IPVanish-kupong: 46% avslag på ettårsplanen (Testet januar 2020)

IPVanish har utmerket støtte for flere plattformer, en høy tilkoblingsgrense, raske hastigheter, sterke sikkerhetsfunksjoner og et nettverk på mer enn 1 200 servere i over 60 land. Som sådan har det lenge vært en favoritt blant Kodi-brukere og folk som ønsker å streame på alle enhetene sine.


Internett er imidlertid fullt av falske kuponger som tilbyr ikke-eksisterende rabatter.

Denne fungerer.

IPVanish kupong

Denne IPVanish-kupongen vil bruke en besparelse på 46% av årsabonnementene, 25% på tremånedersplanen og 17% på månedlige planer. 1-årsplanen tilbyr den største IPVanish-rabatten som for øyeblikket er tilgjengelig og reduserer de totale kostnadene fra $ 143,88 til $ 77,99, en besparelse på $ 65,89 på ordinær pris.

IPVanish-kupongen SPAR 60% på den årlige planenGJENGELIGE KONTO

Kupongen ovenfor blir automatisk brukt og gir de største nåværende rabatter på alle IPVanish-planer.

Dette er de største rabattene som IPVanish tilbyr for øyeblikket, og vi kan bekrefte det kupongen vår fungerer fortsatt fra januar 2020.

ipvanish prising desember 2019

Er du ikke sikker på om IPVanish passer for deg? Denne VPN-en har en syv-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den før du forplikter deg. Hvis du ikke er fornøyd, er det bare å avbryte for å få full refusjon uten spørsmål.

Hvor mye kan du spare ved å bruke vår IPVanish-kupong?

IPVanish tilbyr tre abonnementslengder: en måned, tre måneder og 1 års planer. Kupongen vår bringer disse prisene ned til $ 10,00 / mo, $ 8,99 / mo og $ 6,49 / mo. Dette betyr at selv om 1-årsplanen gir størst besparelse, er du garantert å spare minst 17%, avhengig av hva du velger.

IPVanish kupongkode

Slik bruker du IPVanish-kupongkoden:

 1. Klikk på IPVanish rabattlenken. Du blir sendt til IPVanishs nettsted. Du trenger ikke å oppgi noen kode siden kupongen blir brukt automatisk.
 2. Klikk på Start nå knappen øverst til høyre hjørne.
 3. Du skal nå tilbys IPVanish til en nedsatt pris. Velg din foretrukne abonnementslengde, og fullfør kassa-prosessen som normalt.
 4. Det er det, nå kan du glede deg over å bruke IPVanish til en nedslagspris.

Er det andre IPVanish-rabatter tilgjengelig?

IPVanish selges med jevne mellomrom gjennom året, som de fleste andre VPN-er. Selv om det er mulig å få IPVanish til en litt lavere pris under disse kampanjene, har vi ennå til å se at de tilbyr en rabatt som samsvarer med de kupongen vår gir.

I skrivende stund tilbyr vår rabattkupong de største besparelsene på IPVanish.

Hvordan kan jeg finne ut av eventuelle fremtidige rabatter på IPVanish?

Generelt sett er den beste måten å se om IPvanish tilbyr rabatt å sjekke nettstedet. Salg blir vanligvis annonsert i toppteksten, så det bør gjøres ganske tydelig. IPVanish tilbyr 24/7 live chat, så du kan også prøve å spørre kundestøtte direkte. Trykk på for å gjøre det Hjelp -knappen nede til høyre, skriv inn spørsmålet ditt og klikk Begynn å chatte.

Selvfølgelig kan du også sjekke tilbake her. Vi vil gi deg beskjed om det er salg eller tilbud som klarer å slå vår rabatt.

IPVanish oversikt

IPVanish

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.IPVanish.com

Pengene tilbake-garanti: 7 DAGER

Sikkerhetsegenskaper256-bit AES-kryptering, SHA-512-godkjenning, kill switch, DNS og IPv6 lekkasjebeskyttelse, OpenVPN-obfuskering
Servernettverk 1 200+ servere i over 60 land
Tømmerstokker Ingen
Kundeservice 24/7 live chat, e-post
Støttede operativsystemer Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick
Samtidig tilkobling tillatt 10

Pros:

 • Rask, lett VPN med utmerket støtte for flere plattformer
 • Lar deg koble til 10 enheter samtidig
 • Imponerende sikkerhets- og personvernfunksjoner
 • Holder null logger over brukeraktivitet og metadata

Ulemper:

 • Sliter med å fjerne blokkeringen av større streamingplattformer

Les hele IPVanish-anmeldelsen vår.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 46 =

map