20 Kickass Torrents-alternativer og hvordan du bruker dem trygt og lovlig

[ware_item id=33][/ware_item]

Hva skjedde med Kickass Torrents? Kat.cr eller KAT, for kort, var en gang det mest populære torrenting nettstedet rundt. Kat.cr- og KAT-speilnettstedene har gått helt frakoblet etter beslag av amerikanske myndigheter. Nettstedets eier, Artem Vaulin, sitter også i fengsel som et resultat, og til og med to år siden Kat.cr sluttet, kjemper han fortsatt utlevering til USA.

Som et resultat er Kickass nede. Det er flere Kickass-alternativer du kanskje vil utforske som fremdeles er i gang.

kickass torrents alternativer

Kickass-alternativer: mest brukte alternativer

I følge vår forskning er dette de 20 beste alternativene til Kickass Torrents etter popularitet:

 1. Kat.sx
 2. The Pirate Bay
 3. 1337x
 4. rarbg
 5. Extra
 6. YTS
 7. Torrentz2
 8. Limetorrents
 9. Zooqle
 10. Demonoid
 11. Torrent Nedlastinger
 12. TorLock
 13. GloTorrents
 14. Torrent Funk
 15. YourBitTorrent
 16. BitLord
 17. Mkvcage
 18. iDope
 19. Toros
 20. Torrent.tm

Hver av disse nettstedene fokuserer først og fremst på å søke etter og laste ned torrentkoblinger og filer. Vi vil utforske litt mer om hvert av disse nettstedene nedenfor. Vær oppmerksom på at vi ikke kan gå god for hvilken type innhold som er tilgjengelig på disse nettstedene; som alltid være sikker på at du ikke bryter copyright-lovgivningen når du torrenser.


Et notat om torrenting

I sin natur er torrenting ikke ulovlig. Imidlertid er mye av det som skjer på torrenting nettsteder ofte ulovlig, først og fremst med fokus på brudd på opphavsretten. Opphavsrettshavere patruljerer ofte torrent-nettsteder, legger ut kopier av verkene deres for såing i håp om å fange brukernes IP-adresser og identifisere hvem som laster ned eller deler innhold ulovlig.

Les mer: Er torrenting trygt og lovlig?

Comparitech anbefaler ikke torrenting nettsteder for ulovlig aktivitet. Du har lovlig tilgang til et vell av filmer, TV-serier, videoer, programvare, annet innhold som du eier rett til tilgang til, eller som er lisensfritt gjennom et hvilket som helst torrent-nettsted. Vi mener imidlertid at det er viktig å beskytte ditt personvern, identitet og sikkerhet mens du bruker disse nettstedene.

For det en VPN, eller virtuelt privat nettverk, som ExpressVPN vil fullstendig maskere identiteten din og gjøre det umulig for alle som deler et torrent-nettverk å kjenne din sanne IP, din virkelige beliggenhet eller din virkelige identitet.

BESTE VPN FOR TORRENTING & P2P: ExpressVPN er vårt toppvalg og en glede å bruke til torrenting & P2P. Den har et stort nettverk av servere som er finjustert for høyhastighetsforbindelser. Brukervennlige apper for alle operativsystemer. Tøft å slå på privatliv og sikkerhet. Det er en 30-dagers pengene tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten risiko.

Les vår Express VPN-anmeldelse for å få en grundigere titt på hvorfor vi ga denne tjenesten 9/10.

* Som en sideanmerkning vurderer noen av dere muligheten for å bruke BitTorrent over Tor. Som en generell tommelfingerregel er dette en dårlig idé fordi:

 • Tor er ikke designet for å håndtere disse dataene effektivt
 • Tor kan lekke din IP-adresse

Tor-prosjektet har en grundig (om enn noe datert) forklaring på hvorfor dette ikke er lurt.

Beste offisielle Kickass Torrents (KAT) alternativer

I motsetning til hva du tror, ​​kan du torrent lovlig gjennom en håndfull forskjellige torrent-nettsteder. Følgende torrent-nettsteder og -tjenester tilbyr bare lovlig tilgjengelig innhold for torrentbrukere.

