SALTS Kodi Addon: Skal du installere SALTS, er det trygt?

Hvis du tenker på å installere Kodi SALTS-tillegget, les dette først. Vi vil lede deg gjennom hva SALTS er og forklare i detalj hvordan dette tillegget virkelig fungerer. Vi gir også en oversikt over personvernproblemene relatert til SALTS og andre Kodi-tillegg. Det viktigste er at vi legger vekt på noen nyttige alternativer til SALTS som vi tror du vil elske.SALTS Kodi addon
Kodi er en av de mest allsidige mediaspillerne fritt tilgjengelig. Det er enkelt å konfigurere og er nesten uendelig tilpassbar. Brukere kan legge til et stort antall forskjellige streaming-plugins til spilleren og streame innhold gjennom programvaren.


Imidlertid er det en kamp som raser mellom legitime, lovlige tillegg og tredjeparts tillegg som SALTS Kodi-tillegg. SALTS, eller Stream All The Sources, trekker inn et stort antall Kodi-brukere som ønsker tilgang til filmer og TV-serier. Dessverre er de aller fleste filmer og TV-serier du finner streaming via SALTS uautoriserte.

I noen andre deler av verden, som USA og Canada, er loven ganske enkelt forvirrende, noe som gjør strømming av uautorisert innhold til en enorm risiko. Med det i bakhodet er det viktig å forstå risikoen forbundet med å bruke Kodi-tillegg som SALTS ved å forstå hvordan de fungerer. Les videre for å finne ut om du burde bruke dette tillegget, og om det er bedre alternativer.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse.

Hvordan bruke Kodi sikkert og privat

Fordi tredjeparts tillegg som SALTS ofte ikke gjennomgår den strengere undersøkelsesprosessen som offisielle tillegg gjør, er sjansene for å komme til en dårlig og potensielt farlig versjon av SALTS store. Og hvis du har installert tillegget ditt via et depot, kan dette tillegget oppdateres uten ditt samtykke eller din viten.

Selv legitime, førsteparts tillegg kan kapres på disse måtene, noe som betyr at alle Kodi-brukere generelt trenger å spille det trygt. En av de beste måtene å gjøre dette på er å laste ned og installere en VPN, eller virtuelt privat nettverk, som vil hjelpe med å maskere identiteten din, anonymisere dataene dine og forhindre en god del risikoer forbundet med begge alle typer Kodi-tillegg..

Enten du bruker Kodi-tillegg for legitime formål eller ikke, prøver ISP-er i økende grad å gasshastigheter for online video. En VPN vil hjelpe deg med å forhindre at Internett-leverandøren din vet hvor dataene dine kommer fra eller går til, og eliminerer trusselen om å ha hastighetene du har betalt for avskåret på grunn av til og med legitime streamingaktiviteter.

Anbefalt VPN: IPVanish er den mest populære VPN-en hos Kodi-brukere og med god grunn. Det holder ingen logger om brukeraktivitet, forhindrer enkelt Internett-leverandøren din fra å se hvor du streamer, og kan bidra til å forhindre mann-i-midten og andre typer internettkaping og spionering. IPVanish er en av få VPN-er som opprettholder sine egne servere og infrastruktur, noe som betyr at den kan tilby den slags hastigheter og sikkerhet som er nødvendig for uavbrutt visning. IPVanish fungerer sømløst med alle Kodi-tilleggene vi har testet, og vi syntes det var den enkleste VPN-en å installere på en Fire Stick eller Fire TV.

LESERHANDLING: Du kan spare 60% på en IPVanish årsplan her.

Ikke bare vil en VPN hjelpe deg med å sikre deg når du bruker Kodi-tillegg, det vil bidra til å holde alle Kodi-aktivitetene dine private, generelt. Å opprettholde personvernet gjennom en VPN vil sikre at dine Kodi-strømningsvaner ikke sendes til noen personer som kanskje vil stjele dataene dine.

Hvis du vil utvide ditt VPN-søk, kan du se vår runde opp av de beste VPN-ene for Kodi.

Hva er SALTS Kodi addon?

salter kodi addon
SALTS er en av mange tilleggsprogrammer for TV og filmstrømming. SALTS fungerer ved å skrape et stort antall forskjellige nettsteder og lete etter forskjellige TV- og filmtitler. Hvis den finner filmene og TV-programmene som er oppført i menyene, serverer den dette innholdet til Kodi-brukeren, og strømmer det direkte fra hvilket nettsted brukeren velger.

Det er viktig at SALTS addon ikke er vert for noe av dette innholdet. I stedet søker det om innhold fra et stort antall piratstrømingsider. SALTS fungerer på samme måte som andre Kodi-tillegg, ved å bruke kode for å prøve å finne arbeidsstrømmer. Fordi SALTS først og fremst lister opp piratsider i koden, kommer nesten alle TV-serier eller -filmer du finner gjennom SALTS fra slike nettsteder..

Med mindre du vet hele historien til hvert nettsted som er oppført, er sjansene dine for å strømme piratkopiert innhold store, selv om du ikke prøver å gjøre det. SALTS bruker få, om noen, lovlige streaming-nettsteder for innholdet. På grunn av måten SALTS har et veldig begrenset utvalg av lovlige strømningskilder, anbefaler vi ikke at Kodi-brukere installerer eller bruker SALTS.

