Bedste VPN’er til Sydafrika i 2020 og nogle, der skal undgås

Bedste VPN'er til SydafrikaSydafrika kan prale af en af ​​de højeste internetpenetrationsgrader i regionen, med over 52 procent af dens 55 millioner stærke befolkning nyder frugterne af internettet. Onlinemiljøet anses for at være "frit og åbent" af internetadvokatorganet Freedom House med regeringen, der gør alt for at få flere sydafrikanere online.


Uanset om det er at få adgang til internationalt streamingindhold fra Netflix, Amazon Prime, Sky Go eller andre tjenester eller for at beskytte dine online privatliv VPN'er bliver stadig mere populære i Sydafrika.

Hvis du ikke ønsker at læse resten af ​​denne artikel, er her vores liste over de bedste VPN'er for Sydafrika:

 1. ExpressVPN Vores topvalg for brugere i Sydafrika! Fjernelse af både sydafrikanske og internationale streamingwebsteder. Stærk sikkerhed, ingen logfiler, og du kan endda købe den anonymt. Hurtige servere og fungerer på en lang række enheder.
 2. CyberGhost Et billigere alternativ med stor sikkerhed, hurtige hastigheder og ingen logfiler. Gør det nemt at fjerne blokering af websteder.
 3. NordVPN Veteranudbyder med et enormt servernetværk. Nul logfiler og upåklagelig sikkerhed. Anstændige hastigheder og stor ved at fjerne blokering af streamingvideo-websteder.
 4. IPVanish No-logs-service med mange servere og muligheden for at ændre din IP-adresse med bestemte tidsintervaller.
 5. VyprVPN Priser med stærk sikkerhed og hurtige hastigheder, men tillader ikke strømning.

I øjeblikket er der ikke nogen streng censur af indhold på nettet i Sydafrika, og landet nyder sin frihed til at engagere sig i livlig digital aktivisme. Men sidste år stemte regeringen imod en FN-lovforslag, der var designet til at støtte større internetfriheder globalt, idet hun beskadiget sit image noget. Det er muligt, at indenlandske friheder kan være truet.

Af disse grunde anbefaler vi, at du bruger en VPN, mens du surfer på nettet. Kort til Virtual Private Network, en VPN krypterer al internettrafik, der flyder til og fra din enhed og dirigerer den via en mellemliggende server. Det hjælper med at bevare privatlivets fred og anonymitet på internettet og gør det vanskeligt for hackere og myndigheder at spionere på din aktivitet.

En VPN er også et fremragende valg for udenlandske udstationerede, der bor i Sydafrika såvel som lokale indbyggere, der rejser i udlandet. En Sydafrikansk VPN giver dig mulighed for at låse op indhold som DST, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, ESPN, BeIN Sports, MTN, Sky Go og Super Sports.

De bedste VPN'er for Sydafrika

Vores placering af de bedste VPN'er i Sydafrika er baseret på følgende faktorer:

 • Hurtig hastighed og pålidelig service
 • Stærk sikkerhed og ingen logfiler
 • Fjern blokering af geo-begrænset indhold med lethed
 • Servere i Sydafrika for lokale indbyggere, der rejser til udlandet
 • Stort antal servere over hele verden for udenlandske udlændinge, der bor i Sydafrika

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN er øverst på denne liste, simpelthen fordi det er en af ​​de bedste VPN'er derude. Ikke kun tilbyder det hurtige hastigheder, det kombinerer det med krypteringsprotokoller i militær kvalitet og et rustikt design. Det er let at installere og fungerer helt rigtigt.

Virksomheden driver over 1.500 VPN-servere fordelt på 94 lande, herunder et par i Sydafrika. Derfor kan lokale beboere, der rejser i udlandet, bruge disse servere til at få adgang til lokalt indhold som MTN og Super Sports.

Hvis du er bekymret for privatlivets fred og anonymitet, skal ExpressVPN's politik om ikke at gemme nogen brugerlogfiler lette dine bekymringer. Den eneste minimale information, som virksomheden gemmer, er metadata, der vedrører "dato (ikke tidspunkt) for forbindelse, valg af serverplacering og den samlede anvendte båndbredde". Din individuelle IP-adresse bliver aldrig logget.

Hvad angår krypteringsparametre, bruger ExpressVPN 256-bit AES-CBC-protokoller såvel som HMAC-godkendelse og perfekt fremadretthed. Der er en internet-kill-switch inkluderet, som virksomheden kalder en 'netværkslås'. Denne funktion betyder, at al webtrafik midlertidigt vil blive stoppet, hvis forbindelsen uventet falder. Det er et ekstra lag af sikkerhed - at sikre, at der ikke er øjeblikkelige åbne døre, hvor nysgerrige øjne kan komme ind.

ExpressVPN er i stand til at låse geo-begrænset indhold på Netflix. Det er også kompatibelt med både Hulu og BBC iPlayer og understøtter torrenting. Der er apps til Android og iOS såvel som desktop-klienter til Windows, MacOS og Linux.

Fordele:

 • Hurtige hastigheder til streaming og torrenting
 • De bedste i klassesikkerheds- og privatlivsfunktioner er indbygget
 • Fjernelse af et stort udvalg af geolåste websteder, f.eks. Netflix
 • Brugervenlige apps til de fleste platforme er begyndervenlige
 • 24/7 live chat supportpersonale er veluddannede og kyndige

Ulemper:

 • Ikke den billigste udbyder på denne liste - brug den medfølgende kupon

Vores score:

4.5 ud af 5

BEDSTE VPN FOR SYD AFRIKA: ExpressVPN er vores # 1 valg. En toppresterende i Sydafrika, der blokerer for alle større streamingwebsteder og kommunikationsapps og -tjenester. Svært at slå på privatlivets fred og sikkerhed. Tilbyder ekstremt hurtige forbindelser og servere i et stort udvalg af lande. Prøv det risikofrit med 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores dybdegående gennemgang af ExpressVPN.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. CyberGhost

Cyberghost

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

CyberGhost appellerer til begyndere, fordi det er relativt billigt, tilbyder anstændige hastigheder og stærk kryptering og er let at konfigurere.

Virksomheden har hovedkontor i Rumænien, og fortalere for privatlivets fred vil være tilfredse med det faktum, at det har en erklæret politik om ikke at gemme brugerdata. Når det er sagt, var der en smule ledelseskonflikt for nylig - CyberGhost blev erhvervet af et israelsk firma med hovedkontor i Storbritannien. Der er en lille chance for, at dette kan ændre logpolitikken, så vi holder vores læsere opdateret på denne front.

Lad os vende tilbage til servicestandarder. Virksomheden har tilføjet nye serverplaceringer med en voldsom hastighed - lige nu er der 5.700+ servere online. De er spredt over 89 lande - med 10 i Sydafrika.

Krypteringsstandarder er robuste - virksomheden udsætter 256-bit AES-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard sammen med 2.048-bit RSA-nøgler og MD5 HMAC-godkendelse. Disse betragtes som top-niveau standarder. En internet kill-switch er også inkluderet.

Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows, MacOS og Linux. En betalt konto tillader syv enheder at oprette forbindelse på én gang.

Fordele:

 • Budgetprisudbyder med imponerende streaminghastigheder
 • Apps er lette at bruge og gode til nye brugere
 • Et godt udvalg af servere i Sydafrika er fantastisk til at fjerne blokering af indhold i udlandet
 • Ingen problemer, der fjerner blokering af BBC iPlayer og mere

Ulemper:

 • Virker ikke i Kina

Vores score:

4 ud af 5

BEDSTE BUDGETVALG: CyberGhost er nem at bruge. Stort privatliv og sikkerhed. En god mulighed for den prisbevidste. Pålidelig i Sydafrika. Fjernelse af BBC iPlayer og de fleste andre populære streamingwebsteder. 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af CyberGhost.

CyberGhost-kupon NYTT ÅRS SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratisGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

3. NordVPN

NordVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN har et fremragende omdømme i VPN-branchen, fordi det har eksisteret i over et årti og tilbyder et produkt, der pakker en punch. Det er hurtigt, gemmer ingen data, tillader flere forbindelser og har et robust valg af servere.

NordVPN ligner IPVanish i den forstand, at den simpelthen afviser at indeholde data om sine brugere. Dette betyder, at der ikke er nogen metadata om browservaner, tidsstempler eller valg af servere. Politikken har afværget myndighedernes forsøg på at tvinge Nord til at udlevere kundedata. Virksomheden er også hjemmehørende i Panama - hvilket betyder, at det ikke falder ind under vestlige agenturer og har ingen obligatoriske lov om datalagring for at overholde.

NordVPN driver 1086 servere i 61 lande - med muligheder for at oprette forbindelse, afhængigt af dit specifikke krav - såsom download, P2P-fildeling, videostreaming eller anonymitet. Der er fem servere i Sydafrika.

Tjenesten fungerer uden Netflix, Hulu og BBC iPlayer uden problemer. Det er ganske generøst, når man tillader flere forbindelser - i alt seks enheder kan oprette forbindelse på et hvilket som helst tidspunkt. Dette betyder, at det er et ideelt valg at dele med venner og familie og spare omkostninger ved at opdele regningen.

Al internettrafik er sikret med 256-bit AES-kryptering, som leveres som standard. Det er koblet med 2.048-bit SSL-nøgler og DNS-lækagebeskyttelse.

Der er support til Windows, MacOS, iOS og Android.

Fordele:

 • Fantastisk lavpris VPN til download og streaming fra udlandet
 • Fjernelse af mest populære geolåste streamingtjenester
 • Top-notch sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger
 • Holder ingen logfiler overhovedet

Ulemper:

 • Desktop-app kan være akavet at bruge

Vores score:

4.5 ud af 5

Værdi og ydeevne: NordVPN er et valg af stor værdi. En solid allround-udøver i Sydafrika. Fjern blokering af Netflix, Hulu og BBC iPlayer. Et godt valg til sikkerhed og privatliv. Brug op til 6 enheder på én gang med store tilslutningshastigheder. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores fulde gennemgang af NordVPN.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

4. IPVanish

IPVanish

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish er en anden yderst pålidelig VPN-tjeneste, der prioriterer stærk kryptering, strengt privatliv og flammende hastigheder. Det er en fuldstændig logløs VPN, hvilket betyder, at der absolut ikke er nogen dataopbevaring af nogen art.

For at sikre webtrafik bruger IPVanish som standard 256-bit-kryptering på OpenVPN-protokollen, SHA512-godkendelse og en DHE-RSA 2.048-bit nøgleudveksling med perfekt fremadretthed. Den sidstnævnte funktion betyder, at dine tidligere data vil forblive krypterede, selv i det usandsynlige scenarie, hvor en hacker skinner adgang til din konto.

Der er en internet-kill-switch indlejret i systemarkitekturen - svarende til ExpressVPN. Virksomheden tillader fem enheder at oprette forbindelse samtidig med en konto.

Servere er spredt over hele verden og går ikke på kompromis med aspekter af weboplevelsen. I øjeblikket er der en mulighed for at oprette forbindelse til over 850 mulige valg, herunder seks servere, der findes i Sydafrika.

IPVanish er ikke et godt valg for folk, der ønsker at få adgang til Netflix eller Hulu. Det fungerer dog meget godt med BBC iPlayer.

Der er apps til både iOS og Android samt desktop support til Windows og MacOS.

IPVanish er populær blandt Kodi-brugere, fordi det giver dem mulighed for at downloade Android APK direkte til deres enhed. Grænsefladen er også fjernbetjening venlig til Kodi-enheder, der mangler et tastatur og en mus.

Fordele:

 • Giver en sikker, krypteret forbindelse på alle apps
 • Imponerende streaminghastigheder
 • Tilbyder live chat 24/7
 • Brug op til ti enheder samtidigt

Ulemper:

 • Kundesupport er lidt langsom
 • Apps fungerer ikke i Kina

Vores score:

4 ud af 5

OP TIL 10 ENHEDER: IPVanish har et stort netværk af servere. Fantastisk til familier og flere forbindelser. Rimelige hastigheder til streaming. Solid sikkerhed og privatliv. Arbejder godt med Kodi, men kig andre steder, hvis du vil fjerne blokering af Netflix. 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af IPVanish.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

5. VyprVPN

VyperVPN

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Money-back-garanti: 30 DAGE

VyprVPN runder vores liste ud, fordi det er en favorit blandt folk, der foretrækker at navigere på nettet med nogle af de hårdeste krypteringsprotokoller derude. Der er et stort netværk af servere, en indledende gratis prøveversion og fremragende hastigheder.

VyprVPNs proprietære teknologi bruger OpenVPN-protokollen som standard, 256-bit AES-kryptering, 2.048-bit RSA-nøgler uden perfekt hemmeligholdelse fremad og SHA256-godkendelse. Der er også en mulighed for at opgradere til en premium-version - dette giver adgang til Chameleon ™ -protokollen, som krypterer OpenVPN-metadata, så dyb pakkeinspektion ikke kan genkende den. En internet kill-switch er inkluderet i alle pakker.

Alt dette fokus på opbygning af en top-tier-softwarestapel har lønnet sig. VyprVPN er et af de få virksomheder, der er i stand til at omgå Kinas Great Firewall. Dette betyder, at det er i stand til at overvinde tusinder af statsudnævnte ingeniører, der arbejder døgnet rundt for at sikre, at indholdet forbliver blokeret i landet. Det er imponerende.

Virksomheden ejer og administrerer også hele datacentre - i modsætning til andre tjenester, der implementerer en hybrid kombination af leje og outsourcing-servere. Politikken betyder, at den er i fuld kontrol over al webtrafik - hjælper den med at beskytte mod angreb og sikre minimal nedetid.

Men der er en lille ulempe. VyprVPN vælger at bevare data - specifikt "brugerens kilde-IP-adresse, den VyprVPN IP-adresse, der bruges af brugeren, forbindelsens start- og stoptid og det samlede antal anvendte bytes." Nogle mennesker kan måske ikke lide det.

Virksomheden siger, at alle sådanne data kun opbevares på servere i 30 dage og bruges til at forbedre servicekvaliteten. Der er ingen måde at bestemme nøjagtige detaljer om webtrafik.

Der er over 700 servere spredt over hele verden, men endnu ingen muligheder for Sydafrika.

Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS. Premium-abonnenter kan tilslutte op til fem enheder ad gangen.

VyprVPN kan låse indhold på amerikanske Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

Fordele:

 • Hastighederne er hovedsageligt hurtige og stabile
 • Holder ingen identificerende logfiler
 • Servere kan fjerne blokering af Netflix, Hulu, Amazon Prime Video og BBC iPlayer

Ulemper:

 • Andre udbydere har flere muligheder for avanceret konfiguration
 • Ikke den billigste mulighed her
 • Ingen cryptocurrency betalingsmetode.

Vores score:

4 ud af 5

Uafhængigt netværk: VyprVPN er en god allrounder, der ejer alle deres servere, hvilket resulterer i en hurtig og sikker service. Gode ​​mærker for privatlivets fred og klarer sig godt med streamingtjenester, men der er billigere indstillinger på denne liste. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af VyprVPN.

VyprVPN-kuponBespar 81% på den 2-årige planGET DEALDiskonto anvendt automatisk

Kan jeg bruge en gratis VPN til Sydafrika?

Mennesker, der ikke synes, at VPN'er er værd at pengene kan vælge en gratis VPN-service. Men det er bedre at kende den fulde sandhed, inden du går i gang med en mulighed, du måske vil fortryde senere.

Faktum er, at adskillige gratis VPN- og proxy-udbydere er blevet fanget og sælger brugerdata (mere om dette i næste afsnit). Et yderligere punkt at overveje er, at der helt sikkert vil være downloadkapper, båndbreddestrottning og et ekstremt dårligt udvalg af servere. Sådanne tjenester er ikke derude for at ivrig beskytte dit privatliv, så forvent ikke standarder i verdensklasse.

Gratis VPN-virksomheder skal også tjene penge. Du bliver bestemt bombarderet med invasive reklamer og migræne-inducerende popup-vinduer. Dette betyder, at du er produktet nu. Vores anbefaling er at forblive sikkert på Internettet og hoste et par dollars hver måned - ellers kan du muligvis bare have tusinder af dollars i tab, hvis din enhed får en malware-infektion eller dine data bliver udsat.

Nogle VPN'er, der skal undgås i Sydafrika

Et af de vigtigste advarsler ved at vælge at bruge en VPN til at surfe på nettet er en implicit forståelse af, at tjenesten vil gøre alt, hvad det kræver for at beskytte dit privatliv og anonymitet. Det er trods alt, hvorfor de blev designet i første omgang. De anbefalede VPN'er på denne liste har ingen dokumenterede tilfælde af overdragelse af kundedata, men der er nogle få, der ikke værdsætter denne forpligtelse så meget. Vi anbefaler, at du undgår dem. Her er tre sådanne tilfælde:

1. HolaVPN

Israel-baserede Hola havde engang en gigantisk brugerbase på næsten 50 millioner - med folk tiltrukket af dets gratis proxyudvidelse til Chrome-browseren. Desværre valgte den at udnytte dette til ulovlige aktiviteter og gjorde det til en enorm botnet-hær.

Hola-brugere så en del af deres båndbredde forgrenet for angreb på andre websteder, distribution af pornografi og andre berygtede aktiviteter. Og det hele skete uden deres samtykke. Vi er overbevist om, at det er bedst, hvis du undgår Hola eller afinstallerer det, hvis det allerede er downloadet.

2. Hotspot-skjold

Hotspot Shield er et velkendt navn i den gratis VPN-branche, og folk stolede på det med deres data. Men nogle ting er for gode til at være sandt.

En gruppe for beskyttelse af privatlivets fred indgav en anmodning mod virksomheden og hævdede, at den med magt indsatte tracking-cookies i brugerkonti og solgte dataene til reklameformål. Klagen tilføjede, at Hotspot Shield omdirigerede e-handelstrafik til samarbejdsdomæner. Dette betyder, at legitime HTTP-anmodninger som macys.com blev navigeret til tilknyttede websteder i stedet, så virksomheden kunne tjene penge på et sådant salg. Det er cringeworthy.

Juryen er stadig ude på Hotspot Shield, men sagen følger en kendt tendens. Vi synes, du skal undgå at bruge tjenesten, indtil og medmindre den er i stand til at bevise sin uskyld. Hos Comparitech accepterer vi ikke at bruge VPN'er til at begå ulovlig aktivitet i håb om, at privatlivets fred opretholdes. Men udbydere skal være helt åbne og gennemsigtige med hensyn til logningspolitikker - når den hævder en ting og gør en anden, så er det et massivt rødt flag.

Hvordan bruger jeg en VPN i Sydafrika?

Få adgang til amerikanske Netflix, DST og andre websteder uden for Sydafrika

I dette afsnit gennemgår vi to brugssager. Følg disse trin, hvis du er en udenlandsk udlænding og gerne vil have en ikke-sydafrikansk IP-adresse, mens du fysisk er beliggende i landet:

 1. Gennemse vores anbefalede liste over VPN-tjenester, og vælg en plan, der fungerer for dig
 2. Registrer og betal for tjenesten
 3. Når det er gjort, skal du downloade ledsagende apps (til din telefon) eller software (til pc eller MacOS)
 4. Ryd dine cookies og cache i alle webbrowsere (Firefox, Chrome, Internet Explorer) for at fjerne gamle placeringsidentifikatorer
 5. Genstart din enhed
 6. Åbn VPN-ledsager-softwaren, og log ind
 7. Vælg en server fra det land, du prøver at få en IP-adresse - f.eks. USA eller Storbritannien
 8. Tillad et par sekunder, før forbindelsen etableres. Når det er gjort, skal der være et grønt underretningsikon på proceslinjen
 9. Gennemse internettet, som du normalt ville.

Du vil bemærke, at værtswebsteder antager, at din placering er i det land, du i øjeblikket har forbindelse til. Dette åbner for ting som streaming af medieindhold og lokale online banktjenester, herunder DST og Netflix US.

Få adgang til sydafrikanske websteder og apps fra udlandet

Den anden brugssag er for sydafrikanske indbyggere, der rejser til udlandet og har brug for en lokal sydafrikansk IP-adresse. En VPN kan være til streaming af indhold, adgang til online bank eller finde billigere flytilbud. Følg disse trin:

 1. Gennemse vores anbefalinger og nøjes med en mulighed, der har servere i Sydafrika
 2. Registrer og betal for VPN - vælg enten en månedlig eller årlig plan afhængig af hvor ofte du vil bruge en VPN
 3. Når det er gjort, skal du hente apps til din telefon eller computer fra VPN-downloadsiden
 4. Ryd dine cookies i alle webbrowsere (Firefox, Chrome, Internet Explorer) for at fjerne gamle placeringsidentifikatorer
 5. Genstart din enhed
 6. Åbn VPN-ledsager-softwaren, og log ind
 7. Vælg en server i Sydafrika, og klik på Opret forbindelse
 8. Tillad et par sekunder, før forbindelsen etableres. Når det er gjort, skal der være et grønt underretningsikon på proceslinjen
 9. Gennemse internettet, som du normalt ville
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2