20 Kickass Torrents-alternativer, og hvordan man bruger dem sikkert og lovligt

Hvad skete der med Kickass Torrents? Kat.cr eller KAT var kort fortalt det mest populære torrenting-sted omkring. Kat.cr- og KAT-spejlsider er helt gået offline efter beslag af amerikansk regerings domæne. Websteds ejer, Artem Vaulin, sidder også i fængsel som et resultat, og selv to år siden Kat.cr lukkede kæmper han stadig udlevering til USA.


Som et resultat er Kickass nede. Der er flere Kickass-alternativer, som du måske ønsker at udforske, som stadig kører.

kickass torrents alternativer

Kickass-alternativer: mest anvendte indstillinger

I henhold til vores forskning er dette de 20 bedste alternativer til Kickass Torrents efter popularitet:

 1. Kat.sx
 2. The Pirate Bay
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. ExtraTorrent
 6. YTS
 7. Torrentz2
 8. Limetorrents
 9. Zooqle
 10. Ond ånd
 11. Torrent-overførsler
 12. TorLock
 13. GloTorrents
 14. Torrent Funk
 15. YourBitTorrent
 16. bitlord
 17. Mkvcage
 18. iDope
 19. Toros
 20. Torrent.tm

Hver af disse sider fokuserer primært på at søge efter og downloade torrentlink og filer. Vi undersøger lidt mere om hvert af disse sider nedenfor. Bemærk, at vi ikke kan garantere den type indhold, der er tilgængeligt på disse sider; som altid være sikker på, at du ikke overtræder ophavsretlige love, når du torrenser.

En note om torrenting

I sin natur er torrenting ikke ulovligt. Imidlertid er meget af det, der sker på torrenting af websteder ofte ulovligt, primært med fokus på krænkelse af ophavsretten. Ophavsretindehavere patruljerer ofte torrent-websteder, udsender kopier af deres værker til podning i håb om at fange brugernes IP-adresser og identificere, hvem der downloader eller deler indhold ulovligt.

Læs mere: Er torrenting sikkert og lovligt?

Comparitech anbefaler ikke at torrentere websteder til ulovlig aktivitet. Du kan lovligt få adgang til et væld af film, tv-udsendelser, videoer, software, andet indhold, som du ejer en ret til adgang til, eller som er licensfri gennem ethvert torrent-sted. Vi mener dog, at det er vigtigt at beskytte dit privatliv, identitet og sikkerhed, mens du bruger disse websteder.

Til dette en VPN eller et virtuelt privat netværk, f.eks ExpressVPN vil helt maske din identitet og gøre det umuligt for nogen, der deler et torrent-netværk at kende din ægte IP, din rigtige placering eller din rigtige identitet.

BEDSTE VPN TORRENTING & P2P: ExpressVPN er vores Top Choice og en fornøjelse at bruge til torrenting & P2P. Det har et stort netværk af servere, der er finjusteret til højhastighedsforbindelser. Brugervenlige apps til alle operativsystemer. Hårdt at slå på privatlivets fred og sikkerhed. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden tvivl, så du kan prøve det uden risiko.

Læs vores Express VPN-gennemgang for at få et mere grundigt kig på, hvorfor vi gav denne service en 9/10.

* Som en sidebemærkning overvejer nogle af jer muligheden for at bruge BitTorrent over Tor. Som en generel tommelfingerregel er dette en dårlig idé, fordi:

 • Tor er ikke designet til at håndtere disse data effektivt
 • Tor lækker muligvis din IP-adresse

Tor-projektet har en grundig (selvom noget dateret) forklaring på, hvorfor det ikke er klogt.

Bedste officielle Kickass Torrents (KAT) alternativer

I modsætning til hvad du tror, ​​kan du torrent lovligt gennem en håndfuld forskellige torrent-websteder. Følgende torrent-websteder og -tjenester tilbyder kun lovligt tilgængeligt indhold til torrentbrugere.

Internetarkiv

Internetarkivet er et af de bedste steder på nettet til gratis, lovligt tilgængeligt indhold. Webstedets arkiver titusinder af millioner af forskellige typer medier, fra spil til film til musik. Du kan endda finde rækker af digitale bøger, arkiverede websteder, billeder og en lang række forskellige digitale diverse.

Brugere kan finde torrenter ved at gå til sektionen Archive Torrents på webstedet. Da webstedet bruger BitTorrent-netværket, kan du få adgang til arkivets ekstremt store bibliotek ved hjælp af næsten enhver torrentklient. Archive.org anbefaler transmission, µTorrent og Vuze.

