Slik installerer du Hotspot Shield på Amazon Fire Stick på 2 minutter

Slik installerer du Hotspot Shield på Amazon Firestick på 2 minutter


Hotspot Shield har gitt ut en app spesielt for Fire TV-enheter inkludert Fire Stick og Fire TV Cube. Du kan nå få alle fordelene med Hotspot Shield VPN på Firestick, inkludert å fjerne blokkering av regionlåste videostrømmer og holde visningsaktiviteten din privat. Det tar bare et par minutter å skaffe seg Hotspot Shield for Fire OS, og vi viser deg hvordan.

Merk at hvis du har en første generasjons Firestick, vil Hotspot Shield-appen for Fire TV ikke fungere. Du trenger en annen generasjon eller senere enhet for å bruke hvilken som helst VPN på Firestick. Dessverre støtter Hotspot Shield for øyeblikket ikke wifi-rutere, så det er få alternativer for førstegangs Firestick-eiere. Du kan vurdere ExpressVPN eller NordVPN i stedet, som begge tilbyr ruterstøtte.

Opplæringen nedenfor forutsetter at du allerede har en aktiv Hotspot Shield-konto og abonnement.

Har ikke Hotspot Shield ennå? Spar over 70% på 3-årsplanen her (inkluderer 45 dagers pengene-tilbake-garanti).

Slik installerer du Hotspot Shield på Firestick på 2 minutter

Den nye Hotspot Shield-appen for Firestick er tilgjengelig direkte fra Amazon, noe som gjør installasjonen enkel. Følg de enkle trinnene nedenfor for å installere den nye Hotspot Shield-appen på Firestick.

Slik installerer du Hotspot Shield for Firestick:

  1. Slå på Fire TV-enhetene dine og gå til Hjem-skjermen forstørrelsesglass ikonet øverst i venstre hjørne for å få frem søkefeltet.hotspot shield fire tv 1
  2. Søk etter “Hotspot Shield” og velg det første resultatet fra utvikleren Pango.hotspot shield fire tv 2
  3. Klikk på det gule for å laste ned og installere appen.hotspot shield fire tv 3
  4. Når installasjonen er fullført, klikker du på den gule knappen igjen til Åpen appen. Etter dette kan du nå appen fra startskjermen.
  5. Første gang du kjører appen, blir du bedt om å aktivere den ved å logge deg på en annen enhet. Skann QR-koden, eller skriv inn URL-en som vises på Fire TV-en din med en annen enhet, for eksempel en bærbar PC eller smarttelefon.hotspot shield fire tv 4
  6. Logg deg på med den andre enheten din med Hotspot Shield-e-postadressen og passordet. Når du er logget på, vil din Firestick-app bli aktivert og dirigert til hovedgrensesnittet for Hotspot Shield.hotspot-skjold brann-tv koblet fra
  7. Herfra kan du enten klikke på / av-ikonet for å koble til eller velge steder for å koble til en server på et bestemt sted.hotspot skjold brann-tv-lokasjoner
  8. Når du har koblet deg til, er det det! Du kan forlate appen og VPN vil holde kontakten i bakgrunnen.hotspot skjold brann-tv tilkoblet

Du kan koble av når som helst ved å gå tilbake til appen og klikke på / av-knappen.

Slik fjerner du blokkering av regionlåst innhold på Firestick med HSS

Nå som Hotspot Shield er oppe og går på Firestick, kan du bruke den til å streame alle slags regionlåst video fra utlandet. Det inkluderer blant annet Netflix, BBC iPlayer, Hulu og Amazon Prime Video.

Alle disse tjenestene er regionlåst, noe som betyr at alt eller deler av innholdet bare er tilgjengelig for brukere i bestemte land. De bestemmer landet ditt etter enhetens IP-adresse - en unik rekkefølge med antall og desimaler som brukes til å identifisere og kommunisere med enheten din på internett.

En VPN krypterer internettforbindelsen din og ruter den gjennom en mellomleddsserver på et annet sted. Selv om strømmetjenester har vokst klokt til mange omgåelsesverktøy, kan Hotspot Shield omgå regionbegrensninger ved å endre IP-adressen din.

Bare koble til serverplassen som tilsvarer strømmetjenesten du vil se. Streamingtjenesten vil bare se IP-adressen til VPN-serveren, og ikke din Firestick.

Dette gjør det mulig å vise alt favorittinnholdet ditt hjemme i utlandet. For eksempel: bo på hotell i et fremmed land? Bare koble Firestick til hotellets TV og snu på Hotspot Shield for å fjerne blokkeringen av alle strømmer. Takket være VPNs kryptering vil visningsaktiviteten din også bli skjult for hotellet og internettleverandøren.

Hotspot Shield fungerer også med Kodi og alle Kodi-tilleggene vi har testet. Alt du ser på, så vel som streamingkildene dine, vil forbli privat.

Se også:

  • Beste VPN-er for Firestick
  • Hotspot Shield anmeldelse
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 84 =