Hvordan fikse Netflix m7111-1331-5059 feilkode

Netflix m7111-5059 feil


Netflix feilkode m7111-1331-5059 og m7111-5059 inkluderer følgende melding: “Det ser ut til at du bruker en avblokkerer eller proxy. Slå av noen av disse tjenestene og prøv igjen.”

Selv om feilmeldinger som dette kan være veldig irriterende, er det en løsning! Hvis du allerede bruker et VPN, betyr dette at VPN ikke kan fjerne blokkeringen av Netflix. Eller i det minste har IP-adressen du bruker blitt svartelistet av Netflix. Selv om det er verdt å prøve noen flere servere, er det sannsynlig at du vil trenge en bedre VPN hvis du vil omgå Netflix-feil m7111-5059.

Hvis du ikke har tid til å lese alle detaljene i dette innlegget, er her vår liste over de beste VPN-ene for å omgå Netflix-feil m7111-5059:

 1. ExpressVPN Vårt # 1 valg! Superraske servere spredt over hele kloden for strømming i HD-kvalitet. Sikre og private apper inkluderer 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 2. CyberGhost Apper er enkle å installere og bruke, noe som gjør denne leverandøren til et godt valg for nybegynnere. Gode ​​strømningshastigheter.
 3. NordVPN Valg av stor verdi med gode strømningshastigheter og kan fjerne blokkering av mest geo-begrenset streaminginnhold.
 4. PrivateVPN Mindre kjent leverandør som får rykte på seg for antall strømmenettsteder den kan fjerne blokkeringen.
 5. Skjul rumpa! Flott til å fjerne blokkering av strømningssider, men er i Storbritannia og lagrer brukslogger.

Hvordan fikse feilkode m7111-1331-5059

Heldigvis er det ikke vanskelig å fikse Netflix-feil m7111-1331-5059. Dette er en strømningsfeil forårsaket av at Netflix oppdager bruken av en VPN eller proxy-tjeneste.

Dette er hva du trenger å gjøre:

  1. Registrer deg med en av de 5 VPN-ene som er oppført i denne artikkelen - (vi anbefaler ExpressVPN.)
  2. Last ned og installer VPN-programvaren. Forsikre deg om at det er riktig versjon for operativsystemet ditt!
  3. Åpne VPN-appen og velg en server i landet du vil ha tilgang til Netflix fra (dette kan være Netflix US eller Netflix Japan, for eksempel).
  4. Tøm informasjonskapslene dine for at endringene skal tre i kraft på Netflix.
  5. Åpne Netflix og prøv det geobegrensede innholdet. Det skal nå blokkeres! Hvis ikke, ikke gå i panikk. Det kan godt hende det fungerer med en annen server.

Hvilke VPN-er som fortsatt fungerer med Netflix?

Det er mange VPN-er på markedet, men få kan komme seg rundt anti-VPN-tiltakene som er implementert av Netflix. Vi har søkt høyt og lavt og har funnet fem høykvalitets VPN-er som gjør akkurat det. Vår forskning innebar å lete etter VPN-er som oppfylte følgende kriterier:

 • Kunne fjerne blokkering av Netflix så vel som en rekke andre strømmetjenester
 • Stort nettverk av servere over hele verden
 • Høy hastighet og pålitelige tilkoblinger for streaming av høy kvalitet
 • Sterk sikkerhet og personvern inkludert kryptering og retningslinjer uten logger
 • Rask og effektiv kundesupport, helst med en live chat-funksjon

Beste VPN-er for å fikse Netflix Error m7111-1331-5059

Her er listen over de 5 beste VPN-ene for å fikse Netflix-feil m7111-5059-5059 og fjerne blokkering av Netflix:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Ublokkerer NetflixTestet januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.ExpressVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

ExpressVPN er den beste VPN-en for å fjerne blokkering av Netflix. Den omgår konsekvent geo-begrensninger ikke bare på Netflix, men også Hulu, Amazon Prime Video og BBC iPlayer. Det er ingen mangel på servere med over 2000 i 94 land. Som sådan vil du ikke ha problemer med å fjerne blokkeringen av Netflix US eller til og med Netflix Japan. Når det gjelder streaming med ExpressVPN, er kvaliteten utmerket. Vi var i stand til å streame i HD og til og med 4K uten avbrudd.

ExpressVPN er ikke bare en av de beste VPN-ene for å fjerne blokkering av streaming-nettsteder, det er også veldig enkelt å bruke. Appgrensesnittet er et av de enkleste vi har sett. Du kan velge et sted eller la ExpressVPN automatisk velge et "Smart sted" (det beste stedet for deg basert på hastighet, latenstid og hvor du befinner deg). Totalt sett er dette en flott VPN for nybegynnere. Selv om du støter på et problem, er kundesupport 24/7 tilgjengelig. Vi testet live chat-funksjonen for oss selv og fikk svar på sekunder.

ExpressVPN oppgir at det ikke beholder noen aktiviteter eller tilkoblingslogger for brukere. Hva mer, ExpressVPN er basert på De britiske jomfruøyene der det ikke er lov om oppbevaring av data. Totalt sett er dette en veldig sikker VPN som skal brukes med sikkerhetsfunksjoner inkludert 256-biters AES-kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse, kill switch og delt tunneling. Det er også muligheten til å betale for ExpressVPN med Bitcoin via BitPay.

ExpressVPN-apper kan lastes ned for Windows, Mac, Android og iOS samt Amazon Fire TV og Linux. ExpressVPNs MediaStreamer kan dessuten brukes til å fjerne blokkering av Netflix på Apple TV, PlayStation og Xbox.

Pros:

 • Rask hastighet
 • Fjern blokkering av Netflix USA, Storbritannia, Hulu, Amazon Prime Video og BBC iPlayer
 • Nybegynnervennlige apper
 • Vennlig live chat support
 • Gir en sikker, kryptert tilkobling
 • Registrerer ikke personlig identifiserbar informasjon

Ulemper:

 • Kanskje mangler konfigurasjonsalternativer for avanserte brukere

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

BEST FOR NETFLIX: ExpressVPN er vårt topp valg. Rask hastighet for streaming og torrenting, fjerner blokkering av Netflix USA, Storbritannia og andre, og fungerer i Kina. Det er risikofritt med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les vår komplette ExpressVPN-anmeldelse.

ExpressVPN-kupongSpesialtilbud - få 3 måneder ekstra FREEGET-HANDELCoupon påføres automatisk

2. CyberGhost

CyberghostFjern blokkering av NetflixTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.Cyberghost.com

Pengene tilbake-garanti: 45 DAGER

CyberGhost er en annen VPN som vellykket opphever blokkeringen av Netflix. Det har et voksende nettverk på over 5 700 servere i 89 land. Vi syntes hastighetene var veldig raske, noe som gjør denne VPN-en ideell for streaming av Netflix. Faktisk opplevde vi ingen problemer med buffering eller etterslep i vår testing av Netflix og Amazon Prime Video. Å velge en CyberGhost-server er ekstremt raskt og praktisk, med det ekstra alternativet å la CyberGhost automatisk velge den beste serveren for deg basert på din beliggenhet. Videre er CyberGhost-appene veldig brukervennlige med noen praktiske funksjoner, for eksempel en annonse-blokkering.

Det som gjør CyberGhost til en spesielt god verdi, er at du kan bruke den på opptil 7 enheter samtidig. Det er også verdt å vite at denne VPN-en tilbyr 24/7 live support hvis du har spørsmål eller støter på problemer. Når det gjelder sikkerhet, har vi funnet CyberGhost som en av de beste - det var det eneste selskapet som fikk en perfekt score i VPN-databladet for personvern og sikkerhet. Den har ingen logger-policy, 256-bit AES-kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse og en drepsbryter. I tillegg er det muligheten for anonym betaling med Bitcoin.

CyberGhost-apper er tilgjengelige for Windows, Mac, Linux, Android, iOS og Amazon Fire Stick.

Pros:

 • Avblokkerer Netflix så vel som Amazon Prime Video
 • Veldig raske hastigheter for strømming
 • Apper er enkle å bruke
 • Bruk på opptil 7 enheter
 • Beskytter ditt personvern uten retningslinjer for logger

Ulemper:

 • Fungerer ikke i Kina, Tyrkia eller UAE

Poengsummen vår:

4 ut av 5

BESTE BUDGETVALG: Cyberghost er et godt valg for budsjettbevisste. Fungerer med amerikanske Netflix og forskjellige andre strømmetjenester som vanligvis er begrenset av sted. 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele vår CyberGhost-anmeldelse.

CyberGhost-kupong NYTT ÅR SPESIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneder GRATIS TILBUD Rabatt brukes automatisk

3. NordVPN

NordVPNFjern blokkering av NetflixTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.NordVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

NordVPN har over 5000 servere i 62 land, noe som gjør det til et av de største VPN-servernettverk. Å ha så mange alternativer betyr at du sannsynligvis ikke vil slite med geobegrensninger. Faktisk, NordVPN blokkerer Netflix så vel som Hulu og BBC iPlayer. Dette er en VPN som garanterer 99,9% oppetid. Vi opplevde jevnlige forbindelser i vår testing av NordVPN med Netflix. Rask hastighet betydde at vi var i stand til å streame i høy definisjon uten bufring.

Vi satte pris på bekvemmeligheten av nettleserutvidelsene, mens NordVPN-appene er enkle å følge og responsive. NordVPN bruker 256-bit AES-kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse og en automatisk drepebryter som sikrer at dataene dine ikke blir utsatt dersom tilkoblingen skulle falle. Like viktig er den strenge politikken uten logger. Den Panama-baserte VPN tilbyr også muligheten til å betale med cryptocurrency (Bitcoin, Ethereum og Ripple). Skulle du ha noen spørsmål, har NordVPN support 24/7 live chat, som vi fant veldig rask og nyttig, og svar på spørringen på mindre enn ett minutt.

NordVPN-apper er tilgjengelige for Windows, Mac, Android, iOS og Linux. Det er også en av få VPN-er som tilbyr en app for Amazon Fire TV og Android TV. Chrome og Firefox nettleserutvidelser er også tilgjengelig.

Pros:

 • 5000+ servere over hele verden
 • Fjern blokkering av Netflix, Hulu, BBC iPlayer og mer
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Mange sikkerhetsfunksjoner
 • 24/7 live chat support

Ulemper:

 • Noen upålitelige servere

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

VERDI OG YTELSE: NordVPN er et alternativ med stor verdi. Fullpakket med gode sikkerhetsfunksjoner, fungerer det bra for streaming og holder ingen logger. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele NordVPN-gjennomgangen vår.

NordVPN-kupongSpar 70% på det 3-årige planETGJENGELIGE rabatt som ble brukt automatisk

4. PrivatVPN

PrivateVPNFjern blokkering av NetflixTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.PrivateVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

PrivateVPN tilbyr veldig raske hastigheter og blokkerer Netflix samt BBC iPlayer og Amazon Prime Video. En mindre VPN med rundt 100 servere i 57 land, og tilbyr ubegrenset båndbredde. Til tross for det lille nettverket, blokkerer PrivateVPN Netflix i flere land enn noen annen VPN vi kjenner til, slik at du får tilgang til mer eksklusive geo-låste titler. Hastigheten som PrivatVPN tilbyr er imponerende. Vi opplevde ingen buffering i vår testing av HD-innhold på Netflix. Du kan bruke din PrivateVPN-konto på opptil 6 enheter samtidig, noe vi mener gir god verdi.

Både nybegynnere og erfarne brukere vil sette pris på PrivateVPN siden det tilbyr både enkle og avanserte menyer. Det er muligheten til å aktivere en stealth VPN som hjelper omgå Deep Packet Inspection for å omgå sensur. Vi har funnet at PrivateVPN er en sikker løsning takket være 256-biters AES-kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse og en kill switch. Du kan kjøpe PrivateVPN med Bitcoin. Sist, men ikke minst, opprettholder PrivateVPN en policy for null datalogging.

PrivateVPN-apper kan lastes ned for følgende: Windows, Mac, Android, Amazon Fire TV og iOS. Linux krever manuell konfigurasjon.

Pros:

 • En av de raskeste VPN-ene
 • Ypperlig til blant annet å fjerne blokkering av Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer
 • Veldig brukervennlige apper
 • Opptil 6 enheter samtidig

Ulemper:

 • Mindre nettverk av servere
 • Live chat sjelden tilgjengelig

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

RASKHASTIGHET: PrivateVPN lar deg koble til 6 enheter på en konto. Avblokkerer Netflix US, har færre servere enn noen av de andre VPN-ene, men har raske tilkoblinger. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele vår PrivateVPN-anmeldelse.

PrivatVPN-kupongSpesialtilbud - spar 83% på det 2-årige planetGJELDELSEFORBUD Det ble automatisk brukt

5. Skjul rumpa!

Hide My Ass VPNFjern blokkering av NetflixTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.HideMyAss.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

Skjul rumpa (HMA!) Er en britisk-basert VPN-tjeneste med nesten 900 servere over hele verden. spesielt, HMA! har servere i mer enn 190 forskjellige land - langt mer enn de fleste VPN-er på markedet. Dette er derfor en VPN som er flott for ikke bare å fjerne blokkering av Netflix, men mange geobegrensede nettsteder rundt om i verden. Vi klarte å streame Netflix i 1080p uten ytelsesproblemer og har funnet ut at det er en av de raskere VPN-ene på markedet.

Nok en fordel med HMA! er at den tilbyr 24/7 live chat support som ikke alltid er tilfelle med VPN-er. I testingen av dette fikk vi et raskt og nyttig svar på spørringen. Videre lar denne VPN deg beskytte opptil 5 enheter samtidig. Når det gjelder sikkerhet, HMA! er basert i Storbritannia og er derfor underlagt lov om dataoppbevaring. Selv om den tilbyr 256-biters AES-kryptering og en kill switch, tilbyr den ikke DNS-lekkasjebeskyttelse som en funksjon. Hva mer, mens HMA! har ingen logger-policy, logger IP-adresser og tidsstempler. HMA! opplyser at denne informasjonen oppbevares i tre måneder før den tørkes.

Hide My Ass-appene er tilgjengelige for Windows, Mac, Android og iOS. Linux kan konfigureres manuelt.

Pros:

 • Servere i mange land over hele verden
 • Fjernet blokkering av Netflix
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Tilbyr live chat support, 24/7

Ulemper:

 • Litt dyrere
 • Logger IP-adresser

Poengsummen vår:

3,5 ut av 5

FLOTT FOR STREAMING: Hide My Ass blokkerer Netflix USA og Storbritannia. Veldig raske hastigheter. Flott for streaming og har servere i mer enn 190 land. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele Hide My Ass-anmeldelsen vår.

Hide My Ass CouponGet 64% avslag på 36 måneders planGET DEALCoupon ble brukt automatisk

Kan jeg se Netflix med en gratis VPN?

Dessverre fungerer de fleste gratis VPN-er rett og slett ikke med Netflix. Det er fordi Netflix har implementert forskjellige anti-VPN-tiltak de siste årene. Som regel, bare de beste VPN-ene har klart å finne måter rundt Netflix geo-restriksjoner. Gratis VPN-er har for få servere som raskt blir svartelistet av Netflix, noe som forårsaker feil m7111-5059. Selv om du er heldig nok til å oppheve blokkeringen av Netflix med en gratis VPN, vil ytelsen sannsynligvis være relativt dårlig på grunn av begrensninger på båndbredde og det store antallet brukere som prøver å dra nytte av gratis tjenesten.

Vi fraråder også gratis VPN-er fordi de mangler sikkerheten til betalte VPN-er. Det er viktig å finne en VPN som tilbyr 256-bit AES-kryptering, DNS-lekkasjebeskyttelse og en kill switch. Slike sikkerhetsfunksjoner sikrer at du kan surfe på nettet uten å risikere at dataene dine blir kompromittert. Dessverre inneholder noen gratis VPN-er malware og spam-annonser. Sist men ikke minst, en virkelig sikker VPN bør ha en veldig streng policy for ingen logger. Problemet er at noen gratis VPN-er faktisk logger aktiviteten din og selger denne informasjonen til høystbydende. Av disse grunnene tror vi ikke at en gratis VPN er verdt bryet.

Vanlige Netflix m7111 feil forklart

Alle Netflix-feilkoder som starter med “m7111” indikerer et slags nettverks- eller nettleserproblem som forhindrer videoen i å laste inn. Feil m7111-5059 refererer spesielt til proxy-feilen som starter når Netflix oppdager deg ved å bruke en VPN eller en annen type proxy. Netflix har en svarteliste over kjente VPN-servere som er blokkert fra å få tilgang til video, i stedet returnerer proxy-feilmeldingen til brukere.

VPN-brukere kan av og til støte på andre m7111 feilkoder, inkludert:

 • M7111-1101 - prøv å tømme informasjonskapsler og nettleserbuffer.
 • M7111-1331 - oppstår noen ganger hvis du bruker bokmerker for å få tilgang til Netflix. Prøv å skrive inn URL-adressen manuelt.
 • M7111-1309 - ser ut til å ha innvirkning på Chrome-brukere. Prøv å deaktivere nettleserutvidelser.

Hva kan jeg se på Netflix?

Netflix tilbyr et omfattende bibliotek med filmer og TV-serier, inkludert eget originalt innhold. Noen av de mest populære titlene på Netflix i skrivende stund inkluderer følgende:

 • Stranger Things
 • Gudfaren
 • Master of None
 • Svart panter
 • Oransje er den nye sort
 • boyhood
 • The Haunting of Hill House
 • Ikke noe land for gamle menn
 • Korthus
 • Breaking Bad
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 35