Public Domain Torrents

Der er næsten 1.000 film fra det offentlige domæne tilgængelige online. Public Domain Torrents-webstedet indeholder film, der spænder over alle kategorier. Sci-fi, komedie, action, drama; det hele er der og let tilgængeligt for torrent.

Public Domain Torrents fungerer sammen med enhver BitTorrent-klient. Du kan også gå til en side, der viser, hvilke film der har mest aktivitet, baseret på antallet af seeders og leechers. Webstedet er dog mere end lidt dateret. Mens det stadig fungerer, er der nogle aspekter, der ikke er særlig nyttige længere, herunder det afsnit, der giver dig mulighed for at købe versioner af filmene til iPods og PSP'er.

Legit Torrents

Legit Torrents er, hvad det lyder som. Alle tilgængelige torrenter på siden er lovligt tilgængelige og gratis at downloade. Ved hjælp af Legit Torrents kan du finde spil, film, musik, bøger og anden form for software.

Mens du kan søge efter aktivt indhold, vil du opdage, at der ikke er tilføjet noget nyt indhold siden 2014.

Vuze

Selvom Vuze primært er en BitTorrent-klient, giver tjenesten også et afsnit til lovlige torrent-downloads og deling.

Vuze Studio HD-netværket fokuserer udelukkende på videoer og film. Disse dækker nogle få kategorier, herunder komedie, spil og teknik, motorer og sport, musikvideoer, natur og videnskab, nyheder, tv og film.

Leder du efter flere lovlige torrentindstillinger? Vuze giver en detaljeret liste på deres wikiside, der inkluderer en lang række lovlige torrenting-muligheder. Nogle af disse websteder inkluderer:

 • Vodo.net - et websted til film fra public domain og indie-film
 • http://bt.etree.org/ - et torrent-site til koncert- og spilleoptagelser
 • http://academictorrents.com/ - et torrentwebsted til akademiske bestræbelser med over 22 terabyte offentligt tilgængeligt indhold til download

Mest anvendte Kickass Torrents (Kat.cr) alternativer

Følgende Kickass.to-alternativer kan bruges til at finde lovligt indhold. Alle disse sider prioriterer dog ulovligt indhold. Vi anbefaler ikke, at brugere henvender sig til disse sider til de fleste torrenting. Nogle lovligt tilgængelige tv-shows, film og software kan findes på disse sider, men du finder, at disse websteder primært tilbyder ulicenseret indhold.

Kat.sx

P2P-filtype: Magnetlink og torrentfiler

Det ser ud til, at Kickass Torrents ikke er helt død. Kat.sx er en Kickass Torrents-klon, der tilbyder den samme nøjagtige oplevelse, som du sandsynligvis fik med de originale Kickass Torrents. Bare vær forsigtig med at bruge dette websted, da det kan indeholde vira, og ser ud til at indlæse yderligere, ikke-relaterede sider, når du klikker på stort set noget.

The Pirate Bay

P2P-filtype: Magnetlink og torrentfiler

Pirate Bay har formået at modstå både testen af ​​tid og fortsatte juridiske kampe. Når det er sagt, er Pirate Bay (TPB) normalt det vigtigste mål for ISP-blokering. I februar 2017 faldt hele The Pirate Bay's websted, inklusive dets spejle, af en ukendt grund. Dette kan til enhver tid ske med The Pirate Bay, så det er en god ide at have andre muligheder end denne. Pirate Bay har et stort udvalg af gratis software og andet indhold, så det er et godt valg for dem, der vil torrent til legitime formål, men det fortabes stadig mere specifikt i ulovlig torrenting.

1337X

P2P-filtype: Magnetlink og torrentfiler

1337X steg hurtigt i popularitet, efter at Kickass Torrents gik offline for godt. Nu er det et af de mest anvendte websteder på nettet. Det har ikke den samme slags berygtethed, der er forbundet med hverken Kickass Torrents eller The Pirate Bay, på trods af at den er blandt de mest anvendte steder i verden (inden for de øverste 400 websteder baseret på trafikdata). Dem, der bruger dette websted, kan sandsynligvis nyde det faktum, at det typisk har få, om nogen reklamer på dets sider og en relativt enkel grænseflade.

RARBG

P2P-filtype: Magnetlink og torrentfiler

Selvom det ikke er det mest populære torrent-sted derude, modtager Rarbg stadig en masse trafik. Selvom det ikke er så berygtet som The Pirate Bay eller Kickass Torrents, er det i krydset på grund af det langsomt stigende popularitet, så det er noget at overveje, før du bruger det.

På nuværende tidspunkt er det ikke blokeret i de fleste lande og har sjældent oplevet det nedtagelsesproblem, som de større, mere populære websteder ofte oplever. Ikke desto mindre kan du stadig downloade filer, selvom du ikke vil kunne fungere som seeder og uploade dine filer til webstedet på grund af registreringsbegrænsninger.

ExtraTorrent

P2P-filtype: Magnetlink og torrentfiler

Dette websted er stadigt voksende i popularitet. Det har ikke det mest tiltalende layout, men så er det ikke noget, du sandsynligvis vil bekymre dig for meget om. Der er flere Extratorrent-adgangssider.

Juridiske downloads kan findes her til public domain-film, open source-software og gratis-til-download-billeder og musik.

YTS

P2P-filtype: Magnetlink og torrentfiler

YTS.AG har irriteret (måske ironisk nok) nogle i torrent-samfundet for angiveligt “navnekapring” fra en anden populær, men nu afviklet torrent-service, YTS (YIFY). (Historielektion: Det gamle YTS-sted, der engang var en meget populær torrent-tracker, blev lukket ned og blev tvunget til at nå et forlik med MPAA). På trods af en smule grumling bruger mange stadig YTS, selvom du måske finder ud af, at andre torrent-tjenester nægter at arbejde med det. YTS har muligvis et af de bedre udseende formater, men det er ikke mindre kontroversielt end de andre indstillinger.

YTS er primært fokuseret på film, så hvis du ønsker at torrent software, bliver du nødt til at bruge en af ​​de andre muligheder.

Hovedwebstedet, YTS.AG er i gang i skrivende stund.

Torrentz2

P2P-filtype: Torrentfiler

Torrentz2 åbnede efter, at Torrentz.eu-webstedet blev lukket. I modsætning til YTS.AG sørgede Torrentz2 for, at torrent-samfundet vidste, at det ikke var originalen, men en stand-in, efter at det originale websted blev lukket. Torrentz2 søger efter torrenter på over 60 steder og specialiserede private trackere.

Torrentz2 giver brugerne mulighed for at finde de fleste typer indhold, der inkluderer juridisk og frit tilgængeligt indhold. De fleste brugere henvender sig imidlertid til Torrentz2 for ulovlig fildeling, noget vi ikke accepterer. Torrentz2 kan være nyttigt til lovlig torrenting, men selve webstedet fungerer ulovligt i de fleste lande, fordi størstedelen af ​​det indhold, der er tilgængeligt gennem det, bryder ophavsretten.

Limetorrent

P2P-filtype: Torrentfiler og magnetlink

Der er en chance for, at du ikke har hørt om Limetorrents, og det er helt okay. Dette newish torrent site vil sandsynligvis starte i fremtiden, da det fortsætter med at få mere tilstedeværelse i kølvandet på andre fjernelse af torrent site.

Limetorrents efterlader lidt af en underlig smag i munden, da den regelmæssigt indlæser en madblog, mens du har forbindelse til den. Derudover kan noget juridisk indhold findes her, hvis du er på udkig.

Zooqle

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetlink og direkte downloads

Zooqle er en unik og lidt anderledes mulighed. Du kan få både torrentfiler og magnetlink her, men du kan også foretage direkte downloads, hvis du vil undgå at torrent helt. Når det er sagt, er der masser af mistænkeligt indhold her, så vær forsigtig.

Ond ånd

P2P-filtype: Torrentfiler

Demonoid er et lukket samfund. Alle kan bruge webstedet til at kigge efter og downloade torrentfiler. Imidlertid er sitet normalt lukket for tilmeldinger til nye deltagere, der måske ønsker at bidrage.

Torrent-overførsler

P2P-filtype: Torrentfiler og direkte downloads

Som navnet ser ud til at antyde, tilbyder Torrent Downloads en masse ... torrent-downloads. Der er direkte downloads, der gøres fremtrædende tilgængelige her, samt de forventede downloads af torrentfil.

TorLock

P2P-filtype: Torrentfiler

Så vidt vi kunne fortælle, er TorLock i gang. Webstedet viser mærkeligt elementer med "intet navn" på hjemmesiden, hvilket gør det mere kedeligt at bruge end de fleste af de andre Kickass Torrents-alternativer, du finder.

GloTorrents

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetlink og direkte downloads

GloTorrents er et temmelig run-of-the-mølle torrent-sted, der poster torrentfiler, magnetlink og direkte downloads for enhver der skal bruge. Al den forventede information, såsom såkerner, igler og uploaddatoer, er tilgængelig.

Torrent Funk

P2P-filtype: Torrentfiler og Usenet-downloads

Torrent Funk forsøger at give en mere behagelig brugergrænseflade over andre torrent-websteder. Oplysninger om hver torrent findes nederst på siden til højre, mens webstedet også viser, hvor mange torrents-filer der i alt er (over 10 millioner, hvoraf 3 mio. + Hvoraf er "verificeret"). I nogle tilfælde kan du se, hvem der uploadede torrenten. For eksempel er YTS (nævnt ovenfor) angivet som uploaderen. Dette websted tilbyder entydigt nogle Usenet-downloads sammen med torrentfiler.

YourBitTorrent

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetlink og direkte downloads

Dette torrent-sted forsøger at tilføje processen lidt mere personlighed, i det mindste med sit logo og interface. Dette sted inkluderer nyhedsopdateringer fra Torrent Freak nyhedswebstedet nederst på siden. Mens der er direkte downloads ved siden af ​​torrentfilerne, synes de direkte downloads at være meget mistænkelige, når der klikkes på.

bitlord

P2P-filtype: Torrentfiler og magnetlink

Hvis det er muligt at have et "familievenligt" torrentwebsted, ville dette være det. BitLord giver et skifte til filtrering af voksent indhold og giver brugerne mulighed for at rapportere indhold for voksne for at gøre webstedet mere familievenligt med filteret for indhold for voksne aktivt. Mere interessant er det, at dette websted har en torrent-streamingindstilling på et meget indhold.

Mkvcage

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetlink, direkte downloads

Der er lidt tvivl om, hvad dette websted tilbyder. Først og fremmest med fokus på DVD-rips, dette er et torrent-sted, der helt klart fokuserer på ulicenseret indhold. Det har i det mindste et mere moderne webstedsdesign end de andre torrentwebsteder, vi har set eller listet. I betragtning af at webstedet også indeholder streaminglink til websteder som Openload, er det et af disse torrentwebsteder, der efterlader lidt albuerum til enhver, der ønsker at downloade lovligt tilgængeligt indhold.

iDope

P2P-filtype: Magnetkæder

Hvis du bestemt er bekymret for at finde Kickass Torrents-alternativer, ja, dette websted har det i navnet: “iDope: En hyldest til Kickass Torrents”. Den, der designede webstedet, følte en "Google af torrents" -følelse, så du kan ikke finde den lange liste over torrentfiler her. I stedet skal du søge efter det, du ønsker. Du kan også downloade filer, der åbnes i Stremio, selvom det ikke ser ud til, at dette er en torrent-streamingindstilling.

Toros

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetlink og direkte downloads

Brugers pas på: dette websted er absolut stablet med pornoannoncer, når du kommer ud over hjemmesiden. Hvis du ikke allerede har en adblocker, skal du muligvis først installere en i din browser, inden du fortsætter. Uden for denne shocker (især hvis du sigter gennem webstedet på et offentligt sted som jeg var), er der nogle videoer på dette websted, der har strømme til rådighed.

Torrent.tm

P2P-filtype: Ingen

Som nævnt er Torrent.tm vært for torrentfiler eller magnetlink. I stedet er det mere en torrentaggregator og en søgemaskine til andre websteder, der har uploadet torrenter. Det er mere en Google til torrents end iDope. Det ser ud til at være ude af Firefox med sit logo.

Farerne ved torrenting

Selvom ikke alle torrenting er dårligt, torrenting generelt får normalt et dårligt ry. Det skyldes, at en betydelig mængde torrenting er stærkt fokuseret på piratkopiering. Nogle steder, såsom The Pirate Bay, kan gerne understrege det faktum, at de bare er der for at fungere som en søgetjeneste; hvordan brugerne beslutter at bruge tjenesten er op til dem. Forskellige regeringer og retshåndhævelsesbureauer har ikke nøjagtigt købt ind i det, hvorfor TPB's vigtigste grundlæggere alle blev arresteret og bøde for krænkelse af ophavsret, og hvorfor Kickass Torrents blev taget offline og dens ejer arresteret.

”Men jeg ejer ikke torrentwebstedet,” vi hører dig sige i dit hoved. ”Jeg bruger bare det!” Desværre er der juridiske og privatlivsrelaterede farer for endda regelmæssige torrentbrugere, der ikke gør at torrenting ikke går i parken, selv for de afslappede brugere.

Juridiske problemer

På grund af den måde torrents fungerer på, hvis du bruger torrent-websteder, downloader du muligvis utilsigtet copyright-materiale. I næsten alle lande betragtes dette som ulovligt. De fleste lande forsøger dog ikke at retsforfølge din gennemsnitlige torrentbruger. De går som regel efter webstedsejere og de tunge såmaskiner.

Mere sandsynligt end ikke, hvis du bruger et torrent-websted, vil du engagere dig i såning samt igling. Torrenter fungerer ved at dele tværgående netværk fra bruger til bruger. Når du downloader (eller laver) dele af en fil, så podes (eller uploades) dele, du har downloadet til andre. Alle på et netværk, der downloader den samme fil, gør det samme. Dette er grunden til, at torrents er så meget hurtigere end lige FTP-downloads, og hvorfor de er så populære. De er hurtige og effektive. I virkeligheden er det en stor teknologisk vidunder.

Ikke desto mindre, når du torrent, bliver du også en fil delefilen, hvilket er den klassificering, der lander folk i mest problemer. Politiorganisationer er normalt ikke målrettet mod mennesker, der arkiverer deling her eller der, men dem, der deler snesevis af optrædener om måneden, kan være et mål, selvom de ved en fejltagelse deler disse filer. Faktisk, hvis du aldrig ændrede indstillingerne på din BitTorrent-klient, deler du muligvis filer lige nu og ikke engang klar over det.

Problemer med sikkerhed og sikkerhed

Privatlivsproblemet relateret til torrents er den vigtigste grund til, at de fleste, der bruger torrent-websteder, vælger en VPN-service. Når du torrent, er din IP-adresse der for alle på torrent-stedet at se. Der er nogle vigtige bekymringer med dette.

For det første, hvis din IP-adresse ikke er maskeret bag en proxyserver eller en VPN, kan enhver, der har den, bruge den som en bagdør til at hacke dit system, finde ud af personlige oplysninger om dig eller endda chikanere dig hjemme. Din IP-adresse er som din hjemmeadresse, men for din computer. En person, der ved det, kan finde ud af, hvor du er.

Twitch-streamere ved dette alt for godt. "Swatting", hvor nogen vil foretage en falsk telefonopkald til politiet, som derefter sender SWAT-teamet, er en almindelig begivenhed i Twitch-samfundet. Nogle seere vil erhverve streamerens IP-adresse, forbinde den til brugerens navn og deres rigtige adresse og derefter foretage disse falske telefonopkald. En Twitch-streamer blev endda skudt og dræbt af politiet, efter at han var blevet "svækket".

På sikkerhedsfronten skal du kæmpe med falske og virulente torrenter, der bliver uploadet på nogle torrent-websteder. De mere velrenommerede websteder, som dem, vi har anført ovenfor, har visse sikkerhedsforanstaltninger på plads for at forhindre dette. Nogle, såsom Rarbg, tillader kun registrerede brugere at uploade filer til webstedet. Andre, som The Pirate Bay, har ingen reelle sikkerhedsforanstaltninger på stedet, og de stoler i stedet på, at de fleste frøplanter er ærlige.

Selvom de mindre beskyttelsesforanstaltninger, der findes på nogle websteder, hjælper med at beskytte mod malware, der er indsat for at ligne den film, software eller tv-show, du prøver at downloade, er de ikke 100 procent sikre. Med tusinder af registrerede brugere på mange af disse sider og en mangel på et sådant system på nogle steder som The Pirate Bay, risikerer du at få vira på din maskine. At have et godt antivirusprogram installeret under brug af torrent-websteder er en absolut nødvendighed.

Mens du bruger en VPN ikke vil beskytte dig mod falske eller virulente torrenter, vil det hjælpe med at forhindre dig i at give personlige oplysninger væk eller gøre dig selv til et let hacking- eller swattemål.

Hvad der gør en VPN god til torrenting?

En god VPN til torrenting skal opfylde disse kriterier:

 • Kig efter en VPN, der har en klart angivet politik for ikke-logning. Dette betyder, at VPN ikke fører logfiler over dine aktiviteter, der er forbundet med din personlige identifikation. Dette inkluderer ikke metadata, som ikke har din identitet forbundet til det.
 • Vælg en VPN med hurtige hastigheder. Selvom torrenting generelt er designet til at gøre download hurtigere, selv med langsommere forbindelser, er det stadig nødvendigt at bruge VPN-tjenester med den bedste båndbredde. Se vores roundup af de hurtigste VPN-tjenester for flere detaljer.
 • Brug en service med ubegrænset båndbredde. Foruden en tjeneste, der har hurtige hastigheder, skal du sørge for, at tjenesten også giver ubegrænset båndbredde. Nogle tjenester angiver eksplicit, at de ikke tillader torrenting. Torrenter kræver ofte betydelig båndbredde på grund af krav til upload og download.
 • Vælg en VPN-tjeneste, der har beskyttelse mod DNS og IP-lækage. I betragtning af din grund til at bruge en VPN mens torrenting primært er at maskere din identitet, skal du gå med en VPN-tjeneste, der vil beskytte dig mod at lække disse oplysninger. Nogle bruger forskellige metoder til at gøre dette, inklusive automatiske kill-switches, der lukker visse programmer eller dit internet, hvis der opdages en lækage. Du kan kontrollere, om din VPN har en DNS-lækage her.
 • Brug en VPN-tjeneste baseret i et venligt land. Nogle lande er ikke særlig venlige over for VPN-tjenester. Det betyder, at tjenester i disse lande muligvis skal opgive private brugerdata (og også hvorfor de muligvis ikke har nogen logbogspolitikker). Venlige placeringer inkluderer De Britiske Jomfruøer eller Schweiz.

Usenet: et alternativ til torrenting

Usenet er et populært torrenting-alternativ, der ikke bruger et peer-to-peer-netværk til at distribuere filer. I stedet findes der filer på centraliserede servere, der drives af Usenet-udbydere. Det betyder, at der ikke er nogen forpligtelse til at frø filer, som andre kan hente. Download af en fil fra Usenet er typisk meget hurtigere end en torrent af denne grund og maksimerer let din tilgængelige downloadbåndbredde.

Usenet kræver et betalt abonnement, men at downloade ophavsretligt beskyttet indhold er lige så ulovligt via Usenet, som det er, når det torrenser. Usenet er dog mere privat og mindre populær end BitTorrent, så chancerne for at få lovlige konsekvenser er lavere. Vi anbefaler stadig at bruge en VPN, når der downloades fra Usenet.

Usenet kræver alle følgende:

 1. Et abonnement på en udbyder
 2. En nyhedslæser klient
 3. En indekser / søgemaskine

Nogle udbydere indpakker alle disse ting i en ryddig pakke. Hvis det ikke er tilfældet, er gratis nyhedsbreve og indeksere tilgængelige online. Se vores liste over de bedste Usenet-udbydere sammen med dybdegående anmeldelser.

Der er lidt af en læringskurve, men Usenet har mange fordele i forhold til sin mere udbredte P2P-modstykke.

Hvad skete der med Kickass Torrents?

Uanset om du er stor på den torrenting scene eller bare kommer i gang, har du måske allerede hørt: Det populære torrenting site Kickass Torrents er officielt blevet beslaglagt af den amerikanske regering. Deres primære websteder, Kickass.to og Kat.cr, er nu offline og viser kun en stor anmeldelse af beslaglæggelse. Som et resultat vil du sandsynligvis være på udkig efter nogle alternativer til Kickass.to, Kat.cr og andre Kickass Torrents-spejlsider.

alternativer til kickass.to

Kickass Torrents 'problemer strækker sig imidlertid kun over USA. I Australien er for eksempel Kickass Torrents blandt et stort antal torrentwebsteder, der i øjeblikket er blokeret af australske internetudbydere. Nogle andre lande (f.eks. USA) forsøger stadig at få webstedets polske ejer, Artem Vaulin, udleveret til at blive udsat for kriminelle anklager. Da webstedet står over for så meget varme i disse dage, er det en god mening at se efter et Kickass Torrents-alternativ.

Selvom vi dækkede et stort antal torrent-websteder, hvor det er tilgængeligt, kan man downloade forskellige former for medier gratis og lovligt. Vi anbefaler stærkt, at brugere først henvender sig til lovlige torrentingssider med henblik på download og deling.

Comparitech kondonerer eller tilskynder ikke til krænkelse af copyright-begrænsninger. Torrenting er en perfekt lovlig download- og delingsproces, når den bruges korrekt og bruges gennem lovlige og officielle websteder og tjenester. Overvej venligst loven, ofrene og risikoen for piratkopiering, før du downloader eller streamer ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =