Kan du titta på Canelo vs GGG live online eller med Kodi?

Vi visar dig om Kodi-användare kan titta på Canelo v GGG online eller på Kodi och om det finns några säkra och lagliga Kodi-tillägg för att strömma kampen. Vi visar också vilka Kodi-tillägg som inte ska användas. Klicka här för att hoppa till avsnittet Kodi. Vi tittar också på en rad andra alternativ för att live streama det stora evenemanget online och om det finns några gratis alternativ.


canelo vs ggg kodi

Saul “Canelo” Álvarez kommer att kvadratera mot Gennady “GGG” Golovkin för medelvikt-världsmästerskapet den 16 september 2017 på T-Mobile Arena i Las Vegas. Supremacy, som kampen har fakturerats, kommer att vara en tävling för den enade WBA (Super), Ring magazine, WBC, IBF, och linjära medelvikt mästerskapet. Om du undrar hur du kan streama Álvarez vs Golovkin online med Kodi eller på annat sätt har du kommit till rätt ställe.

Var du kan titta på Alvarez vs Golovkin online: Storbritannien, USA och överallt

Kampen kommer att sändas på dessa kabelnätverk:

 • HBO PPV (USA)
 • BoxNation Box Office (Storbritannien)
 • Rymd (Latinamerika)
 • Main Event (Australien)
 • Canal Indigo (Kanada)
 • beIN Sports (Frankrike)
 • DAZN (Tyskland)
 • tvOne (Indonesien)
 • Sport 1 (Israel)
 • WOWOW Prime (Japan)
 • Qazakhstan Qazsport (Kazachstan)
 • TV Azteca (Mexiko)
 • Televisa (Mexiko)
 • Sky Arena (Nya Zeeland)
 • Cignal PPV (Filippinerna)
 • SkyCable PPV (Qatar)
 • Starhub (Singapore)
 • SuperSport 2 (Sydafrika)

Av dessa nätverk erbjuder ett fåtal strömmar online. Troligtvis kommer alla att geo-låsas för tittarna i deras respektive länder. För att komma runt dessa geografiska begränsningar rekommenderar vi att du ansluter till ett bra VPN. Förkortning för virtuellt privat nätverk, en VPN krypterar en enhets internettrafik och dirigerar den via en mellanhandsserver på en plats du väljer. Det här maskerar din IP-adress med en från det land som du försöker strömma från och därmed spärra kampen.

Liveströmmar kräver en stabil anslutning och massor av bandbredd, för att inte tala om stark säkerhets- och sekretesspraxis. Vi rekommenderar IPVanish, som har många servrar runt om i världen som är optimerade för strömning. Det är också en favorit bland Kodi-användare för sitt fjärrkontrollvänliga gränssnitt och förmågan att arbeta med alla tillägg.

Här är en lista över liveströmmar online för Canelo vs GGG runt om i världen:

The Ring TV (USA)

Ring TV är den officiella online-betalningstjänstströmningstjänsten för tittare i USA. Kampen kostar 79,99 dollar. Webbplatsen verkar ha någon anknytning till HBO och därför antar vi att det kommer att vara en identisk sändning och kommentar till vad du skulle få på kabeln. Så långt vi kan säga finns det ingen Android- eller iOS-app att se kampen på. Du måste titta på i en webbläsare. En amerikansk IP-adress och en USA-baserad betalningsmetod kommer att krävas för att beställa kampen..

BoxNation

Brittiska boxfans kan beställa Canelo vs GGG på BoxNation och titta på det online. Prissättningen är dock lite förvirrande. Om du är en ny kund, kommer kampen att kosta dig £ 16,95 £ totalt. Det inkluderar det normala abonnemanget på 12 per månad plus en extra engångsavgift på 4,95 £ som läggs till när du registrerar dig mellan 9 och 18 september. . Du behöver en brittisk IP-adress och betalningsmetod för att beställa kampen.

BoxNation-appar är tillgängliga för iOS och Android, inklusive Amazon Fire TV Stick. Om du vill titta på Fire TV men är utanför Storbritannien, kolla in vår handledning om hur du installerar en VPN på Amazon Fire TV Stick.

DAZN (Tyskland)

Prenumeranter på online-tv-tjänsten DAZN i Tyskland kan se Alvarez vs Golovkin live utan extra kostnad. Tjänsten kostar 9,99 Euro per månad och är också tillgänglig i Schweiz, Japan, Österrike och Kanada, men endast användare i Tyskland får leva strömmen av kampen. Om du redan är en DAZN-prenumerant kan du kanske använda en VPN för att få en tysk IP-adress och liveströmma kampen, men vi har inte testat det själv. Kommentarer kommer troligen att vara på tyska.

SuperSport (Sydafrika)

DSTV säger att kunder med premiumabonnemang på SuperSport 2 kan titta på Canelo vs GGG utan extra kostnad för deras prenumeration. Från deras webbplats: "Stora kampfans i Sydafrika kan titta på via sina avkodare eller på DStv Now, online eller appen."

Rymd (Argentina, Chile, Mexiko, Colombia, Venezuela)

Latinamerikansk sändare Space kommer att göra kampen tillgänglig på sin webbplats. Från vad vi kan säga kommer du att behöva ett befintligt kabelabonnemang för att titta på kampen tillsammans med en latinamerikansk IP-adress, men den kan ses utan extra kostnad. Kommentarer kommer förmodligen att finnas på spanska.

beIN Sports Connect (Frankrike)

BeIN Sports kommer att sända kampen i Frankrike, och sladdar kan live strömma kampen genom beIN Sports Connect. En månatlig prenumeration kostar 15 euro, eller 14 euro om du betalar för hela året på en gång. Webbplatsen indikerar att du kommer att få tillgång till varje live även på alla beIN-sportkanaler, vilket skulle inkludera kampen. Du kan titta på i en webbläsare, iOS, Android och några smarta TV eller set-top-lådor. Du behöver en fransk IP-adress och betalningsmetod för att registrera dig.

WOWOW Prime (Japan)

WOWOW Prime-abonnenter med kabelabonnemang kan strömma kampen genom WOWOWs mobila och smarta TV-appar eller i en webbläsare. Vår japanska är ganska begränsad, men det ser ut som om det kostar 2300 yen per månad. Du behöver en japansk betalningsmetod och IP-adress.

TV Azteca och Televisa (Mexiko)

TV Azteca och Televisa kommer att sända kampen live på baskabel utan extra kostnad i Mexiko. Vi kunde inte hitta information om huruvida det skulle strömmas online, men båda webbplatserna är en gratis live-ström av sina kanaler. Här är TV Azteca och här är Televisas sportkanal. Det är oklart om detta kommer att försvinna vid stridens tidpunkt eller inte, men det är värt ett skott! Du behöver en mexikansk IP-adress.

Starhub (Singapore)

Starhub kommer att sända Canelo vs GGG på Hub Sports 2 i Singapore. Vi tror att prenumeranter kan titta direkt på nätet med Starhub Go-sportpaketet, som kostar $ 9,90 per månad. Men bara om vi har tolkat något fel, bör du antagligen ringa vidare innan du beställer. Du behöver en singaporansk IP-adress och betalningsmetod.

Kan jag liveström Canelo vs GGG på Kodi?

Kodi är gratis och öppen källkodsprogram för hemmabiosystem som körs på ett brett utbud av enheter, allt från stationära operativsystem som Windows och Mac till små streamingboxar som Amazon Fire TV. Kodi kan strömma innehåll från ett stort utbud av källor via tredjepartsutvidgningar som kallas tillägg, vilket gör det extremt mångsidigt.

Varning: Oavsett vad du använder Kodi för, rekommenderar vi att du ansluter till en VPN för att skydda dig mot hot inklusive attacker från mitten av mitten, hackare IP-adress kapning och ISP-snooping och bandbreddstrottling. VPN: er är ofta associerade med Kodi-användare som ser dölja sina piratkopierade strömmar från deras ISP, alla Kodi-användare kommer att dra nytta av användning av ett VPN. Även om inofficiella tillägg innebär fler säkerhetsrisker, är officiella tillägg inte heller immun mot dessa.

Vi rekommenderar IPVanish, som säkrar din anslutning inuti en krypterad tunnel och maskerar din riktiga IP-adress och inte håller loggar över aktiviteter så att din Internetleverantör och andra inte kan spionera på din online-aktivitet. Detta kommer att skydda din integritet och kan hjälpa dig att skydda dig från Man in The Middle Attacks. Det fungerar med alla Kodi-tillägg som vi har testat och är en av de få VPN-skivor som är tillräckligt snabba för att strömma oavbruten livevideo, även i HD. Det fungerar med Amazon Fire Stick och Fire TV, liksom alla andra populära enheter som används med Kodi.

Exklusivt läsaravtal: Spara upp till 60% på IPVanish-planer här.

Tyvärr är live-kampen inte tillgänglig på några officiella Kodi-tillägg som vi känner till. Naturligtvis hittar du ingen brist på rekommendationer för tredje parts tillägg utanför det officiella Kodi-lagret med lite Googling. Användare bör se upp för dessa tillägg och känna till riskerna innan de använder dem. Vi rekommenderar att du undviker dessa tillägg eftersom de ger tillgång till upphovsrättsskyddat innehåll som kan landa dig i problem om din Internetleverantör eller copyrightinnehavare.

Några av dessa tillägg inkluderar:

 • SportsDevil
 • SmoothStreams
 • MMAStreams
 • Prosport
 • SportsAccess
 • cCloud TV
 • Kasta bort
 • UK Turk Playlist
 • Projekt Cypher
 • FilmOn Simple
 • Sportie

Vad är dessa tillägg: Dessa tredjeparts-Kodi-tilläggssammanfattade länkar till livevideo och on-demand sportvideor. Listan över länkar ges till användaren som kan klicka på dem för att öppna en ström i Kodi.

Varför ska du undvika dem? Källorna som dessa tillägg samlar ihop är stora piratkopierade strömmar. De kan mycket väl vara olagliga att se i ditt land. Tredjeparts-Kodi-tillägg kan bära skadlig programvara, utföra man-i-mitten-attacker och lägga till din enhet i ett botnet. Dessa hot kan skada din enhet och utsätta din IP-adress för hackare. Vårt råd är att hålla sig borta från dem.

Tredjeparts tillägg för levande sportevenemang som Canelo vs GGG-kamp, ​​använder ofta piratkopierade IPTV-strömmar (Internet Protocol Television) som källa. Dessa tillägg bygger ofta på Acestreams, som använder BitTorrent-nätverket för att dela nätverksbelastningen mellan samtidiga tittare. Detta kommer att exponera din IP-adress för alla andra som tittar på samma ström, av vilka några kan upphovsrätts-troll som vill utpressa pengar från Kodi-användare.

SportsAccess och SmoothStreams är betalda tjänster, men de är inte nödvändigtvis lagliga. Båda källa piratkopierade strömmar och säljer dem till Kodi-användare. Många av strömmarna finns lagligt på andra platser från legitima källor, eller till och med fria från inofficiella.

Dessa tillägg är kanske inte olagliga att använda i alla länder, men vi rekommenderar starkt att användare väljer officiella strömmar och tillägg.

Comparitech vederbörjar inte eller uppmuntrar någon överträdelse av upphovsrättsbegränsningar, inklusive illegal streaming via Kodi. Kodi kan användas för många utmärkta, lagliga strömningsändamål online. Tänk på lagen, offren och riskerna för piratkopiering innan du laddar ner eller strömmar upphovsrättsskyddat material utan tillstånd.

“Ernesto Magos con el Canelo Alvares” av Ernesto Magos licenserat under CC BY SA 3.0

“Gennady Golovkin” av Post från Kazakstan licensierad under allmän domän

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 6