Internettarkiv

Internet Archive er et av de beste stedene på nettet gratis, lovlig tilgjengelig innhold. Nettstedets arkiver titalls millioner av forskjellige typer medier, fra spill til filmer til musikk. Du vil til og med finne mange digitale bøker, arkiverte nettsteder, bilder og et stort utvalg av forskjellige digitale ting.

Brukere kan finne torrenter ved å gå til Archive Torrents-delen av nettstedet. Siden nettstedet bruker BitTorrent-nettverket, kan du få tilgang til arkivets ekstremt store bibliotek ved hjelp av nesten hvilken som helst torrentklient. Archive.org anbefaler overføring, µTorrent og Vuze.

Public Domain Torrents

Det er nesten 1 000 filmer fra offentlig eiendom tilgjengelig online. Public Domain Torrents-nettstedet har filmer som spenner over alle kategorier. Sci-fi, komedie, action, drama; alt er der og lett tilgjengelig for torrent.

Public Domain Torrents fungerer med alle BitTorrent-klienter. Du kan også gå til en side som viser hvilke filmer som har mest aktivitet, basert på antall såmaskiner og igler. Nettstedet er imidlertid mer enn litt datert. Selv om det fremdeles fungerer, er det noen aspekter som ikke er spesielt nyttige lenger, inkludert delen som lar deg kjøpe versjoner av filmene for iPod og PSP-er.

Legit Torrents

Legit Torrents er slik det høres ut. Alle torrenter tilgjengelig på nettstedet er lovlig tilgjengelige og gratis å laste ned. Ved hjelp av Legit Torrents kan du finne spill, filmer, musikk, bøker og annen form for programvare.

Mens du kan søke etter aktivt innhold, vil du oppdage at det ikke er lagt til noe nytt innhold siden 2014.

Vuze

Selv om Vuze først og fremst er en BitTorrent-klient, gir tjenesten også en seksjon for lovlige nedlastinger og deling av torrent.

Vuze Studio HD-nettverket fokuserer utelukkende på videoer og filmer. Disse dekker noen utvalgte kategorier, inkludert komedie, spill og teknikk, motorer og sport, musikkvideoer, natur og vitenskap, nyheter, TV og filmer.

Ser du etter mer lovlige torrentalternativer? Vuze gir en detaljert liste på wikisidene deres som inkluderer et stort utvalg av lovlige torrentingsalternativer. Noen av disse nettstedene inkluderer:

 • Vodo.net - et nettsted for filmer og indiefilmer som er i public domain
 • http://bt.etree.org/ - en torrent-side for konsert- og spilleopptak
 • http://academictorrents.com/ - et torrentnettsted for akademiske bestrebelser, med over 22 terabyte offentlig tilgjengelig innhold å laste ned

Mest brukte Kickass Torrents (Kat.cr) -alternativer

Følgende Kickass.to-alternativer kan brukes til å finne lovlig innhold. Imidlertid prioriterer alle disse nettstedene ulovlig innhold. Vi anbefaler ikke brukere å henvende seg til disse nettstedene for de fleste torrenting formål. Noen lovlig tilgjengelige TV-serier, filmer og programvare kan være lokalisert gjennom disse nettstedene, men du vil finne at disse nettstedene hovedsakelig tilbyr ulisensiert innhold.

Kat.sx

P2P-filtype: Magnetkoblinger og torrentfiler

Det ser ut som Kickass Torrents ikke er helt død. Kat.sx er en Kickass Torrents-klone som tilbyr den samme eksakte opplevelsen som du sannsynligvis fikk med de originale Kickass Torrents. Bare vær forsiktig med å bruke dette nettstedet, da det kan inneholde virus, og ser ut til å laste inn flere, ikke-relaterte sider når du klikker på stort sett hva som helst..