I stedet oppfordrer vi de som leter etter TV- og filmstrømmer til å sjekke ut SALTS-alternativene nedenfor.

Beste SALTS-alternativer

Med tanke på populariteten, er millioner av Kodi-brukere allerede i ferd med å henvende seg til SALTS for piratkopiert innholdstrømming. Bør du bruke SALTS Kodi-tillegget for å streame innhold? Vårt svar på det er nei. I stedet for å henvende seg til SALTS, er det noen gode alternativer som ikke bare gir lovlig streaming av innhold, men generelt gir strømmer av høyere kvalitet.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
USTVNow Kodi-tillegget gir en blanding av live-strømmer og innhold på forespørsel. USTVNow er et legitimt tillegg som er tilgjengelig gjennom Official Kodi Add-on Repository. XBMC Foundation, den viktigste utviklingsgruppen bak Kodi, opprettholder en liste over uoffisielle Kodi-tillegg. Du finner SALTS på det, men ikke USTVNow.

USTVNow er faktisk en strømmetjeneste designet for amerikanske militærmedlemmer og amerikanske utlendinger som bor utenlands. Imidlertid kan omtrent hvem som helst faktisk registrere seg for denne tjenesten, da USTVNow ikke har noen reell bekreftelsesmetode for stedet ditt.

Du får gratis tilgang til noen få vanlige OTA-kanaler, som NBC, CBS og FOX. For $ 19 per måned vil du få over 25 kanaler, inkludert et DVR-alternativ. Du kan også leie filmer gjennom USTVNow, noe som gjør en god erstatning for streaming gjennom SALTS.

Er USTVNow lovlig? Fra og med denne skrivetiden har det ikke kommet noen juridiske klager på denne tjenesten. Dette betyr at du kan bruke det til å få tilgang til innholdet som leveres der.

For å lære mer, klikk her for å få tilgang til vår lengre guide på USTVNow.

BBC iPlayer

BBC iplayer
BBC iPlayer tilbyr opp en stor mengde innhold på forespørsel, fra populære filmer til TV-serier. Så lenge du er bosatt i Storbritannia med en gyldig TV-lisens, kan du få tilgang til BBC iPlayer direkte gjennom Kodi, og kan laste ned tilleggsprogrammet ved hjelp av Official Kodi Repository.

Det beste med å få tilgang til BBC iPlayer gjennom Kodi er at du får noen av best mulig kvalitetsstrømmer. Hvis du for øyeblikket er bosatt i Storbritannia som reiser eller bor utenlands og har en TV-lisens, kan du fremdeles få tilgang til BBC iPlayer ved å bruke en VPN. I likhet med det vanlige nettstedet, vil iPlayer Kodi addon ganske enkelt spørre om du har en lisens. Hvis du har en og har kontoinformasjonen din, kan du logge inn, ellers kan du bare gå inn uten å måtte oppgi de offisielle legitimasjonene dine (muligens en god ide med tanke på de tilhørende risikoen med Kodi-tillegg).

SALTS Kodi addon: Oversikt og personvernhensyn

Med tanke på populariteten er det viktig å forstå hva som innebærer med SALTS Kodi-tillegget. SALTS er et film- og TV-streamingtillegg som hovedsakelig fokuserer på å tilby piratkopierte strømmer.

Når du bruker SALTS, påtar du deg risikoen for at du utilsiktet streamer piratkopiert innhold. Mens noen lovlige, offentlige domene-filmer og TV-serier kan nås via SALTS (for eksempel 1964-versjonen av The Last Man on Earth), er disse typer filmer ikke bare vanskelige å finne, men lett tilgjengelig gjennom mer legitime kilder. Av de tusenvis av filmer og TV-serier som er tilgjengelige gjennom SALTS, er de fleste piratkopiert og i noen land ulovlig å streame.

Du kan absolutt slå av forskjellige leverandører i SALTS hvis du ikke vil streame fra bestemte piratnettsteder, men vi har funnet noen nettsteder som gir innhold til SALTS som ikke er piratkopiert..

SALTS kodi addonAlle disse SALTS-streamingkildene er piratnettsteder.

Imidlertid er det bekymringer knyttet til SALTS som strekker seg utover bare å prøve å beskytte identiteten når du streamer piratkopierte filmer og TV-serier. SALTS, som alle Kodi-tillegg, blir levert gjennom plugins som kan få tilgang til strømningsvanene og harddisken din. Kodi-tillegg blir vanligvis lastet ned fra usikre HTTP-servere. Mye av innholdet som streames gjennom SALTS er også usikret.

I det siste har noen tillegg, for eksempel Exodus, blitt kapret av sine egne skapere og brukt som malware. Kodi-tillegg som SALTS er også utsatt for kapret fra andre partier utenfor skaperne, som enkelt kan laste opp en modifisert versjon av tillegget til et nytt sted, markedsføre tillegget til Kodi-brukere, og deretter bruke den modifiserte versjon av addon for å spionere på brukeraktivitet. Denne typen mann-i-midten-kapring har skjedd med Kodi-tillegg i det siste og er spesielt enkelt for hackere å gjøre.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =