Hur man installerar Ivacy VPN på Amazon Firestick

Hur man installerar Ivacy VPN på Amazon Firestick


Ivacy lanserade nyligen en ny version av sin app som är skräddarsydd för Amazon Fire TV-enheter, inklusive den nya Fire TV Cube och Fire TV Stick. Nu kan du få den här fantastiska VPN på din Firestick för att avblockera geolåsta videoströmmar och göra dina visningsvanor mer privata.

Så här installerar du Ivacy på en Amazon Firestick:

 • Registrera dig för någon Ivacy-plan (rabatterad ränta här) om du ännu inte har en
 • Från Hem skärmen, gå till förstoringsglas ikon i det övre vänstra hörnet
 • Sök efter “Ivacy” och välj det första alternativet som visas
 • Knacka på det gula Skaffa sig för att ladda ner och installera Ivacy-appen
 • När den är klar klickar du på den gula knappen igen till Öppen appen
 • Logga in med ditt Ivacy-användarnamn och lösenord, eller använd Ivacy-appen på din telefon för att skanna QR-koden
 • Klicka på fältet som säger Automatisk för att välja en server och klicka sedan på strömknappen för att initiera en anslutning
 • Acceptera begäran om Ivacy att konfigurera en VPN-anslutning genom att klicka OK
 • Du är ansluten! Du kan nu lämna appen och VPN kommer att hålla kontakten i bakgrunden.

PRÖV DET RISKFRITT: Alla Ivacy-planer stöds av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så du kan prova det riskfritt.

Ivacy har länge varit en favorit bland Kodi-användare, och vi kan bekräfta att det fungerar med alla tillägg som vi har testat.

LÄSERHANDLING: Få en enorm rabatt på alla Ivacy VPN-plan som stöds av en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Se även: Hur du installerar Kodi på Firestick

Ivacy VPN för Amazon Fire TV

Ivacy kan avblockera massor av strömningstjänster och kostar mindre än de flesta VPN, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dem som vill få åtkomst till geolåsta videoströmmar från utlandet men inte vill skicka ut massor av pengar för ett annat prenumeration. Det kan avblockera Netflix US och BBC iPlayer, bland andra. Du kan behöva kontakta Ivacy's livechatsupport för att fråga vilka servrar som fungerar med en viss strömningstjänst.

Företaget lagrar inga loggar över vad du gör med VPN. Stark kryptering garanterar att inga data som lämnar din enhet kan ses av tredje part. Hastigheterna är snabba och konsekventa, perfekta för strömning i hög kvalitet utan buffring.

Ivacy-abonnenter kan ansluta upp till fem enheter i taget. Appar är också tillgängliga för Windows, MacOS, iOS och Android.

Ivacy VPN för äldre Fire TV-enheter

Den första generationen Firestick och några andra äldre Fire TV kanske inte är kompatibla med VPN alls. Även om du får appen att ansluta förblir den inte ansluten när du går vidare till andra appar. Om du vill använda PrivateVPN med en äldre Fire TV-enhet har du ett par alternativ:

 • Ställ in en VPN-skyddad wifi-hotspot. De flesta bärbara datorer kan sända en wifi-hotspot till enheter i närheten. Genom att ansluta till ett VPN på den bärbara datorn kommer alla enheter som ansluter till hotspot att få sin internettrafik vidarebefordrad via VPN-servern. Kolla in vår video om hur du ställer in en VPN-skyddad hotspot i Windows 10:
 • Konfigurera VPN på en wifi-router. Vissa wifi-routrar kan köra VPN: er så att alla enheter som är anslutna till dem kommer att gå igenom den krypterade tunneln. Denna process varierar beroende på din routerfirmware och VPN-leverantör. Om din routerfirmware inte stöder VPN kan du kanske ersätta den med något som gör det, till exempel DD-WRT eller Tomato. Varna dock om att felaktig installation av ny enhetens firmware - en process som kallas ”blinkande” - kan skada enheten permanent. Var försiktig!

Om dessa alternativ inte är möjliga för dig är det förmodligen bäst att bara uppgradera din Fire TV-enhet till en nyare modell.

Se även: Bästa VPN för Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =