Hur man tittar på Killjoys säsong 5 online från var som helst med en VPN

Hur man tittar på Killjoys säsong 5 online


Om du är ett fan av Killjoys kommer du gärna veta att säsong 5 kommer att ha premiär på Syfy, 19 juli kl. 22:00 EST (21:00 CT). Om du är belägen utanför USA kommer du inte kunna se Killjoys säsong 5 online utan VPN. Att välja ett avsnitt på Syfy från utanför USA får upp följande meddelande:

"Det här innehållet är inte tillgängligt på din plats".

Du kan komma runt sådana geobegränsningar med ett virtuellt privat nätverk (VPN). En VPN ger dig tillgång till geobegränsade webbplatser och tjänster, vilket ger dig online-sekretess i processen. Det gör detta genom att kryptera enhetens data, skicka dem till en av sina egna servrar någon annanstans i världen. Genom att ansluta till en server i USA får du en tillfällig amerikansk IP-adress, som låter dig se Killjoys säsong 5 online var som helst.

Hur man tittar på Killjoys säsong 5 online var som helst

Är du inte säker på var du ska börja? Här är en enkel steg-för-steg-guide så att du kan se Killjoys säsong 5 online var som helst:

Hur man tittar på Killjoys säsong 5 online

 1. Först måste du logga in med en TV-leverantör för att se hela avsnitt av Killjoys säsong 5.
 2. Registrera dig med en av de bästa VPN: erna för att titta på Killjoys säsong 5 (vi rekommenderar särskilt ExpressVPN).
 3. Ladda ner och installera lämplig VPN-app eller webbläsartillägg för din enhet.
 4. Öppna VPN-appen eller webbläsarförlängningen. Anslut till en server i USA.
 5. Gå till Syfy-webbplatsen eller en av Syfy-apparna och välj ett avsnitt av Killjoys säsong 5. Den bör nu vara blockerad och tillgänglig för att titta på!

Vill du inte läsa hela artikeln? Här är en sammanfattning av de bästa VPN: erna för att titta på Killjoys säsong 5:

 1. ExpressVPN: Avblockerar Syfy så att du kan se Killjoys säsong 5. Fungerar också med Netflix. Snabba, pålitliga anslutningar, 24-timmars livechatsupport och många säkerhetsfunktioner.
 2. NordVPN: Inget loggar VPN med 1 700 amerikanska servrar. Avblockerar Syfy för Killjoys säsong 5. Upp till sex samtidiga anslutningar och 24/7 support. Avblockerar också Netflix och Hulu.
 3. Cyberghost: Höghastighetsserver och stark säkerhet. Avblockerar Killjoys på Syfy och arbetar med Netflix US. Anslut upp till sju enheter. Inget loggar VPN med 24/7 support.
 4. IPVanish: Servrar i 19 amerikanska städer för att titta på Killjoys utomlands. Fungerar bra med Kodi och Amazon Fire Stick. Upp till 10 samtidiga anslutningar och livechatsupport.
 5. PrivateVPN: Snabbt för streaming Killjoys på Syfy. Avblockerar Netflix och HBO Go. Använd på upp till sex enheter. Mycket säkert med krypterings- och kill-switch. Support för livechatt.
 6. Surfshark: Obegränsade samtidiga anslutningar. Se Killjoys på Syfy och avblockera Netflix och Amazon Prime. Ingen loggar VPN med användarvänliga appar och support dygnet runt.

För att bestämma de bästa VPN: erna för att titta på Killjoys säsong 5, valde vi bara de tjänster som kunde uppfylla följande kriterier:

Kriterier för att välja de bästa VPN: erna för att titta på Killjoys

 • Snabba servrar i USA för att strömma Killjoys säsong 5
 • Avblockerar sådana som Syfy och Netflix
 • Skyddar din integritet med krypterings- och loggpolicy
 • Lättanvända appar för stationär och mobil
 • Låter dig ansluta flera enheter samtidigt
 • Erbjuder kundsupport via livechatt och e-post

Syfy TV-leverantör logga in

Om du redan har gjort ovanstående och du fortfarande har problem rekommenderar vi att du rensar webbläsarens cache och cookies. Alternativt kan du prova en annan server eller kontakta ditt VPN: s kundsupport.

De bästa VPN: erna för att titta på Killjoys säsong 5 online

Här är vår lista över de bästa VPN: erna för att titta på Killjoys säsong 5 online var som helst:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks syfy Testat jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.ExpressVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

ExpressVPN framträder som den bästa VPN för att titta på Killjoys säsong 5 på grund av dess kombination av hastighet och säkerhet. Detta är en tjänst som erbjuder cirka 3 000 servrar i 94 länder, inklusive USA. Servrarna är snabba och pålitliga vilket innebär att du kan njuta av strömning och strömning utan avbrott. Med ett enda ExpressVPN-konto kan du säkra upp till fem enheter samtidigt. Du kan faktiskt ansluta ett brett utbud av enheter tack vare de många olika appar som erbjuds.

Förutom att vara snabb, kan ExpressVPN avbryta många olika webbplatser och tjänster. I synnerhet blockerar det sådana som Netflix och Skype samt Syfy. Denna VPN har utan tvekan den bästa kundsupporten för alla VPN. Det är en snabb och vänlig tjänst som kan nås via livechatt och e-post dygnet runt. ExpressVPN behåller inga identifierande loggar för användare och håller dina data säkra med 256-bitars AES-kryptering. Ytterligare säkerhetsfunktioner inkluderar DNS- och IPv6-läcksskydd, en dödsbrytare och split tunneling.

Denna VPN är tillgänglig för nedladdning på Windows, Mac, Linux, Android, iOS och routrar. Du har också tillgång till webbläsarutvidgningar för Chrome och Firefox.

Fördelar:

 • Hög hastighet amerikanska servrar för att titta på Killjoys säsong 5
 • Avblockerar strömningstjänster inklusive Netflix och Hulu
 • Innehåller inga loggar med vilka användare kan identifieras
 • Ger kundsupport dygnet runt via livechatt och e-post
 • Olika användarvänliga appar och webbläsartillägg som erbjuds
 • Säkra upp till fem enheter samtidigt

Nackdelar:

 • Dyrare än de andra VPN: n på denna lista

BÄSTA VPN ATT TITTA I KILLJOYS: ExpressVPN är vårt nummer 1-val. Snabb VPN med konsekventa anslutningar för att strömma Killjoys säsong 5. Avblockerar Syfy och Netflix. Över 3 000 servrar i 94 länder (inklusive USA). 24/7 support, användarvänliga appar och säkra med kryptering. Du kan prova ExpressVPN riskfritt med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Läs vår fullständiga ExpressVPN-recension.

ExpressVPN-kupongSpecialerbjudande - få 3 månader extra FREEGET-HANDELCoupon appliceras automatiskt

2. NordVPN

NordVPNavblockerar syfyTested Jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.NordVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

NordVPN erbjuder utmärkt värde för pengarna, vilket gör det till ett alternativ som är värt att överväga. Det främsta skälet till detta är dess stora antal servrar, av vilka de har över 5 600 över hela världen. Nästan 1 800 av NordVPN: s servrar finns i USA, vilket innebär att du enkelt kan avblockera Syfy och killjoys säsong 5 liksom populära streamingtjänster som Netflix och Amazon Prime Video. Om du har problem med att avblockera en webbplats eller tjänst kan du alltid kontakta NordVPNs 24-timmars livechatsupport.

Du kan surfa på webben med en större grad av integritet när du använder NordVPN. I synnerhet har den en strikt policy för icke-loggar. Dessutom finns det i Panama - ett land utan obligatoriska lagar om datalagring. Det finns många optimerade servrar som erbjuds med alternativ inklusive Double VPN och Onion OverVPN. Naturligtvis finns det också en automatisk kill-switch samt 256-bitars AES-kryptering och DNS- och IPv6-läcksskydd.

NordVPN kan nås via Chrome och Firefox webbläsarförlängningar samt appar för Windows, Mac, Linux, Android, iOS och Android TV. Du måste följa manuella installationsinstruktioner för kompatibla routrar.

