Hvordan installere Ivacy VPN på Amazon Firestick

Hvordan installere Ivacy VPN på Amazon Firestick


Ivacy lanserte nylig en ny versjon av sin app skreddersydd for Amazon Fire TV-enheter, inkludert den nye Fire TV Cube og Fire TV Stick. Nå kan du få denne flotte VPN-en på Firestick for å fjerne blokkering av geolåste videostrømmer og gjøre visningsvanene dine mer private.

Slik installerer du Ivacy på en Amazon Firestick:

 • Registrer deg for en Ivacy-plan (nedsatte priser her) hvis du ennå ikke har en
 • Fra Hjem skjerm, gå til forstørrelsesglassikon øverst i venstre hjørne
 • Søk etter “Ivacy” og velg det første alternativet som vises
 • Trykk på det gule for å laste ned og installere Ivacy-appen
 • Når den er ferdig, klikker du på den gule knappen igjen til Åpen appen
 • Logg på med ditt Ivacy-brukernavn og passord, eller bruk Ivacy-appen på telefonen din til å skanne QR-koden
 • Klikk på linjen som sier Automatisk for å velge en server, og klikk deretter på på-knapp å initialisere en forbindelse
 • Godta forespørselen om at Ivacy skal sette opp en VPN-forbindelse ved å klikke OK
 • Du er koblet! Du kan nå forlate appen og VPN vil holde kontakten i bakgrunnen.

PRØV DET RISIKOFRITT: Alle Ivacy-planene støttes av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så du kan prøve det risikofri.

Ivacy har lenge vært en favoritt blant Kodi-brukere, og vi kan bekrefte at det fungerer med alle tilleggene vi har testet.

LESERHANDLING: Få en enorm rabatt på alle Ivacy VPN-plan støttet av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Se også: Hvordan installere Kodi på Firestick

Ivacy VPN for Amazon Fire TV

Ivacy kan fjerne blokkering av massevis av strømmetjenester og koster mindre enn de fleste VPN-er, noe som gjør det til et flott alternativ for de som ønsker tilgang til geolåste videostrømmer fra utlandet, men ikke ønsker å skaffe ut massevis av penger for et annet abonnement. Det kan fjerne blokkeringen Netflix US og BBC iPlayer, blant andre. Det kan hende du må kontakte Ivacy's live chat-støtte for å spørre hvilke servere som fungerer med en bestemt strømmetjeneste.

Selskapet lagrer ingen logger over hva du gjør med VPN. Sterk kryptering sikrer at ingen data som forlater enheten din kan sees av tredjeparter. Hastighetene er raske og konsistente, perfekte for strømming i høy kvalitet uten buffring.

Ivacy-abonnenter kan koble opptil fem enheter om gangen. Apper er også tilgjengelige for Windows, MacOS, iOS og Android.

Ivacy VPN for eldre Fire TV-enheter

Første generasjons Firestick og noen andre eldre Fire TV er kanskje ikke kompatible med VPN-er. Selv om du får appen til å koble seg til, forblir den ikke koblet når du går videre til andre apper. Hvis du vil bruke PrivateVPN med en eldre Fire TV-enhet, har du et par alternativer:

 • Sett opp et VPN-beskyttet wifi-hotspot. De fleste bærbare datamaskiner kan kringkaste en wifi-hotspot til enheter i nærheten. Ved å koble til en VPN på den bærbare datamaskinen, vil en hvilken som helst enhet som kobles til hotspot, få sin internettrafikk videresendt gjennom VPN-serveren. Sjekk ut videoen vår om hvordan du konfigurerer et VPN-beskyttet hotspot i Windows 10:
 • Konfigurer VPN på en wifi-ruter. Noen wifi-rutere kan kjøre VPN-er, slik at enhver enhet som er koblet til dem, vil gå gjennom den krypterte tunnelen. Denne prosessen varierer avhengig av ruteren firmware og VPN leverandøren. Hvis ruteren firmware ikke støtter VPN-er, kan du kanskje erstatte den med noe som gjør det, for eksempel DD-WRT eller Tomato. Vær imidlertid advart om at feilaktig installering av ny enhets firmware - en prosess kjent som "blinkende" - kan skade enheten din permanent. Vær forsiktig!

Hvis disse alternativene ikke er gjennomførbare for deg, er det sannsynligvis best bare å oppgradere din Fire TV-enhet til en nyere modell.

Se også: Beste VPN-er for Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 42 =