Hvordan få en Iran IP-adresse ved hjelp av en VPN

Hvordan få en IP-adresse for Iran


Iranske streamingmediekanaler som GEM TV og Farsi1 begrenser tilgangen til live-strømmer til brukere som logger inn med en lokal IP-adresse, slik at du ikke får tilgang til innhold fra utlandet. En IP-adresse for Iran vil også gjøre det mulig for deg å enkelt få tilgang til din online bankkonto fra National Bank of Iran, EN Bank, Parisian Bank, Bank Pasargad og mer. Det er fordi de lokale systemene deres vil anta at du er fysisk i landet og ikke vil gi noen varslende varslingsaktivitetsvarsler.

Et virtuelt privat nettverk (VPN) lar deg endre IP-adressen din slik at den ser ut som om du surfer fra Iran. Denne robuste programvaren fungerer ved å kryptere all trafikk som flyter til og fra enheten din og dirigere den via en mellomleddsserver på et annet sted. Hvis du velger en server i Iran, din virkelige IP-adresse vil bli erstattet med en iransk, skjule din beliggenhet.

Dessuten resulterer krypteringsaspektet i en tilnærmet uhackelig forbindelse som holder hackere og snoopere trygt i sjakk.

I denne artikkelen avslører vi hvordan du kan få en Iran IP-adresse og den beste VPN for jobben.

Hvordan få en IP-adresse for Iran

Dessverre er det knapt noen topp-lag VPN-er som tilbyr muligheten til en IP-adresse for Iran. En tjeneste som oppfyller vårt stive kriterium er imidlertid HideMyAss. Å komme i gang med det er relativt greit.

Slik får du en Iran IP-adresse:

 1. Registrer deg og meld deg på HideMyAss.
 2. Når betalingen er blitt behandlet, kan du laste ned den opprinnelige programvaren til enheten din. Bruk bare offisielle app-butikker siden tredjepartsnettsteder ikke kan stole på.
 3. Koble til en server i Iran. Vent til forbindelsen er sikret.
 4. Når det er gjort, kan du prøve å få tilgang til geobegrenset iransk innhold.
 5. Gratulerer! Du har nå en IP-adresse for Iran og har tilgang til alt innholdet og appene du ønsker.

TIPS: Få en iransk IP-adresse GRATIS: De billigste planene på HideMyAss innebærer en forpliktelse i et år eller mer. Imidlertid, hvis du er ute etter et VPN i en måned eller mindre, anbefaler vi deg å dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Selv om du må foreta en innbetaling, vil den bli tilbakebetalt så lenge du avbestiller i løpet av de første 30 dagene. Dette er en risikofri avtale.

Hvordan finner jeg den beste VPN-en for en iransk IP-adresse?

VPN-tjenester er en krone et dusin. Men det er problematisk å plassere dem i samme kategori, forutsatt at det er et sammenlignbart servicenivå som tilbys. Det er dyrebare få VPN-tjenester som tilbyr støtte for en iransk IP-adresse, og som et minimum bør du forvente en stabil forbindelse og raske hastigheter.

Vår anbefaling av den beste VPN-en for en iransk IP-adresse er basert på følgende faktorer:

 • Opprettholder raske hastigheter og en stabil tilkobling
 • Tilbyr servere i Iran
 • Kan fjerne blokkering av flere geobegrensede strømmetjenester
 • Skjuler ditt digitale fotavtrykk
 • Har apper for Windows, MacOS, iOS og Android

Her er den beste og mest passende VPN-en for å få en IP-adresse fra Iran:

HideMyAss

Hide My Ass VPN

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.HideMyAss.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

HideMyAss driver 930 servere i 190 land, inkludert to servere (og seks IP-adresser samlet) i Iran. Noen av disse stedene kan være dekket av virtuelle, i stedet for fysiske servere. HideMyAss tilbyr et freemium-produkt, men du må få tilgang til den fullstendige (betalte) versjonen hvis du vil ha en IP-adresse fra Iran.

Det er flere alternativer for å hjelpe deg med å finne den riktige serveren for dine behov. Du har lov til å merke og velge favoritter; servere som tillater P2P (les: torrenting) er indikert med et P2P-symbol; og tjenesten foreslår også servere som er ideelle for å bryte gjennom sensur.

Denne leverandøren er en av de raskeste VPN-ene vi har vurdert. Pluss at den er stabil, sikker og er robust nok til å fjerne blokkering av flere geobegrensede strømmetjenester som Netflix, Hulu og BBC iPlayer.

HideMyAss bruker toppnivå-krypteringsprotokoller: 256-bits AES sammen med 4 096-biters RSA-nøkler. Tilleggsfunksjoner inkluderer perfekt hemmelighold for fremtiden, automatisk wifi-beskyttelse og en internettslåpsbryter.

Noen brukere vil kanskje ikke like det faktum at HideMyAss standardinnstilling er å logge og lagre brukerforbindelsesdata (inkludert IP-adresser). Imidlertid er det mulig å slå denne innstillingen ved å spille i appen. En annen fordel er at du er i stand til å bruke IP-adresse blanding-funksjonen som er funnet på nettverkssikkerhetsskjermen. Dette vipper IP-adressen din for en annen ved forhåndsbestemte intervaller.

HideMyAss inkluderer apper for Windows, MacOS, Android og iOS. Et enkelt abonnement gjør det mulig for fem enheter å koble seg til samtidig, og det er live chat support døgnet rundt.

Pros:

 • Stort antall land dekket
 • Grei hastigheter for strømming
 • Fjern blokkering av Netflix
 • 24/7 live chat
 • Mange betalingsalternativer

Ulemper:

 • Noen bekymringer for datalogging

BESTE VPN FOR EN IP-ADRESSE FOR IRAN: HideMyAss er vårt # 1 valg HideMyAss er raskt, sikkert og er en av de sjeldne leverandørene som tilbyr servere i Iran. I tillegg kan du bruke den til å streame Netflix uten buffring. Alle planer inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve tjenesten risikofri.

Les hele anmeldelsen vår av HideMyAss.

Hvordan ser jeg bare en VPN for en iransk IP-adresse?

I løpet av forskningen vår oppdaget vi at Iran ikke er et prioritert land når det gjelder VPN-serverplasseringer. Det kan være flere årsaker til dette, men kanskje den mest overbevisende er at landet fortsatt er blokkert av amerikanske sanksjoner. Ethvert selskap som prøver å gjøre forretninger med USA, kan ikke operere i Iran, uavhengig av om de er innlemmet i Amerika eller ikke.

I tillegg har Irans status for internettfrihet blitt stadig synkende og innbyggerne har ikke grunnleggende tilgang til gratis og åpen nett. Det kan være en annen grunn til at tilbydere viker unna.

Hva med gratis VPN-er? Er de et levedyktig alternativ?

Gratis VPN-er er tilgjengelige i hopetall over hele internett. Imidlertid bør du være klar over at selv om disse tjenestene virker attraktive, er realiteten i situasjonen at de har flere ulemper sammenlignet med betalte opsjoner.

Noen av disse ulempene er:

 • Begrenset og undertrykt båndbredde - betalte leverandører takler ikke hastighetene dine
 • Nettverkstetning - gratis VPN-er tar på seg flere brukere enn de kan støtte, noe som resulterer i frustrerende forsinkelser når du venter på at serverplass frigjør
 • Begrenset valg av servere - du finner absolutt ikke en ekspansiv liste over servere fra hele verden, og det vil være veldig vanskelig å finne alternativer for Iran
 • Dårlige krypteringsstandarder - HideMyAss (og andre betalte leverandører) bruker toppnivå-sikkerhetsprotokoller. Gratis VPN-er skvetter mot dette veldig viktige aspektet, og potensielt utsetter du deg for hackere og andre enheter

For å gjøre ting verre, har noen lyssky gratis VPN-tjenester utvunnet brukerdata for å tjene penger. En annen piggybacked på tomgang båndbredde for å bygge botnet-hærer. I tillegg viste en undersøkelse fra 2016 av gratis VPN-apper at over en tredjedel inneholdt skadelig programvare av noe slag.

Det er rett og slett ikke verdt å ta på seg alle disse potensielle risikoene bare for noen få dollar i kostnadsbesparelser hver måned.

Kan jeg bruke en VPN for å se iransk TV?

Iranske statsborgere som bor i utlandet ønsker utvilsomt å streame innhold hjemmefra. En VPN gjør dette mulig fordi det skjuler posisjonen din og får det til å virke som om du er lokalisert i Iran. Internett-TV-strømmer som de fra lokale kanaler GEM TV og Farsi1 bør gjøres tilgjengelig for deg.

I noen tilfeller kan det hende du må registrere deg på nettstedet før du får tilgang. Vær oppmerksom på at du kanskje må oppgi en lokal adresse eller betalingsmåte for noen nettsteder, så det er best å sjekke med individuelle nettsteder for klarhet hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre videre..

ANSVARSFRASKRIFT: Comparitech oppfordrer ikke til å bruke en VPN til å streame innhold ulovlig. Ta kontakt med lokale lover før du bestemmer deg for å legge ut på denne ruten. Hvis du har spørsmål, er det best å snakke med en advokat i hjemlandet.

Hva er dagens tilstand av internettfrihet i Iran?

Som nevnt er internettfriheter i Iran ikke akkurat stabile. Freedom House hevder at nettboere i landet opplever flere hindringer for internettilgang, grenser for innhold og brudd på brukerrettighetene.

I januar 2018, under utbredte protester mot regjeringen som feide landet, blokkerte myndighetene enten fullstendig tilgang til internett eller bremset den betydelig. Både Telegram - som er en av de mest populære direktemeldingsappene i landet - og Instagram ble blokkert. Telegram forblir sperret frem til i dag.

Tidligere, i august 2017, skisserte nye forskrifter med tittelen "Politikk og handlinger angående organisering av meldingsapplikasjoner for sosiale medier" juridisk virksomhet for meldingsapper som opererer i Iran og krevde at de skulle skaffe lisenser og flytte datasentre i Iran for å overholde lokale lover . Dette ble sett på som en måte å dempe og begrense deres innflytelse.

Videre ble seks administratorer av Telegram-gruppekanaler arrestert og dømt til fengselsstraff fra to til fem år i august 2017. Noen av anklagene på disse aktivistene var at de oppmuntret til protester og fremmet homofili..

Det er mulig at ytterligere sammenbrudd på sosiale medier og direktemeldingsapper kan skje i fremtiden. I dette tilfellet kan en VPN hjelpe til med å omgå disse blokkene.

Hvis du er en blogger i Iran og ønsker å være trygg på nettet, kan du lese guiden vår om hvordan du blogger anonymt.

Hva annet kan jeg gjøre med en IP-adresse for Iran?

VPN-er er en rask løsning for alle som ønsker å få tilgang til geobegrensede nettsteder som Netflix og Hulu. Men annet enn det, kan denne sofistikerte programvaren også hjelpe deg med å logge deg på din online bankkonto trygt og sikkert.

En IP-adresse fra Iran er nyttig for iranske borgere som bor eller reiser i utlandet, da de kan delta i transaksjoner fra National Bank of Iran, EN Bank, Parisian Bank og Bank Pasargad. Det er fordi mens du er koblet til en server i Iran, vil ikke bankens svindelalgoritmer merke noe galt, selv om du logger deg på fra et annet land, så det er liten eller ingen sjanse for at du blir frosset ut.

VPN-er gir deg også tilgang til offentlig wifi sikkert. Det er på grunn av det faktum at de krypterer forbindelsen din - som hovedregel foreslår vi at du utøver ekstrem forsiktighet når du logger deg på offentlige wifi-nettverk (de som finnes i kaffebarer, flyplasser og kjøpesentre). Nevnte wifi-nettverk tiltrekker seg skadelige hackere som prøver å overføre dataene dine, så det er lurt å bruke en VPN først.

Hvordan kan jeg ellers få en IP-adresse for Iran?

VPN-er er det mest effektive alternativet for en iransk IP-adresse, men det er et par andre metoder. Du bør imidlertid være klar over at disse ikke gir deg de samme resultatene som en VPN vil.

Tor-nettleseren er for eksempel en alternativ metode du kan bruke. Dessverre er det ekstremt tregt og klumpete og passer ikke bra for streaming, torrenting eller tilgang til offentlig wifi. Det kan også være lurt å holde seg borte på grunn av det dårlige omdømmet det oppstår etter å ha oppstått som en metode for å få tilgang til det mørke nettet.

Gratis proxy-servere kan teknisk sett også brukes til å port din beliggenhet til Iran. De kan imidlertid bare kryptere nettlesertrafikk, så andre apper på enheten din vil forbli usikret. På toppen av det sender de med tvilsomme personverninnstillinger og datakap, og vil sannsynligvis lett bli oppdaget av nettsteder som Netflix og Hulu.

Se også: Beste VPN for Iran

bildekreditt: Wikipedia-kart over Iran CC BY-SA 4.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3