Fördelar:

 • Nätverk med 1 800 servrar i USA för att titta på Killjoys utomlands
 • Avblockerar Syfy, Netflix, Amazon Prime Video och BBC iPlayer
 • Strikt no-logs VPN med optimerade servrar för extra säkerhet
 • Livechatt och e-post support tillgänglig dygnet runt
 • Upp till sex samtidiga anslutningar per konto

Nackdelar:

 • Vissa servrar kan vara lite långsamma

EXCELLENT VALUE VPN: NordVPN har nästan 1 800 amerikanska servrar för att strömma Killjoys säsong 5 på Syfy. Fungerar också med Netflix. 24/7 support och kan användas på upp till sex enheter. Inget loggar VPN med krypterings- och specialservrar som Double VPN. Inkluderar en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga recension av NordVPN.

NordVPN-kupongSpara 70% på 3-årsplanen GÄLJEBYGGDrabatt tillämpas automatiskt

3. CyberGhost

Cyberghostavblockerar syfyTested Jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.Cyberghost.com

Pengar tillbaka garanti: 45 DAGAR

Cyberghost är en streamingvänlig VPN tack vare sin utmärkta hastighet och pålitlighet. Faktiskt, våra tester drog slutsatsen att det är den snabbaste VPN-enheten 2019. Det erbjuder många servrar (nästan 4 000) i 58 länder, inklusive USA. Över 700 av CyberGhosts servrar är belägna i USA och dessa är användbara för att strömma Killjoys säsong 5 på Syfy samt avblockera Netflix US, Hulu och BBC iPlayer. Detta är en särskilt enkel att använda VPN-tjänst som gör att du kan ha upp till sju samtidiga anslutningar.

En annan anledning att överväga att använda CyberGhost är att det är mycket säkert med en strikt no-loggar-policy. Huvudkontoret ligger i Rumänien (ett land utan obligatoriska lagar om datalagring) och använder 256-bitars AES-kryptering för att hålla dina data säkra. Det finns många andra användbara säkerhetsfunktioner inklusive skydd mot DNS- och IPv6-läckor och automatisk kill-switch. Med appskyddsfunktionen (split tunneling) kan du ange vilka appar som bara kan gå online när du är ansluten till VPN.

CyberGhost-appar är tillgängliga för följande operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV och Android TV. Du kan också ladda ner webbläsare-tillägg för Chrome och Firefox. Manuell inställning krävs dock för både Linux och routrar.

Fördelar:

 • Extremt snabba servrar för buffertfri strömning av Killjoys på Syfy
 • Cirka 700 servrar i USA och cirka 4 000 över hela världen
 • Mycket stark säkerhet tack vare en loggfri policy och kryptering
 • Avblockerar många strömningstjänster inklusive Netflix
 • Kan användas för att säkra upp till sju enheter samtidigt

Nackdelar:

 • Uppblockerar inte alla större strömningswebbplatser
 • Brist på konfigurationsalternativ kommer att frustrera elanvändarna

SKYDDAR DIN PRIVACY: CyberGhost har utmärkt säkerhet med en strikt no-logs policy och kryptering. Det går också snabbt med mer än 700 amerikanska servrar för att titta på Killjoys säsong 5 utomlands. Använd den för att avmarkera Netflix US. Anslut upp till sju enheter samtidigt. 45-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga CyberGhost-recension.

CyberGhost-kupong NYTTÅRS SPECIAL: SPARA 80% på 3-årsplaner + 2 månader GRATIS FÖRSÄLJNING Rabatt tillämpas automatiskt

4. IPVanish

IPVanishavblockerar syfyTested Jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.IPVanish.com

Pengar tillbaka garanti: 7 DAGAR

IPVanish fungerar bra med Syfy, så att du kan spärra Killjoys säsong 5 var du än är. Denna VPN har hundratals servrar i USA som finns i 19 städer inklusive Chicago, Los Angeles och New York. Obegränsad bandbredd och P2P-trafik gör denna tjänst populär bland torrentrar men den är också mycket enkel att använda med Kodi och Amazon Fire Stick. Ännu bättre är IPVanish ett utmärkt val för familjer eftersom det låter dig ansluta upp till 10 enheter via ett enda konto.

Du kommer att upptäcka att IPVanish erbjuder tillräckligt snabba hastigheter för HD-strömning och kan användas för att avblockera både Syfy och Netflix USA. Det finns en livechatt-supporttjänst om du har några frågor om apparna är enkla att använda. När det gäller säkerhet erbjuder IPVanish 256-bitars AES-kryptering, en automatisk kill-switch och DNS- och IPv6-läcksskydd. Den har också en icke-loggar policy och äger sina servrar (snarare än att hyra dem). Fördelen med detta är att den har större kontroll över vem som kommer åt dess servrar.

När du registrerar dig för IPVanish kan du komma åt appar för Windows, Mac, Android, iOS och Amazon Fire TV / Fire Stick. Linux och routrar kan ställas in manuellt.

Fördelar:

 • Hundratals amerikanska servrar över 19 amerikanska städer för att ha sett Killjoys
 • Anslut upp till 10 enheter samtidigt
 • Fungerar bra med både Kodi och Amazon Fire Stick
 • Håller dina data säkra med kryptering och en loggpolicy

Nackdelar:

 • Baserat i USA som är medlem i Five Eyes
 • Det går inte att avblockera vissa populära streamingtjänster

10 ENLIGA ANSLUTNINGAR: IPVanish låter dig ansluta upp till 10 enheter samtidigt (perfekt för familjer). Fungerar med Syfy för Killjoys säsong 5. Avlägsnar också Netflix US. Kompatibel med Kodi och Amazon Fire Stick. No-logs policy och support dygnet runt. 7-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga recension av IPVanish.

IPVanish-kupongen SPARA 60% på den årliga planenGÅRDBESTÄMMELSE

5. PrivatVPN

PrivateVPNavblockerar syfyTested Jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.PrivateVPN.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

PrivateVPN är särskilt bra för att blockera regionlåst innehåll, vare sig det är Killjoys säsong 5 på Syfy eller liknande Netflix, Amazon Prime Video och HBO Go. Den har servrar i 60 länder (inklusive USA) och är en av de snabbare VPN: erna på marknaden. Det låter dig verkligen strömma i 1080p utan buffring. Apparna erbjuder enkla och avancerade menyer som serverar användare av alla erfarenhetsnivåer. Om det är första gången du använder ett VPN kommer du gärna att veta att det finns livechatsupport och till och med fjärrhjälp och installation.

Förutom att erbjuda högre hastigheter än genomsnittet är PrivateVPN säkert och erbjuder 256-bitars AES-kryptering. Det inkluderar också skydd mot IPv6- och DNS-läckor samt en inbyggd kill-switch. Vidare uppger PrivateVPN att det inte behåller trafikloggar. Du kan använda denna VPN för att säkra upp till sex av dina enheter samtidigt medan det också finns möjlighet att betala för tjänsten i Bitcoin (möjliggöra en viss grad av anonymitet om du använder en Bitcoin-blandningstjänst).

PrivateVPN-appar erbjuds för Windows, Mac, Android och iOS. Manuell installation är nödvändig om du vill använda detta VPN med Linux och routrar.

Fördelar:

 • Snabba amerikanska servrar för oavbruten strömning av Killjoys
 • Avblockerar massor av regionlåst innehåll inklusive Syfy och Netflix
 • Säkerhetsfunktioner inkluderar kryptering och en loggpolicy
 • Använd den för att ha upp till sex samtidiga anslutningar

Nackdelar:

 • Litet nätverk med bara 100 servrar
 • Support för livechatt är inte tillgängligt dygnet runt

HÖGHASTIGHETS TJÄNARE: PrivateVPN har snabba servrar för buffertfri strömning av Killjoys säsong 5 på Syfy. Avblockerar också Netflix och Hulu. Nybörjarvänliga appar och upp till sex samtidiga anslutningar tillåtna. Säkrar dina data med krypterings- och loggpolicy. 30-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga PrivateVPN-recension.

PrivatVPN-kupongSpecialerbjudande - spara 83% på den 2-åriga planen GET DEALBortkort som tillämpas automatiskt

6. Surfshark

SurfShark VPNavblockerar syfyTested Jan 2020

Tillgängliga appar:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Hemsida: www.Surfshark.com

Pengar tillbaka garanti: 30 DAGAR

Surfshark är en nyare tjänst som snabbt har etablerat sig som en av de bättre VPN på marknaden. En av dess framstående funktioner är det användare får ansluta ett obegränsat antal enheter samtidigt. Surfshark är dock också ett utmärkt val för att blockera webbplatser och tjänster med geobegränsningar. Förutom att du kan se Killjoys säsong 5 kommer du att kunna komma åt Netflix, BBC iPlayer, Hulu och mer.

Du kan välja mellan olika appar och webbläsarutvidgningar med Surfshark. Denna VPN har 24/7 live chat support och erbjuder ett antal intressanta funktioner som inkluderar en ad-blockerare och malware-skanner. Precis som ExpressVPN är Surfshark baserat på Brittiska Jungfruöarna - utanför jurisdiktion för Five Eyes intelligensallians. Detta är en VPN utan loggar som ger stark säkerhet med 256-bitars AES-kryptering, DNS- och IPv6-läcksskydd och en kill switch.

Ett Surfshark-prenumeration kommer med appar för Windows, Mac, Android, iOS och Amazon Fire TV / Fire Stick. Webbläsarförlängningar erbjuds för Chrome och Firefox. Routrar och Linux kan konfigureras manuellt.

Fördelar:

 • Mycket bra på att blockera: Syfy, Netflix och Amazon Prime Video
 • Obegränsade samtidiga anslutningar via ett enda konto
 • Snabb och vänlig kundsupport via livechatt, dygnet runt
 • Håll anonym online tack vare sin strikta loggpolicy

Nackdelar:

 • Har bara cirka 800 servrar totalt
 • En minoritet av servrar kan vara lite långsam

OBegränsade simultana anslutningar: Surfshark låter dig ansluta ett obegränsat antal enheter samtidigt. Det avlägsnar Killjoys säsong 5 på Syfy och fungerar med Netflix. Inkluderar 24-timmars livechatsupport, användarvänliga appar och en strikt policy för icke-loggar. 30-dagars återbetalningsgaranti.

Läs vår fullständiga Surfshark-recension.

Surfshark-kupongSpecialerbjudande - spara 83% + 3 månader FREEGET-ERBJUDANDE Rabatt tillämpas automatiskt

Kan jag använda ett gratis VPN för att titta på Killjoys säsong 5?

Även om du kanske kan använda ett gratis VPN för att titta på Killjoys säsong 5 på Syfy, rekommenderar vi det inte. En stor anledning till detta är att gratis VPN är fruktansvärda för strömning. De långsamma hastigheterna innebär att du kommer att möta mycket fördröjning och buffring. Dessutom kan många gratis VPN inte blockera populära webbplatser och tjänster som Netflix och Skype.

Gratis VPN: er kämpar också för att skydda din integritet online och anonymitet. Det beror på att de saknar grundläggande säkerhetsfunktioner som kryptering, en kill-switch eller en strikt no-logs-policy. Det finns till och med några gratis VPN som påstår sig ha policyer utan loggar men faktiskt spåra din online-aktivitet och sälja den till tredje parter. Alla saker som beaktas är gratis VPN: er bara inte värt risken.

Vad mer kan jag se på Syfy?

Syfy har traditionellt fokuserat på att erbjuda science fiction-programmering. Men det har expanderat till andra genrer (skräck, fantasi, drama och reality-programmering) under de senaste åren och erbjuder nu TV-program, TV-filmer och till och med Syfys egen originalprogrammering. Här är en snabb lista över något av innehållet du kan titta på på Syfy (förutom Killjoys!):

 • Krypton
 • CSI: Brott Scene Investigation
 • Magikerna
 • Undre världen
 • Futurama
 • Jeepers Creepers 3
 • Van Helsing
 • 12 apor
 • Xena Warrior Princess
 • De levande dödas natt

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 14