Kan du titta på Mayweather mot McGregor-repriser online eller med Kodi?

mayweather mcgregor mayweather vs mcgregor replay
Vill du se det episka Mcgregor vs Mayweather-repetitionen online? Den mycket hypade kampen mellan boxningsmästarna Floyd Mayweather och Conor McGregor förväntades bryta tittarnas rekord den 26 augusti kampkvällen. Pay-per-view-evenemanget, inklusive repriser, sändes på Showtime PPV i USA och Sky Sports Box Office i Storbritannien, såväl som en handfull andra länder.


UPPDATERING: Så här ser du McGregor v Khabib på Kodi i UFC 229. Icke Kodi-användare kan läsa hur man lever live McGregor vs Kabib här.

Vi visar dig om Kodi-användare kan titta på Mayweather mot McGregor-repriser och kampen online och om det finns några säkra och lagliga Kodi-tillägg för att strömma kampen. Vi tittar också på en rad andra alternativ för att strömma det stora evenemanget online och om det finns några gratis alternativ.

Spoiler varning: Klicka här för att hoppa direkt till detaljerna om att strömma Mayweather vs McGregor-kampen på Kodi.

Täckningen av Mayweather mot McGregor började lördag 26 augusti kl. på USA: s västkust, där striden äger rum. Tittarna kunde leva strömmen av McGregor mot Mayweather i Storbritannien, USA, Kanada och internationellt. Täckningen i Storbritannien började klockan 11 Nedanstående metoder bör också fungera för att titta på repetitioner av kampen.

Se även: Kan du titta på Canelo vs GGG på Kodi

Var du kan titta på Mayweather mot McGregor-ersättare online: Storbritannien, USA och överallt

Trådskärare har några alternativ för att streama McGregor vs Mayweather Replay online. Matchens liveström hade officiella strömmar, men de var geolåsta. Det innebar att om du reser utanför ditt hemland måste du använda en VPN för att få en IP-adress för det landet. En VPN, eller virtuellt privat nätverk, krypterar din internettrafik och leder den genom en server på en plats du väljer. I det här fallet kan du dirigera den trafiken genom det lämpliga landet för att kringgå geografiska licensbegränsningar på Mayweather kontra MacGregor.

Vår topprekommendation är IPVanish, som erbjuder snabba och stabila servrar tillsammans med ett globalt nätverk av servrar som är idealiska för geo-avblockering och liveströmningssport. Det kommer att skydda din internetaktivitet så att din Internetleverantör inte kan snoka på dig och är en av de få VPN som är tillräckligt snabba för att strömma oavbruten. För Kodi-användare fungerar IPVanish med alla Kodi-tillägg som vi har testat och kommer att hålla din anslutning säker och privat. Det finns en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova det riskfritt.

EXKLUSIVT för Comparitech-läsare: Spara upp till 60% på IPVanish!

YouTube (överallt)

Det bästa stället att fånga Mayweather mot McGregor-repriser är på YouTube. Du hittar flera live-avkastningar av kampen utlagd av olika YouTubers. Till exempel har tvOneNews YouTube-kanalen en fullständig kampreplay publicerad och tillgänglig för användare. Du kan också hitta olika höjdpunkter och kommentarer från kampen som laddats upp till YouTube över ett stort antal olika kanaler.

Showtime PPV (USA)

Showtime sände en återuppspelning av kampen lördag morgon efter striden. Showtime kommer troligtvis att ha stridsbyten tillgängliga under en tid på begäran.

Tidigare kostade amerikanska tittare 89,99 dollar för att titta på i standarddefinition och 99,99 dollar för att titta i HD. Veiwers kunde leva strömmen av kampen online med Showtime Anytime-appen (Android, iOS) om de hade ett kabelabonnemang hos en av följande leverantörer: AT&T U-vers, Bright House Networks, Charter Communications, Comcast XFINITY, Cox Communications, DIRECTV, DISH, Optimum, Time Warner Cable eller Verizon FiOS.

Showtime var det största strömningsalternativet för Mayweather vs. McGregor-kampen. Men Mayweather vs McGregor-kampen försenades på grund av strömningsfel från Showtime PPV. Showtime vidtog tidigare rättsliga åtgärder för att försöka förhindra piratströmmar.

Sky Sports Box Office (Storbritannien)

Storbritanniens tittare kunde köpa betal-per-view-evenemanget för 19,95 GBP före klockan 9. den 25 augusti. Därefter steg priset upp till 24,95 GBP. Liveströmmar är inte tillgängliga via Sky Go-tjänsten. Tittarna behövde använda Sky Sports Box Office Live-webbplatsen på en stationär webbläsare eller på mobil med Sky Sports Box Office-appen (Android, iOS).

Sky sände en återuppspelning av kampen vid 17:00 på söndagen för samma pris. Det är oklart om Sky också kommer att ha en uppspelning av McGregor kontra Mayweather-kamp på begäran senare.

Ett Sky-konto krävdes, liksom en brittisk IP-adress för att verifiera platsen. De utanför Storbritannien kan använda en VPN för att få en brittisk IP-adress. Om du planerade att använda appen behövde du ett Google Play- eller iTunes-konto registrerat i Storbritannien.

1TV.ru (Ryssland)

Channel One Ryssland (a.k.a. 1TV.ru) sände kampen live på TV och online. Så långt vi kan veta var detta inte ett betal-per-view-evenemang och kunde ha åtkomst till liveströmmen direkt på webbplatsen 1TV.ru. Om du var utanför Ryssland, behövde du en VPN med servrar i landet för att få en rysk IP-adress. Detta såg ut som ett bra alternativ för snörare som såg ut för att strömma kampen gratis. Vissa användare rapporterade framgång när de tittade på kampen mot Pacquiao mot Mayweather 2015. Vi hoppas att tittarna gillade den ryska kommentaren!

Kommer 1TV att ha framtida slagsmål som Mayweather mot McGregor? Vi håller fingrarna korsade. Som alltid, gör din egen noggrannhet om du kan komma åt denna ström utan att bryta mot upphovsrättslagar i ditt land.

Notera: IPVanish erbjuder inte längre servrar i Ryssland på grund av oro över landets lagar om datalagring. Istället rekommenderar vi ExpressVPN för dem som vill ge 1TV.ru ett skott. ExpressVPN har en 30-dagars, inga frågor ställda, tillbaka-garanti, och Comparitech-läsare kan få tre månader gratis med den årliga planen. ExpressVPN gör också vår lista över de bästa VPN: erna för Kodi och är en bra allrounder.

DAZN (Tyskland och Österrike)

Prenumeranter på online-tv-tjänsten DAZN i Tyskland och Österrike kunde se Mayweather mot McGregor live utan extra kostnad. Tjänsten kostar 9,99 Euro per månad och finns också i Schweiz, Japan och Kanada, men endast användare i Österrike och Tyskland fick leva strömmen av kampen. Om du redan är en DAZN-prenumerant kan du kanske använda en VPN för att få en österrikisk eller tysk IP-adress och levande ström i framtiden, men vi har inte testat det själv.

SuperSport (Sydafrika)

DSTV-kunder med premiumabonnemang på SuperSport kunde titta på Mayweather mot McGregor utan extra kostnad, men ingen live-stream online var tillgänglig. Istället strömmade SuperSports sydafrikanska online-filial Showmax kampen senare på dagen för prenumeranter. Tittare som kunde stå och vänta så länge förhoppningsvis inte tittade på eller läste nyheterna. Showmax erbjuder en 14-dagars gratis provperiod. Du behöver en sydafrikansk IP-adress för att komma åt tjänsten, som du kan få med hjälp av en VPN.

OSN Play (Mellanöstern)

OSN Sports Box Office HD sålde betal-per-view-åtkomst till kampen för $ 10 fram till 14 augusti och 20 $ efter det. OSN finns i flera länder i hela Mellanöstern, inklusive Afghanistan, Algeriet, Bahrain, Tchad, Djibouti, Egypten, Iran, Irak, Jordanien, Kuwait, Libanon, Libyen, Mauretanien och Marocko. Du behöver ett OSN-konto och du måste beställa via telefon.

Det är oklart om framtidens slagsmål som McGegor vs Mayweather kommer att strömmas live på OSN Play, OSNs online-arm.

Kan jag leva stream Mayweather vs McGregor repriser på Kodi?

Kodi är gratis och öppen källkod för hemmabioprogram som körs på olika plattformar, allt från stationära operativsystem som Windows och Mac till små strömningsenheter som Android-smartphones och Amazon Fire TV. Det som gör Kodi så kraftfull är att den kan strömma innehåll från ett enormt utbud av källor via tredjepartsutvidgningar som kallas tillägg.

