Hvordan blande bitcoins og sende bitcoin anonymt

bitcoin blending tutorial


Mange omtaler feilaktig bitcoin som en "anonym" valuta, når faktisk hver transaksjon siden den ble lansert, er blitt registrert i en offentlig hovedbok, kjent som blockchain. I sannhet er bitcoin bare pseudo anonymt, eller "pseudonymous" som noen kaller det. Alle bitcoin-transaksjoner kan spores tilbake til de digitale lommebøkene som sender og mottar dem. Mens eieren av en lommebok ikke nødvendigvis trenger å knytte navnet sitt eller annen identifiserende informasjon til en lommebok, gjør mange det. Og for de som ikke gjør det, kan du være sikker på at lovhåndhevelse, offentlige etater og store selskaper har en interesse av å trekke forbindelser mellom bitcoin lommebøker og deres virkelige eiere.

Hvis du faktisk vil sende eller bruke bitcoin anonymt, må du dekke sporene dine ved å bruke en lommebok som ikke kan spores tilbake til deg. For å sette inn penger i denne lommeboken uten å legge igjen spor, må du "blande" bitcoin. Du kan deretter bruke de blandede bitcoinsene til anonymt å sende eller bruke bitcoin. Her er noen juridiske eksempler:

 • For å gjøre et anonymt kjøp, for eksempel et VPN-abonnement, uten å gi opp identifikasjonsbetalingsdetaljer eller la e-handelsselskaper selge kjøpshistorikken din til annonseringsnettverk
 • For å gi en anonym donasjon, for eksempel til en veldedighetsorganisasjon, ideell organisasjon eller person i nød
 • Å skjule penger på en konto under økonomisk uro når eiendeler står i fare for å bli beslaglagt av en korrupt regjering, slik som dagens situasjon i Venezuela
 • Hvis du ubevisst mottar bitcoins som er blitt pyntet, kan det å blande dem gjøre brukbare igjen på bitcoin. Coinbase har for eksempel avvist bitcoins tildelt fra spillesider

Også kjent som bitcoin-tumling og hvitvasking av bitcoin, og bitcoin-blanding bruker en tredjeparts tjeneste for å bryte forbindelsen mellom kilden og destinasjonen til bitcoins. I denne opplæringen viser vi deg det grunnleggende om hvordan det gjøres trinn for trinn. Etterpå vil vi nevne noen få andre ting du kan gjøre for å "herde" prosessen, og dermed forbedre sikkerheten og anonymiteten for de mest forsiktige blant oss, selv om den grunnleggende opplæringen vil gjøre det bra for de fleste.

For å komme i gang trenger du følgende:

 • Tor-nettleseren eller et lignende Tor-aktivert grensesnitt for anonym tilgang til Internett og DarkNet. Vi anbefaler å følge hele opplæringen (inkludert å lese denne siden) i Tor-nettleseren for å maksimere anonymiteten
 • En bitcoin-lommebok med mengden bitcoin du vil blande. Dette kan være en vanlig lommebok som er opprettet på det klare nettet, som vi vil referere til som din "marked" lommebok. Jeg bruker Coinbase-kontoen min.
 • En grunnleggende forståelse av hvordan du sender bitcoin og finansierer en lommebok
 • Et kryptert, klartekstnotat for å holde oversikt over alle adressene, IDene og annen informasjon du trenger under hele denne prosessen

Hvordan blande / velte / vaske bitcoin

Avslutt Tor Browser og lag en ny lommebok. I denne opplæringen bruker jeg standard lommeboken fra Blockchain.info. Det er nettbasert, noe som betyr at jeg ikke trenger å installere eller bruke noe utenom Tor Browser, og det krever bare en e-postadresse for å komme i gang.

Forvent å bruke mellom en halv time til en time på din første tur, pluss hvor lang tid selve blandingsprosessen tar.

Sette opp en brenner-e-post og anonym lommebok

Det er klart at du ikke vil bruke din egen e-postadresse. Det er mange tjenester som tilbyr gratis brenneradresser, for eksempel Guerilla Mail, men de sletter vanligvis e-postkontoer i løpet av få minutter eller timer. Vi trenger tilgang til kontoene våre for totrinns bekreftelsesformål i flere timer eller til og med dager, avhengig av hvor lang tid tumleprosessen tar.

Så i stedet bruker jeg Mailinator. Mailinator er ikke privat - ikke langt på vei. Faktisk er all e-posten som sendes til den automatisk lisensiert under det offentlige. Men det krever ikke registrering av noe slag for å bruke, så vi kan få tilgang til det anonymt. Og mens e-postene som er lagret på Mailinator blir slettet etter noen timer, er ikke e-postadressene det. Du kan finne opp hvilket e-posthåndtak du ønsker. Så lenge det slutter med “@ mailintaor.com” -domenet, vil det allerede eksistere.bitcoin mix mailinator

E-postmeldingene vi skal motta vil ikke inneholde noen sensitive kontooplysninger (som uansett ikke skal sendes over ukryptert e-post), så Mailinator er perfekt for det vi trenger. Bare følg disse instruksjonene:

 1. I Tor Browser, gå til nettstedet om løk Blockchain.info, klikk på Lommebok, og så Melde deg på.bitcoin mix lommebok
 2. Skriv inn e-postadressen til brenneren din. Vi bruker [email protected], men du kan bruke hva du vil. Ikke bruk et passord som du har brukt før på andre kontoer. Sjekk vilkårene for serviceavtalen og klikk Fortsette.
 3. Du blir så brakt til instrumentbordet for den nye, tomme lommeboken, som ikke har noen bånd til deg.bitcoin mix blockchain instrumentbord
 4. Åpne en ny fane og gå til mailinator. Gå inn på e-posthåndtaket til brenneren du opprettet, og sjekk innboksen.
 5. Du bør se en bekreftelses-e-postadresse for Blockchain.info. Bekreft opprettelsen av din nye lommebok.bitcoin mix autoriserer innlogging
 6. Noter lommebok-ID-en din (annerledes enn lommebokadressen). Du trenger det for å logge deg på lommebokpanelet og sende / motta bitcoin senere. Hvis du lagrer den i en tekstfil på datamaskinen din, må du huske å kryptere den filen. Merk at lommebok-ID og lommebokadresse er to separate strenger.

Lagre aldri passordene dine i ren tekst, selv ikke i en kryptert merknad. Husk dem, eller bruk i det minste en passordbehandling.

Finansiering av din mellomledd lommebok

Det du nettopp har opprettet, er en mellomledd lommebok. Så lenge du fulgte trinnene ovenfor helt i Tor-nettleseren, er den ikke koblet til deg eller enhetene dine på noen måte, bortsett fra at du vil sende den bitcoin fra markedslommeboken. Vi vil ikke bruke bitcoin-mikser ennå. For det trenger vi en tredje lommebok, som vi kommer til senere.

Vi kan ikke understreke dette nok: Aldri få tilgang til mellomlommeboken fra det klare nettet. Bruk alltid Tor.

Hensikten med denne lommeboken er å skape plausibel denierbarhet. I de neste trinnene sender vi bitcoin fra din lommebok (Coinbase-kontoen min, for eksempel) til den mellomliggende lommeboken vi nettopp opprettet. Så vil vi sende bitcoin fra mellomlommeboken til den endelige lommeboken gjennom tredjeparts blandetjeneste. Årsaken til at vi trenger en mellomledd lommebok er fordi det å sende bitcoin direkte fra din lommebok til en miksetjeneste virker mistenkelig. Det er en god måte å bli undersøkt, enten ved rettshåndhevelse eller av utvekslingen der du kjøpte den (Coinbase).

