Hur man installerar Fusion för Kodi 16 Jarvis

kodi fusion 14
Uppdatering: TVAddons- och Fusion-servrarna har varit nere några dagar och förvaret är inte tillgängligt. Vi kommer att uppdatera detta inlägg om och när det kommer tillbaka online.

Om du just har kommit igång med Kodi, är Fusion ett bra ställe att börja. Det är i huvudsak ett förvar med förvar. Fusion är ett av de mest populära förvaren tillgängliga för Kodi XBMC, och det inkluderar många av de mest populära streaming video-tillägg för Kodi bland många andra.


Comparitech vederbörjar inte eller uppmuntrar någon kränkning av upphovsrättsbegränsningar, inklusive olaglig strömning via Kodi. Kodi kan användas för många utmärkta, lagliga strömningsändamål online. Tänk på lagen, offren och riskerna för piratkopiering innan du laddar ner eller strömmar upphovsrättsskyddat material utan tillstånd.

Det finns två huvudsakliga sätt att installera förvar och tillägg från Fusion. Den första är att manuellt installera dem individuellt från Kodi-gränssnittet. Den andra är att använda Indigo. Detta är ett programtillägg som gör att du enkelt kan installera andra förvar från Fusion.

Vi guidar dig genom stegen med en Android-surfplatta och den senaste versionen av Kodi XBMC, Jarvis. Installationen bör vara nästan identisk på andra enheter och versioner, och det tar mindre än fem minuter.

 1. Öppna Kodi och gå till System > Filhanterarekodi fusion 1
 2. Klicka på Lägg till källa (Fusion är redan installerad i skärmdumparna, så ignorera det för nu)kodi fusion 2
 3. Klicka på och skriv http://fusion.tvaddons.ag och klicka sedan på Klarkodi fusion 3
 4. Klicka på fältet under "Ange ett namn för den här mediekällan" och skriv "fusion". Klicka på Klar och sedan på OK.kodi fusion 4

Fusion är nu installerad! Men du måste fortfarande installera tillägg från förvaret för att kunna använda dem. Vi visar först hur du använder Kodis inbyggda verktyg och sedan hur du använder Fusion Add-on Installer.

Installera Kodi-tillägg manuellt från Fusion

Som exempel visar vi dig hur du installerar 1Channel Primewire, ett av de mest populära tilläggarna för videostreaming. Observera att streaming-tillägg som 1Channel kan vara blockerade eller olagliga i ditt land. Vi rekommenderar att du använder en ansedd VPN som IPVanish som fungerar med alla Kodi-tillägg och för att hålla din internetaktivitet privat. För mer alternativ se vår sammanställning av de bästa VPN: erna för Kodi.

 1. Klicka på System på startskärmen för Kodi XBMCkodi fusion 1
 2. Klicka på Tilläggkodi fusion 5
 3. Klicka på "Installera från zip-fil"kodi fusion 6
 4. Klicka på "fusion" (eller vad du än heter det)
 5. Gå till kodi-repos > engelska ... här kan du bläddra i alla engelskslager
 6. Klicka på ”repository.tknorris.release-x.x.x.zip”. Du bör se ett meddelande som säger "Tillägg aktiverat" i hörnet.kodi fusion 7
 7. Tillbaka på tilläggsmenyn i avsnittet System klickar du på "Installera från arkivet." (Även kallad "Få tillägg" i vissa versioner av Kodi)kodi fusion 8
 8. Välj "tknorris release repository" > Videotillägg > 1Kanal och klicka på Installera. Du bör se ett meddelande som säger "Tillägg aktiverat"
 9. 1Kanal är nu installerad. För att använda det går du från videor från hemskärmen > Add-ons > 1Channel

Indigo och Fusion Addon Installer

Uppdatering: I februari konsoliderade Fusion alla sina verktyg inklusive Fusion Add-on Installer till ett enda plugin som heter Indigo. Vi har uppdaterat denna handledning för att återspegla förändringarna.

Det är den manuella metoden för att installera förvar och tillägg från Fusion. Om du föredrar ett enklare verktyg från tredje part kan du använda Indigo. Återigen kommer vi att installera 1Channel som ett exempel.

 1. Klicka på Kodi XBMC-startskärmen Systemetkodi fusion 1
 2. Klick Add-onskodi fusion 5
 3. Klick Installera från zip-filkodi fusion 6
 4. Klick fusion (eller vad du än heter det)
 5. Gå till börja-här, klick "plugin.program.indigo-x.x.x.zip och vänta på ett "tillägg uppdaterat" meddelande
 6. Gå till Kodi XBMC-startskärmen och klicka på programkodi fusion 10
 7. Gå till Programtillägg > Indigo > Addon Installerfusionsindigo
 8. Här kan du se flera miniatyrbilder att välja mellan. För 1Channel, klicka på Video Add-onskodi fusion 14
 9. Klicka på 1Channel Primewire och klicka sedan på den igen på nästa sida och bekräfta att installera.kodi fusion 15
 10. 1Kanal är nu installerad. För att använda det går du från videor från hemskärmen > Add-ons > 1Channel

Och det är allt som finns åt det! Både Kodi och Fusion Add-on Installer har sökfunktioner om du föredrar att inte leta efter önskat tillägg eller förvar.

Några frågor? Låt oss veta i kommentarerna!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 63 =