6 beste VPN-er for Hotstar slik at du får tilgang til det hvor som helst

Beste VPN-er for Hotstar


Den indiske streamingmedieplattformen Hotstar ble først lansert i februar 2015 med fokus på kringkasting av cricket-kamper. Imidlertid har den raskt vokst sin liste over innhold, som nå inkluderer filmer, TV-serier, sport og musikk.

Hotstars popularitet har økt til store høyder i India, spesielt med streaming av den indiske Premier League.

Dessverre er tjenesten geobegrenset med et varierende bibliotek med innhold avhengig av ditt land. Det største biblioteket er forbeholdt de med indisk IP-adresse. Hvis du reiser til utlandet og vil ha tilgang til Hotstar i USA, Canada, Europa, Storbritannia, Australia eller andre steder, er det beste alternativet å registrere deg på et virtuelt privat nettverk (VPN) først.

Imidlertid vil ikke alle VPN-er fungere med Hotstar.

Vi forklarer hvordan vi valgte de beste VPN-ene for Hotstar lenger nede, men hvis du har kort tid, her er sammendraget vårt liste over de 6 beste VPN-ene for Hotstar:

 1. ExpressVPN Vårt beste valg for Hotstar. ExpressVPN er en veteran når det gjelder å fjerne blokkering av geo-blokkert innhold som Hotstar. Skimp ikke på sikkerhet eller hastighet. Inkluderer 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 2. CyberGhost Budsjettvennlig alternativ med raske servere i India, slik at du enkelt kan fjerne blokkering av Hotstar fra utlandet.
 3. NordVPN Stort globalt nettverk av servere inkludert mange i India som kan fjerne blokkering av Hotstar. Grei hastigheter og sterk sikkerhet.
 4. IPVanish Rask nok til å streame Hotstar fra utlandet i høy kvalitet, pluss sterk sikkerhet og ingen logger.
 5. PrivateVPN Liten leverandør med noen få servere i India som kan få tilgang til Hotstar hvor som helst.
 6. VyprVPN Pålitelige servere og gode strømningshastigheter. Litt kostbar.

Hvordan se Hotstar i utlandet med en VPN

 1. Last ned og installer en VPN som fungerer med Hotstar. ExpressVPN er det mest pålitelige alternativet.
 2. Åpne VPN og velg en server i India.
 3. Tøm nettleserbufferen og informasjonskapslene for å fjerne stedsinformasjon fra tidligere økter.
 4. Åpne Hotstar og stream favorittinnholdet ditt fra alle land i verden.

En VPN fungerer ved å dirigere all trafikken som flyter til og fra enheten din via en kryptert tunnel. De fleste betalte VPN-leverandører tilbyr et bredt utvalg av serverplasseringer å velge mellom; det er opp til deg å bestemme hvilken server trafikken skal dirigeres. Hvis du velger en server i India, vil Hotstar-nettstedet og mobilappen anta at du er geografisk plassert der og gi deg tilgang til førsteklasses innhold. Å bruke en VPN gjør det også veldig vanskelig for internettleverandøren (ISP), hackere, myndighetsovervåkningsbyråer og andre å overvåke ditt digitale fotavtrykk.

Se også: Beste VPN for India

De beste VPN-ene for Hotstar

Det er hundrevis av VPN-tjenester å velge mellom, men det betyr ikke at alle av dem tilbyr sammenlignbare produkter. Det er stor grad av variasjon når du ser på faktorer som nettverksstørrelse, sikkerhet, hastighet, pålitelighet, kundesupport og mer. I denne delen vil vi fremheve de beste VPN-ene for å fjerne blokkering av Hotstar basert på følgende kriterier:

 • Har muligheten til å fjerne blokkering av begrenset innhold
 • Administrerer servere i India
 • Har en rask og pålitelig service med minimal driftsstans
 • Bruker sterk kryptering slik at plasseringen din forblir skjult
 • Gjør det mulig for flere samtidige tilkoblinger å dele regningen
 • Innlemmer topp kundesupport

Basert på disse kriteriene, her er vår liste over de beste VPN-ene for Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020 Avblokkerer Hotstar Testet januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.ExpressVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

ExpressVPN rangerer høyt på grunn av sitt valg av militærkrypteringsstandarder og muligheten til å fjerne blokkering av geobegrenset innhold. Tjenesten er rask, pålitelig og har minimalt med driftsstans. Selskapet driver mer enn 1500 servere fordelt på 94 land. Det er tre steder i India, slik at brukere ikke skal møte noen problemer når de prøver å fjerne blokkeringen av Hotstar.

ExpressVPN har en policy om ikke å lagre noen detaljerte trafikklogger, og vedlikehold av personvern på nettet er av største betydning for selskapet. Noen metadata beholdes og brukes for å forbedre servicekvalitetsnivåene, spesielt datoen (ikke tidspunktet) for tilkobling, valg av serverplassering og total båndbredde som er brukt. Den virkelige IP-adressen din blir ikke registrert

Denne tjenesten bruker 256-bit AES-CBC som standard krypteringsprotokoll, sammen med HMAC-godkjenning og perfekt hemmelighold fremover. Det er rimelig å si at standardene er ironclad. En internet kill-bryter er inkludert, som selskapet omtaler som en ‘nettverkslås.’ Denne funksjonen vil midlertidig stoppe all webtrafikk hvis tilkoblingen faller.

ExpressVPN tilbyr apper for både Android og iOS, samt en stasjonær klient for Windows og MacOS. Én betalt konto gir mulighet for tre samtidige tilkoblinger.

Driver 12 servere i India

Pros:

 • Opererer pålitelige servere i India som kan fjerne blokkering av innhold til steder i utlandet
 • Rask hastighet for streaming av Hotstar i HD
 • Omfattende sikkerhets- og personvernfunksjoner
 • Ingen identifiserbare personopplysninger logges
 • Et stort utvalg tilgjengelige apper - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og bestemte Wi-Fi-rutere
 • Kundesupport på live chat - 24/7

Ulemper:

 • Litt høyere kostnader enn andre

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

BESTE VPN FOR HOTSTAR: ExpressVPN er vårt # 1 valg. Optimalisert for høyhastighetsforbindelser. Scorer høyt over konkurrentene for å fjerne blokkering av Hotstar og andre streaming-nettsteder. Vanskelig å slå på privatliv og sikkerhet. Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti uten tvil, slik at du kan prøve den uten risiko.

Les vår anmeldelse av ExpressVPN.

ExpressVPN-kupongSpesialtilbud - få 3 måneder ekstra FREEGET-HANDELCoupon påføres automatisk

2. CyberGhost

CyberghostFjern blokkering av HotstarTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.Cyberghost.com

Pengene tilbake-garanti: 45 DAGER

CyberGhost skip med mange forskjellige finesser, inkludert antisporing og annonseblokkering. Det er også relativt billig og vil ikke bryte banken - appellerer til brukere på et budsjett. Tjenesten er rask og inneholder krypteringsparametere i militær karakter.

For øyeblikket tilbyr CyberGhost 5 700 servere i 89 land. India er inkludert på listen med totalt 21 servere. Vi har sett utvalget av servere og land utvide betydelig de siste månedene uten tegn til å bremse.

CyberGhost bruker 256-biters AES-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard, sammen med 2,048-biters RSA-nøkler og MD5 HMAC-godkjenning. En internet kill-bryter er også inkludert, noe som vil holde forbindelsen sikker, selv om koblingen til en server faller av en eller annen grunn. En annen betryggende faktor er at CyberGhost følger en intern policy om ikke å lagre noen brukerlogger.

Apper er tilgjengelige for både Android og iOS, og det er stasjonære klienter for Windows, MacOS og Linux. Et premiumabonnement gir tilgang til syv enheter på en enkelt plan.

