Enkel MLB.tv Blackout-løsning ved hjelp av en VPN | Testet mars 2019

Skuffet opp


I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan omgå MLB.tv-blackout og se på alle MLB-spill fra 2019 både fra og utenfor USA. Du trenger et aktivt MLB.tv-abonnement, stasjonær nettleser som Chrome eller Firefox og en VPN. Dette betyr at hvis du reiser, kan du fremdeles få tilgang til de vanlige hjemmestrømmetjenestene uansett hvor du er og slå blackout-begrensningene.

Slik omgår du blackout av MLB.tv: hurtigveiledning

Enkel MLB.tv Blackout-løsning ved hjelp av en VPN | Testet mars 2019

Her er en rask gjennomgang for de av dere som ikke vil bry deg om å lese hele artikkelen.

Slik ser du blackout-spill:

 1. Registrer deg for og last ned en god VPN med mye båndbredde og serverplasseringer. Vi har brukt ExpressVPN i testene våre, og det fungerer bra.
 2. Installer VPN-appen på Macbook eller PC-en og kjør den.
 3. Koble til en server på et sted der spillet du vil se ikke er svart. Vi har hatt lykke til med servere i Canada og Mexico, som lar deg til og med omgå nasjonale blackouter, som de på MLB Playoff-spill 2018.
 4. Åpne nettleseren din og gå til MLB.tv for å se på spillet slik du normalt ville gjort.

3 MÅNEDER GRATIS: Få ytterligere 3 måneder gratis her når du registrerer deg for ExpressVPNs årsplan. Avtalen inkluderer 30 dager uten tilbakebetaling av pengene-tilbake-garanti, slik at du får full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Omkjøring MLB-avbrytelser med VPN

Major League Baseball-fans i USA som kjøpte MLB.tv-abonnementer føler seg forrådt av det faktum at de ikke kan se alle kampene som er lovet dem på grunn av live blackout. MLB.com 's eget nettsted hevder at abonnenter, som betaler $ 25 per måned eller $ 120 per år, kan "se hvert spill utenom markedet vanlige sesong live eller på forespørsel på over 400 støttede enheter."

Rull ned til det fine formatet, men virkeligheten er ganske annerledes. Fans har uttrykt sinne mot MLB.tv om at mange spill er geolåst på grunn av lokale lisensbegrensninger, og tvinger dem til å kjøpe et kabel- eller satellitt-TV-abonnement for å se på. I henhold til MLB.TVs blackout-policy:

“Alle live-spill streamet på ethvert MLB.TV-produkt og tilgjengelig via MLB.com At Bat er underlagt lokale, regionale eller nasjonale blackouter. Bortsett fra for visse MLB-ordinære sesong- og postseason-spill som beskrevet nedenfor eller i bestemte MLB-klubbens hjem-TV-territorier som MLBAM kan tilby abonnementstjenester i markedet, vil alle live-spill bli svartet ut i hvert relevant klubb sitt hjem-TV-territorium. Hvis et spill er mørklagt i et område, er det ikke tilgjengelig for live spillvisning via MLB.TV. "

Heldigvis er det en løsning. En VPN, eller virtuelt privat nettverk, omdirigerer all enhetens internetttrafikk gjennom et sted som brukeren velger. Fans kan få det til å se ut som om de ser fra en annen stat eller til og med land for å omgå blackout. Gode ​​VPN-er krever vanligvis et månedlig abonnementsgebyr, men det er langt billigere enn å kjøpe kabel. Vi har testet denne metoden på nytt fra oktober 2018 og kan bekrefte at den fortsatt fungerer.

Hva er en live blackout, nøyaktig?

Før hver MLB-sesong setter ledere seg og bestemmer hvilke kringkastingsselskaper som får rettighetene til hvilke spill. Ofte får et regionalt TV-datterselskap, for eksempel din lokale Fox, NBC eller ABC TV-stasjon, eksklusive rettigheter til spill som spilles av de lokale lagene, og de deler ikke. De lever heller ikke strømmen spill mye av tiden. Selv MLB kan ikke sende disse spillene online eller på TV i det geografiske markedet.

Du kan finne ut hvilke spill som vil bli svart på forhånd ved å bruke MLB.tvs jevnlig oppdaterte liste eller ved å bruke MLB-blackout-kartet nedenfor.

