Bedste VPN’er til Viber og nogle, der skal undgås

Denne guide vil dække de bedste VPN'er til Viber, så du kan få adgang til den i begrænsede lande som Kina, Qatar, Saudia Arabia, Egypten og UAE.


Bedste VPN'er til Viber og nogle, der skal undgås

Viber er en populær chat-app, der kan prale af op mod 250 millioner brugere fordelt på 193 lande. Folk bruger den til at holde kontakten med venner og familie overalt i verden - appen var også en af ​​de tidligste messengers til at introducere den nu allestedsnærværende gratis opkaldsfunktion.

Nogle regeringer begrænser imidlertid borgerne fra at forsøge at få adgang til Viber. I Kina er for eksempel tjenesten forbudt direkte. Andre lande, især i Mellemøsten, blokerer blot for VoIP-funktionen. I denne artikel lærer vi dig, hvordan man omgår disse barrierer og får den fulde Viber-oplevelse.

Den mest effektive måde at overvinde geobegrænset adgang er ved at bruge et Virtual Private Network (VPN). VPN'er fungerer ved at kryptere al internettrafik, der flyder til og fra din enhed og tunneler den via en ekstern server uden for din nuværende placering. På denne måde skjules din identitet, hvilket gør det meget vanskeligt for nervøse overvågningsbureauer eller hackere at finde ud af, hvad du laver på nettet.

Vi dækker de udbydere, som vi foreslår nedenfor i detaljer, men hvis du kun har tid til en hurtig oversigt, her er vores liste over de bedste VPN'er til Viber:

 1. ExpressVPN  Vores top valg for Viber. Opererer super-pålidelige servere i over 90 lande over hele verden, der er i stand til at fjerne blokering af næsten alt begrænset og geo-blokeret indhold. Apps er nemme at bruge og sikre. Inkluderer 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. NordVPN En billig udbyder, der har været i drift i over et årti. Tusinder af sikre servere kan fjerne blokering af mest begrænset indhold.
 3. CyberGhost Budgetindstilling, der har brugervenlige apps, der er gode til begyndere. Servere har gode hastigheder til streaming og download.
 4. IPVanish Meget høje standarder for beskyttelse af personlige oplysninger med en streng ingen logbogspolitik og muligheder for anonym betaling og tilmelding.
 5. VyprVPN Hurtigt og sikkert netværk, der ikke har problemer med at fjerne blokering af Viber, men du vil finde billigere muligheder højere op på denne liste.

Hvad er den bedste VPN for Viber?

I dette afsnit diskuterer vi et par VPN-tjenester, der problemfrit fungerer med Viber. De bedømmes ud fra følgende faktorer:

 • Tjenestehastighed og pålidelighed
 • Stort netværk af servere globalt
 • Robuste krypteringsstandarder for at forhindre datalækage
 • Værdi for pengene
 • Apps til Android og iOS

Disse VPN'er vil også fjerne blokering af Skype og mange andre tjenester.

1. Express VPN

ExpressVPNJan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN tilbyder upåklagelig standarder, en urokkelig forpligtelse til privatliv og sikkerhed og hurtige hastigheder. Der er en pæn og brugervenlig grænseflade, der er let at konfigurere, hvilket gør det til et fremragende valg for både professionelle og begyndere.

Abonnenter vil blive forkælet efter valg med 1500+ servere spredt over 94 lande. Krypteringsstandarder er på samme måde stærke - alle servere bruger OpenVPN-protokollen, 256-bit AES-kryptering, 4.096-bit RSA-nøgler med perfekt fortrolighed og SHA512-godkendelse.

Samtidig har virksomheden en erklæret politik om ikke at beholde nogen trafiklogfiler overhovedet. Den eneste lille bit af metadataopbevaring vedrører datoen (ikke tidspunktet), når der er forbindelse til tjenesten, valg af placering og den samlede anvendte båndbredde. Din individuelle IP-adresse registreres ikke.

En yderligere faktor er, at tjenesten inkluderer både DNS-servere og DNS-lækagebeskyttelse som standardindstillinger. Der er også en internet-kill-switch - dette vil midlertidigt stoppe al trafik, hvis forbindelsen falder ud af det blå.

Det har apps til både Android og iOS samt desktop support til Windows, Mac OS og Linux (kommandolinje).

ExpressVPN er også en af ​​de få VPN'er, der arbejder i Kina, og er også en af ​​vores top VPN-henstillinger til dem i Dubai eller andre steder i UAE.

Fordele:

 • Fjernet Viber pålideligt i lande, hvor det er begrænset.
 • Ekstremt hurtige servere er fremragende til download og streaming.
 • Svært at slå på privatlivets fred og sikkerhed
 • Få adgang til geobegrænset indhold fra næsten overalt
 • Live kundesupport døgnet rundt

Ulemper:

 • Kun 3 enheder kan tilsluttes på samme tid

BEDSTE VPN TIL VIBER: ExpressVPN er vores top valg. Arbejder pålideligt i lande, der begrænser adgangen til Viber. Fjernelse af alle større websteder og apps inklusive Skype. Tilbyder ekstremt hurtige forbindelser og servere i et stort udvalg af lande. Prøv det risikofrit med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af ExpressVPN her.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. NordVPN

NordVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN har muligvis ikke den mest æstetisk tiltalende brugergrænseflade, men det bør ikke distrahere dig fra det faktum, at det leverer godt på sit kerneprodukt. Der er hurtige hastigheder og streng kryptering. Virksomheden selv har eksisteret i over et årti - et vidnesbyrd om det kvalitetsprodukt, det tilbyder.

NordVPN svarer til IPVanish i den forstand, at den fortsat udgør en nul-logs-politik. Dette betyder, at det ikke gemmer nogen oplysninger om brugersessioner, trafik eller tidsstempler.

Denne politik har tjent den godt i fortiden - den er blevet kontaktet af statslige agenturer til at udlevere kundedata, men der var simpelthen ikke noget på dets servere, der kunne bringe brugerne til fare. Brugere i Mellemøsten kan få et lettelsens sukk.

Når det kommer til serverindstillinger, er der en heftig 1094 af dem spredt over 61 lande - mere end nok til at finde en der vil fjerne blokering af Viber. NordVPN fungerer også med mange online streamingtjenester inklusive Netflix, Hulu og BBC iPlayer, så du kan bruge det betalte abonnement til flere formål.

Krypteringsstandarder er top-niveau. Virksomheden udsætter 256-bit AES-protokol som standard og bruger 2.048-bit SSL-nøgler. DNS-lækagebeskyttelse er aktiveret.

Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS og Android.

Fordele:

 • Indstilling af stor værdi, der ikke har problemer med at få adgang til Viber
 • Stærk vægt på sikkerhed og privatliv
 • Også en god mulighed for download og torrenting
 • Fjernelse af de fleste streamingtjenester let

Ulemper:

 • Begyndere kan finde brugergrænsefladen besværlig

BEDSTE BUDGET VPN: NordVPN er en god allrounder. En stor værdi mulighed, der fungerer pålideligt med Viber. Solid privatliv og sikkerhed. Tilslutter op til 6 enheder samtidigt. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores dybdegående gennemgang af NordVPN.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

3. CyberGhost

Cyberghost

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

CyberGhost er en pålidelig VPN, der er relativt billig og bør appellere til begyndende brugere, der ikke leder efter et væld af muligheder. Kerneproduktet er konfigureret godt - der er et markant stort antal serverplaceringer, hastighedstest er op til bund, interface er let at navigere og privatlivsstandarder er strenge.

Virksomheden er integreret i Rumænien og er ikke underlagt nogen obligatorisk lov om datalagring. Det har også en intern politik om ikke at gemme brugerlogfiler eller data af nogen art. Men dette kan ændre sig - CyberGhost blev for nylig erhvervet af et firma med hovedkontor i Storbritannien. Vi opdaterer denne artikel, hvis vi bemærker ændringer.

Med over 1.000 servere spredt over 27 lande er der et stort netværk, der hjælper dig med at fjerne blokering af Viber, når du har brug for det. Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS.

CyberGhost bruger 256-bit AES-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard sammen med 2.048-bit RSA-nøgler og MD5 HMAC-godkendelse. Der er også en internet-kill-switch inkluderet.

Fordele:

 • Ingen problemer, der fjerner blokering af Viber
 • Anstændige, pålidelige hastigheder til de fleste anvendelser
 • Budgetvenlig mulighed med brugervenlige apps

Ulemper:

 • Power-brugere finder, at apps er for enkle uden avancerede funktioner

BUDGETVALG: CyberGhost har en enkel opsætning. Stort privatliv, nul logfiler og DNS-lækage beskyttelse. Kan kæmpe med nogle populære streaming-websteder. 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores fulde anmeldelse af CyberGhost.

CyberGhost-kupon NYTT ÅR SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratisGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

4. IPVanish

IPVanish

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish er en anden premium VPN, der ikke skimp up til hastigheder, privatliv eller kryptering standarder. Det er pålideligt og tillader også anonyme tilmeldinger, hvis brugerne er opmærksomme på at udlevere personlige oplysninger.

Fortalere for beskyttelse af personlige oplysninger vil være tilfredse med det faktum, at det slet ikke gemmer nogen brugerinformation. Den eneste gang, der er noget tilbageholdelse, er, når en konto er registreret for første gang. Derefter fjernes alle data fra skyen.

Krypteringsstandarder er robuste - IPVanish udnytter 256-bit-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard, SHA512-godkendelse og en DHE-RSA 2.048 nøgleudveksling med perfekt fremadretthed. En internet kill-switch er også inkluderet.

Med over 850 servere spredt over 60 lande er en passende forbindelse aldrig uden for rækkevidde.

Der er apps til både iOS og Android samt desktop support til Windows og MacOS.

Mange brugere synes det er en fremragende mulighed for Kodi, fordi det giver dem mulighed for at downloade Android APK direkte til deres enhed. Grænsefladen er også fjernbetjening venlig til Kodi-enheder, der mangler et tastatur og en mus.

Fordele:

 • Frabliver Viber let med lethed
 • Stærk på privatliv og sikkerhed
 • Virker i over 60 lande, fantastisk til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold

Ulemper:

 • Kundesupport kan være lidt langsom
 • Har ikke adgang til nogle populære streamingtjenester

Hurtigt og pålideligt: ​​IPVanish har et stort netværk af servere. Uhindret netværk opnår gode hastigheder. Stærk sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Arbejder godt med Viber, men kig andre steder, hvis du vil fjerne blokering af Netflix. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores anmeldelse af IPVanish.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

5. VyprVPN

VyperVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Money-back-garanti: 30 DAGE

VyprVPN rangerer godt med brugere, der kan lide sikre krypteringsprotokoller - dets proprietære teknologi er i verdensklasse. Virksomheden er også en meget moden udbyder, der har eksisteret i flere år, hvilket giver det en grad af legitimitet. Det er en af ​​de få tjenester, der er i stand til at fjerne blokering af Kinas store firewall.

Når det kommer til krypteringsstandarder, bruger VyprVPN OpenVPN-protokollen, 256-bit AES-kryptering, 2.048-bit RSA-taster uden perfekt hemmeligholdelse fremad og SHA256-godkendelse for at sikre trafik. Der er en internet-kill-switch inkluderet som standard.

Over 700 servere at vælge imellem er spredt over hele verden. Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS.

Fordele:

 • Giver en sikker, krypteret forbindelse, der fungerer godt med Viber
 • Hastighederne er hurtige og stabile

Ulemper:

 • Lidt dyrere end andre VPN'er
 • Mangler indstillinger for mere avanceret konfiguration

Stort servernetværk: VyprVPN er en stærk VPN til alle formål. Et solidt valg for Viber. Gemmer ingen logfiler, giver stor sikkerhed og fjerner blokeringen af ​​de fleste streamingtjenester. Mere dyr end nogle. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af VyprVPN.

VyprVPN-kuponBespar 81% på den 2-årige planGET DEALDiskonto anvendt automatisk

Hvordan får jeg adgang til Viber med en VPN?

Følg disse trin for at fjerne blokering af Viber, hvis regeringsbegrænsninger er i spil:

 1. Tilmeld dig en af ​​de VPN-udbydere, der er nævnt på denne liste
 2. Når du har registreret og foretaget betalingen, skal du downloade apps til din telefon eller pc / Macbook
 3. Ryd dine cookies og cache for at fjerne gamle placeringsidentifikatorer og genstarte din enhed
 4. Log ind på VPN-appen, og vælg en server i Europa eller Nordamerika
 5. Åbn din telefon eller browser, og brug Viber, som du normalt ville

Skal jeg bruge en gratis VPN med Viber?

Nogle brugere bliver måske fristet af muligheden for at bruge en gratis VPN, men disse giver dig kun en brøkdel af de samme standarder, som betalte optioner tilbyder.

Det skyldes, at disse tjenester i vid udstrækning er freemium - de vil have dig til at tilmelde dig den fulde plan (som kræver et kreditkort eller en anden form for betaling). Selv hvis en VPN er gratis direkte, investerer den ikke i servere af høj kvalitet og robuste krypteringsstandarder. Samtidig tjener det penge ved at oversvømme dig med invasive reklamer og muligvis også uetisk indsætte sporingscookies, mine mine data og sælge dem.

Kort sagt, pålægger gratis VPN-tjenester rutinemæssigt datakap, båndbredde og kun en eller to serverplaceringer. Du kan muligvis sende og modtage tekstbeskeder, men glemme hurtige filoverførsler eller lydopkald.

Hvis du ikke er i tvivl om, hvorvidt du har brug for et VPN, anbefaler vi, at du læser gennem vores liste over dem, der har en gratis prøveversion.

Nogle VPN'er skal undgås

Hvis du forsøger at få adgang til Viber fra et sted, der blokerer det som standard, vil du være forsikret om, at dit privatliv og dine data ikke kompromitteres. Der er en grund til, at din ISP har begrænset adgang i første omgang - nogle regeringer kan ikke lide VoIP-tjenester, og du vil ikke forårsage problemer. Problemet indstilles, når VPN-virksomheder ikke nidvendigt beskytter brugernes privatliv - når de villigt overleverer data.

Her er tre eksempler på VPN-udbydere, som vi mener, du skal løbe væk fra:

1. HolaVPN

Israel-baserede Hola havde en massiv legion fans på et tidspunkt og fremdrev det til et samfund på næsten 50 millioner brugere. Men virksomheden valgte at udnytte denne kritiske masse til ubehagelige formål specifikt ved at gøre brugerne til et massivt botnet.

Hvis du var Hola-bruger på det tidspunkt, blev en del af din båndbredde ulovligt blandet til at deltage i angreb på andre websteder, distribuere ophavsretligt beskyttet indhold og pornografi.

2. Hotspot-skjold

Hotspot Shield er et velkendt navn i VPN-virksomheden, fordi det har eksisteret i lang tid og giver brugerne mulighed for at tilmelde sig uden forudbetalinger. Men det er for nylig blevet beskyldt for nogle uetiske fremgangsmåder.

I juli indgav en gruppe for beskyttelse af personlige oplysninger en begrundelse, hvori selskabet bevidst indsatte sporingscookies for at udnytte brugerdata og sælge dem til tredjeparts annoncører. Det blev også hævdet, at det kaprede legitime HTTP-anmodninger og omdirigerede dem til tilknyttede websteder, hvor det ville tjene provision.

Et resultat af sagen er stadig verserende, så vi skynder os ikke at komme med nogen konklusioner her, men faktum er, at denne opførsel følger en lignende tendens som andre gratis VPN-tjenester. Vi synes, det er bedst, hvis du undgår Hotspot Shield indtil videre, indtil det er frifundet for alle anklager.

Under ingen omstændigheder accepterer vi at bruge en VPN med det eksplicit formål at overtræde love. Men vi fastholder, at VPN-virksomheder er nødt til at være åbne og gennemsigtige omkring deres dataloggingspolitikker og holde sig til det. Brugernes privatliv og anonymitet er tornede problemer, og udbydere skal respektere det.

Kan jeg bruge Viber i UAE eller Mellemøsten uden VPN?

Mange regeringer i Mellemøsten, herunder Qatar og UAE, blokerer for brugen af ​​VoIP-tjenester. Så mens Viber instant chat muligvis fungerer, får du bestemt ikke den fulde oplevelse. På dette tidspunkt er der ikke nogen mulighed for at bruge alle Viber's tjenester uden VPN. Hvis du ønsker at gøre det, synes vi, du skal tilmelde dig en præmie, betalt service for at undgå tab af data eller potentielle overtrædelser.

Hvor er Viber blokeret?

Her er en liste over lande, der har begrænset adgangen til Viber, enten delvist eller fuldt ud. Bemærk, at reglerne kan ændres, så denne liste ikke bør behandles som en endelig ressource.

 • Kina
 • Saudi Arabien
 • UAE
 • Qatar
 • Egypten
 • Iran
 • Jordan
 • Kuwait
 • Nordkorea
 • Yemen

“Viber” af Sam Azgor licenseret under CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 89