Pros:

 • Opererer 21 servere i hele India og blokkerer Hotstar uten problemer
 • Noen av de raskeste streaming-serverne vi har testet
 • Budsjettleverandør som ikke går på akkord med sikkerhet og personvern
 • Apper er enkle å bruke, sikre og tilbyr god personvernbeskyttelse

Ulemper:

 • Ikke egnet for de som trenger kontroll over avanserte funksjoner

Poengsummen vår:

4 ut av 5

BESTE BUDGETVALG: CyberGhost har et enkelt oppsett. Fungerer bra med Hotstar. Bra alternativ hvis du leter etter en rask, pålitelig tilkobling og et brukervennlig grensesnitt. Kan slite med å fjerne blokkeringen av noen andre populære streaming-nettsteder. 45-dagers pengene tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av CyberGhost.

CyberGhost-kupong NYTT ÅR SPESIAL: SPAR 80% på 3-årige planer + 2 måneder GRATIS TILBUD Rabatt brukes automatisk

3. NordVPN

NordVPNFjern blokkering av HotstarTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.NordVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

NordVPN er en veteran i VPN-virksomheten siden det har eksistert i godt over ti år. Tjenesten gjør det mulig for brukere å velge en server basert på hvordan de vil bruke den: streaming av video, sikkert personvern eller anti-DDoS.

NordVPN-nettverket består av mer enn 4.300 servere fordelt på 61 land, inkludert 12 servere i India. Globalt tenkende brukere vil være glade for at serverlisten har utvidet seg de siste månedene; et tegn på at selskapet stadig forbedrer produkttilbudet.

NordVPN bruker 256-biters AES-kryptering som standard, kombinert med 2,048-biters SSL-nøkler. DNS-lekkasjebeskyttelse er aktivert og en drepebryter er innebygd. Tjenesten overholder en null-loggpolicy som betyr at det ikke er lagring av brukerdata i det hele tatt.

Apper er tilgjengelige for både Android og iOS, og det er stasjonære klienter for Windows og MacOS. En enkelt betalt konto gir mulighet for seks samtidige tilkoblinger, noe som er mer enn bransjestandarden på fem.

Pros:

 • Drifter 12 servere i India som passer bra for å streame Hotstar i utlandet
 • Topp sikkerhet og personvern
 • Selv blokkerer Netflix, Hulu BBC iPlayer og mer
 • Personopplysninger er beskyttet fordi det ikke er logger
 • Koble til 6 enheter samtidig

Ulemper:

 • Desktop-apper og hastigheter er ikke alltid pålitelige

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

VERDI OG YTELSE: NordVPN er et valg av stor verdi. En god allrounder som også fungerer bra med Hotstar. Sterke sikkerhetsfunksjoner og har plass til opptil 6 enheter. Inkluderer 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Her er vår fulle anmeldelse av NordVPN.

NordVPN-kupongSpar 70% på det 3-årige planETGJENGELIGE rabatt som ble brukt automatisk

4. IPVanish

IPVanishFjern blokkering av HotstarTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.IPVanish.com

Pengene tilbake-garanti: 7 DAGER

IPVanish er en favoritt for brukere som vil ha rasende hastigheter kombinert med strenge personvernstiltak og sterk kryptering. I vår brukeranmeldelse utførte tjenesten beundringsverdig når de ble utsatt for HD-videostreaming. Det gjør det til et solid valg å få tilgang til Hotstar.

IPVanish tilbyr et omfattende globalt nettverk av servere med mer enn 1000 alternativer fordelt på over 60 land. Åtte servere er lokalisert i India, og det er mange andre alternativer i Asia.

Krypteringsstandarder er robuste. IPVanish distribuerer 256-biters kryptering på OpenVPN-protokollen som standard, SHA512-godkjenning og en DHE-RSA 2,048-bit nøkkelutveksling med perfekt fremoverhemmelighet. Sistnevnte holder trygt forbi surfeøkter utenfor rekkevidde for påtrengende enheter, selv i tilfelle et vellykket brudd.

IPVanish er en helt loggfri tjeneste - det er ingen lagring av metadata relatert til tidsstempler, serverpreferanser eller annen brukeratferd.

Mange brukere synes IPVanish er et utmerket alternativ for Kodi fordi det gjør dem i stand til å laste ned Android APK direkte til deres enhet. Grensesnittet er fjernkontrollvennlig for Kodi-enheter som mangler tastatur og mus.

Apper er tilgjengelige for både iOS og Android, og det er stasjonære klienter for Windows og MacOS. Én betalt konto gir mulighet for fem samtidige tilkoblinger.

Pros:

 • Driver 2 servere i New Delhi som blokkerer Hotstar i gode hastigheter
 • Foretrukket av Kodi og Firestick TV for sine fjernvennlige apper
 • Sterk kryptering gjør appene sikre

Ulemper:

 • Kundesupport går litt tregt
 • Apper fungerer ikke i Kina

Poengsummen vår:

4 ut av 5

OPP TIL 10 ENHETER: IPVanish er flott for familier og flere forbindelser. Enkel å bruke med Hotstar og foretrekkes av brukere som trenger høye standarder for personvern og sikkerhet. Kan ikke fjerne blokkeringen av så mange andre strømmetjenester som noen av rivalene. 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av IPVanish.

IPVanish-kupongen SPAR 60% på den årlige planenGJENGELIGE KONTO

5. PrivatVPN

PrivateVPNFjern blokkering av HotstarTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

nettside: www.PrivateVPN.com

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

PrivateVPN har et mindre nettverk av servere enn andre på denne listen, men det kompenserer for denne relative ulempen ved å levere utrolige hastigheter. Servere i India er inkludert, slik at brukere som ønsker tilgang til Hotstar ikke vil bli skuffet.

I vår brukeromtale streamte PrivateVPN 1080p video feilfritt når de ble testet på tre forskjellige serverlokasjoner. Online spill var på samme måte raskt, så det er klart at tjenesten sjekker alle boksene når det gjelder en sømløs opplevelse.

PrivateVPN bruker sterke krypteringsprotokoller (128-bit eller 256-bit avhengig av ditt valg av protokoll), så vel som perfekt hemmelighold fremover. En kill switch og DNS lekkasjebeskyttelse er inkludert og ingen logger opprettholdes.

En grunnleggende plan gir mulighet for fem samtidige tilkoblinger. Det finnes apper for Windows, MacOS, iOS og Android.

Pros:

 • Fjern blokkering av Hotstar med servere i Bangalore og Chennai
 • Gode ​​hastigheter for strømming
 • Holder ingen logger overhodet
 • Veldig raske hastigheter

Ulemper:

 • Støtteansatte er gode, men opererer bare i europeiske arbeidstider
 • Kan trenge støttehjelp med å finne den beste serveren du kan velge

Poengsummen vår:

4.5 ut av 5

STOR HASTIGHET: PrivateVPN er et godt familievalg. Fjern blokkering av Hotstar. Også bra for sikker og privat surfing og torrenting. Kunne gjøre med å ha flere servere og mangler support 24/7. 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Les anmeldelsen vår av PrivateVPN.

PrivatVPN-kupongSpesialtilbud - spar 83% på det 2-årige planetGJELDELSEFORBUD Det ble automatisk brukt

6. VyprVPN

VyperVPNFjern blokkering av HotstarTested januar 2020

Tilgjengelige apper:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pengene tilbake-garanti: 30 DAGER

VyprVPN er en av få VPN-tjenester som er i stand til å omgå Kinas Great Firewall - vitnesbyrd om den overordnede konstruksjonen som spilles. Det er flott å omgå generelle begrensninger, og det er grunnen til at den inntar et sted på listen vår. VyprVPN tilbyr et globalt servernettverk som omfatter over 700 lokasjoner, inkludert alternativer i India.

Alle tilkoblinger er beskyttet av 256-biters AES-kryptering, 2,048-biters RSA-taster uten perfekt hemmelighold for fremover og SHA256-godkjenning. En Internet Kill-bryter er inkludert. Brukere kan benytte seg av den proprietære Chameleon ™ -protokollen mot en ekstra avgift - dette vil ytterligere kryptere forbindelsen din, noe som gjør det nesten umulig for Internett-leverandøren eller overvåkningsbyråene å overvåke nettaktivitet.

Denne leverandøren har litt av en policy for dataoppbevaring. Spesifikt vil den lagre "brukerens IP-adresse, VyprVPN IP-adresse brukt av brukeren, tilkoblingsstart og stopptid, og totalt antall byte brukt." Dataene blir slettet etter 30 dager, men det kan fremdeles være et problem for noen brukere.

En grunnleggende VyprVPN-plan gir mulighet for fem samtidige tilkoblinger. Apper er tilgjengelige for både Android og iOS, og det er stasjonære klienter tilgjengelig for Windows og MacOS.

Pros:

 • Rask hastighet er perfekt for streaming
 • Kryptering av militær karakter og logger ingen identifiserbar informasjon
 • Logger ikke noe personlig identifiserende informasjon

Ulemper:

 • Litt dyrere enn noen VPN-er
 • Kan ha flere alternativer for avansert konfigurasjon
 • Ingen betalingsalternativer for cryptocurrency

Poengsummen vår:

4 ut av 5

SOLID PERFORMER: VyprVPN er brukervennlig. Fungerer godt med Hotstar og noen andre populære strømmetjenester. Bra på personvern og sikkerhet, men litt kostbar. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen vår av VyprVPN.

VyprVPN-kupongBespar 81% på det 2-årige planGET AVTALBortbetalingen ble brukt automatisk

Bør jeg bruke en gratis VPN for å få tilgang til Hotstar?

Gratis VPN-tilbud er allment tilgjengelig, og kostnadsfaktoren er veldig fristende. Men det er vanligvis der lokkingen er ferdig.

Den grunnleggende forutsetningen for å betale for en VPN er å sikre at du får tilgang til servere optimalisert for hastighet, sikkerhet og pålitelighet. Gratis VPN-er skimp på dette aspektet; de vil tilby deg et utvalg av en eller to serverplasseringer, og regelmessig underlegger deg båndbreddestrømming og datakap. Forvent dårlige krypteringsstandarder som ikke gjør mye for å beskytte personvernet ditt på nettet. Og i noen tilfeller risikerer du virkelig å få dataene dine sendt ut og solgt til tredjepartsannonsører.

Hos Comparitech anbefaler vi ikke å bruke en gratis VPN for å få tilgang til Hotstar fordi du får en brøkdel av opplevelsen som en betalt VPN-tjeneste tilbyr.

Hvordan får jeg tilgang til Hotstar med en VPN?

Den lokale (les: indiske) versjonen av Hotstar inneholder en freemium-modell. Noe av det eldre innholdet, inkludert noen TV-serier og filmer, er gratis å streame. Imidlertid vil brukere måtte betale ut et gebyr hvis de ønsker å se live idrett og de siste blockbusters.

Hvis du prøver å logge inn fra et annet land, for eksempel Canada (skjermdump nedenfor), vil du bli bedt om å omdirigere til en lokal versjon av nettstedet. Her kan du kanskje få tilgang til noe av innholdet gratis, men dette inkluderer sannsynligvis ikke sport eller amerikanske TV-serier.

6 beste VPN-er for Hotstar slik at du får tilgang til det hvor som helst

Beboere i Nord-Amerika som ønsker å registrere seg på Hotstar, kan benytte seg av pakkene som tilbys, da de kan registrere seg med et amerikansk eller kanadisk kredittkort. Hvis du ønsker å få tilgang til den indiske versjonen, trenger du et kredittkort med en indisk faktureringsadresse eller en PayTM-lommebok, som bare er tilgjengelig for innbyggere i India.

Hva annet kan jeg gjøre med en VPN?

Bruken av en VPN åpner for en mengde alternativer og brukssaker. Denne artikkelen er ment å vise fram hvordan du kan forfalske plasseringen din for å få tilgang til Hotstar, men en VPN kan også pålitelig fjerne blokkeringen av Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN og mer.

En VPN kan også brukes til å blogge trygt på nettet, få tilgang til offentlig wifi og hengi seg til torrenting.

Se også: Hvordan se indisk TV i utlandet

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =