Er Terrarium TV trygt og lovlig å bruke? Hva er alternativene?

[ware_item id=33][/ware_item]

Terrarium TV-skjermbilder Kilde: Terrarium TV

Live og on-demand TV er veldig rasende i disse dager, spesielt når du ikke trenger å pony opp dine hardt opptjente kontanter for overpriced kabelabonnement. Noen online tjenester annonserer gratis TV, inkludert den stadig mer populære Terrarium TV. Denne Android-baserte strømmetjenesten lover deg alt du ønsker i online streaming: valg, fleksibilitet og høy kvalitet, alt for den lave, lave prisen på ingenting.

Men er Terrarium TV en lovlig tjeneste? Bør du laste ned Terrarium TV til Android-enheten din og strømme bort? Vi tok et dykk i Terrarium TV, både når vi testet tjenesten og bestemte om du skulle gjøre Terrarium TV til din neste go-to-streaming-app.

Oppdatering 9/17/2018: VIKTIG. I september 2018 kunngjorde Terrarium TVs utvikler at tjenesten ville stenge for godt. 17. september ble det imidlertid kjent at han kan gi fra seg brukerdata. Vi har mer informasjon om Terrarium TVs generelle sikkerhet nedenfor, men det er viktig for alle nåværende brukere å avinstallere denne apk så snart som mulig.

Slik strømmer du på nett trygt og privat

Uoffisielle strømmetjenester som Terrarium TV er populære blant et økende antall snor. Likevel kan du rive kabelboksen for strømming på nettet med seg en rekke problemer, ikke bare når det gjelder å beskytte dataene dine på nettet, men også for å holde Internett-leverandøren i sjakk. Av den grunn er det mange online streamere som nå vender seg til Virtual Private Networks (VPNs).


Når du streamer på nettet gjennom Terrarium TV og andre tjenester som det, pleier du å bruke mye data. Gitt HD-streaming er stadig oftere også, dette kan føre til stor belastning på ISP-ens tilgjengelige båndbredde. I stedet for å investere i mer infrastruktur, har mange Internett-leverandører snudd til å stryke hastighetene til kunder som streamer mye video.

Til tross for hva du kanskje har hørt, er VPN-bruk ikke bare lovlig, men stadig mer nødvendig. Selv de som streamer lovlig innhold, kan dra nytte av å omgå urettferdig geografisk innholdsblokkering og unngå ISP-hastighetsregulering. Blant de mange VPN-ene som kan hjelpe deg med å beskytte dataene dine og sikre datahastighetene våre, har vi funnet IPVanish å være den beste.

IPVanish vedlikeholder sine egne servere spredt over hele verden. Når du bruker IPVanish, vil du finne ubegrenset båndbredde, minimal innvirkning på nedlastings- og opplastingshastighetene og kryptering av militær karakter for å beskytte deg og dine data.

RASKT OG PÅLITELIG: IPVanish har et stort nettverk av ikke-ukjente servere som gir gjennomgående store hastigheter. Sterk sikkerhets- og personvernfunksjoner. En favoritt for Kodi og Amazon Fire Stick for appene sine og streamingfunksjonene. Familievennlig da den kan håndtere opptil 10 tilkoblede enheter samtidig. Prøv det uten risiko med 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Hva er Terrarium TV?

Terrarium TV Kilde: Terrarium TV

Terrarium TV er et online streaming-program for Android. Appen fakturerer seg selv ganske attraktivt på sin dedikerte hjemmeside:

“Beste gratis 1080p HD-filmer og TV-show Android-app APK Last ned”

Denne attraktive uttalelsen har gjort det bra å trekke inn mange brukere. Terrarium TV har for tiden over 140 000 likes på Facebook og en aktiv Reddit-side med over 9000 abonnenter.

I følge appens utvikler inneholder “Terrarium TV bare lenker til andre nettsteder på Internett. Det vert ikkje lagt opp eller last opp video, film eller mediefiler. Den lagrer ingen koblinger for mediastrømmer på noen av serverne. Terrarium TV samler koblinger i et praktisk, brukervennlig grensesnitt. "

Hvis du er kjent med Kodi- og Kodi-tillegg, skal dette utsagnet høres kjent ut. Dette er faktisk omtrent det samme argumentet som er brukt av populære tredjeparts-Kodi-tilskudd som Covenant, Gurzil, Exodus, SportsDevil og andre. Selv om det finnes metoder for å streame Terrarium TV gjennom Kodi, er det først og fremst et Android-basert addon, som fungerer noe på samme måte som den godt brukte Android-appen Mobdro.

Er Terrarium TV trygt og lovlig?

Dette er faktisk to separate spørsmål når det gjelder Terrarium TV. Vi begynner med sikkerhetsspørsmålet.

Terrarium TV-sikkerhet

Er Terrarium TV trygt å bruke? Ja og nei. Til å begynne med har det ikke vært kjent noen rapporter om hacking eller ondsinnet kode som finnes i den vanlige Terrarium TV-appen. Imidlertid er det noen problemer med nedlastingsprosessen som kan heve noen røde flagg.

Det første er det faktum at Terrarium TV er det ikke tilgjengelig i den offisielle Google Play Store. Dette betyr iboende ikke at Terrarium TV-appen er dårlige nyheter. Du må endre Android-innstillingene dine for å tillate ukjente kilder fra tredjeparter utenfor Google Play Store, men ikke alle nedlastinger av denne art er dårlige.

Nettstedet APK Mirror huser faktisk et stort lager av Android-apper som kan lastes ned fra utenfor Play Store. Mange av disse er rent legitime apper som av en eller annen grunn aldri kom til Android eller eldre versjoner av populære Android-apper som noen brukere likte bedre.

Google Play Store-appene er imidlertid langt sikrere. Gjennomgangsprosessen for apper er strengere (selv om den ikke er like streng som med Apple App Store), så å laste ned en app utenfor Play Store medfører bemerkelsesverdige risikoer. Dette inkluderer muligheten for å laste ned og installere et virus på Android-enheten din hvis du laster ned en app fra feil kilde.

Fordi Terrarium TV er uoffisiell, er det enkelt å forfalske. Det har faktisk blitt forfalskede versjoner av det i Google Play Store allerede. De falske versjonene kan være inngangsportene til data mining og virus.

Endelig, 17. september 2018, rapporterte TorrentFreak at Terrarium TVs utvikler, NitroXenon, sier at han vil gi fra seg eventuelle brukerdata hvis han blir bedt om det. NitroXenon informerte TorrentFreak om at, "Jeg forteller bare sannheten ... Nesten hver app sporer brukerens IP [adresser]. Og hvis jeg må [overlate] informasjonen til myndighetene, vil jeg gjøre det. ”

Unødvendig å si, Terrarium TV er ikke en vi vil anbefale for IPTV-streaming på Android.

Er Terrarium TV lovlig?

Apper som Terrarium TV er alltid litt av et lovlig gamble. Mens Terrarium TV skraper fra noen online kilder som tilbyr lovlig innhold, bryter flertallet av innholdet med lov om opphavsrett.

Terrarium TV prøver å beskytte seg selv ved ikke å være vertskap for noe av innholdet i seg selv. Som vi har lært av noen bemerkelsesverdige Kodi-addoneksempler nylig, er dette ikke akkurat en idiotsikker metode. En gang populære streamingtillegg som ZemTV og Phoenix (som siden har kommet tilbake som Bennu) gikk offline etter et søksmål mot piratkopiering. Og Kodi-nettstedet TVAddons traff mange store nyhetssider etter at eieren ble truffet med et ganske opprivende søksmål og hjemmesøk og beslag.

Enkelt sagt, Terrarium TV eksisterer i et lovlig "grått" område, men selv da blir mye av det den gjør stadig mer stemplet som brudd på opphavsretten. Selv om det er usannsynlig at brukere blir rammet med juridiske konsekvenser, kan det ikke alltid være tilfelle. Uten VPN eller annen proxy-metode for å skjule streamingaktivitetene dine, kan Internett-leverandøren din og ethvert myndighetsorgan se at du streamer fra piratnettstedene koblet til Terrarium TV.

Bør jeg bruke Terrarium TV?

Comparitech opprettholder en streng policy for å ikke støtte bruken av live-TV eller strømmetjenester på forespørsel som bruker piratnettsteder eller som bryter opphavsretten.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger, inkludert ulovlig streaming gjennom Kodi. Kodi kan brukes til mange utmerkede, lovlige online streamingformål. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer copyright-materiale uten tillatelse.

Vi er klar over at dette ikke hindrer noen brukere i å installere Terrarium TV på enhetene sine. Vi anbefaler imidlertid ikke tjenesten og tror at det er mange andre legitime alternativer tilgjengelig for deg.

Terrarium TV-alternativer

Er Terrarium TV trygt og lovlig å bruke? Hva er alternativene? Kodi addon for Youtube

Hvis du skal bruke Terrarium TV eller vurdere å installere og bruke en lignende Android-app, anbefaler vi deg på det sterkeste å vurdere å bruke Kodi i stedet.

Kodi er en gratis mediaspiller som er optimalisert for Android-enheter, inkludert Amazon Fire Stick og Fire TV, samt en litany av andre enheter. Kodi er designet for å spille av mediene du allerede har for hånden, for eksempel MP3-musikkfiler eller MP4-videoer, men kan også brukes til å streame innhold direkte fra nettet ved hjelp av et stort bibliotek med tillegg.

Det som er flott med Kodi som et alternativ til Terrarium TV, er at det tilbyr et stort antall strømningsalternativer. Kodi addons kan mer enn gjøre opp for innholdet du finner ved hjelp av Terrarium. I motsetning til Terrarium TV, finner du Kodi i Google Play Store. Ingen grunn til å laste ned en noe mistenkelig fil fra en tredjepart!

Det er hundrevis av live streaming og on-demand streaming addons som gir innhold hvor som helst fra anime til hitfilmer og mer.

For å lære mer om Kodi, sjekk ut vår store Kodi-guide. Vi anbefaler også guidene våre som dekker de beste live TV Kodi addons, de beste addons for TV og filmer, og de beste anime addons for Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 53