The Pirate Bay

P2P-filtype: Magnetkoblinger og torrentfiler

Pirate Bay har klart å tåle både testen av tid og fortsatte juridiske kamper. Når det er sagt, er Pirate Bay (TPB) vanligvis hovedmålet for ISP-blokkering. I februar 2017 gikk hele nettstedet til The Pirate Bay, inkludert speilene, ned av en ukjent grunn. Dette kan skje med The Pirate Bay når som helst, så det er en god ide å ha andre alternativer enn denne. Pirate Bay har et stort utvalg av gratis programvare og annet innhold, så det er et godt valg for de som vil torrent for legitime formål, men det fremdeles dupper mer spesifikt i ulovlig torrenting.

1337x

P2P-filtype: Magnetkoblinger og torrentfiler

1337X steg raskt i popularitet etter at Kickass Torrents gikk offline for godt. Nå er det et av de mest brukte nettstedene på nettet. Den har ikke den samme typen beryktethet assosiert med verken Kickass Torrents eller The Pirate Bay, til tross for at den er blant de mest brukte nettstedene i verden (innenfor de topp 400 nettstedene basert på trafikkdata). De som bruker dette nettstedet liker sannsynligvis det faktum at det vanligvis har få, om noen reklame på sidene, og et relativt enkelt grensesnitt.

rarbg

P2P-filtype: Magnetkoblinger og torrentfiler

Selv om det ikke er det mest populære torrentstedet der ute, mottar Rarbg fortsatt mye trafikk. Selv om den ikke er så beryktet som The Pirate Bay eller Kickass Torrents, er den i korsstolene på grunn av den sakte økende populariteten, så det er noe du bør tenke på før du bruker den.

For øyeblikket er det ikke blokkert i de fleste land, og har sjelden opplevd å ta ned problemet som de større og mer populære nettstedene ofte opplever. Likevel kan du fremdeles laste ned filer, selv om du ikke vil kunne fungere som seeder og laste opp filene dine til nettstedet på grunn av registreringsbegrensninger.

Extra

P2P-filtype: Magnetkoblinger og torrentfiler

Dette nettstedet har stadig økt popularitet. Det har ikke den mest tiltalende utformingen, men igjen, det er ikke noe du sannsynligvis vil bry deg for mye om. Det er flere ekstratorrent-tilgangssider.

Juridiske nedlastinger kan du finne her for filmer fra offentlig eiendom, open source-programvare og bilder og musikk som er gratis å laste ned.

YTS

P2P-filtype: Magnetkoblinger og torrentfiler

YTS.AG har irritert (kanskje ironisk nok) noen i torrent-samfunnet for angivelig “navnekapring” fra en annen populær, men nå nedlagt torrent-tjeneste, YTS (YIFY). (Historietime: Det gamle YTS-nettstedet, som en gang var en veldig populær torrent-tracker, ble lagt ned og ble tvunget til å komme til et oppgjør med MPAA). Fortsatt, til tross for litt klemming, bruker mange fremdeles YTS, selv om du kanskje opplever at andre torrent-tjenester nekter å jobbe med det. YTS kan ha et av de bedre utseende formatene, men det er ikke mindre kontroversielt enn de andre alternativene.

YTS er først og fremst fokusert på filmer, så hvis du ønsker å torrent programvare, må du bruke et av de andre alternativene.

Hovedsiden, YTS.AG er i gang i skrivende stund.

Torrentz2

P2P-filtype: Torrentfiler

Torrentz2 åpnet etter at nettstedet Torrentz.eu stengte. I motsetning til YTS.AG, sørget Torrentz2 for at torrent-samfunnet visste at det ikke var originalen, men en stand-in etter at det originale nettstedet ble lagt ned. Torrentz2 søker etter torrenter på over 60 nettsteder og spesialiserte private trackere.

Torrentz2 lar brukerne finne de fleste typer innhold, som inkluderer juridisk og fritt tilgjengelig innhold. De fleste brukere henvender seg imidlertid til Torrentz2 for ulovlig fildeling, noe vi ikke godkjenner. Torrentz2 kan være nyttig for lovlig torrenting, men selve nettstedet fungerer ulovlig i de fleste land fordi mesteparten av innholdet som er tilgjengelig gjennom det bryter opphavsretten.

Limetorrent

P2P-filtype: Torrentfiler og magnetkoblinger

Det er en sjanse for at du ikke har hørt om Limetorrents, og det er ganske bra. Dette nylige torrent-nettstedet vil trolig ta fart i fremtiden, ettersom det fortsetter å få mer tilstedeværelse i kjølvannet av andre bortføringer av torrentsteder.

Limetorrents etterlater litt av en rar smak i munnen, da den regelmessig laster inn en matblogg mens du er koblet til den. Utover det kan du finne noe lovlig innhold her hvis du er på utkikk.

Zooqle

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetkoblinger og direkte nedlastinger

Zooqle er et unikt og litt annerledes alternativ. Du kan få både torrentfiler og magnetkoblinger her, men du kan også gjøre direkte nedlastinger hvis du vil unngå å torrent helt. Når det er sagt, er det massevis av mistenkelig innhold her, så vær på vakt.

Demonoid

P2P-filtype: Torrentfiler

Demonoid er et lukket samfunn. Alle kan bruke nettstedet til å lete etter og laste ned torrentfiler. Imidlertid er nettstedet vanligvis stengt for påmeldinger for nye deltakere som kanskje ønsker å bidra.

Torrent Nedlastinger

P2P-filtype: Torrentfiler og direkte nedlastinger

Som navnet ser ut til å antyde, tilbyr Torrent Downloads mange ... torrentnedlastinger. Her er direkte nedlastinger gjort tilgjengelige, i tillegg til de forventede nedlastningene av torrentfiler.

TorLock

P2P-filtype: Torrentfiler

Så vidt vi kunne si, er TorLock i gang. Nettstedet lister merkelig på elementer med "ingen navn" på hjemmesiden, noe som gjør det mer kjedelig å bruke enn de fleste av de andre Kickass Torrents-alternativene du vil finne.

GloTorrents

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetkoblinger og direkte nedlastinger

GloTorrents er et ganske run-of-the-mill torrent-nettsted som legger ut torrentfiler, magnetkoblinger og direkte nedlastinger for alle å bruke. All forventet informasjon, for eksempel frøsågere, igler og opplastingsdatoer, er tilgjengelig.

Torrent Funk

P2P-filtype: Torrentfiler og Usenet-nedlastinger

Torrent Funk gjør et forsøk på å gi et mer behagelig brukergrensesnitt over andre torrent-nettsteder. Informasjon om hver torrent ligger nede på siden til høyre, mens nettstedet også viser hvor mange torrentsfiler totalt har den (over 10 millioner, hvorav 3 millioner + "er verifisert"). I noen tilfeller kan du se hvem som lastet opp torrenten. For eksempel er YTS (nevnt over) oppført som opplasteren. Dette nettstedet tilbyr unikt Usenet-nedlastinger ved siden av torrentfiler.

YourBitTorrent

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetkoblinger og direkte nedlastinger

Dette torrent-nettstedet prøver å tilføre prosessen litt mer personlighet, i det minste med logo og grensesnitt. Dette nettstedet inneholder nyhetsoppdateringer fra nyhetsnettstedet Torrent Freak nederst på siden. Selv om det er direkte nedlastinger ved siden av torrentfilene, ser de direkte nedlastningene ut til å være veldig mistenkelige når du klikker på den.

BitLord

P2P-filtype: Torrentfiler og magnetkoblinger

Hvis det er mulig å ha et "familievennlig" torrent-nettsted, vil dette være det. BitLord gir en veksling for å filtrere ut voksent innhold og lar brukere rapportere innhold for voksne for å gjøre nettstedet mer familievennlig med innholdet i filteret for voksent innhold. Mer interessant er det at dette nettstedet har et strømningsalternativ for torrent på mye innhold.

Mkvcage

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetkoblinger, direkte nedlastinger

Det er liten tvil om hva dette nettstedet tilbyr. Først og fremst med fokus på DVD-rips, er dette en torrent-side som tydelig fokuserer på ulisensiert innhold. Det har i det minste et mer moderne nettsteddesign enn de andre torrentnettstedene vi har sett eller listet opp. Siden nettstedet også inneholder streamingkoblinger til nettsteder som Openload, er det en av disse torrentnettstedene som etterlater lite albuerom for alle som ønsker å laste ned lovlig tilgjengelig innhold.

iDope

P2P-filtype: Magnetkoblinger

Hvis du absolutt er opptatt av å finne Kickass Torrents-alternativer, vel, dette nettstedet har det i navnet: "iDope: En hyllest til Kickass Torrents". Den som designet nettstedet hadde en følelse av "Google of torrents", så du finner ikke den lange listen over torrentfiler her. I stedet må du søke etter det du vil. Du kan også laste ned filer som åpnes i Stremio, selv om det ikke ser ut som dette er et strømningsalternativ for torrent.

Toros

P2P-filtype: Torrentfiler, magnetkoblinger og direkte nedlastinger

Brukernes pass på: dette nettstedet er absolutt stablet med pornoannonser når du kommer utenfor hjemmesiden. Hvis du ikke allerede har en adblocker, kan det være lurt å få en installert i nettleseren din før du fortsetter. Utenom den sjokkerende (spesielt hvis du siler gjennom nettstedet på et offentlig sted som jeg var), har noen videoer på dette nettstedet strømmer tilgjengelig.

Torrent.tm

P2P-filtype: Ingen

Som sagt er Torrent.tm vert for torrentfiler eller magnetkoblinger. I stedet er det mer en torrentaggregator og søkemotor for andre nettsteder som har lastet opp torrenter. Det er mer en Google for torrenter enn iDope. Det ser også ut til å lure av Firefox med logoen.

Farene ved torrenting

Skjønt ikke alle torrenting er dårlig, torrenting generelt får vanligvis et dårlig rykte. Det er fordi en betydelig mengde torrenting er sterkt fokusert på piratkopiering. Noen nettsteder, for eksempel The Pirate Bay, liker å understreke at de bare er der for å fungere som en søketjeneste; hvordan brukerne bestemmer seg for å bruke tjenesten, er opp til dem. Ulike myndigheter og rettshåndhevingsbyråer kjøpte ikke akkurat det, og det er grunnen til at grunnleggerne av TPB alle ble arrestert og bøtelagt for brudd på opphavsretten, og hvorfor Kickass Torrents ble tatt uten nett og eieren ble arrestert.

"Men jeg eier ikke torrent-nettstedet," hører vi deg si i hodet ditt. "Jeg bruker det bare!" Dessverre er det juridiske og personvernrelaterte farer for selv vanlige torrentbrukere som gjør at torrenting ikke går tur i parken selv for tilfeldige brukere..

Juridiske problemer

På grunn av måten torrents fungerer på, kan du utilsiktet laste ned opphavsrettsbeskyttet materiale hvis du bruker torrent-nettsteder. I nesten alle land regnes dette som ulovlig. De fleste land prøver imidlertid ikke å straffeforfølge din gjennomsnittlige torrentbruker. De følger vanligvis nettstedseierne og de tunge såmaskinene.

Mer sannsynlig enn ikke, hvis du bruker en torrent-side, vil du delta i såing og leeching. Torrenter fungerer ved å dele på tvers av nettverk fra bruker til bruker. Når du laster ned (eller leecher) deler av en fil, sår du (eller laster du opp) deler du lastet ned til andre. Alle i et nettverk som laster ned den samme filen, gjør samme ting. Dette er grunnen til at torrenter er så mye raskere enn direkte FTP-nedlastinger, og hvorfor de er så populære. De er raske og effektive. I virkeligheten er det et stort teknologisk under.

Likevel, når du torrent, blir du også en fil delaktig, som er klassifiseringen som lander folk i mest trøbbel. Politiorganisasjoner er vanligvis ikke rettet mot personer som deler inn her eller der, men de som deler flere titalls spillejobber i måneden kan være et mål, selv om de ved en tilfeldighet deler disse filene. Hvis du aldri endret innstillingene på BitTorrent-klienten din, deler du kanskje filer akkurat nå og ikke innser det engang.

Problemer med personvern og sikkerhet

Personvernproblemet knyttet til torrenter er den viktigste grunnen til at de fleste som bruker torrent-nettsteder velger en VPN-tjeneste. Når du torrent, er IP-adressen din der alle på torrentsiden kan se. Det er noen viktige bekymringer med dette.

For det første, hvis IP-adressen din ikke er maskert bak en proxy-server eller en VPN, kan alle som har den bruke den som en bakdør for å hacke systemet ditt, finne ut personlig informasjon om deg eller til og med trakassere deg hjemme. IP-adressen din er som din hjemmeadresse, men for datamaskinen din. Noen som vet det, kan finne ut hvor du er.

Twitch-streamere vet dette altfor godt. "Swatting," der noen vil ringe en falsk telefon til politiet, som deretter vil sende ut SWAT-teamet, er en vanlig forekomst i Twitch-samfunnet. Noen seere vil skaffe seg streamerens IP-adresse, koble den til brukerens navn og deres virkelige adresse og deretter foreta de falske telefonsamtalene. En Twitch-streamer ble til og med skutt og drept av politiet etter at han ble "svattet".

På sikkerhetsfronten må du kjempe med falske og virulente torrenter som blir lastet opp på noen torrent-nettsteder. De mer anerkjente nettstedene, som de vi har oppført ovenfor, har visse sikkerhetsforanstaltninger på plass for å forhindre dette. Noen, for eksempel Rarbg, vil bare tillate registrerte brukere å laste opp filer til nettstedet. Andre, som The Pirate Bay, har ingen reelle vernetiltak på plass, og stoler i stedet på at de fleste såmaskiner er ærlige.

Selv om de mindre beskyttelsestiltakene som finnes på noen nettsteder, hjelper til med å beskytte mot skadelig programvare som settes inn for å se ut som filmen, programvaren eller TV-programmet du prøver å laste ned, er de ikke 100 prosent sikre. Med tusenvis av registrerte brukere på mange av disse nettstedene og mangel på et slikt system på noen nettsteder som The Pirate Bay, risikerer du å få virus på maskinen din. Å ha et godt antivirusprogram installert mens du bruker torrent-nettsteder er en absolutt nødvendighet.

Selv om du bruker en VPN ikke vil beskytte deg mot falske eller virulente torrenter, vil det bidra til å forhindre deg i å gi bort personlig informasjon eller gjøre deg til et enkelt hacking- eller swattingmål.

Hva er det som gjør en VPN bra for å torrentere?

En god VPN for torrenting bør oppfylle disse kriteriene:

 • Se etter en VPN som har en tydelig uttalt retningslinje for ikke-logging. Dette betyr at VPN ikke fører logger om aktivitetene dine som er koblet til din personlige identifikasjon. Dette inkluderer ikke metadata, som ikke har identiteten din koblet til den.
 • Velg et VPN med raske hastigheter. Selv om torrenting generelt er designet for å gjøre nedlastning raskere selv med tregere tilkoblinger, er det fortsatt nødvendig å bruke VPN-tjenestene med den beste båndbredden. Se vår oppdatering av de raskeste VPN-tjenestene for mer informasjon.
 • Bruk en tjeneste med ubegrenset båndbredde. Ved siden av en tjeneste som har raske hastigheter, må du sørge for at tjenesten også gir ubegrenset båndbredde. Noen tjenester oppgir eksplisitt at de ikke tillater torrenting. Torrenting krever ofte betydelig båndbredde på grunn av krav til opplasting og nedlasting.
 • Velg en VPN-tjeneste som har DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse. Hvis du vurderer grunnen til at du bruker en VPN mens du torrenser først og fremst er å maskere identiteten din, kan du gå med en VPN-tjeneste som vil beskytte deg mot å lekke den informasjonen. Noen bruker forskjellige metoder for å gjøre dette, inkludert automatiske drepebrytere som slår av visse programmer eller Internett hvis det oppdages en lekkasje. Du kan sjekke om VPN-en har en DNS-lekkasje her.
 • Bruk en VPN-tjeneste basert i et vennlig land. Noen land er ikke spesielt vennlige mot VPN-tjenester. Det betyr at tjenester i disse landene kanskje må gi fra seg private brukerdata (og også hvorfor de kanskje ikke har noen retningslinjer uten logger). Vennlige steder inkluderer de britiske jomfruøyene eller Sveits.

