Grønn VPN lukker seg, prøv disse alternativene

greenvpn nedleggelse kunngjøringGreen VPN, en Kina-basert VPN-tjeneste som hovedsakelig er ansatt av innfødte kinesiske brukere for å omgå Great Firewall, er lagt ned. Tilbyderen var populær blant kinesiske netizens, men den klarte ikke å oppfylle myndighetens forskrifter og ble beordret til å stenge butikk 1. juli, ifølge en selskapserklæring.


Nedleggelsen kommer i kjølvannet av en reguleringsvarsel som ble gitt ut tidligere i år av kinesiske myndigheter. Industridepartementet kunngjorde i januar at det ville slå ned VPN og andre internett- og kabeltjenester som opererer uten myndigheters godkjenning i en kampanje som vil vare frem til april 2018. Grønn VPN ble brukt til å få tilgang til online innhold og tjenester blokkert av Kinas avanserte sensur på internett, kjent som Great Firewall, som blokkerer utenlandske nettsteder, apper, sosiale medier og nyhetsutsalg blant annet.

Kunngjøringen i januar påkalte mange VPN-brukere i Kina fordi mange mennesker antok at det ville være ulovlig å bruke en VPN i landets engros. Dette var et resultat av mediasensasjonalisme og dårlig rapportering. Å bruke en VPN i Kina er ikke ulovlig, og brukere i Kina kan ganske enkelt bytte til en annen tjeneste. Grønn VPN ble skodd sannsynligvis fordi den var basert i Kina, mens de fleste andre er integrert og vert servere utenfor landet.

De fleste anerkjente VPN-selskaper opererer ikke på kinesisk jord. Brukere kan ganske enkelt koble seg fra Kina for å få tilgang til serverne sine i andre land. Kinas forskrifter gjelder da ikke for dem.

Her er noen få VPN-er vi anbefaler at du kan bruke akkurat nå i Kina for å omgå Great Firewall:

  • ExpressVPN (49% rabatt på 12-månedersplanen)
  • NordVPN
  • StrongVPN
  • VyprVPN

Du kan finne mer informasjon om alle disse i vår liste over de beste VPN-ene for Kina, som også inkluderer noen VPN-er som du ikke bør bruke i Kina og annen nyttig informasjon.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 34

map