Hvordan se Channel 4 On Demand (All 4) hvor som helst

Slik streamer du Channel 4 (All 4) online fra utlandet


Som mange populære streamingtjenester, begrenser alle 4 innholdet. Denne geo-blokkeringen betyr at bare brukere i Storbritannia kan se alt 4-innholdet. Utenlandske brukere som prøver å få tilgang til alle 4, vil se følgende melding: "Tjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig i ditt område. "

Ved å bruke en VPN kan du imidlertid koble til en server på et annet sted og lure nettsteder til å tro at du faktisk befinner deg et annet sted. Dette omgår alle 4 regionale begrensninger og lar deg se live og på forespørsel innhold uansett hvor du befinner deg fysisk; perfekt for å se på Channel 4 i utlandet hvis du reiser.

Hvis du bare har tid til en rask oppsummering, her er vår liste over de beste VPN-ene for å fjerne blokkering av Channel 4 fra utlandet:

 1. ExpressVPN Toppvalget for å fjerne blokkeringen av Channel 4! Stort nettverk av raske servere over hele kloden som er beregnet på høyhastighetsforbindelser. Sterk på personvernet. Inkluderer 30 dagers pengene tilbake-garanti.
 2. CyberGhost Beste budsjett-VPN. God verdi og nybegynnervennlige apper. Sikre og raske tilkoblinger er flotte for streaming.
 3. NordVPN Sterk allrounder med over 5000 server - kan fjerne blokkering av hva som helst. Mange servere oppnår gode strømningshastigheter.
 4. IPVanish Fungerer godt med Kodi-enheter og tillater opptil 10 samtidig tilkobling på den ene kontoen.
 5. PrivateVPN Kommende nettverk med en utvidende liste over streaming-nettsteder det kan fjerne blokkeringen.

Slik strømmer du Channel 4 med en VPN

Er du ny på å streame med VPN? Det er faktisk ganske enkelt å fjerne blokkering av geobegrensede plattformer, bare følg trinnene nedenfor.

Slik ser du gratis på Channel 4 i utlandet:

 1. Registrer deg på en av VPN-tjenestene oppført nedenfor (vi anbefaler ExpressVPN).
 2. Last ned og installer klientprogramvaren. Det vil være noen få forskjellige versjoner, så husk å få den rette for operativsystemet ditt.
 3. Koble til en server i det aktuelle landet. For alle 4 bruker du en britisk server.
 4. Prøv å se på innholdet på Channel 4. Den bør lastes raskt med minimal, om noen, buffering. Merk at du kanskje må laste inn siden på nytt for å se endringer.

SLIK FÅR DU EN PREMIUM VPN GRATIS: VPN-er tilbyr vanligvis bare de laveste prisene til kunder som er villige til å abonnere i flere år av gangen. Imidlertid, hvis du bare trenger en VPN på kort tid, for eksempel hvis du er på ferie, kan du bruke ExpressVPNs gratis 30-dagers prøveversjon i stedet. Selv om du må betale på forhånd, kan du avbestille når som helst innen 30 dager og motta full refusjon.

Den beste VPN-en for å se alle 4

Det første trinnet er å velge en passende VPN. Hver tjeneste er litt forskjellig, så det lønner seg å ta hensyn til onlinevanene dine før du forplikter deg til en bestemt VPN. Noen tjenester prioriterer for eksempel hastighet fremfor alt annet, mens andre gjør det lettere å lage svært sofistikerte sikkerhetsoppsett. For å finne de beste VPN-ene for tilgang til alle 4 fra utlandet, så vi etter tjenester som oppfylte kriteriene nedenfor:

 1. Kan fjerne blokkering av alle 4 og lignende tjenester
 2. Har flere britiske servere å velge mellom
 3. Tilbyr stabile tilkoblinger og har minimal innvirkning på tilkoblingshastigheten din
 4. Inkluderer sterk kryptering og ekstra sikkerhetsfunksjoner
 5. Logger ingen personlig identifiserbar informasjon eller ideelt sett, logger ingenting i det hele tatt

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Ublokkerer Channel 4Tested Jan 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.ExpressVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

Denne tjenesten er utmerket for streaming: den kan for tiden skryte av mer enn 3000 servere på 160 steder fordelt på 94 forskjellige land, inkludert fem serverlokasjoner i Storbritannia. Videre kan det slå alle unntatt de tøffeste geobegrensningstiltakene; vil du kunne streame innhold fra All 4, så vel som andre viktige tjenester som Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video.

ExpressVPN tilbyr utmerkede sikkerhetsfunksjoner, inkludert 256-bit AES-kryptering, en kill switch og DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse. Det logger ikke data som kan identifisere deg, og til og med lar deg betale med bitcoin for å anonymisere deg selv så mye som mulig. Du kan nå kundesupport 24/7 via live chat, og de vil vanligvis svare på få sekunder.

ExpressVPN har brukervennlige apper for Windows, MacOS, Linux, Android og iOS-enheter. Det fungerer også på utvalgte trådløse rutere, selv om disse må konfigureres manuelt.

Pros:

 • Mange servere i Storbritannia fjerner blokkeringen av alle 4 fra nesten hvor som helst i HD
 • Appene er intuitive og enkle å bruke
 • Høykvalitets sikkerhetsfunksjoner og ingen retningslinjer for logger beskytter personvernet ditt
 • Streng policy for null logger og solid sikkerhet på apper
 • Live chat support 24/7

Ulemper:

 • Ikke det billigste alternativet her uten kupong

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

BESTE VPN FOR KANAL 4 - ALLE 4: ExpressVPN er vårt # 1 valg. Fjern pålidelig blokkering av alle 4, så vel som nesten alle britiske strømningssider. Eksepsjonelle hastigheter for bufferfri HD-visning sammen med total sikkerhet og personvern. Prøv det risikofritt med 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av ExpressVPN.

ExpressVPN-kupongSpesialtilbud - få 3 måneder ekstra FREEGET-HANDELCoupon påføres automatisk

2. CyberGhost

CyberghostFjern blokkering av Channel 4Tested Jan 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.Cyberghost.com

Pengene tilbake-garanti: 45 DAGER

CyberGhost fungerer litt annerledes enn de fleste: den lar deg velge enten en bestemt server som skal brukes (det er 486+ i Storbritannia og mer enn 5 700 over hele verden) eller ha en tilordnet basert på dens egnethet for en gitt oppgave som å torrent eller surfe på en trygg måte. CyberGhost lar deg fjerne blokkering av alle 4 og mange andre nettsteder med et enkelt klikk, noe som gjør det ideelt for nybegynnere.

Til tross for det enkle, brukervennlige designet, har CyberGhost faktisk noen kraftige sikkerhetsfunksjoner innebygd. For eksempel kan du la den blokkere annonser automatisk og søke etter skadelig programvare. Det er også 256-biters kryptering, en drepebryter og beskyttelse mot lekkasjer fra DNS, IPv6 og port. Det logger ingen sesjons- eller trafikkdetaljer, så det kan ikke røpe detaljer om aktivitetene dine til noen.

CyberGhost har dedikerte Windows-, MacOS-, Android-, Linux- og iOS-apper. Med manuell konfigurasjon kan du også installere den på noen hjemme-rutere.

Pros:

 • Stor kontingent på over 700 servere i Storbritannia, og blokkerer enkelt de fleste geo-blokkerte nettsteder
 • Veldig gode strømningshastigheter
 • Apper er enkle å installere og bruke - et godt alternativ for nybegynnere
 • Solide personvernfunksjoner inkludert kill-switch

Ulemper:

 • Ikke egnet for de som trenger kontroll over avanserte funksjoner

Poengsummen vår:

4 ut av 5

BEST BUDGET VPN: CyberGhost er enkel å bruke. En godt priset solid utøver. Flink til å fjerne blokkering av alle 4, men noen servere sliter med andre streaming-nettsteder. Leveres med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av CyberGhost.

CyberGhost-kupong NYTT ÅR SPESIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneder GRATIS TILBUD Rabatt brukes automatisk

3. NordVPN

NordVPNFjern blokkering av Channel 4Tested Jan 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.NordVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

NordVPN leder an når det gjelder nettverksstørrelse. Denne VPN-leverandøren har nesten 5 700 servere i 60 land og 654 å velge mellom i Storbritannia alene. Det er raskt nok til å streame live HD-video fra nettsteder som Alle 4 uten problemer, og kan til og med fjerne blokkeringen av flere populære tjenester inkludert Netflix og Hulu.

Denne veteranleverandøren legger stor vekt på sikkerhet. 256-biters kryptering er aktivert som standard, men brukere kan også dra nytte av lekkasjesikring av DNS / IPv6, en applikasjonsspesifikk kill switch, Tor over VPN-funksjonalitet og muligheten til å bruke flere VPN-er samtidig. Denne tjenesten lagrer ingen personlig identifiserbar informasjon og aksepterer cryptocurrency-betalinger, slik at du kan bla helt anonymt.

