Slik kan du se verdensmesterskapet i FIFA 2018 live på nettet

Verdensmesterskapet i FIFA 2018 har vært et av de mest spennende på rekorden. Det gjenstår bare to kamper, VM-finalen der Frankrike møter Kroatia og tredjeplassen sluttspill mellom Belgia og England. We forklare hvordan du kan streame hver eneste VM-kamp live online gjelder også verdensfinalen, og i HD. Vi viser deg hvordan du bruker et virtuelt privat nettverk (VPN) for å se hjemmefra eller i utlandet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at regionale begrensninger kommer mellom deg og årets største sportsbegivenhet. En VPN lar deg live stream FIFA verdensmesterskap 2018 live kamper online fra USA, Storbritannia, Canada, Australia, Europa og hvor som helst ellers i verden.


Slik kan du se verdensmesterskapet i Fifa 2018 live på nettet

Denne artikkelen skal bare dekke offisielle direktesendinger. Selv om det utvilsomt vil være uoffisielle verdensmesterskap, er det virkelig ingen grunn til å bruke dem, da det er mange gratis og rimelige måter å se på. Når du vurderer at ikke-sanksjonerte bekker er utsatt for plutselige fjerning og ofte bare er tilgjengelige i standard definisjon, blir de langt mindre attraktive.

FIFA verdensmesterskap 2018 live streaming: bruk en VPN

Hvis du reiser fra hjemlandet i år eller ønsker å få tilgang til noen gratis VM-kamper lovlig, har du muligheter gjennom et virtuelt privat nettverk, eller VPN. En VPN vil koble deg til en server i det landet du velger, slik at du kan omgå restriksjoner av geografisk innhold som er på plass for direktesendinger online.

Vi anbefaler å bruke ExpressVPN for å se verdensmesterskapet i 2018. Det tilbyr et stort utvalg av høyhastighetsservere, slik at du kan streame uten merkbar buffering eller etterslep.

ExpressVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, som vil dekke det meste av verdensplanen.

BESTE VPN FOR VERDENSKUPPEN 2018: ExpressVPN er vårt nummer 1 valg. Med et stort servernettverk som er optimalisert for høyhastighetsforbindelser, er det perfekt for å se verdensmesterskapet. Brukervennlige apper for alle operativsystemer. Vanskelig å slå på privatliv og sikkerhet. Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten risiko.

Les hele anmeldelsen vår av ExpressVPN.

Slik ser du VM-spill 2018 live online med en VPN

  1. Velg en VPN designet for HD-streaming. Vi har allerede nevnt ExpressVPN, men to andre alternativer med lav ytelse og lave kostnader er NordVPN og CyberGhost.
  2. Registrer deg på VPN-leverandørens nettsted.
  3. Last ned og installer VPN-klienten. Forsikre deg om at du velger riktig versjon for operativsystemet.
  4. Velg et passende streamingnettsted fra listen nedenfor.
  5. Koble til en server på riktig sted.
  6. Besøk streaming-nettstedet. Du skal nå kunne se spillet.

Hvilken kanal er FIFA verdensmesterskap på?

Denne begivenheten er en verdensomspennende attraksjon, så det er ingen overraskelse at den blir dekket av store nettverk i nesten alle land. Nedenfor finner du den offisielle verdensmesteren 2018-kringkasteren for forskjellige regioner.

Storbritannia

Britisk flagg - union jack

I Storbritannia er begge BBC og ITV deler kringkastingsrettigheter. Dette betyr at hvert eneste FIFA verdensmesterskap 2018-spill kan sees på enten BBC iPlayer eller ITV Hub. Disse tjenestene er gratis å bruke, selv om du vil bli spurt om du har en gyldig britisk TV-lisens. Til tross for dette er det ingen bekreftelsestiltak på plass.

BBC har prøvd hardt for å blokkere så mange VPN-er som de kan i det siste. Som sådan er det bare noen få tilbydere som har muligheten til å fjerne blokkering av iPlayer.

All kommentar vil være på engelsk.

USA

2018 fifa verdensmesterskap online american-flag-2144392_1280

FOX Sports er en av de to offisielle kringkasterne i USA. Hvis denne kanalen er inkludert i kabel- eller Sling TV-abonnementet, kan du se den gratis på nettet. Ellers må du registrere deg på FOXSoccerMatchPass til 19,99 dollar i måneden. Dette inkluderer en syv-dagers prøveperiode, og du kan avbryte hvis den ikke oppfyller dine forventninger.

Den andre kringkasteren er Telemundo Deportes. Det vil gjøre live-streams tilgjengelig via NBC Sports. Det er ingen FIFA verdensmesterskap 2018-kamp tilgjengelig ennå, men dette vil sannsynligvis bli utgitt i oppkjøringen til det første spillet.

FOX Sports tilbyr engelsk kommentar mens Telemundo Deportes vil dekke kampene på spansk.

Frankrike

Flagg_Frankrike verdensmesterskap live online

TF1 vil vise 28 av de 64 verdensmesterskapene gratis på sin hjemmeside. Dette inkluderer hvert spill med det franske landslaget. For å se hvert spill, kan franske seere registrere seg til beIN Sports Connect. Prisene starter på € 14 per måned, men vi vil anbefale å velge € 15-abonnementet for å unngå å bli låst inn i en årelang kontrakt. Både TF1 og beIN Sports Connect vil gi franskspråklige kommentarer.

Tyskland

2018 fifa verdensmesterskap live online tyskland-flagg

Både ZDF og ARD vil vise hvert spill gratis i standard og high-definition. Hvis du vil se i 4K, trenger du et Sky Sport-abonnement. Dette koster 29,99 € per måned, men dag- og ukepass er også tilgjengelig. Alle disse tre kildene har tysk kommentar.

Portugal

2018 fifa verdensmesterskap live online Flag of Portugal

SIC og RTP har rettighetene til å kringkaste åtte VM-kamper i Portugal. Disse vil være tilgjengelige gratis, men for å se hele turneringen, må du abonnere på Sport TV. Den grunnleggende tjenesten koster € 9,99 per måned, men du kan betale mer for å låse opp 4K-strømmer, tilleggskanaler og en flerskjerm-funksjon. All kommentar er på portugisisk.

India

I2018 fifa verdensmesterskap live online ndia flagg

SONYLIV vil vise verdensmesterskapet i 2018 på sin hjemmeside så vel som på jordbasert tv. Du må imidlertid abonnere for å se på. Pakkene starter på £ 99 i måneden, men inkluderer også TV-serier og filmer på forespørsel. TV-sendinger vil være tilgjengelige på engelsk, hindi, bengalsk og malayalam, men det er foreløpig ingen indikasjoner på om direktesendingene vil være tilgjengelige på alle disse språkene.

Australia

2018 fifa verdensmesterskap live online Australia verdensmesterskap 2018 russia

SBS kommer til å være det beste alternativet i Australia. SBS er en gratis live-tv-tjeneste, lik BBC når det gjelder driften. Australske innbyggere kan glede seg over over 20 verdensmesterskap ved å bruke nettstedet SBS World Game. Sendinger vil være tilgjengelige med engelsk kommentar for australske sportsfans, og de utenfor Australia kan også koble seg inn i strømmen ved hjelp av en kvalifisert VPN-tjeneste.

Andre lokasjoner

Denne begivenheten kommer til å være tilgjengelig i nesten alle land. Hvis vi ikke har dekket plasseringen din spesifikt, kan du sjekke listen over offisielle FIFA World Cup 2018-kringkastere. Bla nedover til du finner landet ditt, og prøv å finne en kilde som enten er gratis eller som tilbyr en gratis prøveperiode. Du må være oppmerksom på at ikke alle kilder vil ha en online strømmetjeneste. noen vil bare vise spillene på TV.

