Beste Kodi Bollywood-tillegg for Hindi, Punjabi og Desi-filmer

kodi_bollywood_best_snagfilms


Det er hundrevis av addons tilgjengelig for Kodi, men bare et lite antall addons som tilbyr kvalitet i Bollywood-filmer og TV-serier. Denne guiden vil lede deg gjennom noen av de beste Bollywood Kodi-tilleggene for Hindi, Punjabi og Desi-filmer på Kodi.

Den siste stabile versjonen av Kodi er Kodi v18.3 “Krypton”.

Advarsel: Kodi skal bare brukes til innhold som du har lovlig rett til tilgang til. Verken Kodi-stiftelsen eller Comparitech tar til orde for bruk av Kodi til piratkopiering.

Før vi begynner: Slik bruker du Kodi trygt

En VPN kan brukes til å skjule en brukers strømningsaktivitet. I tillegg er det mange andre legitime grunner for å installere en pålitelig VPN. For det første maskerer VPNs ens identitet på nettet, og beskytter deretter brukere mot sikkerhetsrisikoer som angrep på midten av mennesker. Disse angrepene fører til at internettforbindelsen din blir oppfanget av en ondsinnet person som vil ha tilgang til dine dyrebare data hvis de lykkes.

I tillegg til midt-angrep fra mennesker er det en mulighet for at tilleggsprogrammer kan ha innebygd ondsinnet kode. En VPN kan være i stand til å hjelpe med å unngå denne risikoen på grunn av hvordan den omdirigerer trafikken.

VPN-er kan også gi brukere tilgang til geobegrenset innhold. Noen tjenester fungerer bare i visse land, men en VPN kan omdirigere internettforbindelsen din via en server i et land du ønsker. Dette gir deg til slutt tilgang til innhold du vanligvis ikke vil ha tilgang til på grunn av din beliggenhet.

For å streame innhold av høy kvalitet via Kodi, trenger du en rask, pålitelig VPN som kan takle båndbreddekravene til streaming. IPVanish er vår anbefalte VPN, men føl deg fri til å lese hele listen over anbefalte VPN-tjenester.

Leseravtale: Spar 60% på en IPVanish-plan 

Beste Bollywood Kodi-tillegg for Hindi, Punjabi og Desi-filmer: Offisielle tillegg

Tilleggene som er utforsket i denne delen, kan fås gjennom legitime tjenester som det offisielle Kodi addon-depotet. Disse tilleggsprogrammene strømmer innhold lovlig og utgjør ikke mye av hensynet til personvern.

Einthusan

einthusan bollywood kodi addons

Det blir neppe bedre enn Einthusan når det kommer til Bollywood-innhold. Dette tillegget strømmer direkte fra den offisielle nettstedet Einthusan.tv. Einthusan lisenser innholdet lovlig, noe som gjør det til et godt valg for Bollywood Kodi-fans som ønsker å holde innholdet streaming lovlig.

For å installere dette tillegget, må du laste ned Reasons Repository.

  • Klikk her, og last deretter ned repository.reasonrepo fil
  • Deretter åpner du Kodi, og deretter går du til Addons
  • Klikk på Pakkesymbol øverst til venstre, så videre Installer fra zip
  • Finn nedlastingsmappen, og klikk deretter på repository.reasonrepo zip-fil å installere
  • Gå tilbake til forrige skjermbilde, og klikk deretter på Installer fra repository
  • Lokaliser Årsak Repo, Klikk deretter på Video addons. Derfra, installer Einthusan

SnagFilms

kodi_bollywood_best_snagfilms

SnagFilms er lagt ut ganske likt Viewster og kommer med en dedikert Bollywood-kategori også. Denne addon fungerer for tiden på Kodi versjon 18 og nyere, noe som gjør det til et bedre alternativ enn Viewster gitt at du kan bruke det på langt flere Kodi-installasjoner.

SnagFilms gir tilgang til lovlig streamet innhold og er et av tilleggene vi anbefaler.

Du kan installere dette tillegget direkte fra det offisielle Kodi-tillegget.

Viewster

viewster_bollywood_kodi

Viewster er i hovedsak en collage av godt organisert innhold. Du kan enkelt finne det du leter etter ved å velge relevant kategori. På den annen side kan du også bruke søkefunksjonen til å finne favorittfilmene dine.

Du vil bli begeistret for å vite at Viewster har sitt eget Bollywood kategori som gir tilgang til et bredt utvalg av filmer.

Viewster gir brukere tilgang til lovlige strømmer og er et av våre anbefalte Kodi-tillegg

Du kan installere Viewster Kodi addon fra det offisielle Kodi addons depot. Merk imidlertid at Viewster for øyeblikket bare fungerer på Kodi versjon 17 og nyere.

YouTube

youtube_bollywood

YouTube trenger egentlig ingen introduksjon. Dette stadig populære videodelingsnettstedet er også tilgjengelig som et Kodi-tillegg. YouTube er fylt med gamle og nye Bollywood-filmer. Bare gjennomfør et søk for å se om du kan finne innholdet du leter etter.

Vi anbefaler YouTube fordi det gir tilgang til lovlig innhold. Selv om det er en sjanse for å komme over ulovlig streamet innhold på YouTube, er dette ganske lite. Slikt innhold blir vanligvis raskt fjernet.

Dette tillegget er tilgjengelig i det offisielle Kodi-tillegget.

Uoffisielle tillegg til Kodi Bollywood for Hindi, Punjabi og Desi-filmer

I følge vår forskning ser det ut som om disse tilleggene gir tilgang til flott Bollywood-innhold. Du bør imidlertid være klar over at innholdet levert av tilleggene som er beskrevet nedenfor, sannsynligvis vil bli gitt via piratkopierte strømmer, og du kan motta juridiske trusler for tilgang til dette innholdet hvis Internett-leverandøren din kan se at du gjør det..

TV på DESI ZONE

tv_on_desi_zone_kodi_comparitech

Hva er det? TV på DESI ZONE gir tilgang til Bollywood-innhold fra to kilder. Enten fra DesiRulez eller DesiTVBox. Begge kilder gir tilgang til direktesendt TV, så vel som ved behov.

Hvorfor bør du unngå å bruke den? TV på DESI ZONE gir tilgang til innhold for det meste gjennom piratkopierte strømmer. Det er imidlertid en sjanse for at det er noe eldre innhold tilgjengelig som kan streames lovlig i det offentlige domene med dette tillegget. Likevel, fordi få juridiske alternativer finnes her, anbefaler vi ikke TV på Desi Zone for Kodi-brukere.

Exodus

Exodus_bollywood

Hva er det? Exodus presenterer innhold til brukere i et brukervennlig format. Det er et bredt utvalg av videoinnhold tilgjengelig, inkludert Bollywood-filmer. Exodus gjør det mulig å organisere innhold i henhold til språk som gjør det enkelt å finne kategorier som Hindi og Punjabi, og gir rask tilgang til favorittfilmene dine i Bollywood.

Hvorfor bør du unngå å bruke den? Mange av filmene og TV-programmene som finnes gjennom Exodus er piratkopiert. Brukere bør være spesielt forsiktige med å finne ut om innholdet de får tilgang til lovlig og trygt i sine land. På grunn av sin avhengighet av piratkopiert innhold, anbefaler vi ikke Exodus for Kodi-brukere.

SWA-Desi

Bollywood kodi tillegg

Hva er det? Swa-Desi organiserer innhold etter Filmer og TV. Under Filmer Du vil finne et bredt utvalg av Bollywood-titler arrangert etter språk og deretter videre etter sjanger og popularitet. Filmer i teater og kjente filmer blir også fremhevet.

Hvorfor bør du unngå å bruke den? Fordi innholdet som vises av Swa-Desi stort sett er piratkopiert, anbefaler vi ikke denne pluginen.

Beskytt ditt privatliv når du er online: Spar 60% på en IPVanish-plan 

Slik installerer du Kodi-tillegg

For å installere Kodi-tilleggsprogrammer, må det tilsvarende lagringsstedet først installeres. Etter at dette trinnet er fullført, kan du deretter søke etter og installere tillegget. Tilleggsprogrammer kan også installeres via .ZIP-filer.

Hvis du ønsker å lære mer om installering av Kodi-tillegg, kan du se på denne guiden som dekker installasjon av depoter.

Streaming lover i India

Vi kondonerer på ingen måte streaming av piratkopiert materiale. Imidlertid kan du bli sjokkert over å finne ut at det ikke er ulovlig å se streamet innhold i India. Du vil imidlertid være i problemer hvis du villig distribuerer, offentlig viser eller selger opphavsrettsbeskyttet innhold uten de nødvendige tillatelsene.

Rettferdighet Gautam Patel ga denne kunngjøringen i fjor etter at en rekke forbrukere var bekymret etter å ha blitt advart av ISPene sine om at de kunne bli straffet for strømming av innhold.

Selv om det ikke er ulovlig, bør du likevel være forsiktig når du streamer og vurderer loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse. Husk at lover endres, og som alltid bør du gjøre din egen undersøkelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 79