Denne VPN-en tilbyr apper for MacOS, iOS, Windows og Android. NordVPN kan installeres manuelt på Linux-baserte systemer og støttede nettverksrutere.

Pros:

 • Veteranbudsjettleverandør med over 650 servere i hele Storbritannia
 • Avblokkerer de mest populære strømningsnettstedene, f.eks. Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video
 • Standard sikkerhetsinnstillinger og personvernhensyn er over standard
 • Live chat kan hjelpe deg med manuelle konfigurasjoner

Ulemper:

 • Desktop-appen kan være vanskelig å bruke, trenger oppdatering

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

GODE ALL-ROUNDER: NordVPN er en god verdi allrounder. Et alternativ med stor verdi som blokkerer de fleste streamingtjenester i Storbritannia, inkludert Channel 4. Stor personvern og sikkerhetsinformasjon. 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av NordVPN.

NordVPN-kupongSpar 70% på det 3-årige planETGJENGELIGE rabatt som ble brukt automatisk

4. IPVanish

IPVanishFjern blokkering av Channel 4Tested Jan 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.IPVanish.com

Pengene tilbake-garanti: 7 DAGER

IPVanish har 89 britiske servere å velge mellom (1300+ over hele verden), og hastigheter høye nok til å streame HD-video feilfritt, det er en utmerket VPN å bruke med alle 4. Den er i stand til å fjerne blokkering av plattformer som ITV Hub, Sling TV og Acorn TV uten problemer, så Alle 4 utgjør ingen trussel. Videre tillater denne tjenesten opptil ti samtidige forbindelser der mange av rivalene tillater seks på det meste.

Selv om appene er lette, inkluderer de rikelig med avansert funksjonalitet. 256-biters kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse og en kill switch er som standard aktivert, men brukere kan også velge å tilsløre OpenVPN-trafikken, bytte IP-adresser med tidsintervaller og sperre all LAN-trafikk. IPVanish logger ikke personlig identifiserbar informasjon, så aktivitetene dine forblir private til enhver tid.

IPVanish er en av få store VPN-er med en app i Amazon Fire TV-butikken. I tillegg har den dedikerte versjoner for Android, Windows, iOS og MacOS. Denne tjenesten kan konfigureres manuelt for å fungere med Linux og velge rutere.

Pros:

 • Opererer over 80 servere i Storbritannia, har ingen problemer med å fjerne blokkeringen av alle 4
 • Tillat 10 samtidige tilkoblinger per konto
 • Imponerende 4K-streaminghastigheter oppnådd under testing

Ulemper:

 • Kundesupport går litt tregt
 • Ingen nettleserutvidelser

Poengsummen vår:

4 ut av 5

OPP TIL 10 ENHETER: IPVanish er flott for familier og flere forbindelser. Fjern blokkering av Channel 4 - On Demand - All 4, men kan ikke fjerne blokkeringen av så mange strømmetjenester som konkurrenter høyere på denne listen. 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av IPVanish.

IPVanish-kupongen SPAR 60% på den årlige planenGJENGELIGE KONTO

5. PrivatVPN

PrivateVPNFjern blokkering av Channel 4Tested Jan 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.PrivateVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

PrivateVPN har færre servere (bare fire i Storbritannia og 78 over hele verden) enn lignende tjenester, men tilbyr høyere hastigheter. Det er faktisk raskt nok til å streame live HD-video uten merkbar buffering. Enda bedre, i tillegg til alle 4, kan denne VPN fjerne blokkering av streamingplattformer som mange andre ikke kan, inkludert BBC iPlayer, Netflix og PlayStation Vue.

Denne tjenesten muliggjør IPv6 og DNS-lekkasjebeskyttelse som standard. Den bruker 256-biters kryptering kombinert med en drepebryter for å sikre at trafikken din er skjult til enhver tid, og uten personlig identifiserbar informasjon som er lagret, kan ikke aktivitetene dine spores tilbake til deg. PrivateVPN skinner virkelig når det kommer til kundesupport: teamet er tilgjengelig døgnet rundt via live chat, og de kan til og med installere og konfigurere programvaren for deg eksternt, med din tillatelse.

PrivateVPN kommer med spesifikke apper for Android, iOS, Windows og MacOS-systemer. Manuell installasjon er nødvendig for Linux-baserte plattformer og trådløse rutere.

Pros:

 • Få et godt omdømme for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold, inkludert fra Storbritannia
 • Streamingshastigheter er gode nok for HD
 • Brukervennlige apper for Windows, MacOS, iOS og Android

Ulemper:

 • Lite antall servere å velge mellom i Storbritannia
 • Kan trenge støttehjelp med å finne den beste serveren du kan velge

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

STOR HASTIGHET: PrivateVPN er et godt familievalg. Fjern blokkering av alle 4 og generelt bra for surfing og torrenting. Tillater opptil 6 enheter. Kunne gjøre med flere servere. 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av PrivateVPN.

PrivatVPN-kupongSpesialtilbud - spar 83% på det 2-årige planet GJENNOMBUDDrabatt som brukes automatisk

Kan jeg se Channel 4 online med en gratis VPN?

Selv om du kanskje blir fristet til å bruke et gratis VPN, er det flere grunner til at vi anbefaler å unngå dem. Til tross for at de har flere brukere enn premium-tjenester, har gratis VPN-er vanligvis ikke den nettverksinfrastrukturen som kreves for å støtte dem. Rent praktisk betyr det at det er mer sannsynlig at du møter lange buffertider, stammende video og muligens til og med tilfeldig frakobling fra VPN. Disse faktorene peker alle på en dårlig streamingopplevelse, men når du vurderer at gratis VPN-er er de første som blir blokkert av store plattformer, reduseres levedyktigheten deres ytterligere.

Selv om gratis VPN-er ikke belaster deg direkte, er de ikke virkelig gratis: du betaler bare med din personlige informasjon i stedet for penger. Disse tjenestene kan tjene på deg på mange måter, fra å plassere annonser på sidene du besøker, til å spore deg over lengre tid ved hjelp av informasjonskapsler. Dette lar dem bygge en svært detaljert profil av nettlesevanene dine som deretter kan selges til høystbydende uten din viten. VPN-er skal holde aktivitetene dine anonyme, ikke dele dem med tredjepart, så dette er ganske enkelt uakseptabelt.

Til slutt, vurder sikkerhetsrisikoen som gratis VPN-er utgjør. I 2016 undersøkte forskere mer enn 200 gratis Android VPN-apper og fant ut at nesten 40% inneholdt skadelig programvare av noe slag. I tillegg krypterte mange av disse påståtte VPN-ene ikke noe. Selv å bruke en høyprofilertjeneste garanterer ikke sikkerheten din. Vi har sett en stor gratis VPN legge til rette for et botnet med brukernes båndbredde før.

Du kan ikke være for forsiktig når det gjelder online sikkerhet. For å beskytte deg selv, enhetene og personopplysningene dine, anbefaler vi at du bruker en anerkjent VPN med en velprøvd og ikke-loggført policy.

Hvordan registrerer du deg for Alle 4?

alle 4 påmeldinger

Mens alle 4 er gratis å bruke, må du opprette en konto på forhånd. Dette er en relativt enkel prosess: bare gå til registreringssiden og skriv inn din e-postadresse, passord og fødselsdato. Du vil også bli spurt om et postnummer i Storbritannia; tjenesten bruker denne for å finne adressen din, men det er ingen ytterligere bekreftelsestiltak på plass. Faktisk er det ikke engang postfiltrering av sunn fornuft; det er til og med mulig å opprette en konto ved hjelp av Buckingham Palace's postnummer.

Når du er registrert, kan du umiddelbart logge deg på og begynne å strømme. Du må imidlertid være oppmerksom på at britisk lov krever at du har en TV-lisens for å se innhold mens det sendes på TV. Alle 4 gjør ikke brukere oppmerksom på dette før de lastes inn live-strømmen, så det er lett å overse. En TV-lisens er ikke nødvendig for å se innhold på forespørsel, i motsetning til med BBC iPlayer, som forskjellige regler gjelder for.

Hva kan jeg se på Channel 4 / All 4?

Channel 4 har et bredt utvalg av innhold tilgjengelig. Nedenfor har vi listet opp noen av kanalens mest populære titler:

 1. Hollyoaks
 2. Far Ted
 3. Ramsays Kitchen Nightmares USA
 4. IT-folkemengden
 5. Peep Show
 6. The Great British Bake Off
 7. Come Dine with Me
 8. 8 av 10 katter
 9. Første datoer
 10. Overnaturlig

Se også:

 • Hvordan se ITV i utlandet
 • Hvordan se Sky Go i utlandet
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 25 =