufferfri HD-visning sammen med total sikkerhed og privatliv. Prøv det risikofrit med 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af ExpressVPN her.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. NordVPN

NordVPNFjernelse af BT SportTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN kan øge sin brugergrænseflade ved at designe et hak, men det betyder ikke, at det skimpes på kerneproduktet - der leverer hurtige hastigheder kombineret med streng kryptering.

Virksomheden har eksisteret i over et årti, hvilket har hjulpet det med at levere en vindende løsning. Det er et godt valg for brugere, der leder efter en hurtig VPN, der også markerer alle boksene, når det kommer til sikkerhedsstandarder.

NordVPN fortsætter i retning af en nul-logs politik. Det gemmer ingen oplysninger om brugersessioner, trafik eller tidsstempler.

Denne politik har tjent den godt tidligere. Virksomheden indrømmer, at det er blevet kontaktet af statslige agenturer til at udlevere kundedata, men der var simpelthen ikke noget på dets servere. Det er også indarbejdet i Panama - hvilket betyder, at det ikke er underlagt nogen obligatorisk datalagringslovgivning og forbliver uden for vestlige myndigheders jurisdiktion.

Virksomheden driver over 5.000 servere i 60 lande, hvilket gør det til et robust valg for hele spektret af webaktivitet. Der er 672 serverplaceringer alene i England. Kraftbrugere vil være tilfredse med det faktum, at det hjælper dig med at vælge en server specifikt til dine krav - dette kan være anti-DDoS, videostreaming, dobbelt VPN, Tor over VPN eller dedikeret IP.

NordVPN arbejder med mange online streamingtjenester, herunder Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

Virksomheden krypterer al trafik via 256-bit AES-protokollen som standard og bruger 2.048-bit SSL-nøgler. DNS-lækagebeskyttelse er aktiveret. Specifikationerne fremdriver det til den øverste række af VPN-tjenester.

Der er support til Windows, MacOS, iOS og Android.

Fordele:

 • En veteranudbyder med over 650 servere i hele Storbritannien
 • Fjernelse af mest populære UK-streamingindhold ved HD-hastigheder fra udlandet
 • Apps til Windows, MacOS, iOS, Linux og Android
 • Brugervenlige apps, der er sikre og tilbyder privatliv
 • Kundeservice tilgængelig via 24/7 live chat

Ulemper:

 • Nogle servere tager længere tid at oprette forbindelse til

BEDSTE BUDGET VPN: NordVPN er stor værdi. En stor værdi mulighed, der fungerer godt med BT Sport. Tillader op til 6 samtidige tilsluttede enheder. Store personlige oplysninger og sikkerhedsoplysninger. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores dybdegående gennemgang af NordVPN.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

3. CyberGhost

CyberghostFjernelse af BT SportTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

CyberGhost appellerer til begyndere, der ønsker en plug-and-play VPN, der ikke bryder banken. Der er et anstændigt antal serverplaceringer, hastighedstest er temmelig god, grænsefladen er brugervenlig og privatlivsstandarder er hårde. Du får en anstændig VPN samlet.

Virksomheden er integreret i Rumænien og siger, at den ikke gemmer logfiler eller data af nogen art. Men det er relevant at nævne, at det for nylig blev erhvervet af et firma med hovedkontor i Storbritannien, så det kan ændre politikken. Vi opdaterer denne artikel, hvis vi bemærker noget mere på denne front.

Lad os vende tilbage til servicestandarder. Med over 3.600 servere spredt over 59 lande er der nok valg til en passende forbindelse. CyberGhost har 410 servere i England - landet ser ud til at være et prioriteret område, da det for nylig tilføjede 32 nye.

Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS.

CyberGhost bruger 256-bit AES-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard sammen med 2.048-bit RSA-nøgler og MD5 HMAC-godkendelse. Der er også en internet-kill-switch inkluderet, hvilket betyder, at webtrafik stoppes, hvis forbindelsen falder.

Fordele:

 • Stor kontingent på over 400 servere i Storbritannien kan fjerne blokering af mest geo-begrænset streamingindhold
 • Vores test afslørede HD-streaminghastigheder over gennemsnittet
 • Tilslut op til 7 enheder samtidigt
 • God sikkerhed, og de gemmer ikke brugeraktivitetslogfiler
 • Begyndere finder deres apps let at konfigurere og bruge.

Ulemper:

 • Fjern ikke blokeringen for så mange streamingwebsteder som andre på denne liste

STOR VÆRDI: CyberGhost er nem at bruge. Et andet godt budgetvalg. Frigør BT Sport og streamer HD-video pålideligt. Solid privatliv og sikkerhed. Kan kæmpe med nogle populære streaming-websteder. 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores fulde anmeldelse af CyberGhost.

CyberGhost-kupon NYTT ÅR SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratisGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

4. IPVanish

IPVanishFjernelse af BT SportTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish er en af ​​vores stærkt anbefalede VPN'er, fordi det er opmærksom på at opretholde brugernes privatliv og anonymitet, samtidig med at de tilbyder store hastigheder.

Det er også en anden VPN-udbyder, der ikke gemmer nogen brugerinformation. De eneste detaljerede oplysninger, den gemmer, er, når en konto er registreret for første gang. Derefter er alle data utilgængeligt for systemadministratorer - dette inkluderer ting som sessionhistorik, valg af servere og båndbredde.

Krypteringsstandarder er robuste, hvilket betyder, at det vil være meget vanskeligt for BT Sport at finde ud af, at du får adgang til tjenesten via en VPN. IPVanish udnytter som standard 256-bit-kryptering på OpenVPN-protokollen, SHA512-godkendelse og en DHE-RSA 2.048-nøgleudveksling med perfekt fremadretthed. Den sidstnævnte funktion betyder, at selv hvis din konto er kompromitteret, vil det være umuligt for den indtrængende part at dekryptere tidligere sessioner og afsløre din webhistorik.

En internet kill-switch er inkluderet i tjenesten. Dette betyder, at virksomheden midlertidigt vil stoppe al trafik, hvis forbindelsen falder.

Med over 1.200 servere spredt over 60 lande er en passende forbindelse aldrig uden for rækkevidde. Der er 101 servere beliggende i Storbritannien alene, så britiske udstationerede, der rejser til udlandet, skal være i stand til let at få adgang til BT Sport.

En anden pæn funktion er, at IPVanish fungerer problemfrit med BBC iPlayer. Det er et andet pluspoint for UK-beboere.

Der er apps til både iOS og Android samt desktop support til Windows og MacOS.

Mange brugere synes det er en fremragende mulighed for Kodi, fordi det giver dem mulighed for at downloade Android APK direkte til deres enhed. Grænsefladen er også fjernbetjening venlig til Kodi-enheder, der mangler et tastatur og en mus.

Fordele:

 • Fjernelse af alle store britiske streamingwebsteder fra udlandet
 • Opererer over 100 servere i England og har ingen problemer med at fjerne blokering af BT Sport
 • Hastighederne er store til HD-streaming på de fleste servere
 • Særligt foretrukket af fjernbetjeningsbrugere med Kodi-enheder eller Fire TV Sticks

Ulemper:

 • Apps fungerer ikke i Kina
 • Kundesupport er lidt langsom

STORE SERVER NETVÆRK: IPVanish fungerer med op til 10 tilsluttede enheder. Hurtige forbindelser, let brugervenlige apps, god multi-platform support. Pålidelig med BT Sport, men kan ikke fjerne blokering af så mange andre streamingtjenester som nogle af dens rivaler.

Læs vores anmeldelse af IPVanish.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

5. VyprVPN

VyperVPNFjernelse af BT SportTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Money-back-garanti: 30 DAGE

VyprVPN er en moden og pålidelig VPN-service, der findes i næsten et årti. Det er en favorit hos brugere, der kan lide sikre krypteringsprotokoller - virksomheden er en af ​​de bedste i branchen, når denne bedømmes efter denne standard.

Den har en logningspolitik - specifikt "brugerens kilde-IP-adresse, VyprVPN IP-adresse brugt af brugeren, forbindelsens start- og stoptid og det samlede antal anvendte bytes." Nogle mennesker er måske bekymrede over det. Men virksomheden insisterer på, at data kun opbevares i 30 dage og tilføjer, at de slet ikke vil registrere trafikdetaljer.

Når det er sagt, er det et temmelig urealistisk scenario, at dine data nogensinde bliver udsat for. VyprVPNs krypteringsstandarder er ude af denne verden - det er en af ​​de få tjenester, der er i stand til at fjerne blokering af Great Firewall.

VyprVPN bruger OpenVPN-protokollen, 256-bit AES-kryptering, 2.048-bit RSA-taster uden perfekt hemmeligholdelse fremad og SHA256-godkendelse for at sikre trafik. Der er en internet-kill-switch inkluderet. Det er også i stand til at låse op indhold på Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

Der er over 700 servere, herunder få i London, så britiske indbyggere, der rejser i udlandet, kan oprette forbindelse til dem for at låse BT Sport op.

Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS.

Fordele:

 • Servere leverer pålidelige forbindelser og anstændige hastigheder
 • Opererer servere i England
 • Fjernelse af mange populære streaming-websteder, herunder BT Sport

Ulemper:

 • Manglende indstillinger til avanceret konfiguration
 • Ikke den billigste udbyder på denne liste
 • Lidt pebret

LETT AT BRUGE: VyprVPN er brugervenlig. Arbejder godt med BT Sport og mange andre populære streamingtjenester. Gode ​​streaminghastigheder, men en smule dyr. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af VyprVPN.

VyprVPN-kuponBespar 81% på den 2-årige planGET DEALDiskonto anvendt automatisk

Hvordan får jeg adgang til BT Sport med en VPN?

Den implicitte antagelse her er, at du er en eksisterende abonnent på BT Sport, og du prøver at få adgang til tjenesten fra et sted uden for Storbritannien. Hvis du ikke har tilmeldt dig tjenesten endnu, skal du gøre det, før du følger tipene i dette afsnit.

Følg disse trin for at låse BT Sport uden for England:

Tilmeld dig en af ​​de VPN-udbydere, der er nævnt på denne liste. Når du har registreret og foretaget betalingen, skal du downloade apps til din telefon eller pc / Macbook Ryd dine cookies og cache for at fjerne gamle positionsidentifikatorer og genstarte din enhed Log ind på VPN app og vælg en server i England Når det er gjort, skal du åbne din browser - Chrome eller Firefox skal gøre jobbet - og få adgang til BT Sport som du normalt ville

Hvad med BT Sport-appen?

Den officielle BT Sport-app er tilgængelig til både Android og iOS, så den kan arbejde på en række smartphones og tablets. Hvis du ønsker at streame medier på en af ​​disse enheder, skal du først downloade den ledsagende VPN-app og følge de samme trin, der er beskrevet i det foregående afsnit, og glem ikke at deaktivere din GPS. Nu er det naturligvis ikke nødvendigt at åbne en webbrowser - BT Sport-appen gør det.

Desværre er det de eneste to platforme, den understøtter. Der er ikke en mulighed for Amazon Fire Stick, Chromecast eller Playstation. Du kan ikke caste indhold fra appen på en tv-skærm.

Skal jeg bruge en gratis VPN til at se BT Sport?

Du kan blive fristet af muligheden for at bruge en gratis VPN, men virkeligheden er, at du får en brøkdel af de samme standarder, som betalte optioner tilbyder.

Gratis VPN'er tjener penge ved at oversvømme dig med invasive reklamer, indsætte tracking-cookies og sælge dine data. Det er fordi de bruger hårde kontanter på at opbygge og vedligeholde tjenesten og har brug for at se noget afkast på denne investering. Det er en skarp påmindelse om, at når produktet er gratis, ender du med at blive produktet.

VPN'erne nævnt på denne liste har hundredvis af servere spredt over hele verden, og ingeniører finjusterer konstant produktet. Gratis VPN-tjenester tilbyder et rent mikrokosmos af den samme oplevelse. Du har begrænsede muligheder, båndbreddestrottning og datahætter.

Hvis du virkelig er bundet til kontanter, anbefaler vi, at du læser gennem vores liste over VPN'er med en gratis prøveversion. Men vi fastholder, at du undgår de tilfældige, der findes på internettet.

Nogle VPN'er skal undgås

Hvis du vælger at få adgang til BT Sport med en VPN, vil du blive forsikret om, at dit privatliv og dine data ikke kompromitteres. Det får vi. Det er en vigtig årsag til, at VPN'er findes i dag - folk værdsætter deres anonymitet. Problemet starter, når VPN-virksomheder ikke beskytter denne etik og villigt overleverer brugerdata, når de er under lidt varme. Vi anbefaler, at du undgår sådanne tjenester.

Her er tre eksempler på VPN-udbydere, som vi mener, du skal løbe væk fra:

1. PureVPN

Detaljer dukker langsomt frem i denne sag, men nylige medier rapporter antyder, at VPN-udbyderen PureVPN samarbejdede med FBI for at identificere Massachusetts bosiddende Ryan Lin.

Ryan, en PureVPN-bruger, antages at forfølge en navngivet 24-årig kvinde. Han købte softwaren for at dække sine spor.

Den mistænkte var i stand til at få adgang til den navngivne kvindes personlige iCloud- og Google-drevkonti og brugte det i et forsøg på at udpresse penge.

PureVPN har insisteret på, at indholdet af kommunikation ikke blev registreret, men virksomheden kunne bestemt have været mere gennemsigtig.

2. HolaVPN

Israel-baserede Hola, der betjente en populær VPN-udvidelse til Chrome, pralede på et tidspunkt en imponerende brugerbase på 50 millioner. Men det udnyttede det helt uetisk til dets fordel ved at gøre brugerne til et massivt botnet.

Hvad det betød, var, at en del af hver Hola-brugers båndbredde blev til en bonde. Den kritiske masse blev udnyttet til angreb på andre websteder, fremme af ophavsretligt beskyttet indhold og pornografi.

Vi anbefaler, at du undgår dem for enhver pris.

3. Hotspot-skjold

Hotspot Shield var en populær gratis VPN-tjeneste med brugere tiltrukket af det faktum, at du ikke behøvede at foretage en forhåndsbetaling for at tilmelde dig. Men der var mere end hvad der mødte øjet.

Sidste måned indgav en fortrolighedsgruppe en klage, hvori den sagde, at den kraftigt indsatte sporingscookies for at spore brugerdata og sælge dem til reklame. Det kaprede også legitime HTTP-anmodninger og omdirigerede dem bevidst til partnerwebsteder for at tjene provision. Hvis du f.eks. Indtastede på macys.com, blev du i stedet navigeret til et partnerwebsted. Det er en massiv krænkelse af brugerrettighederne.

Et resultat i sagen er stadig verserende, men det følger en lignende historie som andre gratis VPN-tjenester. Vi synes, det er bedst, hvis du undgår Hotspot Shield indtil videre, indtil det er frifundet for alle anklager.

Vi accepterer ikke at bryde et lands love ved at bruge en VPN og håber, at dit privatliv forbliver intakt. Men på samme tid skal VPN-virksomheder være åbne og gennemsigtige om deres dataloggingspolitikker og holde sig til det, de hævder. Når dette princip ikke overholdes, føler vi det er et massivt rødt flag.

“ASB Classic Semis 2010 XXV” af Louis Tan licenseret under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 56