Bedste VPN’er til at se Vudu i udlandet (uden for USA)

bedste vpns til vudu


Vudu er et online mediestreamingsfirma, der ligner Netflix. Det har hovedkvarter i USA og tilbød i 2015 over 18.000 film og 5.000 tv-shows på sit bibliotek. I modsætning til Netflix er Vudu imidlertid ikke tilgængelig for brugere overalt i verden. Tjenesten tilbydes kun beboere i USA og Mexico. For at få adgang til Vudu har du brug for en IP-adresse fra et af disse to lande.

Politikken forbliver den samme, selvom du oprindeligt tilmeldte dig Vudu fra et kompatibelt land, men forsøger at få adgang til det fra et andet sted. Den nemmeste måde at fjerne blokering af Vudu fra uden for USA eller Mexico er ved hjælp af en VPN. Følg denne tutorial for at se Vudu i Canada, Australien, England, Indien eller andre steder.

De bedste VPN'er til at fjerne blokering af Vudu fra udlandet

Hvis du ikke har tid til at læse resten af ​​denne artikel, her er en oversigt over de bedste VPN'er, der vil fjerne blokering af Vudu:

 1. ExpressVPN Vores nr. 1-valg. Hurtige servere over hele kloden sikrer store kvalitetsstrømme. I stand til at fjerne blokering af Vudu og de fleste andre streamingwebsteder fra næsten overalt. Bedst i klassens privatliv og sikkerhedsfunktioner. Inkluderer 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. NordVPN Hige-servernetværk, der er i stand til at fjerne blokering af næsten enhver streamingtjeneste, inklusive Vudu. En budgetudbyder, der ikke går på kompromis med sikkerheds- og privatlivsfunktioner.
 3. CyberGhost Billig service med nogle af de hurtigste streaminghastigheder, vi har testet. Brugervenlige apps er dejlige for begyndere.
 4. IPVanish Foretrækkes af Kodi- og Fire TV Stick-brugere. Hastigheden er fantastisk til at se Vudu, men kan kæmpe med at fjerne blokering af Netflix eller Hulu.
 5. VyprVPN Frigør Vudu og masser af andet streamingindhold med gode streaminghastigheder, men en smule dyr.

Kort til Virtual Private Network, en VPN krypterer al den trafik, der flyder til og fra din enhed og tunnelerer den via en server, du ønsker. Derfor ser det ud til, at du får adgang til internettet fra et sted uden for din nuværende by. En VPN gør det også umuligt for internetudbydere, hackere og overvågningsbureauer at overvåge din internetadfærd. Det åbner en række geobegrænsede indhold.

Tilmelding til og brug af en VPN er lovlig, og ved at gøre det tilslutter du dig et samfund med millioner af mennesker over hele verden, der får adgang til denne mulighed. Din opførsel vil ikke blive undersøgt, så længe du ikke bruger en VPN til at begå en ulovlig handling. Hvis du er en udstationeret amerikaner eller mexicansk, der prøver at få adgang til Vudu, er dit bedste alternativ at tilmelde dig en VPN.

Hvordan bruger jeg en VPN til at fjerne blokering af Vudu?

I dette afsnit fører vi dig gennem en liste over, hvad vi betragter som de bedste VPN'er, der fungerer fejlfrit med Vudu. De rangeres efter følgende faktorer:

 • Servicens hastighed og stabilitet
 • Stort antal serverplaceringer i USA og Mexico
 • Stærke krypteringsstandarder
 • Mulighed for at fjerne blokering af begrænset indhold
 • Apps til Android og iOS
 • Brugervenlighed

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Ublokerer VuduTestet jan 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.ExpressVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

ExpressVPN er et fremragende valg på grund af sin kunde-første tilgang, hurtige hastighed og et stort netværk af servere.

Virksomheden driver over 3.000 servere fordelt på 94 lande med hurtige og effektive forbindelser til alle og diverse. Der er 18 serverplaceringer i USA og en i Mexico. Express er et populært valg, og med alle disse indstillinger er det let at få adgang til Vudu.

ExpressVPN gemmer ingen trafiklogfiler. Det udtrækker dog nogle minimale oplysninger såsom datoen (ikke tidspunktet) for tilslutning, valg af serverplacering og den samlede anvendte båndbredde.

Virksomheden har hovedkontor i De Britiske Jomfruøer - hvilket betyder, at det ikke er underlagt nogen obligatorisk lov om datalagring.

En betryggende faktor er, at tjenesten aldrig logger din individuelle IP-adresse. Det er også muligt at tilmelde sig via en brænder-e-mail-konto og betale via Bitcoin - tilføje yderligere lag af privatliv og anonymitet.

ExpressVPN bruger 256-bit AES-CBC som sin krypteringsstandard såvel som både HMAC-godkendelse og perfekt fremadretthed. Der er en internet-kill-switch inkluderet, kaldet en netværkslås, hvilket betyder, at al webtrafik vil blive stoppet, hvis forbindelsen uventet falder.

Bortset fra Vudu er Express også i stand til let at låse indhold på Netflix let. Det er på samme måde kompatibelt med både Hulu og BBC iPlayer.

Der er apps til både Android og iOS, hvilket betyder, at det er muligt at downloade den ledsagende Vudu-app og streame video direkte på din telefon. Desktop support til Windows og MacOS er også inkluderet.

Fordele:

 • Serverhastigheder er fremragende til HD-streaming og hurtige downloads
 • Opererer servere i dusinvis amerikanske og mexicanske byer, kan let fjerne blokering af de fleste streaming-websteder fra udlandet
 • Top-notch krypteringsstandarder
 • Apps til Windows, MacOS, Android, iOS og Linux
 • Store muligheder for at fjerne blokering af geolåst indhold
 • Supportpersonale kan hjælpe med forbindelser, der er tilgængelige døgnet rundt via chat

Ulemper:

 • Lidt dyrere end nogle af sine konkurrenter

Bedste VPN til at se VUDU UDREJDT: ExpressVPN er vores # 1 valg. Et flammende hurtigt og pålideligt valg. Sætter standarden for at fjerne blokeringen af ​​de mest geobegrænsede streamingtjenester. Top privatlivsfunktioner og holder ingen logfiler. Prøv det risikofrit med 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores dybdegående gennemgang af ExpressVPN.

ExpressVPN-kuponSærtilbud - få 3 måneders ekstra FREEGET-HANDELCoupon anvendes automatisk

2. NordVPN

NordVPNFjern blokering af VuduTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.NordVPN.com

Money-back-garanti: 30 DAGE

NordVPN har eksisteret i over ti år, og det er stadig et populært valg for forbrugerne på grund af dens solide service og hurtige hastighed.

Det er en anden VPN-udbyder, der har en ægte nul-logs-politik - der er logning af oplysninger relateret til brugersessioner, trafik eller tidsstempler.

NordVPN har modtaget anmodninger om information i fortiden, men politikken betød, at den ikke var i stand til at udlevere noget. Servere blev også konfiskeret i et tilfælde, men der var ikke noget på dem, der kunne identificere brugere.

Virksomheden driver 5.133 servere i 60 lande - 1.778 af disse er placeret i USA og Mexico. Desuden er de splittede efter styrke - nogle er velegnede til strengere kryptering såsom anti-DDoS og dobbelt VPN, mens andre er bedre udstyret til videostreaming og dedikeret IP. Derfor er det et solidt valg ikke kun for at fjerne blokering af Vudu, men også ting som stabiliteten i forbindelsen.

Nord er i stand til at overvinde Netflix VPN-forbudet samt låse op indhold fra både Hulu og BBC iPlayer.

Krypteringsstandarder er solide. 256-bit AES-protokollens krypteringsprotokol bruges som standard sammen med 2.048-bit SSL-nøgler. DNS-lækagebeskyttelse er aktiveret.

Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS.

Fordele:

 • Hurtige nok hastigheder til at streame HD-indhold uden afbrydelser
 • Over 1.700 servere i USA og Mexico kan fjerne blokering af næsten alt
 • Stærk kryptering og ingen logfiler giver top sikkerhed og privatliv
 • Brugervenlige apps til alle større platforme
 • 24/7 live chat support tilgængelig

Ulemper:

 • Det er ikke muligt at vælge den server, du vil oprette forbindelse til, kun serverplaceringerne kan specificeres i apps

BEDSTE BUDGET VPN: NordVPN tilbyder stor værdi. En stor værdi mulighed, der fungerer pålideligt med Vudu. Tilslutter op til 6 enheder samtidigt. App tilbyder ikke valg af serverskift. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er vores gennemgang af NordVPN.

NordVPN-kuponBespar 70% på den 3-årige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

3. CyberGhost

CyberghostFjern blokering af VuduTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.Cyberghost.com

Money-back-garanti: 45 DAGER

CyberGhost fastholder, at det ikke logger brugeradfærd og browservaner, så det bør lette bekymringerne om privatlivets fred og anonymitet. Det blev dog for nylig erhvervet af et israelsk firma, der er registreret i England, så vi bliver nødt til at vente og se, om politikken ændrer sig.

Der er over 3.700 servere spredt over hele verdenen, hvoraf 730 er i USA, så adgang til Vudu-indhold burde ikke være et problem. De driver også 20 servere i Mexico.

Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS.

VPN-tjenesten låser ikke geobegrænset indhold på Netflix, men fungerer på BBC iPlayer.

Krypteringsstandarder er solide - CyberGhost Pro bruger 256-bit AES-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard sammen med 2.048-bit RSA-nøgler og MD5 HMAC-godkendelse. Der er også en internet-kill-switch inkluderet, hvilket betyder, at webtrafik stoppes, hvis forbindelsen falder uventet.

Fordele:

 • Vores test afslørede over gennemsnittet HD-streaminghastigheder
 • Opererer over 750 servere i forskellige byer i USA og Mexico
 • Stærk kryptering og solid privatlivspolitik
 • Begyndere finder deres apps let at konfigurere og bruge.

Ulemper:

 • Frigør ikke alle Netflix-lokaliserede biblioteker på det amerikanske bibliotek

FLOTT TIL STREAMING: CyberGhost giver adgang til masser af geobegrænset indhold, og dets brugervenlige apps er ideelle til begyndere. Planerne leveres med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores anmeldelse af CyberGhost.

CyberGhost-kupon NYTT ÅR SPECIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneders gratisGET-TILBUD Rabat anvendes automatisk

4. IPVanish

IPVanishFjern blokering af VuduTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Internet side: www.IPVanish.com

Money-back-garanti: 7 DAGE

IPVanish har hovedkontor i USA, men dine personlige data er ikke i fare, fordi de simpelthen gemmer nul brugeroplysninger. Den eneste gang nogle data opbevares er, når en konto er registreret for første gang. Derefter behøver du ikke bekymre dig.

Det er også et ret robust valg, hvis du ønsker at streame video og andet medieindhold. Servere er optimeret til hastighed, stabilitet og sikkerhed - og der er over 1.300 af dem spredt over 60 lande, herunder over 650 i USA og Mexico. Der er en lang række muligheder for at låse Vudu op.

Krypteringsstandarder er også solide. Den bruger 256-bit-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard, SHA512-godkendelse og en DHE-RSA 2.048-bit nøgleudveksling med perfekt fremadretthed. Det betyder, at selv hvis din konto er kompromitteret, vil det være umuligt for hackere at dekryptere tidligere sessiondata og finde ud af, hvad du har været med på nettet.

Den ekstra sikkerhed for en internet-kill-switch er praktisk at have, når du får adgang til geo-begrænset indhold.IPVanish leverer også på denne front med den tilgængelige mulighed, når du tilmelder dig.

IPVanish låser ikke op geo-begrænset indhold på Netflix eller Hulu, men gør det så let for BBC iPlayer.

Der er apps til både iOS og Android samt desktop support til Windows og MacOS. IPVanish er et godt VPN-valg for Fire Stick-brugere også, da det er let at installere.

Fordele:

 • Med over 650 amerikanske og mexicanske servere kan det blokere næsten ethvert streamingsite i HD-hastigheder
 • Forbindelser, kommunikation og trafik forbliver krypteret og privat på alle tidspunkter
 • Arbejder godt med Kodi-enheder, der kræver en iPhone eller iPad VPN

Ulemper:

 • Nogle servere fungerer ikke godt med Netflix eller Hulu

HURTIG OG SIKKER: IPVanish giver dig solid sikkerhed i en hurtig pakke. Mangler support 24/7. Det tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af IPVanish.

IPVanish-kupon SPAR 60% på den årlige planGET-DEAL-rabat, der automatisk anvendes

5. VyprVPN

VyperVPNFjern blokering af VuduTested januar 2020

Tilgængelige apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Money-back-garanti: 30 DAGE

VyprVPN har en politik for opbevaring af data - specifikt "brugerens IP-adresse til kilden, den VyprVPN IP-adresse, der er brugt af brugeren, forbindelsens start- og stoptid og det samlede antal anvendte bytes."

Denne politik kan gøre nogle brugere nervøse, men virksomheden siger, at alle data kun opbevares i 30 dage og bruges til fejlfinding. Det tilføjer, at der ikke er nogen måde at bestemme nøjagtige detaljer om webtrafik eller indhold af kommunikation.

VyprVPN er et populært valg i Kina, fordi det er i stand til at bryde igennem Great Firewall. Det er ikke en lille præstation, fordi det bogstaveligt talt er skabt mod tusinder af regeringsudnævnte ingeniører, der arbejder døgnet rundt for at blokere websteder. Mange anser det for at være i toppen af ​​VPN-tjenester.

Virksomheden ejer og administrerer hele datacentre - i modsætning til leje fra tredjepartsudbydere. Dette betyder, at det er i fuld kontrol over trafikken, der strømmer gennem dets servere, og optimerer forbindelsens hastighed og stabilitet. Alle forbindelser er krypteret med OpenVPN-protokollen, 256-bit AES-kryptering, 2.048-bit RSA-taster uden perfekt hemmeligholdelse fremad og SHA256-godkendelse.

VyprVPN inkluderer en internet-kill-switch som standard, hvilket betyder, at internet-trafik midlertidigt stoppes, hvis forbindelsen falder.

En premium-version af pakken giver adgang til Chameleon ™ -protokollen, der krypterer OpenVPN-metadata, så dyb pakkeinspektion ikke kan genkende den.

VyprVPN kan låse indhold på Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

Der er over 700 servere spredt over hele kloden. Virksomheden siger, at der er otte serverplaceringer i USA og en i Mexico, men giver ikke et tal om, hvor mange servere der er i alt i disse to lande.

Apps er tilgængelige til både Android og iOS samt desktop support til Windows og MacOS.

Fordele:

 • Fjern blokering af Vudu og masser af andre streamingwebsteder
 • Hurtige hastigheder er perfekte til streaming
 • Kryptering af militær kvalitet og logfiler uden identificerbare oplysninger

Ulemper:

 • Andre VPN'er har flere muligheder for avanceret konfiguration
 • Billigere udbydere højere på listen
 • Ingen cryptocurrency-betalingsmuligheder

LETT AT BRUGE: VyprVPN er brugervenlig. Et solidt valg til at fjerne blokering af Vudu. Gemmer ingen logfiler, giver stor sikkerhed og fjerner blokeringen af ​​de fleste streamingtjenester. Mere dyr end nogle. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Klik her for at læse vores fulde anmeldelse af VyprVPN.

VyprVPN-kuponBespar 81% på den 2-årige planGET DEALDiskonto anvendt automatisk

Skal jeg bruge en gratis VPN til at låse Vudu op?

Gratis VPN'er lurer rundt på nettet, og folk kan blive fristet til at prøve dem.

Men streaming video er bestemt ikke et af deres stærke punkter. Der er normalt kun en eller to servere, du kan oprette forbindelse til - og det er også muligt, at de får dig til at vente i kø, hvis der er netværkstopning. Hastigheden er langsom, da båndbreddestrottning er almindelig.

Krypteringsparametre er svage, så antag ikke, at din forbindelse er optimeret for privatlivets fred og sikkerhed. Og der vil sandsynligvis være et datahætte, som betyder, at din forbindelse kan afslutte, hvis du streamer Vudu for længe.

Vores anbefaling er at undgå. Hvis en service er gratis, er det sandsynligt, at du vil være produktet i stedet. Og det er kendt, at gratis VPN'er tjener penge ved aggressivt at indsætte tracking-cookies, overvåge dine browsermønstre og sælge dataene til tredjepart-annoncører. Du har en reel risiko for malware-infektion - hvilket kan føre til permanent datatab.

Hvad gør jeg derefter efter at have tilmeldt mig en VPN?

Hvis din intention er at streame Vudu på en stationær pc, Macbook eller smartphone, er det en simpel procedure at logge ind på din VPN-app først, oprette forbindelse til en kompatibel server og bruge Vudu, som du normalt ville. Vi anbefaler, at du rydder alle cachelagrede data for at fjerne placeringsidentifikatorer.

Men Vudu er også kompatibel med følgende enheder:

 1. Roku
 2. Chromecast
 3. PlayStation
 4. Xbox One

Disse enheder leveres ikke med indbygget support til VPN-apps - der er derfor ingen indbygget software, der gør det. For at opsætte appen anbefaler vi at udnytte VPN på en virtuel router. Dette er muligt, fordi de fleste pc'er, der kan oprette forbindelse til wifi, også er i stand til at udsende deres egne wifi-signaler - svarende til hvordan smartphones indstiller mobile wifi-hotspots.

Læs vores tutorials om, hvordan du opretter en VPN på en virtuel router - til Windows og Mac-enheder.

“GDC Online 2011_Tuesday_Show Environment” af officielt GDC licens under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 62 =

map