Ved å sende bitcoin til mellomledd lommeboka, ser dette ut som en vanlig transaksjon der du sendte en venn eller bedrift noen bitcoin. Dette skal være ganske greit hvis du noen gang har sendt bitcoin før, men her er instruksjonene:

 1. I lommeboken din Blockchain.info klikker du på Utklippstavleikon ved siden av send og motta knappene. Dette vil kopiere lommebokadressen din til utklippstavlen din (QR-koden lastes ikke inn for meg i Tor Browser)
 2. Bruk din lommebok for å sende mengden bitcoin du ønsker å blande til din mellomledd lommebok. Merk: Du trenger ikke få tilgang til din lommebok fra Tor-nettleseren. Børsen vet allerede hvem du er.

Lag din tredje og siste lommebok

Den tredje lommeboken vil være den endelige destinasjonen for våre fersk tumlede bitcoins, som vi kan bruke fritt uten at noen sporer transaksjonene tilbake til deg. Vi vil referere til dette som "mixer"-lommeboken.

Følg de samme trinnene fra den første delen ovenfor for å lage en annen anonym bitcoin lommebok i Tor Browser, denne gangen ved å bruke en annen e-postadresse og passord for brenneren.

For å øke anonymiteten og ytterligere bryte forbindelsen mellom deg og mikseren lommeboken, må du opprette flere adresser. Bruk av mer enn en adresse vil spre de nye myntene over adressene med tilfeldige beløp og forsinkelser for å gjøre blockchain-analyse vanskeligere.

Slik oppretter du flere adresser i din Blockchain.info-lommebok:

 1. Gå til lommebokpanelet innstillinger > Adresserbitcoin blander flere lommebøker
 2. Klikk på ved siden av standard lommeboken Få tilbitcoin mix legge til ny adresse
 3. Klikk Legg til neste adresse til du har så mange adresser du trenger, opp til maksimalt fem som kan brukes av miksetjenesten. Vi bruker bare tre.

Det kan også være lurt å bruke helt separate lommebøker, men for nå bruker vi bare forskjellige adresser i en enkelt lommebok.

Når du logger ut av mellomlommeboka, anbefaler vi at du setter opp sikkerhetskopiering i Sikkerhetssenter. Hvis du på en eller annen måte mister tilgangen til lommeboken, kanskje fordi brenner-e-posten din blir slettet, vil dette tillate deg å gjenopprette alle bitcoins som sitter fast på kontoen. Det samme gjelder mikserkontoen din.

Bland bitcoin

Nå for det avgjørende trinnet: å blande bitcoin. For dette må vi bruke en tredjepartstjeneste. Det er mange forskjellige alternativer der ute, men vi har valgt å gå sammen med Helix av Grams. Oppdatering: Helix by Grams har lagt ned. Vi anbefaler nå BitBlender eller CoinMixer.

I Tor nettleser kan du finne BitBlender på denne løk-URL: http://bitblendervrfkzr.onion

Men ikke ta ordet for det. Kontroller alltid løkadressen din alltid og trippel, og sørg for at mikseren du bruker er legitim. Dette kan være vanskelig fordi mange Tor-skjulte tjenester som Grams ikke har SSL-sertifikater og HTTPS-adresser. Det er mange forfalskede duplikater der ute som ønsker å svindle intetanende nybegynnere, inkludert en ganske beryktet en av Darknetmarkets, hvis blandingsveiledning er rangert blant de beste på Google.

Åpne en ny fane i Tor Browser og gå til BitBlender-løkstedet. Du kan registrere en konto hvis du ønsker det, men vi bruker nettstedets Rask blanding funksjon for demonstrasjon. Legg merke til boksen der du kan oppgi “Quick Mix ID”. Vi har ikke en ennå, men du kan bruke den senere til å sjekke statusen til miksen din.

bitblender 1

Skriv inn adressene til den tredje blandeboken som vi opprettet i forrige seksjon, hver adresse på sin egen linje uten tegnsetting. Hvis du vil foreta transaksjoner, kan du oppgi en minimums- og maksimalforsinkelse. Jeg angir maksimalt to timer, men det er opp til deg. Klikk deretter på Lag en ny Quick Mix knapp.

bitblender 2

Skriv ned din på neste side Rask blandings-ID til et sikkert sted, for eksempel en kryptert merknad. Nederst klikker du på lenken som sier Få en PGP signert "Bitcoin Blender Garanti" av denne Quick Mix. Kopier og lim inn teksten i notatet ditt også. Dette vil være nyttig hvis noe går galt og du trenger støtte fra folk som kjører blenderen. Klikk på tilbake-knappen for å gå tilbake til Quick Mix-statussiden.

Merk at minimum uttak beløpet i skrivende stund er 0,01 BTC. Det betyr at når blandingen er fullført, trenger du nok til å dekke 0,01 BTC pluss gebyrene som nettverket og selve mikseren påløper. Nettverksavgiften varierer, og mikseren krever et randomisert gebyr mellom en og tre prosent. Hvis du ikke ender opp med nok, vil transaksjonen ikke gå gjennom, og du vil ikke motta bitcoin, så sørg for at du har nok.

 1. Logg inn på din mellomledd lommebok, som nå skal inneholde bitcoin du vil blande. Du vil sannsynligvis trenge å godkjenne påloggingen ved å bruke bekreftelses-e-posten som er sendt til brenneradressen. Hvis du brukte Mailinator, bare bruk håndtaket du opprettet tidligere for å hente innboksen.Hvordan blande bitcoins og sende bitcoin anonymt
 2. Klikk på Sende -knappen og skriv inn blandingsadressen fra BitBlender (ikke den tredje blandeboken!), deretter beløpet du vil sende. Merk at det også er et gebyr fra Blockchain.info som sendes til gruvearbeidere, som er standardpris. Klikk på Fortsette for å bekrefte detaljene og sende bitcoinbitcoin mix send til mix

På BitBlender ser du kanskje ikke innkommende mynter på noen få minutter, så ikke få panikk. BitBlender vil vente på at den innledende transaksjonen blir bekreftet flere ganger på blockchain før den behandler miksen din. Når det begynner, avhenger av hvorvidt du har lagt tidsforsinkelsen, hvor lang tid det tar.

Du har kanskje lagt merke til at adressene i skjermbildene våre ikke alltid stemmer overens. Vi tok skjermbilder over flere mikser, så ignorere det.

Bruk det!

bitblender 3

Når prosessen er fullført, skal bitcoin ankomme blandebatteriet ditt. Logg deg på den med lommebok-ID-en din, og bekreft påloggingen med Mailinator-e-posten du brukte til å opprette Blockchain.info-kontoen, akkurat som før.bitcoin mix-slutttransaksjoner

Gratulerer! Du har nå en finansiert bitcoin-lommebok som er praktisk talt ikke sporbar. Forsikre deg om at når du får tilgang til denne lommeboken i fremtiden, gjør du det med nettleseren Tor. Det ville være synd å gå gjennom alle kostnadene og problemer med å blande bitcoin bare for å ødelegge din egen anonymitet ved å oppgi en ekte IP-adresse eller nettleserens fingeravtrykk.

Taint analyse?

Når du vil sende / bruke bitcoin, kan du gjøre det akkurat som en vanlig transaksjon.

I det siste anbefalte noen brukere å bruke Blockchain.infos taint-analyseverktøy for å sikre at mellomledd og blandebatteri ikke ble koblet sammen på noen måte. Dette gratis verktøyet har siden blitt fjernet, og ingen har reist seg for å erstatte det. Noen brukere rapporterte at den brukte litt skjelven logikk, uansett, så det var sannsynligvis ikke så pålitelig. I alle fall er det bare å sørge for at ingen av de mellomliggende lommebokadressene du sendte bitcoin fra er identiske med mikser-lommebokadressene du mottok den på.

Flere tips for å være anonym når du blander bitcoin

Opplæringen over inkluderer minimum antall forholdsregler noen bør ta når du blander bitcoin. Men hvis du vil maksimere personvernet, er her noen flere tips du kan ta:

 • Live OS: Tor Browser skal være tilstrekkelig for de fleste brukere, men hvis du vil være sikker på at du ikke legger igjen spor, bruk et herdet live operativsystem som TAILS som går av en CD- eller USB-stasjon.
 • E-post med privat brenner: Mailinator slik vi bruker den i denne opplæringen kan holde deg anonym, men den er ikke privat. Anonymitet og personvern er to forskjellige ting. Husk at hver e-post som Mailinator mottar er lisensiert under det offentlige. Alle kan få tilgang til e-postene dine så lenge de forblir på Mailinators servere. Selv om ingen av e-postene du vil motta i trinnene ovenfor, inneholder hemmelig informasjon som passord, kan det være lurt å ha litt mer privatliv. Det er mange andre private e-posttjenester for brennere der ute, bare sørg for å utføre din aktsomhet før du går til en.
 • Slett notatene dine: Vi anbefalte å kopiere ned detaljer om adressene dine, mix-ID-er og PGP-garantier i et kryptert notat under prosessen. Når du er ferdig og bitcoin har kommet i lommeboken, sletter du lappen. Selv om den er kryptert, vil du ikke legge igjen spor av aktiviteten din på harddisken. Dette bør ikke være noe problem hvis du bruker et live OS.
 • Flere lommebøker: Vi distribuerte vår blandede bitcoin mellom fem forskjellige adresser under en enkelt lommebok i opplæringen. Det kan være lurt å vurdere å bruke separate lommebøker og til og med forskjellige kontoer hvis du virkelig vil legge deg lavt. Dette gjør styring av bitcoin din mer kjedelig, men det er prisen du betaler for å være usynlig.
 • Lag nye lommebøker hver gang du tumler: Det kan være fristende å bruke den samme mellomleddet og bland lommebøker hver gang du tumler bitcoin, men det anbefales at du lager nye lommebøker og kontoer med nye e-postadresser hver gang. Bitcoin blandingstjenester blir sannsynligvis fulgt nøye med av offentlige etater og andre, så alle lommebøker du sender penger til eller fra dem kan også overvåkes.
 • Deaktiver Javascript: Javascript kan brukes til å identifisere nettleseren din eller levere drive-by nedlastinger som inneholder skadelig programvare. I Tor Browser kan du klikke på ‘S’ -ikonet ved siden av URL-linjen for å aktivere Forbyd manus globalt. Merk at noen bitcoin-miksere og nettbaserte lommebøker krever at Javascript fungerer. Vi anbefaler å unngå disse. Javascript er ikke nødvendig for Blockchain.info lommebøker eller BitBlender.
 • Dobbeltsjekk løklenker: Tor skjulte tjenester, også kjent som løksteder, har ingen SSL-sertifikater. Det betyr at det kan være vanskelig å skjelne om du bruker et ekte nettsted eller en forfalskning. Fra skrivende stund er alle løklinkene vi har oppdatert, men du bør dobbeltsjekke på https://darknetmarkets.org/

Velge en mikser / tumbler

Du har et overskudd av tredjeparts tumblere å velge mellom når du blander bitcoin, men det er alltid nødvendig å utføre due diligence. Vi valgte å bruke BitBlender i denne opplæringen fordi den ikke krever registrering, har et godt omdømme, er enkel å bruke, fungerer som en Tor Hidden-tjeneste og behandler transaksjoner raskt.