Bekreftet VM 2018 inventar

DayDateMatch
Torsdag 14. juni Russland mot Saudi-Arabia
fredag 15. juni Egypt mot Uruguay   
fredag 15. juni Marokko mot Iran
fredag 15. juni Portugal mot Spania
lørdag 16. juni Frankrike mot Australia
lørdag 16. juni Argentina mot Island
lørdag 16. juni Peru mot Danmark
søndag 17. juni Costa Rica mot Serbia
søndag 17. juni Tyskland mot Mexico
søndag 17. juni Brasil mot Sveits
mandag 18. juni Sverige mot Sør-Korea
mandag 18. juni Belgia mot Panama
mandag 18. juni Tunisia vs. England
tirsdag 19. juni Colombia mot Japan
tirsdag 19. juni Polen mot Senegal
tirsdag 19. juni Russland mot Egypt
onsdag 20. juni Portugal mot Marokko
onsdag 20. juni Uruguay mot Saudi Arabia
onsdag 20. juni Iran mot Spania
Torsdag 21. juni Danmark mot Australia
Torsdag 21. juni Frankrike mot Peru
Torsdag 21. juni Argentina mot Kroatia
fredag 22. juni Brasil mot Costa Rica
fredag 22. juni Nigeria mot Island
fredag 22. juni Serbia mot Sveits
lørdag 23. juni Belgia mot Tunisia
lørdag 23. juni Sør-Korea mot Mexico
lørdag 23. juni Tyskland mot Sverige
søndag 24. juni England mot Panama
søndag 24. juni Japan mot Senegal
søndag 24. juni Polen mot Colombia
mandag 25. juni Uruguay mot Russland
mandag 25. juni Saudi-Arabia mot Egypt
mandag 25. juni Spania mot Marokko
mandag 25. juni Iran mot Portugal
tirsdag 26. juni Danmark mot Frankrike
tirsdag 26. juni Australia mot Peru
tirsdag 26. juni Nigeria mot Argentina
tirsdag 26. juni Island mot Kroatia
onsdag 27. juni Sør-Korea mot Tyskland
onsdag 27. juni Mexico mot Sverige
onsdag 27. juni Serbia mot Brasil
onsdag 27. juni Sveits mot Costa Rica
Torsdag 28. juni Japan mot Polen
Torsdag 28. juni Senegal mot Colombia
Torsdag 28. juni England mot Belgia
Torsdag 28. juni Panama mot Tunisia

Du kan se detaljer om inventar slik de er kunngjort ved å gå til den offisielle VM-timeplanen.

Russland-VM 2018 vanlige spørsmål

Kan jeg registrere meg for utenlandske strømmetjenester?

Noen tjenester lar deg registrere deg hvor som helst, selv om du kanskje opplever at innholdet endres basert på din beliggenhet. Andre hindrer utenlandske brukere i å registrere seg ved å sjekke om deres adresse eller betalingsmåte er registrert i deres kringkastingsområde.

Dessverre, med mindre du har et virtuelt kredittkort eller noen i ønsket område som er villige til å hjelpe, er det ingen enkel måte å registrere deg på disse tjenestene. Når verdensmesterskapet blir vist i de fleste land, er det imidlertid ganske sikkert en tjeneste du kan bruke.

Hvordan fungerer verdensmesterskapet?

209 landslag spilte gjennom en knockout-turnering i 2015 for å se hvem som ville kvalifisere seg til verdensmesterskapet. På slutten av kvalifiseringen ble 32 lag stående. Disse ble deretter delt opp i åtte fire-lags parentes, kalt gruppe A til og med H.

Hvert lag vil nå spille mot hvert annet lag i sin gruppe, og få poeng for å vinne eller trekke et spill. De to øverste lagene i hver gruppe vil gå videre til en annen knockout-fase til bare ett lag er igjen.

Hvordan satse på verdensmesterskapet

Avhengig av hvilket land du bor i, kan det hende at du lovlig kan spille dine spill for hvilket lag du tror vil vinne. Og basert på dine forutsigelser og resultatene, kan du gå bort med en god del penger i hånden.

Det er en rekke nettsteder for sportsbetting som allerede satser på hver matchup denne sesongen. Du kan også forvente at bassenget til den endelige matchupen blir stort og intenst.

For mer informasjon om hvordan du kan satse på verdensmesterskapet, anbefaler vi deg å sjekke artikkelen vår om hvordan du får tilgang til spill- og spillnettsteder i utlandet. Du vil kunne få tilgang til alt fra Betfair til Bet365, uansett hvor du er i verden.

Comparitech godkjenner eller oppfordrer ikke til brudd på copyright, inkludert streaming av video fra piratkopierte kilder. Selv om VPN-er kan skjørt geografiske begrensninger og maskere brukerens identitet, må du vurdere lokale lover, ofre og risiko for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 24