Kan du se Mayweather vs McGregor repriser online eller med Kodi?

mayweather mcgregor mayweather vs mcgregor replay
Vil du se det episke Mcgregor vs Mayweather-repriser på nettet? Den mye hypede kampen mellom boksemesterne Floyd Mayweather og Conor McGregor var forventet å knekke seerrekordene 26. august natt. Betal-per-visning-hendelsen, inkludert repriser, ble sendt på Showtime PPV i USA og Sky Sports Box Office i Storbritannia, samt en håndfull andre land.


OPPDATER: Slik ser du McGregor v Khabib på Kodi i UFC 229. Ikke-Kodi-brukere kan lese hvordan de kan strømme McGregor vs Kabib her.

Vi viser deg om Kodi-brukere kan se Mayweather vs McGregor repriser og kampen online, og om det er noen sikre og lovlige Kodi-tillegg for å strømme kampen. Vi vil også se på en rekke andre alternativer for å streame den store begivenheten på nettet og om det finnes noen gratis alternativer.

Avslørings varsel: Klikk her for å hoppe direkte til detaljene om streaming av Mayweather vs McGregor-kampen på Kodi.

Dekningen av Mayweather mot McGregor begynte lørdag 26. august klokka 15.00. på den amerikanske vestkysten, hvor kampen finner sted. Seerne kunne live stream McGregor vs Mayweather i Storbritannia, USA, Canada og internasjonalt. Dekningen i Storbritannia startet kl. Metodene nedenfor skal fungere for å se repriser av kampen også.

Se også: Kan du se Canelo vs GGG på Kodi

Hvor du kan se Mayweather vs. McGregor bytter online: Storbritannia, USA og overalt

Kabelsnittere har noen få muligheter til å streame McGregor vs Mayweather repriser online. Kampens live stream hadde offisielle strømmer, men de var geolåst. Det betydde at hvis du reiste utenfor hjemlandet ditt, måtte du bruke en VPN for å få en IP-adresse for det landet. En VPN, eller et virtuelt privat nettverk, krypterer internetttrafikken din og dirigerer den gjennom en server på et sted du ønsker. I dette tilfellet kan du rute trafikken gjennom det aktuelle landet for å omgå geografiske lisensbegrensninger på Mayweather kontra MacGregor.

Vår toppanbefaling er IPVanish, som tilbyr raske og stabile servere sammen med et globalt nettverk av servere som er ideelle for geo-avblokkering og live streaming sport. Det vil beskytte internettaktiviteten din slik at Internett-leverandøren ikke kan snuse seg etter deg og er en av få VPN-ere raskt nok til å streame uavbrutt. For Kodi-brukere fungerer IPVanish med alle Kodi-tillegg vi har testet og vil holde forbindelsen din sikker og privat. Det er en 7-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten risiko.

EKSKLUSIVT for Comparitech-lesere: Spar opptil 60% på IPVanish!

YouTube (overalt)

Det beste stedet å fange Mayweather vs McGregor repriser er på YouTube. Du finner flere live-avspillinger av kampen lagt ut av forskjellige YouTubers. For eksempel har tvOneNews YouTube-kanalen en full kampreprise som er lagt ut og tilgjengelig for brukere. Du kan også finne forskjellige høydepunkter og kommentarer fra kampen lastet opp til YouTube på tvers av et stort antall forskjellige kanaler.

Showtime PPV (USA)

Showtime sendte en reprise av kampen lørdag morgen etter kampen. Showtime har sannsynligvis kamprepriser tilgjengelig i lang tid på forespørsel.

Tidligere kostet amerikanske seere 89,99 dollar for å se i standard definisjon og 99,99 dollar å se i HD. Veiwers kunne live strømme kampen online ved hjelp av Showtime Anytime-appen (Android, iOS) hvis de hadde kabelabonnement hos en av følgende leverandører: AT&T U-vers, Bright House Networks, Charter Communications, Comcast XFINITY, Cox Communications, DIRECTV, DISH, Optimum, Time Warner Cable eller Verizon FiOS.

Showtime var det største streamingalternativet for Mayweather vs. McGregor-kampen. Imidlertid ble kampen mot Mayweather vs McGregor forsinket på grunn av strømningsfeil fra Showtime PPV. Showtime tok tidligere rettslige tiltak for å prøve å forhindre piratstrømmer.

Sky Sports Box Office (Storbritannia)

UK-seere kunne kjøpe betal-per-visning-arrangementet for GBP 19,95 før kl. den 25. august. Etter det gikk prisen opp til GBP 24,95. Live-strømmer er ikke tilgjengelige via Sky Go-tjenesten. Seerne trengte å bruke nettstedet Sky Sports Box Office Live i en stasjonær nettleser eller på mobil med Sky Sports Box Office-appen (Android, iOS).

Sky sendte en reprise av kampen klokken 17 søndag for samme pris. Det er uklart om Sky også vil ha en omspilling av McGregor kontra Mayweather-kamp på forespørsel senere.

En Sky-konto var påkrevd, i likhet med en britisk IP-adresse for å bekrefte plassering. De utenfor Storbritannia kan bruke en VPN for å få en britisk IP-adresse. Hvis du planla å bruke appen, trengte du en Google Play- eller iTunes-konto registrert i Storbritannia.

1TV.ru (Russland)

Channel One Russland (a.k.a. 1TV.ru) sendte kampen live på TV og online. Så langt vi kan fortelle, var dette ikke et betal-per-view-arrangement, og kunne ha fått tilgang til direktesendingen direkte på nettstedet 1TV.ru. Hvis du var utenfor Russland, trengte du en VPN med servere i landet for å få en russisk IP-adresse. Dette så ut som et godt alternativ for snorer som var ute etter å strømme kampen gratis. Noen brukere rapporterte om suksess da de så kampen mot Pacquiao mot Mayweather i 2015. Vi håper seerne likte den russiske kommentaren!

Vil 1TV ha fremtidige kamper som Mayweather vs. McGregor? Vi holder krysset fingrene. Som alltid, gjør din egen aktsomhet om du kan få tilgang til denne strømmen uten å krenke opphavsrettsloven i ditt land.

Merk: IPVanish tilbyr ikke lenger servere i Russland på grunn av bekymring for landets lov om dataoppbevaring. I stedet anbefaler vi ExpressVPN for de som vil gi 1TV.ru et skudd. ExpressVPN har en 30-dagers, ingen spørsmål-stilte, pengene tilbake-garanti, og Comparitech-lesere kan få tre måneder gratis med årsplanen. ExpressVPN lager også vår liste over de beste VPN-ene for Kodi og er en god allrounder.

DAZN (Tyskland og Østerrike)

Abonnenter på online TV-tjeneste DAZN i Tyskland og Østerrike kunne se Mayweather vs. McGregor live uten ekstra kostnad. Tjenesten koster 9,99 euro per måned og er også tilgjengelig i Sveits, Japan og Canada, men bare brukere i Østerrike og Tyskland fikk lov til å leve strøm av kampen. Hvis du allerede er en DAZN-abonnent, kan du kanskje bruke en VPN for å få en østerriksk eller tysk IP-adresse og live stream fremtidige kamper, men vi har ikke testet dette selv.

SuperSport (Sør-Afrika)

DSTV-kunder med premiumabonnement på SuperSport kunne se Mayweather versus McGregor uten ekstra kostnad, men ingen direktesendt online stream var tilgjengelig. I stedet strømmet SuperSports sørafrikanske online-tilknyttede selskap Showmax kampen senere på dagen for abonnenter. Seere som kunne stå og vente så lenge, forhåpentligvis ikke så eller leste nyhetene. Showmax tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode. Du trenger en sørafrikansk IP-adresse for å få tilgang til tjenesten, som du kan få ved å bruke en VPN.

OSN Play (Midt-Østen)

OSN Sports Box Office HD solgte betal-per-view-tilgang til kampen for 10 dollar frem til 14. august, og 20 dollar etter det. OSN er tilgjengelig i flere land i hele Midt-Østen, inkludert Afghanistan, Algerie, Bahrain, Tsjad, Djibouti, Egypt, Iran, Irak, Jordan, Kuwait, Libanon, Libya, Mauritania og Marokko. Du trenger en OSN-konto og må bestille via telefon.

Det er uklart om fremtidens kamper som McGegor vs Mayweather vil bli streamet live på OSN Play, OSNs online arm.

Kan jeg live stream Mayweather vs McGregor repriser på Kodi?

Kodi er gratis og åpen kildekode-programvare for hjemmekinoanlegg som kjører på en rekke plattformer, alt fra stasjonære operativsystemer som Windows og Mac til små strømmenheter som Android-smarttelefoner og Amazon Fire TV. Det som gjør Kodi så kraftig, er at den kan streame innhold fra et enormt spekter av kilder gjennom tredjepartsutvidelser kalt tilleggsprogrammer.

Advarsel: Uansett hva du bruker Kodi til, anbefaler vi at du kobler deg til en VPN for å beskytte deg mot trusler, inkludert mann-i-midten-angrep, hackere som kaprer IP-adressen din, og Internett-leverandører som trasker og snutter på aktiviteten din på nettet. Mens VPN-er ofte er tilknyttet Kodi-brukere som ønsker å se piratkopiert materiale og skjule dette for ISP-en, vil alle Kodi-brukere dra nytte av bruk av en VPN. Selv om uoffisielle tillegg har mer sikkerhetsrisiko, for eksempel Man in the Middle Attacks, er offisielle tillegg ikke immun mot disse. Vi anbefaler IPVanish, som sikrer forbindelsen din inne i en kryptert tunnel og maskerer din virkelige IP-adresse. Dette vil beskytte ditt privatliv og kan bidra til å beskytte deg mot Man in The Middle Attacks. Det fungerer med alle Kodi-tilleggene vi har testet, og er en av få VPN-ere raskt nok til å streame uavbrutt, selv i HD eller 4K / UHD. Det fungerer med Amazon Firestick og Fire TV, Roku, Android-bokser og alle andre populære enheter som brukes sammen med Kodi.

Leseravtale: Comparitech-kunder får en risikofri, 7-dagers pengene-tilbake-garanti og sparer opptil 60% på IPVanish her.

Fra og med denne skrivetiden er det beste stedet å se Mayweather vs McGregor repriser på Kodi gjennom YouTube-tillegget. YouTube-tillegget er lett tilgjengelig for nedlasting ved hjelp av Official Kodi Add-on Repository. Derfra må du koble YouTube-kontoen din til Kodi via enhetsaktiveringsmetoden som er tilgjengelig fra YouTube.com/activate.

Vi anbefaler på det sterkeste at du kobler deg til en VPN før du aktiverer YouTube-kontoen din gjennom Kodi, ettersom alle Kodi-tillegg kan kapres, og passordet og brukernavnet ditt kan bli stjålet gjennom denne prosessen.

Live-kampen var ikke tilgjengelig på noen offisielle Kodi-tillegg. De som brukte Kodi til live Mayweather vs McGregor-kampen, kunne ha vært i stand til å finne en addon som brukte den offisielle strømmen fra 1TV.ru (se over). Det samme gjelder kamprepriser. Vi kjenner til ingen offisielle Kodi-tillegg som tilbyr repriser av kampen.

Hvis du Google rundt for å streame Mayweather kontra McGregor-repriser på Kodi, vil du selvfølgelig ikke oppdage mangel på anbefalinger for tredjeparts tillegg utenfor det offisielle Kodi-arkivet. Brukere bør passe på disse tilleggene og kjenne til risikoen før de bruker dem.

Noen av disse tilleggene inkluderer:

  • SportsDevil
  • SmoothStreams
  • MMAStreams
  • PROSPORT
  • SportsAccess
  • cCloud TV
  • Castaway
  • UK Turk-spilleliste

Hva er disse tilleggene: Disse tredjeparts Kodi-tilleggene koblinger til live og on-demand sportsvideoer. De trekker inn koblingene og viser innholdet i Kodi, omtrent som en nettleser.

Hvorfor bør du unngå dem? Kildene som disse tilleggene samler er by-og-store piratkopierte bekker. De kan godt være ulovlige i landet ditt. Tredjeparts Kodi-tillegg fører til en risiko for skadelig programvare, angrep på midten av midten og botnett som kan skade enheten din og eksponere IP-adressen din for hackere. Vårt råd er å holde deg fri fra dem.

Tredjeparts tillegg for live sportsbegivenheter, som MacGregor vs Mayweather, bruker vanligvis piratkopierte IPTV (Internet Protocol Television) -strømmer som kilde. Det blir stadig mer vanlig at disse tilleggene stoler på Acestreams, som bruker BitTorrent-nettverket for å dele nettverksbelastningen mellom samtidige seere. Dette vil eksponere IP-adressen din for alle andre som er koblet til den samme strømmen, muligens inkludert copyright-troll som ønsker å presse ut penger fra Kodi-brukere.

SportsAccess og SmoothStreams bruker begge piratkopierte kilder og selger dem til Kodi-brukere. Mange av bekkene kan finnes lovlig andre steder fra legitime kilder, eller til og med fri fra uoffisielle. Bare fordi du betaler for dem, gjør dem ikke legitime.

Disse tilleggene er kanskje ikke ulovlige å bruke i alle land, men vi anbefaler på det sterkeste at brukere velger en offisiell strøm.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse.

“UFC 189 World Tour Aldo vs. McGregor London 2015” av Andrius Petrucenia lisensiert under CC BY-SA 2.0

“Mayweather / Ortiz” av Chamber of Fear lisensiert under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3