Jobber NordVPN med BBC iPlayer? Dette er hva du trenger å vite

Jobber NordVPN med BBCiPlayer


Som de fleste store strømmetjenester er BBC iPlayer regionlåst, noe som betyr at den bare er tilgjengelig i en bestemt region: i dette tilfellet Storbritannia. Skulle du forsøke å bruke BBC iPlayer i utlandet, vil du se en av to feil, enten "Dette innholdet er ikke tilgjengelig på ditt sted.”Eller“BBC iPlayer fungerer bare i Storbritannia. Beklager, det skyldes rettighetsproblemer.”Dette skjer fordi tjenesten har sjekket IP-adressen din og lagt merke til at du ikke er i Storbritannia. Heldigvis er det en enkel løsning: å koble til en VPN.

VPN-er gjør det mulig å koble til servere andre steder i verden og få en midlertidig, landsspesifikk IP-adresse. Dette gir geobegrensede nettsteder og tjenester til å tro at du faktisk befinner deg i et annet land, noe som betyr at du kan bruke dem i utlandet. Imidlertid har BBC iPlayer ganske sterke VPN-deteksjonsfunksjoner, og bare en håndfull VPN-er kan fortsatt pålitelig fjerne blokkeringen av den. Nedenfor tester vi en enormt populær tjeneste, NordVPN, for å se om den lar deg se BBC iPlayer i utlandet.

Avblokkerer NordVPN BBC iPlayer?

Vi koblet til noen få av NordVPNs britiske servere og prøvde å streame både live og on-demand innhold på BBC iPlayer. Resultatene var umiddelbart åpenbare: NordVPN blokkerer BBC iPlayer enkelt, uten behov for å endre noen innstillinger.

Dessuten gjør det til og med at du kan se på mobile enheter, både på mobilnettstedet og i BBC iPlayer-appen. Det skal bemerkes at ikke alle serverne vi prøvde fungerte, men hvis du har problemer, anbefaler vi å kontakte kundestøtte for å finne ut hvilken server du skal bruke.

Hvorfor skal jeg velge NordVPN?

NordVPNJan 2020unblokkerer bbc iplayer Testet jan 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.NordVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

NordVPN blokkerer BBC iPlayer, men den er i stand til mye mer enn bare det. Denne rimelige tjenesten har over 5000 høyhastighetsservere i 60 land i tillegg til eksepsjonell avblokkeringsevne.

Dette betyr at du kan bruke NordVPN for å få tilgang til strømmetjenester fra hele verden, inkludert Netflix US, ITV Hub og beIN Sports. I tillegg lar NordVPN ha opptil seks samtidige tilkoblinger slik at du kan se på hvilken enhet du foretrekker.

Denne tjenesten har et bredt spekter av sikkerhets- og personvernfunksjoner, inkludert 256-biters kryptering, en kill switch, beskyttelse mot WebRTC, IPv6 og DNS-lekkasjer, automatisk annonseblokkering og skanning av skadelig programvare og retningslinjer uten logger. Du kan til og med betale med Bitcoin hvis du ønsker et nytt lag med anonymitet.

NordVPN kommer med en risikofri 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er imponert eller bare trengte en VPN på kort tid (hvis du er på ferie, for eksempel), kan du bare avbryte og få pengene tilbake.

BEST BUDGET VPN FOR STREAMING: NordVPN er en rask, allsidig tjeneste med de beste sikkerhetsfunksjonene i klassen, en null-loggpolicy og muligheten til å fjerne blokkering av BBC iPlayer hvor som helst..

Les hele NordVPN-gjennomgangen vår.

NordVPN-kupongSpar 70% på det 3-årige planETGJENGELIGE rabatt som ble brukt automatisk

Hvordan se BBC iPlayer i utlandet med NordVPN

Å fjerne blokkering av BBC iPlayer i utlandet kan ikke være enklere med NordVPN. Bare følg trinnene nedenfor for å streame alle favorittprogrammene dine utenfor Storbritannia.

Slik ser du BBC iPlayer i utlandet med Nord VPN:

 1. Registrer deg først på NordVPN hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan abonnere i en måned eller ett, to eller tre år.
 2. Deretter oppretter du en BBC iPlayer-konto. Du blir bedt om å oppgi et britisk postnummer, men BBC bekrefter faktisk ikke om du bor der, slik at noen gyldig postnummer fungerer.
 3. Koble til en av NordVPNs servere i Storbritannia.
 4. Logg deg på BBC iPlayer. Mens britisk lov krever at du har en TV-lisens for å bruke denne tjenesten, er BBC iPlayer avhengig av et æresystem.
 5. Prøv å se på noe. Videoen skal begynne umiddelbart, men hvis den ikke gjør det, tøm nettleserens hurtigbuffer og informasjonskapsler, og legg siden på nytt. Hvis du fremdeles har problemer, kan du prøve en annen server eller kontakte NordVPN kundesupport for ytterligere hjelp.

Kan jeg fjerne blokkeringen av BBC iPlayer med en gratis VPN?

Gratis VPN-er kan være fristende, men vi fraråder å bruke dem på det sterkeste. Til å begynne med, på grunn av BBC iPlayer sine strenge geobegrensningsfunksjoner, fungerer de ganske enkelt ikke. Selv om du finner en som gjør det, vil du sannsynligvis synes at det er vanskelig å streame noe. Dette er fordi de fleste gratis VPN-er har flere brukere enn nettverkene deres kan støtte, noe som fører til veldig treg hastighet, stammingvideo og lange buffertider.

Det er vanskelig å se om den gratis VPN-en du bruker er trygg. En studie testet over 280 gratis VPN-apper og oppdaget at nesten 40% inneholdt skadelig programvare. Problemene stoppet ikke der, og rundt 80% var sårbare for IPv6-lekkasjer og 18% brukte ingen kryptering overhodet, noe som gjorde dem ikke tryggere enn å bla normalt. Kjente leverandører er ikke nødvendigvis bedre, som vi så i 2015 da Hola ble fanget og solgte brukerbåndbredde for å hjelpe med å drive et botnett.

Å bruke en pålitelig VPN med sterke sikkerhetsfunksjoner, retningslinjer uten logger og en oversikt over å stå opp for personvern er den beste måten å beskytte deg selv på nettet.

Trenger jeg en VPN hvis jeg allerede er i Storbritannia?

Du kan se innhold på BBC iPlayer uten VPN hvis du er i Storbritannia, men vi vil fortsatt anbefale å bruke en. VPN-er gjør mer enn bare å omgå regionale begrensninger; de krypterer også trafikken din, og forhindrer at den leses av snoopere som din Internett-leverandør (ISP), myndigheter og arbeidsgivere. Noen ISP-er har vært kjent for å begrense hastighetene til brukere som streamer ofte, men uten konkrete bevis på at det er det du gjør, blir det vanskeligere å begrense nettverkshastighetene for dem.

Hva kan jeg se på BBC iPlayer?

Med BBC iPlayer kan du gratis strømme 11 TV-kanaler og en radiostasjon. Det tilbyr et vell av innhold på forespørsel, inkludert alt fra dokumentarer til hitdramaer. Nedenfor har vi listet opp hvilke direktesendinger fra BBC som er tilgjengelige, og noen av tjenestens mest populære titler:

Livestrømmer

 • BBC1
 • BBC2
 • CBeebies
 • BBC3
 • BBC4
 • CBBC
 • BBC Scotland
 • BBC nyheter
 • Radio 1
 • BBC-parlamentet
 • BBC Alba
 • S4C

Populære show

 1. Poldark
 2. Drap på Eve
 3. Eastenders
 4. Peaky persienner
 5. Doctor Who
 6. fleabag
 7. Hvem tror du at du er?
 8. Holby City
 9. Jenta vår
 10. Miranda

Se også: Beste VPN-er for BBC iPlayer

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 28 =