Exodus Kodi addon: Skal du installere Exodus, er det trygt?

Tenker du å installere det populære Kodi Exodus addon? Vi ser på hva det er og hvordan det fungerer. Vi vil dekke noen problemer du bør være klar over med Exodus og tilby noen gode alternative tillegg som vil gi deg tilgang til lignende innhold.


kodi exodus addon

Exodus Kodi-tillegget er en ekstremt populær, selv om det er litt tvilsom kilde for de som ønsker å streame on-demand-filmer og TV-serier. Exodus har et stort bibliotek med innhold som fortsetter å hente inn nye brukere. Likevel er Exodus Kodi-tillegget et trygt og legitimt streamingalternativ?

Exodus steg til berømmelse som et tillegg fokusert spesielt på å gi "gratis" innhold til Kodi-brukere. I sannhet kommer mange brukere som kom til Kodi for første gang fordi de hører om alt innholdet som er tilgjengelig via Exodus Kodi-tillegget.

Imidlertid er Exodus et uoffisielt tillegg. Det er det som anses som "tredjepart", og det mottar ingen offisiell støtte eller anbefaling fra Kodi-utviklingsteamet. Selv om det ofte anbefales som en god sammenkobling for de som bruker Kodi på Amazon Fire TV, beholder ingen offisiell støtte fra førsteparts kilder. Les videre for å finne ut om du bør bruke og hva alternativene er.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer copyright-materiale uten tillatelse.

Hvordan bruke Kodi sikkert og privat

Uansett den offisielle eller uoffisielle karakteren av tilleggene du bruker, kommer Kodi med unike bekymringer for personvern og sikkerhet. Spesielt eksodus har blitt brukt til ubehagelige formål av sin egen skaper i fortiden, en handling som, etter å ha blitt fanget, tvang ham til å trekke seg fra Kodi tilleggsutvikling.

Når du bruker Kodi-tillegg, påfører du deg noen risikoer. Tillegg kan kapres og brukes til å spionere på brukere gjennom angrep på midten av midten. På grunn av måten tilleggsprogrammer fungerer på, så lenge noen installerer riktig kode i tilleggsprogrammet, kan de spionere på aktiviteten din, stjele private data og potensielt få tilgang til systemet ditt. Dessverre kan du nå vite at dette skjer.

I tillegg smitter ISP-ere stadig mer streaming av data. Kodi-streaming er ikke unntatt. Når Internett-leverandøren din kan se datatrafikken din, kan den blokkere eller strupe videostreamingen.

VPN-er maskerer identiteten din og innholdet i internettrafikken din, noe som gjør surfeaktiviteten din usynlig for nysgjerrige øyne. VPN-er kan beskytte deg mot ondsinnede som midt-angrep. Å bruke en vil sikre at du ikke får problemer med en ikke-godkjende Internett-leverandør (Internet Service Provider), eller utsetter dataene dine for omtrent hvem som helst..

Når det gjelder VPN og Kodi er dette virkelig et område der gratis produkter bør unngås. Gå etter en betalt tjeneste av høy kvalitet som ikke risikerer å svekke sikkerheten og personvernet ditt, og som er raskt nok til å strømme uavbrutt. Vi anbefaler IPVanish: den passer til disse kriteriene, er veldig populær blant Kodi-samfunnet og fungerer med alle Kodi-tillegg.

Leseravtale: Du kan spare 60% på en IPVanish årsplan her.

Alternativt kan du prøve en av anbefalingene fra vår liste over de beste VPN-ene for Kodi.

Utover sikkerhetsrisikoer kan en VPN til og med gi deg tilgang til geografisk låst innhold. Innholdsleverandører låser stadig oftere innhold for forskjellige land, og tilbyr bare det til høystbydende. Du kan lovlig omgå mange innholdsblokker ved å bruke en VPN som IPVanish, slik at du får tilgang til servere i landet der innholdet er bosatt, og lar deg få tilgang til noenlunde.

Hva er Exodus Kodi Addon?

Exodus
Eksodus er av mange ansett for å være den beste TV-og filmstrømmen som er tilgjengelig. Imidlertid ble støtten for Exodus nylig henlagt, så dette tillegget støttes ikke lenger direkte av noen utviklere. Den manglende støtten betyr at Exodus-nedlastinger du finner kan medføre betydelig sikkerhetsrisiko, gitt at nedlastingen kan komme fra en kilde som ikke bryr seg om personvernet ditt eller beskyttelse av data.

Selv om det stemmer at Exodus ikke er vertskap for innholdet du finner der, gir det tilgang til innhold som først og fremst er piratkopiert og tilbudt uten lovlige opphavsrettigheter. Det er noen lovlige videostrømmer tilgjengelig gjennom Exodus. For eksempel kan man finne Abbot og Costello-filmen, Africa Screams fra 1949, lett tilgjengelig gjennom Exodus.

Likevel er de aller fleste video- og TV-strømmer tilgjengelig gjennom Exodus piratkopiert. Selv om du kan filtrere ut visse nettsteder som inneholder innhold i Exodus, skrapes alle nettsteder som er oppført med at tilleggsmodulen, innhold fra piratkopiering av innhold.

På grunn av sin tunge avhengighet av piratkopiert streaming, anbefaler vi ikke Exodus for Kodi-brukere som ønsker å streame innhold. 

Som et alternativ, oppfordrer vi brukere til å sjekke ut alternativene nedenfor.

Beste Exodus-alternativer

USTVNow

kodi_ustvnow_install
USTV Now er et flott alternativ for de som ønsker å legge til litt direktesendt TV til direkteavspilling. Selv om USTVNow først og fremst fokuserer på live TV-alternativer, kan brukere finne innhold på forespørsel her også.

For tiden er USTV Now et fullt lovlig alternativ. Brukere kan få tilgang til en håndfull gratis live-kanaler fra USA (NBC, CBS og FOX inkludert). Med et abonnement på 19 dollar per måned utvides det til over 25 kanaler og muligheten for å ha en DVR-tjeneste inkludert. Du kan spille inn favorittkanalvisningene dine og se dem senere, og lage dine egne videoalternativer på forespørsel.

For å lære mer, klikk her for å få tilgang til vår lengre guide på USTVNow.

BBC iPlayer

BBC iplayer
Innhold på forespørsel er ryggraden i det som gjør Exodus til en populær plattform. I stedet for å henvende seg til Exodus, kan imidlertid britiske brukere finne betydelig verdi i å bruke BBC iPlayer. IPlayer-tillegget gir noen av videostrømmene i høyeste kvalitet av tilleggsutstyr tilgjengelig på Kodi. Fordi den skraper direkte fra BBC iPlayer-nettstedet, er tjenesten lovlig å bruke så lenge du har en gyldig TV-lisens.

Du kan enkelt finne BBC iPlayer-tillegget tilgjengelig gjennom Offisielt Kodi Add-on Repository ved å gå til Addons > Pakkesymbol (øverst til venstre) > Installer fra depot. Derfra kan du enkelt laste ned og bruke dette tillegget for å finne bra innhold.

Reiser du for tiden? Det er ikke et problem. Du kan fremdeles få tilgang til BBC iPlayer ved å bruke en VPN. Du vil bli spurt om du har en TV-lisens når du prøver å få tilgang til innholdet, på samme måte som om du logget inn via det offisielle nettstedet.

YouTube

youtube
Det gratis innholdet på YouTube er vanskelig å undervurdere. Med hundretusenvis av videoer tilgjengelig vil du sannsynligvis gå tapt i søket etter flotte videoer, men du vil alltid skaffe opp materiale av høy kvalitet hvis du vet hvor du skal se. Det inkluderer mange gode TV-serier og filmer du kanskje leter etter gjennom Exodus.

YouTube lar brukere til og med kjøpe populære filmer og TV-serier til en lav pris. Når du har koblet kontoen din til Kodi, kan du enkelt få tilgang til de kjøpte filmene gjennom mediaspilleren. En av fordelene med å bruke YouTube gjennom Kodi? Ingen annonser! Det, i og for seg, gjør Kodi til en unik plattform for alle som ønsker flott innhold uten den irriterende ventetiden skapt av reklame. Spesielt for YouTube, der annonser er så vanlige, er nesten en kamp laget i himmelen å bruke den gratis Kodi-mediaspilleren med YouTube..

Exodus Kodi addon: Oversikt og personvernhensyn

Exodus er et veldig populært tillegg, noe som gjør litt lokkende "gratis" filmer litt vanskelig å ignorere. Det er imidlertid viktig å forstå sikkerhetsproblemene som eksisterer med Exodus, slik at Kodi-brukere bedre kan forstå hvorfor vi ikke anbefaler dette tillegget.

Exodus opprettholder visse risikoer, spesielt nå som det ikke støttes av noen utviklere. Som nevnt eksisterer noe juridisk innhold i Exodus. Offentlige domenefilmer kan enkelt lokaliseres gjennom søkefunksjonen i Exodus. Disse kan spilles lovlig, på grunn av det faktum at de er lovlig tilgjengelige og kan streames fra alle kilder.

Alternativer for public domain er imidlertid få og langt imellom. Av de tusenvis av filmer og TV-serier som er tilgjengelige gjennom Exodus, er de aller fleste piratkopiert. Dette betyr at det kanskje ikke er lovlig å streame innhold gjennom Exodus. Selv om du tror en film kan være lovlig tilgjengelig, kan det være vanskelig å ta den beslutningen gjennom Exodus alene.

Leverandører kan slås av på Exodus. Vi har imidlertid funnet at ingen av leverandørene som er oppført kun er lovlige streaming-nettsteder. Blant de hundrevis av streamingnettsteder som Exodus skraper fra for å finne innhold, er hvert nettsted som er oppført av tvilsom karakter.

exodus kodi addon

Kjente piratkopieringssider er tydelig identifiserbare og enkle å streame fra gjennom Exodus

Utover bare dette problemet er det faktum at Exodus er svært usikker. Spesielt på grunn av beliggenheten i mindre anerkjente lagringsplasser og det faktum at det ikke støttes, er Exodus et hovedmål for kaprere. Det har blitt brukt som et DDoS botnet før av sin egen skaper. Gitt sin popularitet, kan det også være et mål for de som ønsker å stjele data gjennom hack-angrep fra mennesket eller via malware satt inn i nedlastingsfilen..

Vi anbefaler brukere å unngå Exodus, holde seg til de primære, juridiske alternativene og bruke en VPN når de vurderer alle nedlastinger og streaming av tillegg.

Kodi v17.3 “Krypton” er den siste stabile versjonen av Kodi som er tilgjengelig for nedlasting

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 75