Hur man tittar på Champions League-finalen live online (Real Madrid vs Liverpool)

tittar på Champions League från utlandet med en VPN


Är du intresserad av att se Real Madrid mot Liverpool i Champions League-finalen? I den här artikeln förklarar vi hur du kan använda ett virtuellt privat nätverk (VPN) för att strömma matchen live och i högupplöst, oavsett om du för närvarande är i ditt hemland eller utomlands.

Det är viktigt att notera att vi bara kommer att rekommendera officiella liveströmmar. Även om matchströmmar nästan säkert kommer att vara värd någon annanstans, är dessa webbplatser olagliga och ofta opålitliga. Ingen vill att deras ström ska tas offline när det gäller straffspark. Den goda nyheten är att Champions League-finalen kan ses gratis på flera olika plattformar, så det finns inget behov att ta till några inofficiella källor.

Viktigt: Använd alltid ett VPN när du strömmar

De flesta streamingplattformar tillåter bara tittare från specifika länder, men en VPN tillåter dig att kringgå denna begränsning. Genom att ansluta till en server på önskad plats kan du lura tjänsten att tro att det är där du faktiskt är. Om du till exempel ansluter till en brittisk server låses upp brittiska plattformar som BBC iPlayer, Sky GO och ITV Hub.

Vi rekommenderar att du använder ExpressVPN att titta på Champions League. Det har ett omfattande nätverk av höghastighetsservrar, så att du kan komma åt vilken ström du vill utan att oroa dig för förseningar eller långa buffertider. Med ett brett utbud av säkerhetsfunktioner, en loggfri policy och appar för alla de mest populära operativsystemen gör ExpressVPN det enkelt att hålla sig säker oavsett vilken enhet du använder.

BÄSTA VPN FÖR CHAMPIONS LEAGUE FINAL: ExpressVPN är vårt nummer 1-val. Med ett stort servernätverk som är optimerat för höghastighetsanslutningar är det perfekt för att titta på Champions League. Användarvänliga appar för alla operativsystem. Svårt att slå på integritet och säkerhet. Det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova det riskfritt.

Läs vår fullständiga recension av ExpressVPN.

Hur man tittar på Champions League-finalen med en VPN

  1. Välj ett VPN som är designat för strömning. ExpressVPN har stora hastigheter, men två billigare alternativ är NordVPN och CyberGhost.
  2. Gå till VPN-leverantörens webbplats och registrera dig
  3. Ladda ner rätt VPN-klient för din enhet
  4. Titta på listan nedan och hitta en källa du vill använda
  5. Anslut till en av dina VPN-servrar i respektive land
  6. Besök källans webbplats. Innehållet bör nu laddas utan problem

Var kan jag titta på Champions League-finalen?

Hur du tittar på spelet beror på var du är i världen. Nedan har vi delat upp de officiella strömmarna efter region, men med en VPN bör du kunna se vad du vill.

Storbritannien

konsumentbakgrundskontroller Källa: Wikimedia Commons

BT Sport är den enda officiella programföretaget i Champions League i Storbritannien. Denna tjänst kostar vanligtvis £ 9 (cirka $ 12) per månad, men de visar faktiskt hela matchen gratis och i 4K på BT Sport YouTube-kanalen.

All kommentar kommer att vara på engelska.

Förenta staterna

american-flag-2144392_1280

Fox Sports kommer att streama spelet live. Du kan se gratis om Fox Sports ingår i ditt kabelpaket.

Om inte kan du få tillgång genom att registrera dig för Fox Soccer Match Pass. Detta kostar $ 19,99 per månad, men kommer med en sju-dagars provperiod. Du kan alltid avbryta detta när matchen är slut så att du inte debiteras.

Fox Sports ingår också i Sling TV: s 25 $ -abonnemang, så detta är en annan väg för att titta på matchen.

All kommentar kommer att vara på engelska.

Tyskland

tyskland-flagga

Tyska tittare kan titta gratis på ZDF: s webbplats. Om du är en Sky Deutschland-prenumerant kan du också titta via Sky Q-appen.

Dessa källor kommer att ha tyska kommentarer.

Spanien

spanska flaggan - Pixabay

Tittare i Spanien kan se Antena 3s live stream gratis. Du kan också stämma in på strömmen på TV3. BeIN Sports Spain är också värd för en ström, men för att titta på detta krävs ett prenumeration (€ 9,99 per månad).

Antena 3 och beIN Sports Spain kommer att ha spanska kommentarer, och TV3 kommer att vara på katalanska.

Andra platser

Om du inte har sett din plats ännu, oroa dig inte. Champions League-finalen kan ses från nästan var som helst i världen. UEFA har skapat en omfattande lista över källor för varje region. Hitta bara ditt land i listan och bläddra i källorna tills du hittar ett som är gratis, eller misslyckas med det, som har en gratis provperiod.

Det bör noteras att inte alla dessa källor kommer att ha en online-spelare. Deras inkludering i listan indikerar helt enkelt att de kommer att sända spelet på något sätt, men det betyder inte nödvändigtvis att de kommer att vara värd för en live stream.

Vanliga frågor om Champions League-finalen

När börjar Champions League-finalen?

Kickoff för Champions League-finalen är kl 19:45 BST den 25 maj. Om du är utanför Storbritannien kan du se tabellen nedan för att se när det är i din lokala tid.

Pacific Standard Time (PST) 1 januari 1970
Central Time (CT) 1 januari 1970
Eastern Standard Time (EST) 1 januari 1970
Centraleuropeisk tid (CET) 1 januari 1970
Australian Western Standard Time (AWST) 02:45 26 maj
Australian Central Standard Time (ACST) 04:15 26 maj
Australian Eastern Standard Time (AEST) 04:45 26 maj
Kina standardtid (CST) 02:45 26 maj

Kan jag registrera mig för utländska streamingtjänster?

Detta beror verkligen på tjänsten. Vissa, som Fox Sports, kräver en betalningsmetod registrerad i ett visst land. Om tjänsten accepterar PayPal kan du kanske registrera dig oavsett, men ofta kommer strömningsplattformar att kontrollera adressen som är registrerad på ditt konto, och om det är utanför deras sändningsområde kommer du att förhindra dig från att slutföra betalningsprocessen.

Utan ett virtuellt kreditkort eller en vän i mållandet som vill dela sin betalningsinformation finns det inget enkelt sätt att registrera sig för dessa tjänster.

Hur kan jag annars titta på Champions League-finalen?

Om du hellre vill titta på Real Madrid VS Liverpool från din soffas bekvämlighet, kanske du är intresserad av att använda Kodi. Det finns flera olika tillägg som kommer att strömma matchen live, även om de flesta av dem kräver någon form av registrering innan de kan användas.

Om du inte hittar en lämplig onlinekälla och inte känner till Kodi, kan du alltid bara titta på den på TV. Du kommer att upptäcka att de flesta sportkanaler kommer att täcka denna händelse på något eller annat sätt, så så länge du har ett rimligt kabelabonnemang, bör du inte ha mycket problem med att hitta täckning, vare sig det är hela spelet, höjdpunkterna eller bara diskussion om matchen hittills. Men bli inte för bekväm - VM är bara några veckor bort.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 19