Usenet: et alternativ til torrenting

Usenet er et populært torrenting-alternativ som ikke bruker et node-til-node-nettverk for å distribuere filer. I stedet finnes filer på sentraliserte servere som drives av Usenet-leverandører. Det betyr at det ikke er noen plikt å laste ned filer for andre å laste ned. Nedlasting av en fil fra Usenet er vanligvis mye raskere enn en torrent av denne grunn, og vil lett maksimere den tilgjengelige båndbredden for nedlasting.

Usenet krever et betalt abonnement, men å laste ned opphavsrettsbeskyttet innhold er like ulovlig gjennom Usenet som det er når det torrenting. Usenet er imidlertid mer privat og mindre populært enn BitTorrent, så sjansene for å få lovlige konsekvenser er lavere. Vi anbefaler fortsatt å bruke et VPN når du laster ned det fra Usenet.

Usenet krever alt av følgende:

 1. Et abonnement på en leverandør
 2. En nyhetsleser klient
 3. En indekser / søkemotor

Noen tilbydere pakker alle disse tingene inn i en ryddig pakke. Hvis det ikke er tilfelle, er gratis nyhetslesere og indekserer tilgjengelig online. Sjekk ut listen vår over de beste leverandørene av Usenet sammen med grundige anmeldelser.

Det er litt av en læringskurve, men Usenet har mange fordeler i forhold til den mer utbredte P2P-motstykket.

Hva skjedde med Kickass Torrents?

Enten du er veldig inn i den torrenting scenen eller bare kommer i gang, har du kanskje allerede hørt: Det populære torrenting nettstedet Kickass Torrents har offisielt blitt beslaglagt av den amerikanske regjeringen. Deres primære nettsteder, Kickass.to og Kat.cr, er nå offline og viser bare et stort varsel om anfall. Som et resultat vil du sannsynligvis lete etter noen alternativer til Kickass.to, Kat.cr og andre Kickass Torrents-speilsider..

alternativer til kickass.to

Kickass Torrents 'problemer strekker seg imidlertid bare over USA. I Australia er for eksempel Kickass Torrents blant et stort antall torrentnettsteder som for øyeblikket er blokkert av australske Internett-leverandører. Noen andre land (for eksempel USA) prøver fortsatt å få nettstedets polske eier, Artem Vaulin, utlevert for å møte kriminelle anklager. Siden nettstedet vender så mye varme i disse dager, er det mye fornuftig å lete etter et Kickass Torrents-alternativ.

Selv om vi dekket et stort antall torrent-nettsteder, der det er tilgjengelig, kan man laste ned forskjellige former for media gratis og lovlig. Vi anbefaler brukere å henvende seg til lovlige nettsteder for å laste ned og dele det.

Comparitech ikke godkjenner eller oppfordrer til brudd på copyrightbegrensninger. Torrenting er en perfekt lovlig nedlastings- og delingsprosess når den brukes riktig og brukes gjennom lovlige og offisielle nettsteder og tjenester. Vennligst vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du laster ned eller streamer copyright-materiale uten tillatelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 30