MLB_Blackout_Areas

Disse innholdsrettighetene hindrer ofte abonnenter på MLB.tv fra å se lagene de bryr seg mest om - de som er nærmest dem. Hver gang en fan vil se et spill i en nettleser eller på MLB.tv-appen, sjekker appen eller nettstedet enhetens IP-adresse. IP-adressen brukes til å bestemme seerens plassering. Hvis den seeren faller innenfor blackout-regionen, blokkeres direktesendingen. I stedet for en direktesendt strøm, får du en av følgende feilmeldinger:

 • "Vi er lei oss. Kringkasterenes nødvendige blackout-sjekker kan ikke utføres på dette tidspunktet. Prøv igjen om noen øyeblikk. ”

 • "Vi er lei oss. Vi har bestemt at du befinner deg i et av de aktuelle klubbens hjemmevideo-TV-territorier, og at du derfor blir svart fra å se spillet du valgte. Live Audio av dette spillet er tilgjengelig som en del av ditt MLB.TV-abonnement. "

 • "På grunn av eksklusivitetene i Major League Baseball, blir live-spill som oppstår hver lørdag med en planlagt starttid etter 13:10 ET eller før 20:00 ET og hver søndag med en planlagt starttid etter 17:00 ET, svart. i USA."

 • “Mediefeil. Dette spillet er midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen om noen øyeblikk. ”
 • Denne videoen er for øyeblikket ikke tilgjengelig på grunn av lokale eller nasjonale blackout-begrensninger. Vennligst klikk "Lær mer" hvis du trenger hjelp.

Situasjonen er blitt verre av konflikter mellom TV-selskaper som Comcast og Time Warner Cable, som ytterligere fragmenterer kanalene som er tilgjengelige på kabel.

Omgå MLB.tv-blackouter i en nettleser

Blant andre funksjoner kan en VPN endre IP-adressen din til den på et annet sted. Når du har koblet deg til en VPN, er det bare å tømme informasjonskapslene og oppdatere siden der spillet du vil se på.

De fleste VPN-er har innfødte klienter som du enkelt kan laste ned og installere. Etter konfigurering, velg bare en serverplassering og trykk på koble til.

Vi testet dette ved å koble til en Chicago-server og forsøke å se et Cubs-spill. Visst nok, vi fikk en melding som varsler oss om at spillet er under en lokal blackout.

mlb blackout chicago

Deretter koblet vi til servere i Canada ved hjelp av ExpressVPN, som fungerte feilfritt. En rask oppdatering var alt som var nødvendig for å fjerne blokkeringen av strømmen; ikke flere blendingsmeldinger.

mlb blackout chicago fast

Noen spill er under nasjonale blackout, så for dette testet vi servere i Mexico og Argentina. Dette fungerte fint også. Ideelt sett ønsker du imidlertid å koble deg til det stedet som ligger geografisk nærmest deg, men fremdeles utenfor blackout-regionen. Dette fremskynder tilkoblingen og resulterer i en strøm av høyere kvalitet. I tilfelle en landsomfattende blackout, bør imidlertid tilknytning til et annet land fungere. Det ene unntaket kan være Canada, hvor noen MLB-lag kommer fra.

Omkjøring av blackB.tv-blackouter på Android og iOS MLB At Bat-appen

Hvis du vil omgå en blackout på MLB At Bat-appen på enten iOS eller Android, beklager vi at du informerer deg om at dette nå er mye vanskeligere fra og med 2017. Da vi testet dette før, rådet vi brukerne til å koble seg til en VPN server med en IP-adresse utenfor blackout-markedet. Android-brukere kan da bruke en falsk GPS-app for å forfalske plasseringen sin slik at den samsvarer med den som er satt i VPN-en.

Denne metoden fungerer ikke lenger. At Bat krever nå din GPS-plassering før du ser på et spill, og kan oppdage om en hånlig plassering brukes i Android. Den blokkerer strømmen tilsvarende, i stedet viser feilmeldingen:

“At bat er ikke i stand til å bekrefte stedet ditt pålitelig. Trykk på Hjelp nedenfor for mer informasjon om blackout-begrensninger. ”

Fra sesongen 2017 krever å omgå MLB At Bat's blackout-begrensninger at Android-telefoner og nettbrett skal være forankret, og iPhones og iPads må fengsles.

Nedenfor viser vi deg noen strategier du kan prøve, men vi lager ingen garantier for at de vil fungere.

Omkjøring MLB At Bat blackouts på Android

 1. Root din Android-telefon. Prosessen for å gjøre dette er komplisert og kan tegne enheten din hvis den ikke gjøres riktig, så fortsett med forsiktighet. Fordi rotprosessen varierer etter enhet, gir vi ikke instruksjoner for dette trinnet.
 2. Last ned og installer FakeGPS eller GPS-stedsforfalskingsappen etter eget valg (unntatt alternativ C).
 3. Last ned og installer MLB At Bat (unntatt alternativ C). Hvis den allerede er installert, må du tømme hurtigbufferdataene dine i enhetens lagringsinnstillinger.

Herfra har du tre alternativer å prøve:

Alternativ A:

 1. Installer Hide Mock Locations fra Xposed Module (krever rot).
 2. I Innstillinger > Utvikleralternativer aktiverer "Tillat spott-plasseringer", eller, i nyere versjoner av Android, velger du GPS-lokasjonsfusk-app
 3. Åpne Hide Mock Locations og sett den i svartelistemodus.
 4. Legg MLB At Bat til svartelisten
 5. Åpne GPS-appen din for lokalisering av spoofing, og slipp tappen et sted utenfor blackout-regionen der en VPN-server er tilgjengelig.
 6. Åpne VPN-appen din og koble til en server nær det stedet du valgte i forrige trinn.
 7. Åpne MLB At Bat og stream spillet!

Alternativ B:

 1. Flytt GPS-appen din fra / Data / app til / System / app bruker Root Explorer eller en lignende filbehandlerapp (krever root)
 2. Start enheten på nytt.
 3. I Innstillinger > Utvikleralternativer deaktivere spotplasseringer (hvis aktivert)
 4. Åpne appen din for lokasjonsforfalskning og angi posisjonen din til et sted utenfor blackout-regionen der en VPN-server er tilgjengelig
 5. Åpne VPN-appen din og koble til en server nær det stedet du valgte i forrige trinn.
 6. Åpne MLB At Bat og stream spillet!

Alternativ C:

 1. Installer XPrivacy fra Xposed-modulen (krever root).
 2. Når du installerer MLB At Bat, vil du se en liste over tillatelser. Når denne listen vises, åpner du enhetens innstillinger
 3. Trykk på Tilfeldig nå knapp.
 4. Angi en IP-adresse til et sted utenfor blackout-regionen (du kan bruke VPNs IP-adresse hvis du vil)
 5. Begrens alle tillatelser unntatt Internett
 6. Angi posisjon til i Android-innstillingene Høy presisjon modus
 7. Fullfør installeringen av MLB At Bat, åpne den og strøm spillet!

Skulle du få problemer med alternativ B, har noen brukere rapportert at å starte på nytt med gjenoppretting og tømme Cache / Dalvik Cache kan løse noen problemer. Du kan også prøve å forkaste innloggingsinformasjonen din ved å bruke “slett data” i innstillingene for MLB At Bat, og deretter logge på igjen.

Omkjøring MLB At Bat blackouts på iOS

 1. Jailbreak din iPhone eller iPad. Prosessen for å gjøre dette er komplisert og kan permanent muret enheten din hvis den ikke gjøres ordentlig, så fortsett med forsiktighet. Jailbreaking varierer avhengig av din iPad- eller iPhone-modell, så vi gir ikke instruksjoner for dette trinnet.
 2. Last ned og installer Protect My Privacy (PMP) fra Cydia-butikken
 3. Last ned og installer MLB At Bat og åpne strømmen.
 4. Når MLB At Bat ber om tillatelse til å vise din posisjon ved hjelp av GPS-en, vil PMP vise en ledetekst. Velg alternativet for å "beskytte" posisjonen din, som vil erstatte en tilfeldig GPS-plassering i stedet for bare å blokkere tilgang
 5. Du må kanskje også koble til et VPN for å endre IP-adressen din (for å bli bekreftet)
 6. Strøm spillet!

Bilde: “Scuffed up” av slgckgc lisensiert under CC BY 2.0

“MLB Blackout Areas” av Braindrain0000 lisensiert under CC BY 3.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =