Unblock-Us jobber med amerikanske Netflix igjen ved hjelp av smart DNS

fjerne blokkering av hjemmet


2019-oppdatering: Unblock-Us er ikke lenger et stabilt alternativ for å få tilgang til Netflix. Les videre for detaljer om det mest pålitelige alternativet til Unblock-Us.

BESTE VPN FOR NETFLIX: Express VPN er vårt # 1 valg for Netflix. Vi har kjørt i overkant av 5000 tester for å se hvilke VPN-er som fungerer med Netflix. ExpressVPN er det mest pålitelige alternativet. Hvis tilbyr raske hastigheter og 30 dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve det risikofri.

Den smarte DNS-leverandøren Unblock-Us har kommet på en måte å omgå Netflix-proxyforbudet. Vi utnyttet deres 7-dagers gratis prøveperiode for å se selv.

Netflix-brukere utenfor USA betaler det samme eller mer som de i USA, men er salte av et relativt begrenset utvalg av show og filmer. Det er grunnen til at mange brukere benyttet seg av VPN-er og smarte DNS-proxyer for å falske deres beliggenhet og få tilgang til den amerikanske katalogen over show.

Rett etter at Netflix rullet ut globalt i begynnelsen av dette året, begynte Netflix å blokkere disse proxy-tjenestene ved hjelp av en brannmur. Brukere som koblet seg til ved hjelp av en DNS-proxy eller VPN, ble møtt med en feilmelding:

netflix proxy-feil

“Whoops, noe gikk galt. Streamingsfeil. Det ser ut til at du bruker en avblokkerer eller proxy. Slå av noen av disse tjenestene og prøv igjen. "

Mens en håndfull VPN fremdeles kan omgå forbudet, ble smarte DNS-proxy-leverandører hardest rammet. Når du er blokkert, er det en tidkrevende og dyr virksomhet å bytte IP-adresser til noe Netflix ikke har blokkert ennå - en som ikke var verdt kostnadene for de fleste smarte DNS-leverandører. Det lønte seg bare ikke å sette i gang en kamp, ​​spesielt med trusselen om at en annen blokkering alltid truer.

Unblock-Us var en av leverandørene som ble berørt, heldigvis kan kundene nå bruke tjenesten sin til å omgå Netflix proxy-feilmeldingen igjen. Selskapet har ikke delt detaljer om nøyaktig hvordan det planlegger å opprettholde tjenesten, men det virker overbevist om at dets nye tiltak vil seire.

Bare nettlesere

Comparitech testet tjenesten, og som lovet kunne vi se den amerikanske katalogen over show på Netflix som om vi bodde i USA (forfatteren bor for tiden i Europa). Ingen proxy-feil eller andre problemer!

Dessverre fungerer oppdateringen bare med nettlesere som Chrome, Internet Explorer, Safari, Microsoft Edge og Firefox for nå. Hvis du vil ha tilgang til Netflix via en egen app - for eksempel på en spillkonsoll, mobilapp, smart-TV eller streamingenheter som Roku, Chromecast og Apple TV - er du heldig og bør velge en VPN. Årsaken til dette er fordi Netflix sine native apper overstyrer en enhets DNS-innstillinger og tvinger dem til å bruke DNS-servere som gir bort brukerens sanne beliggenhet.

Vi fortsetter å teste Unblock-Us med US Netflix de kommende ukene for å se om det holder.

Hvordan bruke Unblock-Us for å se Netflix US

fjerne blokkering av oss klare til å gå
Å sette opp Unblock Us er ganske greit og krever ikke installasjon av noe ekstra programvare. Det første trinnet er å registrere deg for en konto. En 7-dagers gratis prøveversjon er tilgjengelig uten behov for kredittkort. Når det er gjort, kan du finne installasjonsinstruksjoner for Windows PC og Mac OSX.

For store stasjonære operativsystemer er en “Easy Setup App” tilgjengelig for nedlasting fra Unblock-Us-nettstedet. Dette fungerer som et systemstatusfeltikon som blir grønt når det fungerer. Det beste er at appen overvåker IP-adressen din for endringer og oppdaterer Unblock-Us 'systemer deretter. Det er vondt å endre DNS-adressene hver gang du kobler til et wifi-nettverk, så dette er ganske nyttig.

Hvis Easy Setup-appen ikke er tilgjengelig for enheten din, må du legge inn DNS-adressene manuelt. Denne prosessen varierer i operativsystemet ditt, så se veiledningene på nettstedet Unblock-Us.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 19