Slik streamer du NHL live online med Kodi og se sesongen 2019/2020

NHL-tv på Kodi


Hockeysesongen 2019-20 er i gang. Den 103. sesongen i NHL-historien starter 4. oktober. I år kan du kutte ledningen og se live NHL på Kodi, hjemmekinoapplikasjonen du kan laste ned og installere gratis.

Guiden vår fokuserer spesielt på tilleggene som er offisielle eller som gir enkel og lovlig tilgang til NHL på Kodi. Vi gir også en oversikt over uoffisielle tilleggsprogrammer som hjelper brukere å forstå hva de er, hvordan de fungerer og hvorfor de bærer noen nevneverdige risikoer.

I skrivende stund gir alle tillegg vi anbefaler anbefaler lovlig tilgang til NHL-strømmer.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Hvordan se NHL på Kodi trygt

VPN-er gjør det mulig å live stream regionlåst video. Det betyr at du kan livestream NHL-spill fra utlandet og unndra deg blackout-begrensninger. Vi anbefaler IPVanish siden det fungerer med alle Kodi-tillegg og er bra for personvern, noe som gjør det til den mest populære VPN-en blant Kodi-brukere.

LESERHANDLING: Comparitech-lesere kan spare opptil 60% på IPVanish her.

Slik bruker du en VPN med Kodi for NHL:

 1. Registrer deg, last ned og installer IPVanish-appen for enheten din. ExpressVPN, CyberGhost og NordVPN er alle levedyktige alternativer.
 2. Kjør VPN-appen og velg en server der du streamer video fra (USA eller Canada).
 3. Åpne Kodi og gå til addonet du bruker for å streame NHL live online (se addons listet nedenfor).
 4. Logg deg på og start live streaming hockey!

Flere Kodi-tillegg gir tilgang til NHL-strømmer du har betalt lovlig for. Selv når det gjelder legitime tillegg, må du passe på for å unngå å sette deg selv i fare for hackeangrep gjennom Kodi, for eksempel angrep på midten. Disse kan oppstå når hackere endrer koden i en Kodi-addon og bruker tillegget selv for å få tilgang til systemet ditt. En VPN kan bidra til å forhindre MITM-angrep og andre personvernrelaterte bekymringer. Den krypterer internetttrafikken din og dirigerer den gjennom en server på et sted du ønsker, og sikrer all din aktivitet fra tredjepart.

I tillegg vil mange Internett-leverandører stryke internettets datahastigheter på grunn av strømming på nettet. Vi anbefaler en VPN for streaming gjennom Kodi, da det vil gjøre det umulig for internettleverandøren å holde faner og bremse videostrømmer.

Se NHL på Kodi - Offisielle direktesendinger for live streaming

Alle offisielle strømningskilder for live NHL-spill er regionlåst. Hvis du ikke er i riktig land, vil du ikke kunne se NHL online. For å komme deg rundt dette, bruk en VPN for å endre posisjon.

Visse spill og konferanser sendes av bestemte nettverk, så det er nyttig å vite hva som vil vises der. Nedenfor har vi listet opp hvilke spill som sendes av hvilke nasjonale kringkastere, selv om det også er flere regionale kringkastere for USA og Canada:

Canada

 • Lørdag kveld luftes det på CBC og Sportsnet
 • Søndag og onsdag kveld luftes spill på Sportsnet
 • Playoff-spill er delt mellom Sportsnet og CBC
 • Franskspråklige sendinger luft på TVA Sports

USA

 • De fleste vanlige sesongspill blir sendt på NBCSN (NBC Sports Network)
 • Én “Ukens spill” sendes på NBC med start i januar
 • NHL Network simulerer regionale og kanadiske sendinger
 • Playoff-spill er delt mellom NBC, NBCSN og CNBC
 • Spanskspråklige simulerer luft på NBC Universo og Telemundo

Vær oppmerksom på at lokale markedspill er mørklagt på NBC til fordel for regionale kringkastere, men det bør ikke spille så mye når du streamer, spesielt hvis du har en VPN som skifter beliggenhet.

I motsetning til de gratis streamingtilleggene, tilbyr de fleste betalte alternativer høydefinisjonsstrømmer, ingen døde koblinger, og vil ikke bli avbrutt midt i et spill. Noen av dem er utsatt for regionale blackouter, så hold en VPN praktisk.

USTV nå

kodi_ustvnow_install
Hvis du skal gå all-in med Kodi-streaming for NHL-spillene dine, er USTV Now litt av en gave. Du får gratis syv kanaler som inkluderer NBC. Du kan ta noen av spillene i sensesong og noen få andre spill med dette alternativet.

Imidlertid, hvis det ikke er bra nok for deg, kan du betale $ 19,99 per måned og få NBC Sports Network. Med tanke på at NBC har den største sendingskontrakten med NHL, vil du fange nesten alle tilgjengelige spill. Du kan enkelt registrere deg på USTV Now og deretter laste ned tillegget senere.

USTVNow er tilgjengelig på Offisielt Kodi Addon Repository, selv om den nyeste versjonen kan være lokalisert et annet sted. Klikk her for å få tilgang til vår mer detaljerte USTVNow installasjonsveiledning.

NBC Sports Live Extra

nbc sports ekstra
Hvis du allerede betaler for et amerikansk kabelabonnement, kan du bruke påloggingsinformasjonen din til å streame live NHL-spill i høy kvalitet ved å bruke NBC Sports Live Extra Kodi-tillegget. Hvis du reiser utenfor USA, må du sørge for å stille VPN til et sted i USA for å få tilgang til strømmen.

Etter å ha funnet NBC Sports Live Extra-tillegg i Offisielt Kodi Addon Repository, vil du kunne få tilgang til NBC Sports Live-kontoen din via Kodi.

NHL GameCenter

NHL på Kodi
NHL GameCenter er Kodi-tillegget for NHL.tv, som gir deg tilgang til alle vanlige sesong- og forsesong utenfor markedet. Lokale lagspill kan bli mørklagt, i så fall bare still VPN til et annet sted i USA for å få tilgang til strømmen. Et abonnement koster $ 24.99 per måned eller $ 139.96 per år. Det er også muligheten for en "enkelt team" -pakke for 1191,96 dollar per år.

NHL GameCenter kan være lokalisert i Offisielt Kodi Add-on Repository. Riktig tilgang til innholdet krever at brukerne har et GameCenter-brukernavn og innlogging.

NHL.tv

NHL-tv på Kodi
NHL.tv er et annet Kodi-addon som vil gi deg tilgang til NHL.tv-kontoen din gjennom Kodi. Informasjonen gjelder like mye for dette og NHL GameCenter-tillegget. Enten du bruker denne eller NHL GameCenter kommer til et spørsmål om preferanser, og hvilken du finner fungerer best for deg.

NHL.tv kan kjøpes gjennom en betalt konto for $ 24.99. Derfra kan du oppgi legitimasjon via Kodi-tillegget og få tilgang til alle dine NHL.tv-strømmer.

NHL.tv Kodi-tillegget er tilgjengelig gjennom Offisielt Kodi Addon Repository.

PlayStation Vue

NHL på Kodi

PlayStation Vue er en strømmetjeneste som er ment å erstatte kabel-TV-pakker. For 39,99 dollar vil det gi deg NBCSN og CNBC. De fleste nasjonalt TV-er med vanlige sesongspill i USA er på NBCSN, og noen sluttspillkamper finner du på NBCSN og CNBC.

Hvis du bor i et stort hovedstadsområde, kan NBC også være tilgjengelig på PlayStation Vue. I så fall vil PlayStation Vue-tillegget gi deg muligheten til å se alle postseason-spill på NBC, NBCSN og CNBC, samt hvert "ukens spill" i løpet av ordinær sesong på NBC.

Hvis du ikke bor i et område der NBC er tilgjengelig på PlayStation Vue, kan du kombinere dette tillegget med USTV Now som er oppført ovenfor for å få de samme kanalene.

PlayStation Vue Kodi-tillegget finner du i Offisielt Kodi Addon Repository.

Sportsnet nå

NHL på Kodi

Sportsnet er en samling av kanadiske sports-TV-kanaler, og Sportsnet Now er online streamingtjeneste tilknyttet disse kanalene. Kodi-tillegget gir deg tilgang til denne tjenesten. De fleste søndagskveld-spill blir sendt i Canada på Sportsnet, i tillegg til mange lørdagskvelder og sluttspill.

Sportsnet Now-tjenesten koster 24,99 dollar per måned, noe som er mye rimeligere enn mange andre alternativer.

Dessverre er den regionlåst for alle som prøver å få tilgang til den utenfor Canada. Selv om du noen ganger kan bruke en VPN for å omgå dette problemet, krever registrering et kanadisk kredittkort. Hvis du har tilgang til Internett fra Canada, er dette et flott alternativ.

Sportsnet Now Kodi-tillegget finner du i Offisielt Kodi Addon Repository.

CBC Sports

cbc sports Kodi addon

CBC Sports Kodi addon vil gi deg direkte tilgang til CBCs sportsstrømmer på live og on-demand. Dette er et av få gratisalternativer tilgjengelig for de som ønsker å se NHL-kamper og et begrenset antall Stanley Cup-sluttspillkamper.

CBC Sports er bare tilgjengelig i Canada og regionen låser innholdet. Du kan imidlertid omgå dette med en VPN, så lenge du er koblet til en kanadisk server. Addon strømmer innhold i video av høy kvalitet, så dette er en du vil ønske å ha installert når sluttspillet starter.

Uoffisielle Kodi-tillegg for NHL-livestreams

Du kan finne andre lister som inkluderer et antall tredjeparts addons som gir NHL live stream. Disse tilleggene, som blir ansett som uoffisielle av XBMC Foundation, er de vi ikke godkjenner eller anbefaler for Kodi-brukere som får tilgang til NHL-spill. Vi mener Kodi-brukere bør unngå følgende tillegg når de ser etter å streame NHL på Kodi.

SportsDevil

Hva er det? SportsDevil er et tredjeparts tillegg som skraper strømmer fra andre nettsteder. SportsDevils strømmer vert ikke av tillegget. Alle strømmer kommer fra tredjepartsnettsteder som vanligvis er vert utenfor landene der bekkene opprinnelig befinner seg. Disse nettstedene kan for eksempel streame innhold fra amerikanske og kanadiske kanaler, men ha base i Russland eller andre steder.

Hvorfor skal du unngå det? Det er best å unngå SportsDevil fordi det bare gir piratkopierte strømmer. De fleste av bekkene har også relativt middelmådig kvalitet. Vi anbefaler ikke SportsDevil på grunn av bruken av piratkopierte strømmer og merkbart innhold av lavere kvalitet.

SportsAccess

Hva er det? SportsAccess gir strømmer av høy kvalitet til et stort antall Kodi-brukere. Denne tjenesten får tilgang til disse strømningene på uoffisielle måter, og gir dem til Kodi-brukere for en pris.

Hvorfor skal du unngå det? Vi anbefaler ikke SportsAccess til strømningsformål. SportsAccess tilbyr et sterkt piratkopiert streamingalternativ for Kodi-brukere. En spesiell ulempe er at denne tjenesten belaster penger for strømmer brukere kan finne lovlig andre steder fra legitime kilder, eller til og med gratis fra uoffisielle kilder. 

cCloud TV

Hva er det? cCloud TV er et populært IPTV Kodi-tillegg som henter fra tusenvis av forskjellige streamingkanaler fra hele verden. Et stort flertall av cCloud TV-innholdet fokuserer på amerikanske og britiske kanaler, selv om nesten alle lands kanaler kan være lokalisert her.

Hvorfor skal du unngå det? Med unntak av noen få land der slik rebroadcasting ikke er i strid med loven, er de fleste strømmer tilgjengelig i cCloud TV piratkopiert og ulovlig. Spesielt for amerikanske, britiske og kanadiske kanaler er slik omutsending uten rett til dette forbudt. Selv om det lett kan nås strømmer her, og det gjør mange brukere, vi anbefaler ikke cCloud TV for strømming. De andre tilgjengelige, juridiske alternativene på denne listen gir bedre service enn det du kan finne på cCloud.

Rising Tides

Hva er det? Rising Tides er et direktesendt TV-streamingtillegg som har fått stadig større popularitet blant Kodi tredjeparts tilleggsbrukere. Tillegget skraper forskjellige nettsteder for direktesendinger av forskjellige TV-kanaler, med stor vekt på amerikanske kanaler.

Hvorfor skal du unngå det? Rising Tides, som cCloud TV, har et stort antall direktesendte TV-streamer som blir trukket og sendt på nytt uten tillatelse. Rising Tides er noe nyere og får mer popularitet, men fortsetter å bruke piratkopierte strømmer til innholdet. Vi anbefaler ikke Rising Tides på grunn av den tunge bruken av piratkopiert innhold

Falcon Sports

Hva er det? Falcon Sports er den eneste sportslige armen til Falcon Kodi-tillegget. Både Falcon og Falcon sport fokuserer på å trekke livestreams av forskjellige kanaler inn i Kodi. Falcon Sports fokuserer spesielt på sportsstrømmer.

Hvorfor skal du unngå det? Alle livssportene du finner gjennom Falcon Sports bruker piratkopierte strømmer. Spesielt bekymringsfullt er det faktum at Falcon Sports lister opp mange kabelkanaler som ellers bare er tilgjengelige gjennom betalte abonnementstjenester eller kabelpakker. Siden disse blir tilbudt fritt, er de ulovlige for de nettstedene Falcon henter fra for å skaffe og spre om. Vi anbefaler ikke Falcon Sports på grunn av bruken av piratkopierte bekker. I stedet velger du de juridiske alternativene som er oppført over.

Smoothstreams

Hva er det? Smoothstreams er en online tjeneste som prøver å finne piratkopierte sportsstrømmer av høy kvalitet fra hele verden. For å kunne bruke Smoothstreams, må du forhåndsbetale $ 17 / måned for et abonnement som bruker bitcoin eller PayPal.

Hvorfor skal du unngå det? Vi anbefaler ikke Smoothstreams Kodi addon. Smoothstreams belaster 17 dollar per måned for innhold som de ikke engang betaler rettighetshavere for. I tillegg, selv om Smoothstreams kan ha strømmer av høyere kvalitet enn andre tillegg som strømmer fra uoffisielle kilder, kan de fremdeles ikke konkurrere med offisielle kilder om kvalitet.

Hvordan installere en NHL-streaming Kodi addon og se live

Du kan finne mer detaljerte trinn-for-trinn-instruksjoner med bilder om hvordan du installerer Kodi-tillegg og depoter i veiledningen vår. Den enkleste måten er å bruke installere flere super-depoter som vil huse en rekke forskjellige populære tilleggsprogrammer.

Installering av et tillegg innebærer vanligvis seks trinn.

 1. Finn ut hvilket depot addon ligger i
 2. Finn nettadressen der depotet ligger
 3. Endre Kodi-innstillingene slik at Kodi godtar data fra kilden der repoen er plassert
 4. Last ned zip-filen til depotet
 5. Installer depotet på Kodi ved hjelp av zip-filen
 6. Installer tillegget til din Kodi ved å bruke depotet

For eksempel, her er hvordan du installerer Crackle-tillegget fra eracknaphobias repo. Lignende trinn kan følges for å installere de fleste Kodi-tillegg.

Hvis addonet du leter etter er en del av det offisielle Kodi-depotet, kan du hoppe over trinn 1-5 fordi Kodi kommer med det offisielle repository forhåndsinstallert. I dette tilfellet er det bare å gå til Kodi-hovedmenyen og klikke på tillegg → nedlastinger → videotillegg → (navn på addon). Klikk deretter på "installer" for å få addon installert. Dette kan for eksempel brukes til å installere NHL.tv og USTV Now.

Det kan virke komplisert å finne alle NHL-spillene du ønsker mens du får kvalitet og video. Men det trenger ikke være det. Bla gjennom denne listen over de beste addonene for å se NHL på Kodi, og du bør være på god vei til å finne spillene du ønsker.

Se NHL på Kodi og klipp ledningen

Levende idretter har vært den siste bastionen av kabel- og satellittleverandører som kjemper for å forhindre at abonnenter klipper ledningen og migrerer til videotjenester på nettet. Men med gratis open source-programvare som Kodi, som kjører på flere plattformer og kan streame video fra et stort utvalg kilder - til og med direktesendinger - er dagene deres nummerert.

Kodi er tilgjengelig på Windows, Mac OSX, Android, iOS (jailbroken) og Linux. Det inkluderer Linux- og Android-baserte streamingmediebokser som Roku, Amazon Fire TV og Chromecast. Kodi er et populært middel til å streame nesten alle idretter fra NHL og NFL til UFC og mange flere.

Antall sportsrelaterte Kodi-tilleggere fortsetter bare å vokse, siden mange tillegg lar brukere få tilgang til populære strømmetjenester. Imidlertid eksisterer et stort antall tillegg som streker rundt grensen mellom offisielle og uoffisielle.

Se også: Vår NFL Kodi addons guide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 77