Hvordan se Champions League-finalen live online (Real Madrid mot Liverpool)

se Champions League fra utlandet med en VPN


Er du interessert i å se Real Madrid møte mot Liverpool i Champions League-finalen? I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) til å streame kampen live og i høy definisjon, uansett om du for øyeblikket er i hjemlandet eller i utlandet..

Det er viktig å merke seg at vi bare vil anbefale offisielle livestrømmer. Selv om strømmer av kampen nesten helt sikkert vil være vert andre steder, er disse nettstedene uekte og ofte upålitelige. Ingen vil tross alt at strømmen deres skal tas offline under straffesparkkonkurranse. Den gode nyheten er at Champions League-finalen kan ses gratis på flere forskjellige plattformer, så det er ikke nødvendig å ty til noen uoffisielle kilder.

Viktig: Bruk alltid et VPN når du streamer

De fleste streamingplattformer tillater bare seere fra bestemte land, men en VPN lar deg omgå denne begrensningen. Ved å koble til en server på ønsket sted, kan du lure tjenesten til å tro at det er der du faktisk befinner deg. For eksempel vil koble til en britisk server låse opp britiske plattformer som BBC iPlayer, Sky GO og ITV Hub.

Vi anbefaler å bruke ExpressVPN å se Champions League. Den har et omfattende nettverk av høyhastighetsservere, slik at du får tilgang til hvilken strøm du vil uten å bekymre deg for etterslep eller lange buffertider. Med et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner, retningslinjer uten logger og apper for alle de mest populære operativsystemene, gjør ExpressVPN det enkelt å være trygg uansett hvilken enhet du bruker.

BESTE VPN FOR CHAMPIONS LEAGUE FINAL: ExpressVPN er vårt # 1 valg. Med et stort servernettverk som er optimalisert for høyhastighetsforbindelser, er det perfekt for å se Champions League. Brukervennlige apper for alle operativsystemer. Vanskelig å slå på privatliv og sikkerhet. Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten risiko.

Les hele anmeldelsen vår av ExpressVPN.

Slik ser du Champions League-finalen med en VPN

  1. Velg en VPN designet for streaming. ExpressVPN har store hastigheter, men to billigere alternativer er NordVPN og CyberGhost.
  2. Gå til VPN-leverandørens nettsted og registrer deg
  3. Last ned riktig VPN-klient for enheten din
  4. Se på listen nedenfor og finn en kilde du vil bruke
  5. Koble til en av VPN-serverne i det respektive landet
  6. Besøk kildens nettsted. Innholdet skal nå lastes uten problemer

Hvor kan jeg se Champions League-finalen?

Hvordan du ser spillet avhenger av hvor du er i verden. Nedenfor har vi delt ned de offisielle strømningene etter region, men med en VPN bør du kunne se hva du vil.

Storbritannia

forbruker bakgrunnssjekker Kilde: Wikimedia Commons

BT Sport er den eneste offisielle kringkasteren i Champions League i Storbritannia. Denne tjenesten koster vanligvis £ 9 (rundt $ 12) per måned, men de viser faktisk hele kampen gratis og i 4K på BT Sport YouTube-kanalen.

All kommentar vil være på engelsk.

forente stater

american-flagg-2144392_1280

Fox Sports vil streame spillet live. Du kan se gratis hvis Fox Sports er inkludert i kabelpakken.

Hvis ikke, kan du få tilgang ved å registrere deg på Fox Soccer Match Pass. Dette koster $ 19.99 per måned, men kommer med en syv-dagers prøveperiode. Du kan alltid avbryte dette etter at kampen er slutt, slik at du ikke blir belastet.

Fox Sports er også inkludert i Sling TVs $ 25-abonnement, så dette er en annen mulighet for å se kampen.

All kommentar vil være på engelsk.

Tyskland

germany-flagg

Tyske seere kan se gratis på ZDFs nettsted. Hvis du er en Sky Deutschland-abonnent, kan du også se via Sky Q-appen.

Disse kildene vil ha tysk kommentar.

Spania

spansk flagg - pixabay

Seere i Spania kan se Antena 3s live stream gratis. Du kan også stille inn strømmen på TV3. BeIN Sports Spain er også vertskap for en strøm, men å se på dette krever abonnement (€ 9,99 per måned).

Antena 3 og beIN Sports Spain vil ha spansk kommentar, og TV3 vil være på katalansk.

Andre lokasjoner

Hvis du ikke har sett posisjonen din ennå, ikke bekymre deg. Champions League-finalen kan ses fra nesten hvor som helst i verden. UEFA har laget en omfattende liste over kilder for hver region. Bare finn landet ditt på listen og bla gjennom kildene til du finner et som er gratis eller som ikke klarer det, som har en gratis prøveperiode.

Det skal bemerkes at ikke alle disse kildene vil ha en online spiller. Inkluderingen deres på listen indikerer ganske enkelt at de vil kringkaste spillet på en eller annen måte, men dette betyr ikke nødvendigvis at de vil være vert for en direktesendt stream.

Vanlige spørsmål om Champions League-finalen

Når starter Champions League-finalen?

Kickoff for Champions League-finalen er klokka 19:45 BST den 25. mai. Hvis du er utenfor Storbritannia, kan du se tabellen nedenfor for å se når dette er i lokal tid.

Pacific Standard Time (PST) 1. januar 1970
Sentral tid (CT) 1. januar 1970
Eastern Standard Time (EST) 1. januar 1970
Sentraleuropeisk tid (CET) 1. januar 1970
Australian Western Standard Time (AWST) 02:45 26. mai
Australian Central Standard Time (ACST) 04:15 26. mai
Australsk østlig standardtid (AEST) 04:45 26. mai
Kina standardtid (CST) 02:45 26. mai

Kan jeg registrere meg for utenlandske strømmetjenester?

Dette avhenger virkelig av tjenesten. Noen, som Fox Sports, krever en betalingsmåte registrert i et bestemt land. Hvis tjenesten aksepterer PayPal, kan det hende du kan registrere deg uansett, men ofte vil streamingplattformer sjekke adressen som er registrert med kontoen din, og hvis den er utenfor kringkastingsområdet deres, vil du forhindre deg i å fullføre betalingsprosessen.

Uten et virtuelt kredittkort eller en venn i mållandet som er villig til å dele betalingsinformasjonen sin, er det ingen enkel måte å registrere deg for disse tjenestene.

Hvordan kan jeg ellers se Champions League-finalen?

Hvis du heller vil se Real Madrid VS Liverpool fra sofaen din, kan du være interessert i å bruke Kodi. Det er flere forskjellige tillegg som vil streame kampen live, selv om de fleste av dem krever en slags registrering før de kan brukes.

Hvis du ikke finner en passende online kilde og ikke er kjent med Kodi, kan du alltid se den på TV. Du vil oppdage at de fleste sportskanaler vil dekke denne begivenheten på en eller annen måte, så så lenge du har et rimelig kabelabonnement, bør du ikke ha mye problemer med å finne dekning, enten det er hele spillet, høydepunkter eller bare diskusjon av kampen så langt. Men ikke bli for komfortabel - verdensmesterskapet er bare noen uker unna.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 67