Varning: Oavsett vad du använder Kodi för, rekommenderar vi att du ansluter till en VPN för att skydda dig från hot inklusive attacker från mitten av mitten, hackare som kapar din IP-adress och internetleverantörer som trottlar och snuppar om din aktivitet online. Medan VPN: er ofta är associerade med Kodi-användare som vill titta på piratkopierat material och dölja detta från sin ISP, kommer alla Kodi-användare att dra nytta av användning av ett VPN. Även om inofficiella tillägg innebär fler säkerhetsrisker, till exempel Man in the Middle Attacks, är officiella tillägg inte immun mot dessa. Vi rekommenderar IPVanish, som säkrar din anslutning i en krypterad tunnel och maskerar din riktiga IP-adress. Detta kommer att skydda din integritet och kan hjälpa dig att skydda dig från Man in The Middle Attacks. Det fungerar med alla Kodi-tillägg som vi har testat och är ett av få VPN-tillräckligt snabbt för att strömma oavbruten, även i HD eller 4K / UHD. Det fungerar med Amazon Firestick och Fire TV, Roku, Android-lådor och alla andra populära enheter som används med Kodi.

Läsaravtal: Comparitech-kunder får en riskfri, 7-dagars återbetalningsgaranti och sparar upp till 60% på IPVanish här.

Från denna skrivtid är det bästa stället att titta på Mayweather vs McGregor-repetitioner på Kodi via YouTube-tillägget. YouTube-tillägget är enkelt tillgängligt för nedladdning med officiella Kodi Add-on Repository. Därifrån måste du ansluta ditt YouTube-konto till Kodi via den enhetsaktiveringsmetod som finns tillgänglig från YouTube.com/activate.

Vi rekommenderar starkt att du ansluter till ett VPN innan du aktiverar ditt YouTube-konto via Kodi, eftersom alla Kodi-tillägg kan kapas och ditt lösenord och användarnamn kan bli stulna genom denna process.

Den levande kampen var inte tillgänglig på några officiella Kodi-tillägg. De som använder Kodi för den levande kampen mot Mayweather vs McGregor kan ha kunnat hitta en addon som använde den officiella strömmen från 1TV.ru (se ovan). Detsamma gäller för kampspel. Vi känner till inga officiella Kodi-tillägg som erbjuder utbyten av kampen.

Naturligtvis, om du söker efter hur du kan strömma Mayweather kontra McGregor-utbyten på Kodi, upptäcker du naturligtvis ingen brist på rekommendationer för tillägg från tredje part utanför det officiella Kodi-lagret. Användare bör se upp för dessa tillägg och känna till riskerna innan de använder dem.

Några av dessa tillägg inkluderar:

  • SportsDevil
  • SmoothStreams
  • MMAStreams
  • Prosport
  • SportsAccess
  • cCloud TV
  • Kasta bort
  • UK Turk Playlist

Vad är dessa tillägg: Dessa tredjeparts-Kodi-tilläggssammanfattade länkar till livevideo och on-demand sportvideor. De drar in dessa länkar och visar det innehållet i Kodi, ungefär som en webbläsare.

Varför ska du undvika dem? Källorna som dessa tillägg samlar ihop är stora piratkopierade strömmar. De kan mycket väl vara olagliga i ditt land. Tredjeparts Kodi-tillägg innebär en risk för skadlig programvara, attacker från mitten av mitten och botnät som kan skada din enhet och utsätta din IP-adress för hackare. Vårt råd är att hålla sig borta från dem.

Tredjeparts tillägg för levande sportevenemang, som MacGregor vs Mayweather-kampen, använder vanligtvis piratkopierade IPTV-strömmar (Internet Protocol Television) som källa. Det blir allt vanligare att dessa tillägg förlitar sig på Acestreams, som använder BitTorrent-nätverket för att dela nätverksbelastningen mellan samtidiga tittare. Detta kommer att exponera din IP-adress för alla andra som är anslutna till samma ström, eventuellt inklusive copyright-troll som vill utpressa pengar från Kodi-användare.

SportsAccess och SmoothStreams använder båda piratkopierade källor och säljer dem till Kodi-användare. Många av strömmarna finns lagligt på andra platser från legitima källor, eller till och med fria från inofficiella. Bara för att du betalar för dem gör dem inte legitima.

Dessa tillägg kanske inte är olagliga att använda i alla länder, men vi rekommenderar starkt att användare väljer en officiell ström.

Comparitech vederbörjar inte eller uppmuntrar någon överträdelse av upphovsrättsbegränsningar, inklusive illegal streaming via Kodi. Kodi kan användas för många utmärkta, lagliga strömningsändamål online. Tänk på lagen, offren och riskerna för piratkopiering innan du laddar ner eller strömmar upphovsrättsskyddat material utan tillstånd.

“UFC 189 World Tour Aldo vs. McGregor London 2015” av Andrius Petrucenia licenserat under CC BY-SA 2.0

“Mayweather / Ortiz” av Chamber of Fear med licens under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =