Bedste VPN for virksomheder i 2020 og nogle, der skal undgås

bedste VPN til virksomheder


Virksomheder er i stigende grad afhængige af internettet for at generere kundeemner, vedligeholde profiler på sociale medier og hjælpe medarbejdere med ting som konkurrentinformation og hurtig dataoverførsel. Men ikke alle selskaber har råd til sofistikeret netværkssikkerhed og dedikerede teams til at snuppe hackingforsøg. En virksomheds VPN kan dæmpe sådanne bekymringer i betydelig grad.

Kort til Virtual Private Network, en VPN krypterer og sikrer al den webtrafik, der flyder gennem din enhed ved at dirigere den via en mellemliggende server. Det betyder, at det er meget svært for nysgerrige hackere at lytte til fortrolige data. I betragtning af at Microsoft fandt, at de gennemsnitlige omkostninger ved en forretningsdataovertrædelse var $ 3,8 millioner, er sikkerhed en big deal.

Uanset om det er en virksomhed eller en lille virksomhed, hjælper VPN virksomhederne med at beskytte sig mod cyberkriminalitet, mens de også står for nogle andre brugssager, f.eks. Adgang til offentlig wifi. Mere om det senere i denne artikel.

Vi får masser af detaljer om hver af udbyderne nedenfor, men i tilfælde af at du kun har tid til et hurtigt blik, her er vores liste over de bedste VPN'er for virksomheder:

 1. Omkrets 81 Vores # 1 valg for forretning. Servere er i stand til hurtige og stabile forbindelser, der kan håndtere al slags netværkstrafik. Stærk krypteringsstandarder overalt og tillader 5 samtidige tilsluttede enheder. Inkluderer 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. WindScribe Budget forretningsmulighed med top sikkerhedsfunktioner, brugervenlige apps og centraliseret faktureringsmulighed. God dokumentation, men mangler support 24/7.
 3. NordVPN Populær lavprisudbyder leveres også med forretningsplaner. Tusinder af pålidelige servere, der opererer over hele kloden.
 4. CyberGhost Service med stor værdi med sikre apps, der er lette at installere og komme i gang. Nogle af de hurtigste servere, vi har testet.
 5. IPVanish Hurtige servere med sikre og pålidelige forbindelser. Brugervenlige apps. Foretrækker support 24 timer i døgnet.
 6. ExpressVPN Omfattende netværk af hurtige servere. Kryptering i høj kvalitet og fungerer endda godt i Kina og UAE. Ikke den billigste mulighed på denne liste.

Den bedste VPN for virksomheder

Selvom der er mange udbydere at vælge imellem, er ikke alle VPN-tjenester sammenlignelige. Vores topvalg for den bedste VPN til erhverv er rangeret efter følgende faktorer:

 1. Hastighed og stabilitet
 2. Stærke krypteringsprotokoller
 3. Antal samtidige forbindelser
 4. Apps til Android, iOS, Windows og MacOS

Her er vores top valg for den bedste VPN til forretning:

1. Omkrets 81

SaferVPNJan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.safervpn.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

Omkrets 81 er SaferVPN s forretningstilbud. De driver over 400 servere i 30 lande. Det er ikke dårligt, men det vigtige at overveje er, at der ikke er nogen placeringer i Latinamerika og bare en håndfuld i Afrika og Mellemøsten. Europa og Nordamerika udgør hovedparten af ​​serverindstillinger - inklusive dedikerede “streaming” -servere i USA og UK, som giver hurtigere hastigheder.

Hvis du undrer dig over, hvorfor SaferVPN topper vores liste som den bedste VPN til erhvervslivet, skyldes det, at det har et dedikeret forretnings-VPN-produkt kaldet "Avanceret Cloud VPN." Dette tilbyder funktioner som statiske IP-adresser, private servere og teammedlemadministration. Når du tilmelder dig, vil du bemærke, at der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti - der giver ledere mulighed for at teste tjenesten og se, om den opfylder forretningskrav. Priserne er $ 10 pr. Teammedlem pr. Måned med tilgængelige rabatter for firmakunder.

Lidt af ulemperne er det faktum, at denne VPN-tjeneste vil registrere detaljerede metadata-logfiler, som f.eks. IP-adressen på VPN-serverbrugerne opretter forbindelse til, tidspunktet for forbindelse og afbrydelse og den samlede mængde overførte data.

Der er intet galt med Safer VPNs valg af krypteringsstandarder. Udbyderen udsætter OpenVPN med 256-bit AES-kryptering, 2.048-bit RSA-nøgler uden perfekt fortrolighed og SHA256-godkendelse. Disse betragtes som øverste niveau, så dine data skal forblive sikre.

Premium-planer giver mulighed for fem samtidige forbindelser. Vi er temmelig sikre på, at det dedikerede produkt til virksomheder har et større sortiment, men virksomheden angiver ikke, hvor mange nøjagtigt.

Apps er tilgængelige til både iOS og Android samt desktop-software til Windows og MacOS.

Fordele:

 • Opererer over 700 servere i 34 lande
 • Israelbaseret udbyder opererer uden for amerikanske love om datalagring
 • Du kan få live support døgnet rundt
 • Over gennemsnitlige streaming- og downloadhastigheder
 • Gemmer ingen logfiler eller identificerende oplysninger
 • Apps til alle større platforme

Ulemper:

 • Ikke den billigste mulighed på denne liste

Bedste VPN for erhverv: Perimeter 81 er vores # 1 valg. 'Advanced Cloud VPN' er en dedikeret funktion, der er specialbygget til forretningsbrug. Et stort netværk af hurtige servere, der er ekstremt tilpasselige. Velegnet til de fleste forretningsformål og tillader 5 samtidige forbindelser. Inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve den uden risiko.

Læs vores fulde anmeldelse af SaferVPN. Se alle SaferVPN forretningsplaner.

SaferVPN-kuponBespar 80% på den 3-årige planGET DEALDiskonto anvendt automatisk

2. Windscribe

WindScribe

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Internet side: www.windscribe.com

Money-back-garanti: TRE DAGE

WindScribe har et tilbud, der er skræddersyet specielt til teams og virksomheder, navngivet ScribeForce. Dette er en billig service, ideel til virksomhedsejere med et budget. Planen giver dig alle funktioner i en Windscribe Pro-plan, der inkluderer adgang til over 600 servere i mere end 50 lande. Du får også centraliseret fakturering og et panel fra du kan konfigurere og administrere hele dit team.

Windscribe tilbyder hurtige hastigheder og førsteklasses sikkerhed. Det bruger 256-bit kryptering med perfekt hemmeligholdelse fremad, en kill switch og DNS, IPv6 og WebRTC lækebeskyttelse. En ny funktion blokerer annoncer og malware på alle enheder. Tjenesten logger ikke nogen oplysninger, der kan identificere dig.

Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS og Android. I øjeblikket kan et ubegrænset antal enheder tilsluttes under hver plan.

Fordele:

 • App har en indbygget firewall, der blokerer al ikke-VPN-trafik for at undgå datalækager
 • Lavprisbudgetmulighed for virksomheder
 • Blokerer annoncer og malware på alle enheder
 • Arbejder i Kina
 • Hurtige serverhastigheder og pålidelige forbindelser

Ulemper:

 • Ingen sand live chat vil frustrere nogle brugere

BEDSTE BUDGETVIRKSOMHED VPN: Windscribe rammer gode hastigheder. Solid til forretningsbrug. Opbevarer ingen logfiler og bruger tunnelteknikker til god sikkerhed og privatliv. Mangler ægte support 24/7. 3-dages pengene-tilbage-garanti.

Se vores fulde anmeldelse af Windscribe.

3. NordVPN

NordVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN nyder et stjernernes ry i VPN-branchen på grund af det faktum, at det har eksisteret i over et årti og tilbyder et veludviklet produkt.

Der er over 5.100 servere at vælge imellem fordelt på 60 lande. Europa og Nordamerika besætter den største del, men der er et par muligheder i Afrika, Asien og et par også i Latinamerika.

Virksomheden tilbyder servere, der er optimeret til ting som anti-DDoS, dobbelt VPN og dedikeret IP - der garanterer stærk kryptering, streng privatliv og hurtig dataoverførsel.

NordVPN har også et specialiseret forretningsprodukt. Dette inkluderer ting som dedikerede VPN-servere til virksomheder, en personlig kontoadministrator og 24/7 kundesupport. Premium-abonnementer giver mulighed for seks samtidige forbindelser, men tallet er sandsynligvis højere for virksomhedsplanen.

I modsætning til SaferVPN beholder Nord ikke nogen som helst metadata. Der er således ikke nogen data om brugersessioner, trafik eller tidsstempler. Der har været et par officielle anmodninger om at aflevere data i fortiden, men der var ikke noget på firmaets servere, der kunne opfylde anmodningen.

NordVPN krypterer internettrafik via 256-bit AES-protokollen som standard og bruger 2.048-bit SSL-nøgler. DNS-lækagebeskyttelse er aktiveret. Der er support til Windows, MacOS, iOS og Android.

Fordele:

 • Hurtige og pålidelige forbindelser
 • 256-bit kryptering i militær kvalitet for stort privatliv
 • Streng no-logs-politik ideel til privatlivsbevidste brugere
 • Ubegrænset båndbredde og ingen datakapsler
 • Apps til Windows, MacOS, iOS, Linux og Android

Ulemper:

 • Desktop app kan tage nogle at vænne sig til

STORE LAV COST VPN: NordVPN tilbyder stor værdi. En rigtig konkurrent i alle kategorier, har stærke sikkerhedsfunktioner og giver mulighed for at bruge op til 6 enheder samtidigt fra en konto. Inkluderer 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores fulde gennemgang af NordVPN.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

4. CyberGhost

Cyberghost

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

Der er ingen dedikeret VPN-option til rådighed på Rumænien med hovedkontor CyberGhost. Men det gør den bedste VPN til virksomhedsliste på grund af dens overkommelige priser og antallet af samtidige forbindelser på betalte konti.

Denne provider har tilføjet nye servere i et frenetisk tempo. I øjeblikket er der omkring 3.800 servere spredt over 60 lande, men vi forventer, at dette fortsætter med at gå op på mellemlang sigt. Den ekstra fordel for virksomhederne er, at det har en intern politik, at det ikke gemmer nogen datalogger, så indholdet af kommunikation skal forblive skjult, selv fra systemadministratorer i virksomheden. Der er apps til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS. En enkelt konto giver mulighed for fem samtidige forbindelser.

Denne VPN-service bruger som standard 256-bit AES-kryptering på OpenVPN-protokollen sammen med 2.048-bit RSA-nøgler og MD5 HMAC-godkendelse. Der er også en internet kill-switch, som betyder, at webtrafik vil blive stoppet, hvis forbindelsen uventet falder.

Syv enheder kan oprette forbindelse samtidig med en konto.

Fordele:

 • Nogle af de hurtigste servere, vi har testet
 • Drej tænd for alle apps og holder ingen logfiler
 • Budgetudbyder, der ikke går på kompromis med sikkerhed og privatliv
 • Apps er lette at installere og bruge

Ulemper:

 • Ikke egnet til dem, der har brug for kontrol med avancerede funktioner
 • Blokerer ikke for alle større streamingwebsteder

BEGINNERS VALG: CyberGhost er let at bruge. Stort privatliv med nul logfiler og DNS-lækage beskyttelse. Fjernelse af populære streamingplatforme og begrænsede tjenester. 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores fulde anmeldelse af CyberGhost.

CyberGhost-kupon NYTT ÅR SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratisGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

5. IPVanish

IPVanish

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish fortsætter i vejen med at have en nul-logs politik. Det kombinerer det med stive krypteringsprotokoller og et fokus på hurtige hastigheder for at levere et robust produkt generelt.

I øjeblikket er der mere end 1.300 servere spredt over hele verden med et anstændigt valg på hvert kontinent. Krypteringsstandarder er på samme måde imponerende. IPVanish bruger 256-bit-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard, SHA512-godkendelse og en DHE-RSA 2.048-bit nøgleudveksling med perfekt fremadretthed. En internet kill-switch er tilgængelig i alle klienter.

Der er apps til både iOS og Android samt desktop-programmer til Windows og MacOS. En konto giver mulighed for fem samtidige forbindelser.

Fordele:

 • Imponerende hastigheder og pålidelige forbindelser
 • En temmelig grundig videnbase kan søges på virksomhedens websted
 • DNS- og IPv6-lækagebeskyttelse, forhindring af trafik og en kill-switch er alle indbygget

Ulemper:

 • Se andre steder, hvis du har brug for at bruge apps i Kina
 • Tilbyder ikke nogen browserudvidelser

Hurtigt og pålideligt: ​​IPVanish har et stort netværk af servere. Uhindret netværk opnår gode hastigheder. Stærk sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Kunne gøre med at have live kundesupport. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af IPVanish.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

6. ExpressVPN

ExpressVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN har over 1.500 serverplaceringer spredt over 94 lande, hvilket betyder, at det er et ret godt valg for medarbejdere, der muligvis skal rejse ofte eller arbejde eksternt. Det største udvalg er i Europa, Nordamerika og Stillehavsasien med et mindre antal i Afrika og Mellemøsten.

VPN-tjenesten er en favorit blandt brugere, da den tilbyder hurtige hastigheder kombineret med militær kryptering. Brugere af privatlivets fred vil være glade for, at ExpressVPN ikke gemmer nogen trafiklogfiler. Den eneste lille bit af metadataopbevaring vedrører datoen (ikke tidspunktet) for forbindelse, valg af serverplacering og den samlede anvendte båndbredde.

Det hjælper, at ExpressVPNs hovedkvarter er i De Britiske Jomfruøer, og det behøver derfor ikke at overholde nogen obligatorisk lov om datalagring. Dette betyder, at det også er uden for jurisdiktion for vestlige regeringsorganer.

Krypteringsstandarder er strenge. Udbyderen bruger 256-bit AES-CBC som sin standard krypteringsprotokol såvel som HMAC-godkendelse og perfekt hemmeligholdelse fremad. Der er en internet-kill-switch inkluderet, som virksomheden omtaler som en 'netværkslås'.

Det er ikke meget generøst, når det kommer til samtidige forbindelser, dog med maksimalt tre enheder tilladt på en enkelt plan.

Apps er tilgængelige til både iOS og Android samt desktop-software til Windows, MacOS og Linux.

Fordele:

 • Høje hastigheder til download og videostreaming
 • Solid privatliv og sikkerhed
 • Store muligheder for at fjerne blokering af geolåst indhold

Ulemper:

 • Tillader kun 3 samtidige forbindelser
 • Lidt dyrere end nogle andre muligheder
 • Power-brugere finder muligvis de avancerede indstillinger begrænset

STORE ALL-ROUNDER: ExpressVPN holder sit eget. Et hurtigt og pålideligt valg, der med sikkerhed blokerer for de fleste begrænsede websteder. Fantastiske privatlivsfunktioner og holder ingen logfiler. En af de få VPN'er, der arbejder i Kina og UAE. Hvis du har brug for mere end 3 samtidige forbindelser, skal du se højere op på denne liste. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores dybdegående gennemgang af ExpressVPN.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

Skal jeg bruge en gratis forretnings-VPN?

En gratis VPN-service lyder som en attraktiv mulighed for virksomheder, der ønsker at skære ned på udgifterne og undgå unødvendige omkostninger. Men vi må advare dig om, at denne proces indebærer en betydelig grad af risiko.

Gratis VPN'er har ikke store servernetværk spredt over hele verden, strenge krypteringsstandarder eller hurtige forbindelser, der er en hæfteklam med betalte indstillinger. Den svage kryptering betyder, at din virksomhed kan være modtagelig for et hackingforsøg og en reel trussel om datatab. Langsomme hastigheder vil resultere i længere ventetider på filoverførsler eller forbindelser til eksterne firmaets servere.

I nogle tilfælde har gratis VPN-tjenester også kraftigt indsat sporingscookies, uddrevet brugerdata og solgt dem til annoncører for at få en fortjeneste. Vi er temmelig sikre på, at du ikke ønsker, at det skulle ske med dine medarbejdere, hvorfor vi synes, det er i din bedste interesse at springe dem over.

Nogle VPN'er skal undgås

Når du vælger en forretnings-VPN, vil du gerne tro, at udbyderen vil gøre alt, hvad den kan for at beskytte data og beskytte din virksomhed mod eksterne trusler. VPN-udbydere har et moralsk ansvar for at opfylde deres side af forhandlingen. Men ikke alle virksomheder holder dette princip kær - vi mener, at du skal afstå fra at bruge dem.

1. HolaVPN

Israel-baserede Hola, der betjente en gratis peer-to-peer VPN-udvidelse til Chrome, havde engang en brugerbase på næsten 50 millioner. Desværre distribuerede de maskinerne, det blev installeret på, som bonde i en massiv botnethær.

En del af Hola-brugernes individuelle båndbredde blev brugt til at deltage i ting som Distribueret Denial of Service (DDoS) angreb, promovere piratkopieret indhold og distribuere pornografi. Og det er uden brugerens samtykke overhovedet.

2. Hotspot-skjold

I juli blev gratis VPN-udbyder Hotspot Shield beskyldt for uetisk adfærd som f.eks. Minedrift af brugerdata og salg af dem til tredjepart-annoncører.

Den samme klage tilføjede, at Hotspot Shield også kaprede legitime HTTP-anmodninger ved at omdirigere e-handelstrafik til partnerdomæner, hvor virksomheden stod for at tjene overskud, hvis et salg gik gennem.

Det er vigtigt at bemærke, at dette kun er beskyldninger i øjeblikket og ikke er blevet bevist for en domstol endnu. Men vi synes, du skal holde af med at bruge Hotspot Shield, indtil virksomheden er i stand til at bevise sin uskyld.

3. PureVPN

Medierapporter har oplyst, at den velkendte betalte VPN-udbyder PureVPN samarbejdede med FBI for at identificere Massachusetts bosiddende Ryan Lin, der antages at forfølge en navngivet 24-årig kvinde.

Ryan havde angiveligt brugt PureVPN til at dække sine spor, mens han forsøgte at afpresse kvinden. FBI rodede i PureVPN efter en klage blev indgivet.

På sin side insisterer PureVPN på, at det ikke registrerede indholdet af Ryans kommunikation, mens det var forbundet til dets servere, men virksomheden praler af en 'no-logs' politik forud for denne episode.

Hvilke faktorer skal jeg overveje, før jeg vælger en forretnings-VPN?

Internettet har hjulpet med at nedbryde kommunikationsbarrierer, bringe folk tættere sammen og demokratisere adgangen til information. Virksomheder er ikke længere begrænset til det talent, der er til rådighed i deres by / by - de kan skure kloden for ansatte og bruge fjernarbejdere til at skalere.

Sådanne tendenser er nu ved at komme videre. I øjeblikket skønnes det, at cirka 2,8 procent af den globale arbejdsstyrke nu arbejder hjemmefra. Tallet repræsenterer en stigning på 105% fra 2005.

For virksomheder, der ansætter fjernarbejdere, er det vigtigt, at deres data er beskyttet og krypteret. Dette holder det væk fra enhver ondsindet enhed, der muligvis prøver at snyde sig ind. En VPN vil hjælpe med at afbøde disse risici i betydelig grad.

Samtidig rejser medarbejdere til off-site-møder, salgsbesøg og andre forretningsbehov. De opretter muligvis forbindelse til offentlig wifi i kaffebarer, indkøbscentre, hoteller eller caféer. Sådanne netværk anses ikke for at være utroligt sikre. Hundredvis af mennesker er tilsluttet til enhver tid, hvilket repræsenterer en sikkerhedsfare.

Læs vores guide til, hvordan du navigerer i offentlige wifi-netværk sikkert og sikkert.

En anden faktor, der skal overvejes, er den stigende trussel om cyberkriminalitet - specifikt virksomhedsspionage. De mest almindelige måder at opnå dette på er e-mail og kreditkorttyveri med hackere, der er ivrige efter at målrette mod de svageste links i kæden. Dette er hovedsageligt ansatte, der bruger deres personlige telefoner til forretningsopgaver såvel som andre usikrede enheder, der er forbundet til netværket.

I 2014 blev mere end 16 millioner mobile enheder over hele verden inficeret med malware i henhold til Alcatel-Lucent's Motive Security Labs. Virksomheder tabte over 400 milliarder dollars på cyberkriminalitet samme år. En rutinemetode er for hackere at prøve at målrette smartphones som en måde at komme ind i systemet på. Derfra kan de bryde firewalls og udføre angreb på benægtelse af tjeneste for at stjæle data.

Det er ikke kun store virksomheder, der er under angreb, og små virksomheder føler også virkningen. En ransomware-rapport fra Malwarebytes afslørede konklusionerne om, at 22% af de små virksomheder, der blev ramt af ransomware-angreb, faktisk måtte stoppe driften.

I et sådant scenario er det perfekt fornuftigt at hoste et par dollars hver måned for at sikre din virksomhed. Så længe dine medarbejdere har VPN-apps installeret på deres bærbare computere og telefoner, kan du sove lettere om natten.

“Forretning” af Dmitry Ilyinov licens under CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 74