Ikke bruk en miksetjeneste på det klare nettet. Triple sjekk alltid løk-URL-en fra flere pålitelige kilder. Forsikre deg om at den fortsatt er aktiv og har et mangeårig rykte. Jo flere brukere en blandingstjeneste har, jo mer sannsynlig blir bitcoins blandet godt og raskt.

Hvis du Google en mikser, er den første lenken som sannsynligvis dukker opp Bitmixer. Denne tjenesten ble nylig lagt ned, så vær på utkikk etter etterliggere. Ikke bruk heller koblingene fra Darknetmarkets [dot] org, som er phishing-svindel som vil stjele bitcoin din.

Vi anbefaler mot å bruke sammenblandede blandingstjenester som tilbys av lommeboken eller sentralen, for eksempel Blockchain.infos delte sending. Disse vil ikke dekke sporene dine tilstrekkelig.

Er å blande bitcoin lovlig?

Å utelukke lover i en håndfull land der bitcoin er forbudt helt, alt vi har lagt frem i denne artikkelen er 100 prosent lovlig. Det er ingen lov mot tumbling av bitcoins. Du kan bruke de blandede bitcoinsene til å gjøre et anonymt kjøp for noe, for eksempel en VPN-tjeneste som godtar bitcoin.

Vær imidlertid oppmerksom på at denne prosessen ofte blir brukt av kriminelle som søker å hvitvasking av ekte penger eller anonymt å kjøpe ulovlige varer på DarkNet-markedsplasser. Det sier seg selv at slik praksis fremdeles er ulovlig.

Av disse grunner kan blanding av bitcoin trekke feil type oppmerksomhet, også for lovlydige borgere. Vi understreker at det er ekstremt viktig å bruke Tor-nettleseren eller lignende anonymitetsverktøy for å forbli anonym.

Hvor mye koster det å blande bitcoin?

BitBlender tar et randomisert kutt fra 1 til 3% fra hva du legger i det. Ulike miksere tar forskjellige mengder, men vær på vakt for alt som ser for godt ut til å være sant. Noen tar en liten, men tilfeldig prosentdel for å gjøre sine transaksjoner vanskeligere å spore.

Jeg startet med å sende 0.02865602 BTC inkludert gebyret for den første overføringen til mellomlommeboken. Av det beløpet jeg startet med, endte jeg opp med 0,02618474 BTC i blandebatteriet mitt etter all transaksjons- og blandingsavgift. Det er omtrent 9 prosent mindre enn det jeg startet med. Legg merke til at det var hvor mye som var i blandeboken min etter tumleprosessen uten det endelige transaksjonsgebyret for hva jeg til slutt bruker det på. (Oppdatering: Fordi den endrede artikkelen bruker BitBlender i stedet for den nå nedlagte Helix, vil ikke tallene du ser i noen skjermbilder gjenspeile disse tallene).

Transaksjonsgebyrene mine var i gjennomsnitt rundt $ 2 eller $ 3 hver gang jeg sendte bitcoin. På et tidspunkt var det så høyt som $ 8, men jeg valgte å vente til gebyret dyppet ned til et mer fornuftig nivå. Dobbeltkontroller transaksjonsgebyrene før du sender bitcoin for å være sikker på at du ikke kommer til å tape en stor del av pengene dine. Hvis du har råd til å vente, kan du henge fast til trafikken i nettverket dør ned og gebyrene faller.

Bitcoin-transaksjonsgebyrer varierer avhengig av mengden trafikk i nettverket og utvekslingen du bruker for å finansiere lommeboken. Jeg forteller deg hva jeg opplevde for å gi deg en grov ide om hva du kan forvente, men kjørelengden kan variere. Du vil få belastet gebyrer flere ganger i løpet av prosessen: av gruvearbeiderne, børsen din og selve blandingstjenesten bitcoin. Forsikre deg om at du sender minimumsbeløpet som kreves av mikseren inkludert avgifter, ellers blir pengene dine betraktet som en donasjon.

“BTC Keychain” lisensiert under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =